Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Blizanaca (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Često govorimo da je znak Blizanaca onaj prvi faktor koji opisuje količinu čovekove slobodne volje, jer sve što je u Horoskopu vezano za Blizance i za seriju 3.
Buđenje Veneri u Škorpiji
Ivana Šaljić
Škorpion je znak svega nesvesnog i ogromne energije, koja će ovu Veneru ubaciti u vir, ukoliko tom energijom ne ovlada.
Kabare Lunastija (iliti Mesečeva neptunalija)
Zoran Zelić
I zakle se on. Zakle se pod bremenitom krošnjom vremešnog hrasta da neće služiti zaboravu. Šapatom izreče zakletvu.
Priroda znaka Blizanaca
Aleksandar Imširagić
Znak Blizanaca predstavlja priču o čoveku, o nastanku čoveka koji je mitološki opisan kao braća blizanci od kojih je jedan smrtan i jedan besmrtan.
Priroda znaka Bika (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Sposobnost da cenimo stvari, da njima dajemo vrednost i lakoća, idu nam od ovog znaka i naš lični osećaj vrednosti počinje da raste.
U vašem životu odustajanje nije opcija
Emira Antonić
"Ja balansiram" je energija koju projektuje Vaga. Potrebno je da budu okruženi umetnošću, muzikom i lepim mestima kako bi mogli da dostignu svoj puni potencijal.
Priroda znaka Bika (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Znak Bika je potencijal za plodnost, ne samo za ostvarivanje određene materijalne dobiti, već uopšte za plodnost lakoće života na planeti Zemlji.
Priroda znaka Bika (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Na svaki način mi vidimo da znak Bika u sebi nosi sećanje na dve civilizacije, na dva božanstva, na dva različita dela koja su se ovde spojila.
Buđenje Venere u Vagi
Ivana Šaljić
Ovde je zovemo i Nebeska Gospa. Napravljena od najfinijeg materijala, istinske lepote, zanosna i blaga, njen pogled je prirodno usmeren ka lepoti, kao istini.
Priroda znaka Bika
Aleksandar Imširagić
Kada samo pomislimo na znak Bika, mi najpre imamo ideju jednog srećnog dela zodijaka, koji nas povezuje sa osećajem da smo ispunjeni, zadovoljni i konačno srećni.
Priroda znaka Ovna (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ovan od svkog natusa zahteva da oseti prirodu, da oseti energiju i da oseća sve ono što je prirodno i da sa tim bude u dobrom odnosu.
Priroda znaka Ovna (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Dekanat je polje sa kojim čovek primarno radi, tu je polje energije, dekanat je veza između onog na Zemlji i onog na nebu i to je taj prolaz.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD