Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project: INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST Pozivamo te na Full Moon radionicu INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST koja će se održati 31. oktobra. Nakon prethodne faze Punog Meseca koja je imala za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma čist i protočan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje.
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana "Mesta moći unutar nas" Sada je pravo vreme da otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz usklađivanje sa inteligencijom Univerzuma! Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice MESTA MOĆI UNUTAR NAS budući da je pred nama period koji donosi važne energetske promene za planetu Zemlju pripremajući te za ulazak u novu realnost vibratornog života.
» prikaži celu vest
Seminar: Energetska Astrologija Marsa Energetska Astrologija Marsa će se održati ONLINE u nedelju, 25. oktobra od 19:30h do 22:30h, koji vodi dr Lea Imširagić. Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta, ne samo zato što je prirodni signifikator za energiju već je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Marsa U nedelju, 25. oktobra od 16h do 19h, Aleksandar Imširagić će održati seminar iz modula Tehnologija Svesti Marsa. Prva čakra nas povezuje sa Zemljom i ona predstavlja granicu koju imamo između našeg individualnog i kolektivnog, nasleđenog života, odnosno života naših predaka i svega onoga čime smo sa planetom Zemljom povezani. Ovaj seminar je moguće pohađati u online varijanti.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Vodolija (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Znak Vodolije je izuzetan u onoj meri u kojoj smo mi hrabri i ako smo spremni da skočimo u Ribe i da zaboravimo sebe, da nam intelekt bude na nivou kosmosa.
Pun Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Bićemo podržani da „pustimo“ ono što ne služi našoj najvišoj i najboljoj svrsi, što ne služi našoj evoluciji, bilo da su to toksični odnosi, zastareli načini razmišljanj.
Rituali za Pun Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Provedimo ovaj Mesečev ciklus u energiji i maniru koji smo oslobodili, podigli i osvestili na dan punog Meseca u znaku Bik, živeći radost Venere!
Priroda znaka Vodolija (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako gledamo slike koje borave u ovom znaku i koje su vezane za njegovu jedinstvenost i sve stvari koje opisuju različitosti, najpre ćemo pogledati dekanate koji ga boje.
Paris Hilton
Tina Garofani
Paris je najzad rešila da progovori i ovaj film simbolično izlazi u javnost upravo kada tranzitni južni Mesečev čvor prelazi preko njenog Neptuna.
Mlad Mesec u znaku Vaga
Tanja Igrutinović
Najveća moć Vage je u pronalaženju ravnoteže najpre u našem životu, a zatim kroz naša srca služeći nečemu većem od nas, od života.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Vaga
Tanja Igrutinović
Akcenat je na balansu u lakoći. Balans između uma i emocija postiže se dugim kupkama, aktivnostima na vodi, kako bi se obnovila emocionalna povezanost.
Priroda znaka Vodolija (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Tamo gde su žene suspregnute, tu su jako zaostala društva i uvek je tako, u svim vremenima žene su donosioci Vodolije i suštinski čitava evolucija.
Pun Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Pun Mesec u znaku Ovan najpre je posvećen osvešćivanju sebe kao i ličnom rastu, prevazilasku limita, napretku. Možemo sada iskreirati svoj fenomenalni progres.
Rituali za Pun Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Mesec otvara veliko polje emocija kod svih nas i ta otvorenost omogućava nam da primimo nove informacije, navike, da iskreiramo, otpustimo, da se povežemo sa sobom.
Priroda znaka Vodolija (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Ovo je znak genija i to kosmičkog genija, on spaja sve i daje konačno rešenje života, zato je to konačni cilj i svakako traži promenu energije.
Priroda znaka Vodolija
Aleksandar Imširagić
Znak Vodolija bio je poznat još u drevnim vremenima u svojstvu kako ga sad imamo u Zodijaku i sam po sebi je predstavljo izvor života pod imenom „živa voda“.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD