Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Banket večera - Obuci Svoj Horoskop U okviru 20. Međunarodne Astrološke Konferencije “The Age of Aquarius” održaće se banket večera “Obuci svoj horoskop”, na kojoj će biti svečana dodela sertifikata i diploma Kepler studenata, kao i posebne nagrade za najinspirativniju odeću u odnosu na sopstvenu natalnu kartu.
» prikaži celu vest
Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija Aleksandar Imširagić će održati dvodnevni seminar “Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija” u Ljubljani, Slovenija, 22. i 23. februara. U okviru ovog dvodnevnog seminara Aleksandar će objasniti sećanja prošlih života koja se otvaraju pomoću posebnih Persona Horoskopa, kao i kroz razumevanje Saturnove karme i specifične karme koju u sebi nose retrogradne planete.
» prikaži celu vest
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Lava (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Prva pentada od 0. do 5. stepena Lava je Merkurova pentada u dekanatu Saturna i to nas već jako vezuje za pretke i sećanja.
Vođeni nebom
Jelena Lemot
Biti vođen nebom jednostavno znači biti vođen Astrologijom, što takođe nazivamo i AstroCoaching. Sama ideja i praksa AstroCoachinga je veoma aktuelna u svetu.
Priroda znaka Lava (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Ako želimo da razumemo koje je sećanje koje mi imamo u horoskopu vezano za znak Lava, treba da upoznamo reljef ovog znaka i da vidimo koji smo deo priče pokrenuli.
Pun Mesec u znaku Lava
Tanja Igrutinović
Mi smo u periodu izuzetne razigranosti i radosti, dobrog raspoloženja, ali ovo je takođe vreme koje traži da se posvetimo sami sebi, koje nas vraća nama.
Rituali za Pun Mesec u znaku Lava
Tanja Igrutinović
Naše emocije su odraz našeg odnosa sa nama samima. Zato, držimo fokus na sebi i svom suptilnom biću, svojim osećajima.
Priroda znaka Lava (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Znak Lava je specifičan jer u njemu ni jedna planeta, ni jedno božanstvo nema svoju egzaltaciju, zato što se ona nalazi u jezgru Zemlje.
Priroda znaka Lava
Aleksandar Imširagić
Da bismo razumeli ovaj božanski entitet koji čini osnovu povezanosti čoveka sa sećanjima na Zemlji, najpre je potrebno da pogledamo priču koja je vezana za znak Lava.
Mexit
Tina Garofani
Nedavna odluka Harija i Megan da više ne budu visoki članovi kraljevske porodice odjeknula je kao skandal u Velikoj Britaniji.
Ništa nije ni crno ni belo
Emira Antonić
Mesec nosi sećanja, na nivou emocija. Sećanja izlaze na površinu samo sa jednim ciljem: da se OSLOBODIMO vezivanja, ovisnosti...
Buđenje Venere u Ribama
Ivana Šaljić
Venera se rodila u ovom znaku jer je nastala iz Neptunove, morske pene. Ovde je egzaltirana i tu je sećanje na njen maksimum.
Eksl Di (or Cest la vie)
Zoran Zelić
Eksl Di. Slučajnost bi, rešenost da prevari sudbine kroj, moguć ne bi. Ipak, ponoć tiha. Vrisak iscrpan i gle, hranitelji presudiše; neka bude Aksl Di.
Pun Mesec u znaku Raka - Lunarna Eklipsa
Tanja Igrutinović
Lunarna Eklipsa u znaku Rak događa se ispred velike konjunkcije Saturna i Plutona u Jarcu 12. januara 2020 godine. Izuzetno važan period za istoriju čovečanstva.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD