Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”! Za prijave do 20.07. ostvarujete posebne POKLONE – Full Moon radionicu koja će se održati 24.07, kao i knjigu “Naučna astrologija” dr Lee Imširagić.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Saturn - Gospodar prstenova
Zvjezdana Pančić
Taj veličanstveni Saturn, gospodar prstenova i karmički učitelj, jedini je koji unosi red u našem životu i vraća nas na početak dok ne savladamo karmičke lekcije.
Anularna Solarna eklipsa i Mlad Mesec u znaku Blizanci
Tanja Igrutinović
Solarna Eklipsa, pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Blizanci u 9. kući, predstavlja završetak jednog i početak drugog, potpuno novog ciklusa.
Rituali za Mlad Mesec i anularna Solarna eklipsa u znaku Blizanci
Tanja Igrutinović
Eklipsa u znaku Blizanaca može imati snagu da oboji čitavu budućnost na planu intelekta, misli, razmišljnja, izražavanja, komunikacije još jednom nijansom, da je izmeni!
Neptunovi čvorovi - potraga za jedinstvom i jedinstvenošću
Tina Garofani
Da li će sistem uvesti promene da bi se održao ili ćemo mi menjati sistem da bismo se održali i svoju duhovnost?
Pun Mesec u znaku Strelca
Tanja Igrutinović
Totalna Lunarna eklipsa u Strelcu naglašava pravdu i zakon, smisao i svrhu, sagledavanje puta koji smo prešli, proveravanje i podešavanje kursa.
Rituali za Pun Mesec u znaku Strelca
Tanja Igrutinović
Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni.
Mlad Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec u Biku je idealno vreme da se oslobodimo na novom sveobuhvatnijem nivou i da osećaj slobode protekne našim bićem i celim telom.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Provedimo ovaj čitav naredni Mesečev ciklus u energiji i maniru koje oslobađamo, podižemo i pokrećemo na dan Mladog Meseca u Biku živeći radost Venere.
Pun Mesec u znaku Škorpija
Tanja Igrutinović
Pun Mesec u Škorpiji donosi ekstremno intenzivnu energiju Meseca koja je ispred nas. Otvara se duša u znaku Škorpiona kako bi se olakšala.
Rituali za Pun Mesec u znaku Škorpija
Tanja Igrutinović
Tokom boravka Meseca u znaku Škorpiona naša sećanja su veoma naglašena, emocionalna. Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu.
Mlad Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Prvi Mlad Mesec u novoj astrološkoj godini koja je započela sa prvim danom proleća, u prvom znaku zodijaka, u znaku Ovna najavljuje svakako nešto novo.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Pronaći izvor energije, pravi način kako da je negujemo i uzgajamo, kako da je očuvamo i kanališemo je glavni duhovni zadatak Mladog Meseca u znaku Ovna!
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD