Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Lava
Aleksandar Imširagić
Da bismo razumeli ovaj božanski entitet koji čini osnovu povezanosti čoveka sa sećanjima na Zemlji, najpre je potrebno da pogledamo priču koja je vezana za znak Lava.
Mexit
Tina Garofani
Nedavna odluka Harija i Megan da više ne budu visoki članovi kraljevske porodice odjeknula je kao skandal u Velikoj Britaniji.
Ništa nije ni crno ni belo
Emira Antonić
Mesec nosi sećanja, na nivou emocija. Sećanja izlaze na površinu samo sa jednim ciljem: da se OSLOBODIMO vezivanja, ovisnosti...
Buđenje Venere u Ribama
Ivana Šaljić
Venera se rodila u ovom znaku jer je nastala iz Neptunove, morske pene. Ovde je egzaltirana i tu je sećanje na njen maksimum.
Eksl Di (or Cest la vie)
Zoran Zelić
Eksl Di. Slučajnost bi, rešenost da prevari sudbine kroj, moguć ne bi. Ipak, ponoć tiha. Vrisak iscrpan i gle, hranitelji presudiše; neka bude Aksl Di.
Pun Mesec u znaku Raka - Lunarna Eklipsa
Tanja Igrutinović
Lunarna Eklipsa u znaku Rak događa se ispred velike konjunkcije Saturna i Plutona u Jarcu 12. januara 2020 godine. Izuzetno važan period za istoriju čovečanstva.
Rituali za Pun Mesec u znaku Raka i Lunarnu Eklipsu
Tanja Igrutinović
Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.
Priroda znaka Raka (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Velika mogućnost koju ovaj znak nosi je da čoveka poveže sa samim domom ove planete, sa samom energijom ili sa samom dušom ove planete.
Priroda znaka Raka (treći deo)
Aleksandar Imširagić
To je moć znaka Raka i on je u tom smislu potpuno jedinstven i u njemu žive inteligencija, priče, sećanja, ljubav, sposobnost za isceljivanje.
Mlad Mesec u znaku Jarca
Tanja Igrutinović
Moćna Solarna Eksipsa i Mlad Mesec u znaku Jarca zaokružiće ovu godinu, ujedno najaviće Novu Godinu, novu deceniju i potpuno novu transformisanu energiju.
Rituali za Mlad Mesec i Solarnu Eklipsu u znaku Jarca
Tanja Igrutinović
Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Vizuelizovati lične planove, primenjivati Afirmacije, meditaciju.
Moja duša je moj vodič
Emira Antonić
Simbol Sunca u Astrologiji, pre svega predstavlja – Duh, Svetlost, Svest. U Jarcu je sveto trojstvo energije zgusnuto ili rekli bismo – dobija svoju formu.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD