Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Paket 3 Full Moon radionice Za razliku od prvog dela godine u kojem smo imali za cilj razvoj kvaliteta Prisutnosti, u naredna tri Puna Meseca - tokom aprila, maja i juna, glavni cilj je razvoj mindseta za Uspeh.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U utorak, 6. aprila od 19h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Kurs: Arapske tačke u astrologiji Kurs Arapskih ili Hermetičnih tačaka posvećen je izuzetnom sistemu formula događaja koji je formiran još u antička vremena i posebno unapređen od strane arapskih astrologa srednjeg veka, zbog čega i nosi naziv – sistem arapskih tačaka. Online kurs počinje u sredu, 14. aprila od 19h u trajanju o četiri nedelje.
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”! Za prijave do 20.05. ostvarujete poseban POKLON – radionicu ARHETIPOVI ZODIJAKA!!!
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Mlad Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Prvi Mlad Mesec u novoj astrološkoj godini koja je započela sa prvim danom proleća, u prvom znaku zodijaka, u znaku Ovna najavljuje svakako nešto novo.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Pronaći izvor energije, pravi način kako da je negujemo i uzgajamo, kako da je očuvamo i kanališemo je glavni duhovni zadatak Mladog Meseca u znaku Ovna!
Peta kuća ili izvor sreće
Zorana Stanojević
Kroz petu kuću ogleda se kreativni potencijal pre svega sopstvenog života. Ovde se skriva potencijal sagledavanja i kreiranja lepote koja nas okružuje, kao i snaga volje.
Pun Mesec u znaku Vaga
Tanja Igrutinović
Ova godina 2021. u samom ispisivanju brojeva nas podseća na ravnotežu, na podvlačenje crte, na zaokruživanje, na odluku, na potpunu odgovornost.
Rituali za Pun Mesec u znaku Vaga
Tanja Igrutinović
Akcenat je na balansu u lakoći. Prihvatite umetnost diplomatije. Obnavljajte svoje odnose i veze u ovom vremenu. Ulepšajte svoju okolinu.
Mlad Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Znak Ribe vodi nas u energiju samog bitisanja u tišini, zato se treba radovati ovom susretu sa sobom, sa svojom pravom prirodom, sa svojim božanskim kontaktom.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Energija mladog Meseca u znaku Ribe je energija započinjanja i novog pristupa, a Neptunovim uplivom ima tendenciju da se širi i proširi, preplavi.
Venera
Zorana Stanojević
Sve što volimo, što nas čini srećnima, svu lepotu koju naše oko i duša prepoznaju kao takvu i sve ka čemu težimo skriveno je u našoj Veneri.
Pun Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Pun Mesec u Devici ima potencijal i otvorenu mogućnost da se oslobodi onog dela duše koji se ne oseća slobodno da živi i istražuje svet oko sebe.
Rituali za Pun Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da izanaliziramo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada.
Zmajevi Solarnih Eklipsi (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Severni i Južni pol su važne tačke svesti čitave planete, preko kojih ona uspostavlja primarni balans između parova suprotnosti.
Mlad Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Ovaj mladi Mesec obojiće najpre Sunce i Mesec na vodolijanskom 23. stepenu i time doprineti dinamici oslobodilačke energije trenutka.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD