Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za stvaranje obilja” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom stvaranja obilja, zahvaljujući razvoju novih uverenja – oktobar (uverenja o služenju), novembar (uverenja o vremenu) i decembar (uverenja o obilju).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o služenju“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o služenju“, koja će se održati 9. oktobra. NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da služimo višim ciljevima kako bismo probudili kvalitet zadovoljstva i sreće.
» prikaži celu vest
Radionica i promocija knjige "Tehnika 5 Anđela" Radujemo se da vam predstavimo NOVU knjigu “Tehnika 5 Anđela” od Aleksandra Imširagića! Tim povodom, pozivamo vas na radionicu koja će se održati 06. 10. u 19h u okviru koje će biti predstavljena knjiga. Ova radionica će se održati UŽIVO, u hotelu Putnik Inn, a za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo, postoji mogućnost i ONLINE praćenja.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Energija Device govori o jednostavnosti i čistoti, o služenju, o čišćenju našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, o pisanju i najfinijem sastavljanju reči.
Rituali za male Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Umiriti um. Primenjivati tihovanje uz meditacije. Praktikovati zahvalnost, nabrajanjem fenomenalnih funkcija sušte inteligencije fiziologije.
Buđenje ili resetovanje
Zorana Stanojević
Kako je astrologija pre svega nastala i postoji u skladu sa prirodom i čovekom onda je izvesno da će uključenost severnog Mesečevog čvora nositi neku pozitivnu poruku.
Astro fitnes prepoznavanje (drugi deo)
Tanja Igrutinović
AstroFit program podrazumeva podrobno tumačenje natalne mape kao individualnog neba pojedinca, kao i pronalaženje jedinstvenog koda kroz tehnike prediktivne astrologije.
Mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Ovo je vreme kada se povezujemo sa našim stvarnim poljem, sa ljudima koji su na odgovarajućoj vibraciji, sa najboljim za nas.
Rituali za mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Sa Mladim Mesecom u znaku Lava naš život počinje ponovo, iznova, mi možemo da biramo šta ćemo da živimo!!
Astro fitnes prepoznavanje (prvi deo)
Tanja Igrutinović
Da li znate da postoji AstroFit dijeta? To je poseban program ishrane koji je Univerzum postavio uz sve vaše astrološke kodove, a koji se krije u svakom horoskopu.
Pun Mesec u znaku Jarac
Tanja Igrutinović
Ovo je pravo vreme da pronađemo i zadržimo svoj centar. Vreme da preuzmemo svoju moć, snagu i hrabrost, odgovornost za taj potencijal magije koji posedujemo.
Rituali za pun Mesec u znaku Jarac
Tanja Igrutinović
Veoma je važno podsetiti se da je sve sasvim dobro baš onako kako jeste. Preporučen je duboki mir u ovom vremenu, pa se možete uputiti na retreat.
Mlad Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec je uvek poziv da počnemo ispočetka i ovaj mlad Mesec u znaku Rak prati Letnji Solsticij. Započinjanje je u modi!
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD