Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Ovna (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Pentada nam uvek daje ono što je naša uloga koju igramo, a karma koju treba da savladamo nam je data kroz prirodu dekanata.
Buđenje Venere u Devici
Ivana Šaljić
Kažemo da je Venera pala na Zemlju u ovom ljudskom znaku. Koliko ona ovde može postići i naravno, na koji način?
Priroda znaka Ovna (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Razmatrajući znake Zodijaka uvek ćemo obratiti pažnu na ova tri stepena, zato što su oni ključni i predstavljaju ekstremne vrednosti jednog znaka.
Venera – drugi energetski centar
Lea Imširagić
Energetski centar Venere predstavlja drugu čakru kod svake osobe, čija je uloga da „materijalizuje san“, dajući natusu osećaj blaženstva.
Priroda znaka Ovna
Aleksandar Imširagić
Glavno pismo astrološkog jezika je razumevanje zodijačkog kruga koji je sastavljen od 12 delova, u kome se ispisuju sva sećanja i sve priče vezane za život na Zemlji.
Volim da volim jer tako postojim
Emira Antonić
Istina daje lepotu sjaju oka! Ova lunacija nosi optimizam, širokogrudost, ambiciju, ekstrovertnost i pobedničku energiju.
Buđenje Venere u Lavu
Ivana Šaljić
Venera u znaku Lava je po svom elementu vatrena. Po čemu se ovde razlikuje od ostalih vatrenih znakova?
Božanstvo astrologije (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Potrebno je imati osećaj za Uraniju i od značaja je videti gde se ona nalazi i koji je mogući način da oživimo vibraciju s njom.
Retrogradni Merkur
Zorana Stanojević
Ako je u prethodnom periodu retrogradnosti došlo do nekih zabuna ili propusta sada se ukazuje šansa da se to ispravi.
Božanstvo astrologije (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Potrebno je posmatrati u kojoj oblasti života nam se nalazi Uranija i kako je aspektovana.
Mars – prvi energetski centar
Lea Imširagić
Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta jer je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
Božanstvo astrologije (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Venera definitivno jeste načinjena od Urana, jeste načinjena od slobode i Venera teži slobodi i ljubav koju Venera voli je ljubav koja oslobađa.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD