Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
MT webinar: Prosperitet i planiranje U nedelju, 07. novembra od 17h do 20h, dr Lea Imširagić će se održati ONLINE predavanje iz modula Meridijani Tela, ali ovog puta radimo na drugom i trećem meridijanu koje su zapravo povezane. Meridijan treće kuće zadužen je za donošenje odluka. Mnoge odluke koje danas donosimo daju nam vrlo konkretnu materijalnu realnost (drugi meridijan).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica "Zahvalnost" Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „ZAHVALNOST“, koja će se održati 20. oktobra u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da probudimo inspiraciju ljubavi kroz kvalitet zahvalnosti, koji nam daje mogućnost da prepoznamo vrednost u drugim ljudima.
» prikaži celu vest
Full Moon paket “90 dana za stvaranje balansa” Poslednja tri meseca u ovoj godini posvećena su razvoju kvaliteta Balansa. Nakon perioda komunikacije sa Višim Ja, kvalitet balansa predstavlja način putem kojeg možemo živeti sve stečeno znanje. Ukoliko uspostavimo stanje ravnoteže u svim sferama svog života, tada živimo i sva znanja koja smo prethodno usvojili. Stoga, kroz energiju naredna tri puna Meseca data nam je prilika da razvijemo kvalitet balansa kroz razvoj 3 nove VRLINE – zahvalnost (oktobar), duhovnost (novembar) i pravednost (decembar).
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Pun Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Pred nama je veoma značajan Pun Mesec u znaku Ovan. Na ličnom planu najpre je sve posvećeno osvešćivanju sebe kao i ličnom rastu, prevazilasku limita, napretku.
Rituali za Pun Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Mesec je u znaku započinjanja, u Ovnu, iako u u opozitnom aspektu sa Suncem, ova energija nas podseća na to šta je u nama spremno, šta je zrelo da se rodi.
Skrivene tajne u našem horoskopu
Snežana Knežević
Naša natalna karta može da se tumači na mnogo različitih načina. Ona je višeslojna, a svaki naredni sloj nam pruža sve dublje i dublje uvide.
Mlad Mesec u znaku Vage
Tanja Igrutinović
Odnosi su svakako tema Mladog Meseca u Vagi, odnosi koje imamo sa sobom i odnosi koje imamo sa drugima. Potraga i osnovna potreba je za balansom.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Vage
Tanja Igrutinović
Ovaj mesec oseća onaj mirni deo nas, može da dodirne balansirani deo, ono kada se skinu i smire sve drame i velovi tajne, sramote ili straha.
Pun Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Pun Mesec u znaku Ribe tu dolazi kao savršeni podsetnik da ponekad jedino što možemo da učinimo je da se predamo toku i sačekamo nalet inspiracije.
Rituali za Pun Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Korišćenjem dnevnog kalendara za kretanje Meseca možemo proceniti raspoloženje dana, postaviti svoju jasnu nameru, baš kao što ćemo to činiti na mesečnom nivou.
Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec je u znaku Devica, oba svetla nas zovu na praktičnost, na posvećivanje sebi, svom telu, fiziologiji. Slobodno se divite čudu zvanom život, savršenstvu tvorca.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Podržani ste od vremena, sve odgovornosti se mogu ispunjavati sada. Ovo su dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost.
Planetarni period Meseca
Zorana Stanojević
Mesec vlada znakom Rak koji u prirodnoj karti predstavlja sam početak života, prvi dom u koji dete dolazi ili u kome se rađa i majku koja ga je rodila.
Pun Mesec u znaku Vodolije
Tanja Igrutinović
Potreba da izađemo, da se iskažemo, da iznesemo to svetlo iz sebe, to što je zrelo, spremno. Krajnje je vreme da se naša svetlost vidi, da zasija!
Rituali za Pun Mesec u znaku Vodolije
Tanja Igrutinović
Otkrijmo misterije Meseca! Osnaženi saznanjem o načinu protoka energije i osećanja iz tumačenja svake Mesečeve faze, smelije i pouzdanije koračaćemo budućim periodom.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD