Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
New Moon radionica: Ko sam ja? U ponedeljak 03. juna u 19h, održaće se New Moon radionica “Ko sam ja”, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovo je i ujedno poslednja New Moon radionica, tako da ako još uvek niste imali prilike da dođete, možete nam se pridružiti uživo.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Polusekstil (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Ako bismo razmatrali kako izgleda aspekt na nivou polusekstila, uzmimo za primer Sunce i Mesec, koji ako su u rastućem polusekstilu daju jednu benefičnu konotaciju.
Buđenje Venere u Biku
Ivana Šaljić
Venera u Biku je svesna svojih vrednosti, što joj daje osećaj sigurnosti, koji joj je toliko potreban. Kada je ovaj osećaj jasan, ona će materijalizovati sve što poželi.
Polusekstil (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Koliko je poznata tajna materijalizacije, koliko nam je jasno kako sve stvari možemo da materijalizujemo, kako možemo da stvorimo nešto iz energije, iz naše želje?
Mlad Mesec u Biku
Emira Antonić
Energija ovog vremena naglašava ogromnu ljubav prema životu, umetnosti i prema prirodi kao i poštovanje prirode i "majke Zemlje" kojima se duguje zahvalnost.
Ples Venere i Meseca
Ivana Šaljić
Venera i Mesec u dobrom aspektu u horoskopu naglašavaju njihove osobine, govore o dobroj vezi ova dva energetska centra. To znači da se radost u srcu lako živi.
Priroda, uloga i manifestacija polusekstila
Aleksandar Imširagić
Polusekstil je odnos od 30º i to je osnova jednog znaka, i kao takav on zaslužuje vrlo posebnu pažnju. Polusekstil jeste jedna priča za sebe, on jeste jedan život.
Retrogradni Jupiter
Tanja Joksimović
Jupiter je retrogradan od 10.04.2019. do 11.08.2019. Planeta u retrogradnom hodu svoju energiju usmerava ka unutra, ka vraćanju i ponavljanju nedovršenih lekcija.
Elftil (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako se radi o Mesecu i Uranu u nekom elftilnom aspektu ovo je snažan poziv na razvoj međutim ovde se stvari događaju tako što ne ide kao kod Saturna sporo.
Buđenje Venere u Ovnu
Ivana Šaljić
Venera je u znaku Ovna po svom elementu vatrena. Ovan je prvi i najmlađi znak u Zodijaku pa je i naša Venera ovde mlada, možda i nezrela, energična, strastvena.
Elftil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o Mesecu i Jupiteru u elftilnom odnosu, to je pronalaženje smisla, ta vera u dobro, taj osećaj nečeg dobrog unutar duše.
Elftil (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
U ovom članku govorimo o elftilnom aspektu u odnosu Sunca i Meseca, Merkura i Meseca i Venere i Meseca.
Dostojanstva u znaku Bika
Zorana Stanojević
U znaku Bika pronalazimo sopstvene resurse. Tu se krije naša snaga, naš potencijal, naša vrednost i naša veza sa Zemljom.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD