Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Rektifikacija i elekciona astrologija U sredu, 10. aprila od 19h na Kepler Institutu počinje četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...). Pored redovnog, moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Fiksne zvezde u Astrologiji U nedelju, 31. marta na Kepler Institutu, Aleksandar Imširagić će održati seminar na temu „Fiksne zvezde u Astrologiji“. Kurs je moguće pohađati u redovnoj, kao i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda, uloga i manifestacija elftila
Aleksandar Imširagić
Elftil ima moć da bude aspekat koji će nam govoriti o spajanju, o provodništvu, o prirodi ljudske duše koja ima mogućnost da provodi kroz sebe ove anđeoske nivoe.
Decil (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Decil je uvek aspekt sudbine koji, ako ga imamo, kao da imamo jedan znak i mi moramo da ispunimo potrebu decila da bismo pronašli sebe, da bismo pronašli svoju dušu.
Decil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako bismo govorili o odnosu decila, govorili bismo sigurno o onom odnosu koji nam je sudbina, kao genetika dala pa ćemo krenuti od priče Saturna koju on stvara.
Ja znam
Emira Antonić
Senzibilitet, receptivnost, empatičnost, intuitivnost, maštovitost, predispozicija za duhovnost. Sve su ovo odlike Mladog Meseca u znaku Riba.
Decil (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Cilj života je da ovde na Zemlji imamo osećaj svoje duše, da živimo na Zemlji sopstvenu dušu, da je tu ostvarimo. To je cilj decila.
Decil (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Šta nam sve govori decil? Decil je aspekt koji nam daje program i ukazuje na cilj, i to je prirodna stvar koju svako od nas ima.
Mars u znaku Bika
Tanja Joksimović
Sa Marsom u znaku Bika moguće je prepoznati lepotu, prepoznati neprolazne vrednosti. Sada nije teško uporno raditi ne bi li se ostvarili ciljevi.
Decil (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Ako bismo ovu sliku posmatrali kao cilj samog razvoja, same evolucije, pogledajmo kako je to interesantno postavljeno.
Priroda, uloga i manifestacija decila
Aleksandar Imširagić
Merkur je cilj čitave priče koju imamo i koju izučavamo, Merkur je cilj celog života. To je čovek, to je ljudski znak, stvaranje čoveka.
Govor duše
Emira Antonić
Mesec u Vodoliji opisuje dušu koja nikada nije razvila ego, zapravo nije napravila granicu izmedju sebe i „drugih“.
Novil (osmi deo)
Aleksandar Imširagić
Na nama je da pogledamo u sopstvenom horoskopu koje planete imaju novilne aspekte jer su one za nas važni kodovi sudbine.
Novil (sedmi deo)
Aleksandar Imširagić
Kada posmatramo Sunce i Jupitera, već je izvesno da će natus vremenom imati jako dobru sudbinu i da će vremenom moći da ostvari potpuni maksimum.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD