Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project - Iskrenost Pozivamo vas na novu Full Moon project radionicu „Iskrenost“ koja će se održati 12.12.2019. s početkom od 18h. Ova radionica će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i možete je pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Predavanje: Astro Vodič kroz 2020. godinu U četvrtak, 12.12.2019. godine, nakon Full Moon radionice, Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje povodom novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu. Predavanje će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i trajaće od 20h do 21:30h. Ovo predavanje ima za cilj da vas informiše o prirodi i kvalitetu 2020. godine uz predstavljanje novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Raka
Aleksandar Imširagić
Znak Raka u principu predstavlja onaj svet koji se ne vidi, jer sve što su vode je uvek skriveno od pogleda vatre, a vatra predstavlja svet koji mi vidimo, razumemo.
O Mesecu, fazama Meseca i posvećenim ritualima
Tanja Igrutinović
Mesec je važan indikator svakodnevnog tempa života i daje pečat ličnim fluktuacijama. On ukazuje na svakodnevicu, opisuje raspoloženje i dešavanja na polju emocija.
Pun Mesec u znaku Blizanaca
Tanja Igrutinović
Zračimo svojim sjajem! Tama se pojavljuje samo ukoliko nema našeg sjaja. Zato, sijajmo, budimo to biće koje zrači integrtetom i radošću, lepotom, nesvakidašnošću.
Rituali za Pun Mesec u znaku Blizanaca
Tanja Igrutinović
Za svaku fazu odabrala sam nekoliko rituala kojima se možemo lakše približiti sebi, a samim tim i lakoći manifestacije svojih htenja i svojih snova.
Buđenje Venere u Jarcu
Ivana Šaljić
Znak Jarca nosi kategoriju sećanja koja žive u našoj genetici. Tako će Venera ovde nositi priču o jednoj ljubavi, a pitanje je koliko je u tome bila zadovoljna?
Prva četvrt - Mesec u znaku Riba
Tanja Igrutinović
Poverujmo slobodno u svoje obilje. Dopustimo sebi da nam se dogodi sreća. Dozvolimo da nam se dogodimo mi i to naša najbolja verzija.
Rituali za rastuću fazu Meseca u znaku Riba
Tanja Igrutinović
Tako se tokom faza Meseca, egzaktnih aspekata Meseca sa Suncem, mogu raditi posebni rituali jer Mesec ovaj momenat dodatno pojačava emocionalnom potkom.
Ljubav je uvek nova, kada smo mi novi!
Emira Antonić
Vladajuća planeta Strelca je Jupiter, najmoćnija planeta zodijaka. Kako je Jupiter pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je Strelčevima sreća uvek naklonjena.
Mlad Mesec u znaku Strelca
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec uvek donosi novu energiju, nove prilike za nove početke, nove postavke. Možemo dozvoliti sebi da sagledamo svoj život iz sasvim druge perspektive.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Strelca
Tanja Igrutinović
Mlad mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, novih ideja, uverenja. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.
Priroda znaka Blizanaca (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Sve su ovo delovi priče o reljefu ovog dela Zodijaka koji je za svaku osobu važan pokazatelj njene sposobnosti da uzdigne nivo svesti, jer je to prvi ljudski znak.
Poslednja četvrt Meseca
Tanja Igrutinović
Mirni imamo veće šanse da udahnemo, osetimo, dušom primetimo i prihvatimo obilje svetlosti koju nam Univerzum daruje u ovom periodu.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD