Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Vodolija (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Ovo je znak genija i to kosmičkog genija, on spaja sve i daje konačno rešenje života, zato je to konačni cilj i svakako traži promenu energije.
Priroda znaka Vodolija
Aleksandar Imširagić
Znak Vodolija bio je poznat još u drevnim vremenima u svojstvu kako ga sad imamo u Zodijaku i sam po sebi je predstavljo izvor života pod imenom „živa voda“.
Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec u znaku Devica položen je u 9. kući - naglasiće sve što je u vezi svrhe, smisla i svrsishodnosti, višeg znanja, poverenja, učenja, putovanja.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da izanaliziramo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada.
Priroda znaka Jarac (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Mi verujemo u neke stvari zato što smo se iz nekog razloga uverili da je to stvarnost, ili u nekom širem smislu preci su nas uverili da je život takav i takav.
Priroda znaka Jarac (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Kao i svaki znak i znak Jarac ima tri dekanata koji su vezani za njegove tri funkcije. Prvi dekanat je vezan za prirodu Jupitera, drugi za Marsovu, a treći Sunčevu.
Izlazeći znak
Lea Imširagić
Kroz izlazeći znak ili Ascendent vidimo šta je svrha bića, ali ujedno njegova glavna slabost – pa natus, prevazilazeći tu svoju slabost, upravo nalazi svoj put svrhe.
Priroda znaka Jarac (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Mi imamo određenu ulogu u kolektivu da prihvatamo stvari koje nam dolaze da bi ih učinili boljim i to je cilj, osnovni zadatak koji imamo u jednom životu.
Pun Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Otvara se mogućnost sagledavanja u nevidljivom, u mraku i donošenje naglih ali ispravnih, istinski potrebnih odluka o oslobođenju od mnogih starih navika i rutine.
Rituali za Pun Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Potrebno je imati na umu da će emocije rasti, sa tendencijom da nas preplave. Važne odluke moraju se temeljno proveriti i analizirati pre nego što krenemo dalje.
Priroda znaka Jarac (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Cela stvar kod Jarca je da je sve u njemu zamišljeno da bude maskirano i da nije stvarno, ali ljudi veruju i što više veruju, strah je sve jači.
Mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Okružite se vedrim bojama, ljudima, učinite sve potrebno i ustanite već jednom. Preuzmite odgovornost za sebe, ovo je prilika da budete EKSTREMNO KREATIVNI.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD