Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Božanstvo astrologije (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Potrebno je posmatrati u kojoj oblasti života nam se nalazi Uranija i kako je aspektovana.
Mars – prvi energetski centar
Lea Imširagić
Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta jer je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
Božanstvo astrologije (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Venera definitivno jeste načinjena od Urana, jeste načinjena od slobode i Venera teži slobodi i ljubav koju Venera voli je ljubav koja oslobađa.
Buđenje Venere u Raku
Ivana Šaljić
Venera u znaku Raka je po svom elementu vodena. Njen kvalitet izražava se kroz emocije. Ona je beskrajno nežna, osetljiva, brižna, pomalo setna i romantična.
Božanstvo astrologije (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Uranija je to božanstvo astrologije, ona je izražena kroz Veneru, ona ima tu sposobnost da se kroz potpuno ženski princip pretvori u biće koje je prizvano.
Prilika rađa priliku
Emira Antonić
Solarna eklipsa na Severnom čvoru ukazuje na pojačanu volju, naglašenost Sunčevih ciljeva (volja), akcija za stvaranje budućnosti.
Božanstvo astrologije (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Konačno, šta je glavno Uranovo delo koje ovde svi živimo? Naravno, Venera, Venera je Uranova ćerka, i šta je onda mogući prenos astrološkog znanja ako to nije Venera?
Božanstvo astrologije
Aleksandar Imširagić
Uranija je božanstvo astronomije i astrologije. Od trenutka kada je definisana kao mitološki entitet vrlo brzo je dobila taj status.
Mars opozicija Saturn
Tanja Joksimović
Kako se ova opozicija odvija preko znakova Rak/Jarac, jedne od najvažnijih osa polariteta ne treba posebno naglasiti značaj ovog perioda.
Polusekstil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Polusekstil jesu dakle vrata ili most, kako god da ih gledamo. Nekome je ovaj aspekt prirodno otvoren, i svi ga imamo između svakog znaka.
Buđenje Venere u Blizancima
Ivana Šaljić
U energetskom smislu, Venera u Blizancima svoj maksimum će ostvariti na polju kreativnosti kroz koju izražava svoju lepotu, inspiriše je i budi u sebi i u drugima.
Energija između dva sveta
Ivana Šaljić
Dvadesetdeveti stepen bilo kog znaka predstavlja tačku preleska iz jednog znaka u drugi i u sebi nosi iskustvo svih prethodnih stepenova.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD