Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Meridijani Tela webinar: Poverenje i ljubav Pozivamo vas na online webinar Poverenje i Ljubav, koji će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 06. decembra od 14h. Ovaj webinar će nas naučiti kako da na praktičan način materijalizujemo svoje vizije i ideje pomoću meridijanskih tehnika.
» prikaži celu vest
Online seminar: Vertikale Svesti U ponedeljak, 18. januara, Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Vertikale Svesti od 18.30h do 20h. Na ovom predavanju biće reči o tome kako se uspostavlja veza sa Vertikalom Vremena, kao i kako da naučite da odredite svoju ličnu, jedinstvenu Vertikalu Vremena. U pitanju je vrlo praktičan način rada i ukoliko ga praktikujemo u u jednom ciklusu od godinu dana, dobijamo mogućnost da živimo u skladu sa svojom kosmičkom prirodom, izraženom kroz Vertikale Vremena.
» prikaži celu vest
Astro vodič za 2021. godinu U subotu, 05. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2021. od 19h do 21h. Na ovom predavanju biće predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2021. godinu koji predstavlja praktični vodič za određivanje kvaliteta i osobina svakog dana tokom 2021. godine, planiranje aktivnosti i dobijanje odgovara na postavljena pitanja.
» prikaži celu vest
Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U ponedeljak, 23. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana "Mesta moći unutar nas" Sada je pravo vreme da otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz usklađivanje sa inteligencijom Univerzuma! Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice MESTA MOĆI UNUTAR NAS budući da je pred nama period koji donosi važne energetske promene za planetu Zemlju pripremajući te za ulazak u novu realnost vibratornog života.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Ribe (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Znak Ribe je kao okean. Kada neko pogleda može imati utisak da ga okean deli od drugog kopna, ili možda spaja sa drugim kopnom, i to je razlika u stanju svesti.
Priroda znaka Ribe (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Naš zadatak je da vidimo da su stvari lepe i da smo zahvalni za sve što nam se događa i ta sposobnost da prepoznajemo lepotu u istini daje nam ključ da uđemo u ovaj znak.
Venerina poruka
Ivana Šaljić
Ono što je svima zajedničko, jeste poziv Venere da izbalansiramo i pomirimo suprotnosti u sebi, koje se uvek ogledaju u jednom, ličnom odnosu.
Mlad Mesec u Škorpionu
Tanja Igrutinović
Oseća se snažna vibracija nas samih, oslobođenih, spremnih za novi korak, novu stazu, novi let! Posejmo sada seme sebe svuda po sebi, primiće se, iznići će ljubav.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Škorpion
Tanja Igrutinović
Osećanja su veoma naglašena, emotivnost, možda i previše. Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu.
Priroda znaka Ribe
Aleksandar Imširagić
Svi se oslanjamo na 12. kuću i ne samo da se oslanjamo, nego iz nje i izrastamo, 12. kuća je nešto vrlo intimno, duboko, misteriozno.
Priroda znaka Vodolija (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Znak Vodolije je izuzetan u onoj meri u kojoj smo mi hrabri i ako smo spremni da skočimo u Ribe i da zaboravimo sebe, da nam intelekt bude na nivou kosmosa.
Pun Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Bićemo podržani da „pustimo“ ono što ne služi našoj najvišoj i najboljoj svrsi, što ne služi našoj evoluciji, bilo da su to toksični odnosi, zastareli načini razmišljanj.
Rituali za Pun Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Provedimo ovaj Mesečev ciklus u energiji i maniru koji smo oslobodili, podigli i osvestili na dan punog Meseca u znaku Bik, živeći radost Venere!
Priroda znaka Vodolija (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako gledamo slike koje borave u ovom znaku i koje su vezane za njegovu jedinstvenost i sve stvari koje opisuju različitosti, najpre ćemo pogledati dekanate koji ga boje.
Paris Hilton
Tina Garofani
Paris je najzad rešila da progovori i ovaj film simbolično izlazi u javnost upravo kada tranzitni južni Mesečev čvor prelazi preko njenog Neptuna.
Mlad Mesec u znaku Vaga
Tanja Igrutinović
Najveća moć Vage je u pronalaženju ravnoteže najpre u našem životu, a zatim kroz naša srca služeći nečemu većem od nas, od života.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD