Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Blizanaca (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Sve su ovo delovi priče o reljefu ovog dela Zodijaka koji je za svaku osobu važan pokazatelj njene sposobnosti da uzdigne nivo svesti, jer je to prvi ljudski znak.
Poslednja četvrt Meseca
Tanja Igrutinović
Mirni imamo veće šanse da udahnemo, osetimo, dušom primetimo i prihvatimo obilje svetlosti koju nam Univerzum daruje u ovom periodu.
Rituali za opadajuću fazu Meseca u znaku Lava
Tanja Igrutinović
Nova etapa širenja sa specifičnim dejstvom, faza završetka, aktiviraju se donji delovi tela, pa valja završiti projekte, poslove, treninge, lečenja.
Priroda znaka Blizanaca (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Prvih 5 stepeni su pod uticajem Saturna, drugih 5 stepeni su Jupiterova pentada u Jupiterovom dekanatu, a treća pentada je Marsova pentada u Marsovom dekanatu.
Pun Mesec u znaku Bika
Tanja Igrutinović
Ovo je vrhunska diplomatija na delu, u partnerstvu i odnosima, takođe. Možda dobijemo ono što nam je potrebno i upravo ono što smo želeli!
Rituali za Pun Mesec u znaku Bika
Tanja Igrutinović
Ovo je vreme koje voli pobednike i one koji su svesni svoje vrednosti, pa zato valja slaviti male pobede, jer svaki ritual ovde ima tendenciju da se primi u naviku.
Retrogradni Merkur
Tanja Joksimović
Sada, u vreme retrogradnosti moguće je videti unutrašnje mehanizme, osvetliti unutrašnje sadržaje kako bi povezali uzrok i posledicu te razumeli kuda nešto vodi!
Buđenje Venere u Strelcu
Ivana Šaljić
U ovom znaku, to znači da je vedra, vesela, optimistična i samouverena. Uvek okrenuta ka budućnosti, u potrazi za višim smislom i svrhom.
Nastavak Intenzivnog Buđenja
Tanja Igrutinović
Naglašen je faktor buđenja i oslobađanja, ali i odgovornosti prema sebi, posvećenosti u navedenom traganju, prihvatanju, otpuštanju iz naših najdubljih slojeva!
Rituali za rastuću fazu Meseca u Vodoliji
Tanja Igrutinović
Za svaku fazu odabrala sam nekoliko rituala kojima se možemo lakše približiti sebi, a samim tim i lakoći manifestacije svojih htenja i svojih snova.
Triler
Emira Antonić
Škorpion je osmi znak u Zodijaku od koga većina ima nekakav iracionalni strah. To je fiksni, vodeni, ženski znak.
Čovek je prazan ram
Zoran Zelić
Pitanje je: šta je zapravo astrologija? Najednostavniji odgovor bi glasio: astrologija je ezoterno učenje tj. disciplina.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD