Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project: Lakoća Povezivanja Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću povezivanja, čije se kapije otvaraju sa Punim Mesecom 3. avgusta.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Strelac (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Naša prava priroda se otkriva kroz ovaj znak koji povezuje ceo život u jednu celinu i govori o našem praporeklu. Zbog toga na 3° Strelca mesto egzaltacije Južnog čvora.
Pun Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Ovo je energija koja nas kanališe, fokusira i daje nam pravac za bolju, lepšu i vredniju verziju nas samih. Sada možemo izaći u svet svojim doprinosom.
Rituali za Pun Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Naše emocije su odraz našeg odnosa sa nama samima. Zato, držimo fokus na sebi i svom suptilnom biću, svojim osećajima.
Priroda znaka Strelac (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Poziv u našem životu, zbog čega smo rođeni, šta nam je svrha i misija, sve to živi iz ovog znaka. Imati jak ovaj znak - daje osećaj svrhe i misije.
Priroda znaka Strelac
Aleksandar Imširagić
Ovaj znak ima nešto iznad svih ostalih znakova, daje jedan osećaj božanskog svakoj osobi, on daje osećaj nečega što je vrlo specijalno, posebno i nadahnuto.
Mlad Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec u Raku nas navodi da preuzmemo potpunu odgovornost kreirajući novi život za sebe. Ovo vreme jasno ukazuje koliko je važna naša ljubav koju sebi pružamo.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Mlad mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, afirmacije, meditacije.
Priroda znaka Škorpion (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Škorpion traži pročišćenje, naravno da u njemu nije čisto i on je onaj koji traži da se pročisti, jer kakvi god da su preci, to je ono što smo dobili.
Priroda znaka Škorpion (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ovo je znak koji ima svoje velike oscilacije i svoje velike različitosti i to je normalno, jer to je reka koja je krivudava, ima virove, ima sećanja, to su preci.
Lunarna Eklipsa Pun Mesec u znaku Jarca
Tanja Igrutinović
Pred nama je izuzetno važna i uticajna eklipsa, treća u nizu u poslednjih mesec dana, eklipsa zaokruženja za ovaj period.
Rituali za Pun Mesec i Lunarnu Eklipsu u znaku Jarca
Tanja Igrutinović
Podržani ste od vremena, sve se odgovornosti ispunjavaju. Dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost, materijalizujte.
Priroda znaka Škorpion (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Tri Škorpiona je stepen koji je u ovom znaku najbitniji, jer tu imamo egzaltaciju Plutona i pad Meseca. Ovo mesto govori da se duša Zemlje nalazi u jezgru Zemlje.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD