Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Totalna Solarna Eklipsa i mlad Mesec u znaku Strelac
Tanja Igrutinović
Potpuno pomračenje Sunca u znaku Strelac biće pre svega uzbudljivo! Totalna Solarna Eklipsa u Strelcu šalje snažne poruke o smislu života i našoj svrsi da budemo svoji.
Rituali za Solarnu Eklipsu i mlad Mesec u znaku Strelac
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec u Strelcu će nam pomoći da stvorimo poverenje i to tako što stvaramo našu budućnost dok istražujemo novo, zapravo, verujući da ćemo ići napred.
Lunarna eklipsa i Pun Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Sezona Eklipsi je ponovo tu. Eklipse uvek govore o velikoj promeni, iniciraju je ili pak donose, hteli mi to ili ne ovo su možda i najsnažniji tvisteri.
Rituali za Lunarnu eklipsu i Pun Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Provedimo ovaj Mesečev ciklus u energiji i maniru koji smo oslobodili, podigli i osvestili na dan Punog Meseca u znaku Bika, živeći radost Venere.
Transpluton energija - super kvalitet Device (drugi deo)
Tanja Igrutinović
Transpluton zahteva od nas veoma velike, čak i bolne preokrete, ali kada se konstruktivno koristi, ojačava nas u našoj ličnoj stabilnosti i sigurnosti.
Mlad Mesec u znaku Škorpija
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec u znaku Škorpija nam nudi vreme za putovanje unutra. To je putovanje kroz tajne, mračne, neotkrivene dvorane našeg bića.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Škorpija
Tanja Igrutinović
Iskoristite energiju mladog meseca za početak uklanjanje toksina iz tela, za pokretanje preko potrebnog isceljenja sami ili uz podršku praktičara.
Transpluton energija - super kvalitet Device (prvi deo)
Tanja Igrutinović
Transpluton “planeta”, uticajno telo Univerzuma donosi veoma moćne kvalitete znaka Devica. Moderna Astrološka istraživanja dokazuju da vlada Devicom.
Lekcije 2022. - čemu nas uče severni mesečev čvor u Biku i južni u Škorpionu
Tina Garofani
Saga Mesečevih čvorova na osi Blizanci-Strelac okončava se krajem decembra. Moći ćemo da sagledamo šta smo naučili o prirodi naše komunikacije.
Pun Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Pred nama je veoma značajan Pun Mesec u znaku Ovan. Na ličnom planu najpre je sve posvećeno osvešćivanju sebe kao i ličnom rastu, prevazilasku limita, napretku.
Rituali za Pun Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Mesec je u znaku započinjanja, u Ovnu, iako u u opozitnom aspektu sa Suncem, ova energija nas podseća na to šta je u nama spremno, šta je zrelo da se rodi.
Skrivene tajne u našem horoskopu
Snežana Knežević
Naša natalna karta može da se tumači na mnogo različitih načina. Ona je višeslojna, a svaki naredni sloj nam pruža sve dublje i dublje uvide.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD