Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Bika (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Na svaki način mi vidimo da znak Bika u sebi nosi sećanje na dve civilizacije, na dva božanstva, na dva različita dela koja su se ovde spojila.
Buđenje Venere u Vagi
Ivana Šaljić
Ovde je zovemo i Nebeska Gospa. Napravljena od najfinijeg materijala, istinske lepote, zanosna i blaga, njen pogled je prirodno usmeren ka lepoti, kao istini.
Priroda znaka Bika
Aleksandar Imširagić
Kada samo pomislimo na znak Bika, mi najpre imamo ideju jednog srećnog dela zodijaka, koji nas povezuje sa osećajem da smo ispunjeni, zadovoljni i konačno srećni.
Priroda znaka Ovna (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ovan od svkog natusa zahteva da oseti prirodu, da oseti energiju i da oseća sve ono što je prirodno i da sa tim bude u dobrom odnosu.
Priroda znaka Ovna (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Dekanat je polje sa kojim čovek primarno radi, tu je polje energije, dekanat je veza između onog na Zemlji i onog na nebu i to je taj prolaz.
Reči su najmočnije oruđe
Emira Antonić
Device poseduju duboki smisao za humanost što ih čini najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu ne dopušta da nešto bude prepušteno slučaju.
Priroda znaka Ovna (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Pentada nam uvek daje ono što je naša uloga koju igramo, a karma koju treba da savladamo nam je data kroz prirodu dekanata.
Buđenje Venere u Devici
Ivana Šaljić
Kažemo da je Venera pala na Zemlju u ovom ljudskom znaku. Koliko ona ovde može postići i naravno, na koji način?
Priroda znaka Ovna (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Razmatrajući znake Zodijaka uvek ćemo obratiti pažnu na ova tri stepena, zato što su oni ključni i predstavljaju ekstremne vrednosti jednog znaka.
Venera – drugi energetski centar
Lea Imširagić
Energetski centar Venere predstavlja drugu čakru kod svake osobe, čija je uloga da „materijalizuje san“, dajući natusu osećaj blaženstva.
Priroda znaka Ovna
Aleksandar Imširagić
Glavno pismo astrološkog jezika je razumevanje zodijačkog kruga koji je sastavljen od 12 delova, u kome se ispisuju sva sećanja i sve priče vezane za život na Zemlji.
Volim da volim jer tako postojim
Emira Antonić
Istina daje lepotu sjaju oka! Ova lunacija nosi optimizam, širokogrudost, ambiciju, ekstrovertnost i pobedničku energiju.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD