Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon project radionica "Pouzdanost" Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „POUZDANOST“, koja će se održati 22. avgusta. Ovaj pun Mesec odigraće se na 29. stepenu Vodolije (koji nas povezuje sa znakom Riba) i omogućava nam razvoj kvaliteta Pouzdanosti. Pouzdanost se razvija u različitim emotivnim odnosima, ali i u različitim kategorijama života, pa ukoliko uspemo da izgradimo ovaj kvalitet, on nas otvara ka mogućnosti da živimo svoje nove vrednosti.
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”! Za prijave do 20.07. ostvarujete posebne POKLONE – Full Moon radionicu koja će se održati 24.07, kao i knjigu “Naučna astrologija” dr Lee Imširagić.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Poruka ovog Mladog Meseca u Lavu je da se veoma otvorimo da naučimo o sebi, o slobodi, šta nas čini slobodnim, kakav je osećaj slobode.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Sa Mladim Mesecom u znaku Lava i Otvaranjem portala Lavlje kapije naš život počinje ponovo, iznova, mi možemo da biramo šta ćemo da živimo!!
Pun Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Mesec u Vodoliji traži da se pustimo u potpuno nepoznato sa poverenjem u polje istine i lepote, u našu suštinu. Mir, pravda, nada i sloboda su sve više u centru pažnje.
Rituali za Pun Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Sa Punim Mesecom u Vodoliji pomerimo se dalje, napravimo taj korak unutra, ka sebi, zagrlimo se kako bi iskusili istinsku sreću!
Mlad Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec u Raku nas navodi da preuzmemo potpunu odgovornost nad kreacijom novog života za sebe. Podseća nas da smo uvek voljeni i podržani sopstvenim životom.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Rak
Tanja Igrutinović
Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu. Možete postati iscelitelj jer umete da se rasplinete, granice su se raspustile.
Pun Mesec u znaku Jarac
Tanja Igrutinović
Pun Mesec uvek donosi pik, kulminaciju, prekid jednog i početak drugog. Ima tendenciju da dovede energiju u balans i harmoniju putem sveukupnog sagledavanja.
Rituali za Pun Mesec u znaku Jarac
Tanja Igrutinović
Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da saberemo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada.
Saturn - Gospodar prstenova
Zvjezdana Pančić
Taj veličanstveni Saturn, gospodar prstenova i karmički učitelj, jedini je koji unosi red u našem životu i vraća nas na početak dok ne savladamo karmičke lekcije.
Anularna Solarna eklipsa i Mlad Mesec u znaku Blizanci
Tanja Igrutinović
Solarna Eklipsa, pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Blizanci u 9. kući, predstavlja završetak jednog i početak drugog, potpuno novog ciklusa.
Rituali za Mlad Mesec i anularna Solarna eklipsa u znaku Blizanci
Tanja Igrutinović
Eklipsa u znaku Blizanaca može imati snagu da oboji čitavu budućnost na planu intelekta, misli, razmišljnja, izražavanja, komunikacije još jednom nijansom, da je izmeni!
Neptunovi čvorovi - potraga za jedinstvom i jedinstvenošću
Tina Garofani
Da li će sistem uvesti promene da bi se održao ili ćemo mi menjati sistem da bismo se održali i svoju duhovnost?
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD