Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Uvod u tumačenje natalnog horoskopa Astrologija je specifičan jezik, čije specifično pismo - nebesku abecedu je potrebno znati čitati i tumačiti. Ona je veština sklapanje reči i rečenica koje nastaju kombinovanjem astroloških simbola. Kurs "Uvod u tumačenje natalnog horoskopa" počinje u sredu, 8. septembra od 19h na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Kurs: Tehnike Tranzita u Astrologiji U ponedeljak, 6. septembra, od 19h na Kepler Institutu počinje dvomesečni kurs iz tehnika tranzita u astrologiji. Svi događaji iz života jedne osobe su sadržani u njenom natalnom horoskopu. Međutim, da bismo mogli da ih procenimo kada će se oni dogoditi, neophodno je da na određeni način “oživimo” natalne planete, da ih pomeramo u vremenu i na osnovu tih promenjenih pozicija zaključimo kada će se realizovati određeni natalni potencijal.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Prošlih Života Ono što mi treba da tražimo u karmičkoj astrologiji i u ovom reinkarnacijskom otkrivanju potovanja Duše, jesu različite potrebe nas samih koje se ispoljavaju u različitim životima, trenucima koje negde živimo. Kurs iz karmičke astrologije počinje u utorak, 7. septembra od 19h na Kepler Institutu u trajanju od 10 nedelja. Ovaj kurs je moguće pohađati i online.
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Pun Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Pun Mesec u znaku Ribe tu dolazi kao savršeni podsetnik da ponekad jedino što možemo da učinimo je da se predamo toku i sačekamo nalet inspiracije.
Rituali za Pun Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Korišćenjem dnevnog kalendara za kretanje Meseca možemo proceniti raspoloženje dana, postaviti svoju jasnu nameru, baš kao što ćemo to činiti na mesečnom nivou.
Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec je u znaku Devica, oba svetla nas zovu na praktičnost, na posvećivanje sebi, svom telu, fiziologiji. Slobodno se divite čudu zvanom život, savršenstvu tvorca.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Podržani ste od vremena, sve odgovornosti se mogu ispunjavati sada. Ovo su dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost.
Planetarni period Meseca
Zorana Stanojević
Mesec vlada znakom Rak koji u prirodnoj karti predstavlja sam početak života, prvi dom u koji dete dolazi ili u kome se rađa i majku koja ga je rodila.
Pun Mesec u znaku Vodolije
Tanja Igrutinović
Potreba da izađemo, da se iskažemo, da iznesemo to svetlo iz sebe, to što je zrelo, spremno. Krajnje je vreme da se naša svetlost vidi, da zasija!
Rituali za Pun Mesec u znaku Vodolije
Tanja Igrutinović
Otkrijmo misterije Meseca! Osnaženi saznanjem o načinu protoka energije i osećanja iz tumačenja svake Mesečeve faze, smelije i pouzdanije koračaćemo budućim periodom.
Mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Poruka ovog Mladog Meseca u Lavu je da se veoma otvorimo da naučimo o sebi, o slobodi, šta nas čini slobodnim, kakav je osećaj slobode.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Sa Mladim Mesecom u znaku Lava i Otvaranjem portala Lavlje kapije naš život počinje ponovo, iznova, mi možemo da biramo šta ćemo da živimo!!
Pun Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Mesec u Vodoliji traži da se pustimo u potpuno nepoznato sa poverenjem u polje istine i lepote, u našu suštinu. Mir, pravda, nada i sloboda su sve više u centru pažnje.
Rituali za Pun Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Sa Punim Mesecom u Vodoliji pomerimo se dalje, napravimo taj korak unutra, ka sebi, zagrlimo se kako bi iskusili istinsku sreću!
Mlad Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec u Raku nas navodi da preuzmemo potpunu odgovornost nad kreacijom novog života za sebe. Podseća nas da smo uvek voljeni i podržani sopstvenim životom.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD