Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
MT seminar: Oslobađanjem do savršenih odnosa Da biste kreirali savršene odnose, potrebno je da otpustite sve ono što vas sputava na vašem putu do istih. Budući da je svaka osoba naše ogledalo, oslobađajući se svega što nam više ne služi, mi smo korak bliže do kreiranja savršenih odnosa. Webinar će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 17. januara i trajaće od 14h do 17h.
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana PRISUTNOST Aktiviraj sopstvene vrline prolazeći kroz svetlosne kapije FULL MOON radionica i osvesti kvalitete VIŠEG JA u svakodnevnom životu! Pozivamo te na nove tri Full Moon radionice u narednih 90 dana za razvoj PRISUTNOSTI kao posebnog kvaliteta prihvatanja sebe, a potom, na toj osnovi možeš graditi kvalitetniji i srećniji život!
» prikaži celu vest
Full Moon Project radionica "Mir" Pridruži nam se na prvoj Full Moon radionici u 2021. godini „MIR“ koju će održati Lea i Aleksandar Imširagić 28. januara od 19h do 20.30h, u formi live webinara.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Online seminar: Vertikale Svesti U ponedeljak, 18. januara, Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Vertikale Svesti od 18.30h do 20h. Na ovom predavanju biće reči o tome kako se uspostavlja veza sa Vertikalom Vremena, kao i kako da naučite da odredite svoju ličnu, jedinstvenu Vertikalu Vremena. U pitanju je vrlo praktičan način rada i ukoliko ga praktikujemo u u jednom ciklusu od godinu dana, dobijamo mogućnost da živimo u skladu sa svojom kosmičkom prirodom, izraženom kroz Vertikale Vremena.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Razmišljanja jednog astrologa
Zorana Stanojević
Ulogu Astrologa ne treba shvatati kao savetodavca u svakodnevnim odlukama koje su deo života. Njegov smisao krije se u odgovornom i nepristrasnom sagledavanju ličnosti.
Što nam zvijezde govore u 2021.
Zvjezdana Pančić
Nakon duge i teške 2020. godine koja je na svima nama ostavila duboki trag, sa radošću očekujemo ulazak u 2021. godinu. Zavirit ćemo u svih dvanaest astroloških znakova.
Pun Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Tako nas sada Pun Mesec u Raku poziva da se razmekšamo, raznežimo i pronađemo zapravo ljubav u transformaciji koju smo doživeli ove nadasve turbulentne godine.
Rituali za Pun Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Osećanja su veoma naglašena, emotivnost, možda i previše. Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu.
Saturn u Vodenjaku
Zvjezdana Pančić
Saturn u Vodenjaku donosi smisao strukturiranja i oblikovanja novoga svijeta. Vodenjak je znak inovacija, Saturn znak pravila. Saturn u Vodenjaku označava nova pravila.
Solarna eklipsa i Mlad Mesec u Strelcu
Tanja Igrutinović
Direktno iz svemira stiže poruka za sve nas, sa posebnim značenjem zavisno gde se nalazi znak Strelac u našem horoskopu i konkretno 23 stepen, tačka Solarne eklipse.
Rituali za Solarnu eklipsu i Mlad Mesec u Strelcu
Tanja Igrutinović
Važno je da tokom Meseca u Strelcu naučimo kako da se odvojimo od vreve i prekomernog uzbuđenja. Priuštimo sebi puno otvorenog prostora, da bi bili u kontaktu s prirodom
Saturnova misija u Vodoliji
Tina Garofani
Vodolija je prvi znak koji se odnosi na kolektiv i kolektivnu svest. Njime vlada Saturn, kao tradicionalni vladar, i transcendentna planeta Uran.
Priroda znaka Ribe (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Drugi dekanat od 10. do 20. stepena je Jupiterov dekanat, Ovde imamo najčistiji deo od Riba uz potencijalnu najbolju mogućnost da osoba ostvari jupiterovske snove.
Pomračenje Meseca
Zvjezdana Pančić
Upravo sada ove dvije eklipse koje nam slijede govore o jednom novom dobu i tami u kojoj smo tokom ove 2020. svi kolektivno boravili.
Lunarna eklipsa, Pun Mesec u Blizancima
Tanja Igrutinović
Lunarna Eklipsa u vazdušnom znaku nas podseća da valja postaviti dah, disanje između misli, između reči, na ovaj način osetićemo potrebnu vezu sa telom.
Rituali za Lunarnu eklipsu i Pun Mesec u znaku Blizanci
Tanja Igrutinović
Moć isceljenja Meseca u Blizancima dolazi iz koncentracije, fokusa na opoziciju Sunca i Meseca. Neka nam ovo skrene pažnju na pluća, ramena, ruke i šake, prste.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD