Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar Prostorne Astrologije U subotu, 2. februara na Kepler Institutu, Aleksandar Imširagić će održati seminar posvećen specijalnoj astrološkoj oblasti Astrokartografija i Astrologija lokalnog prostora. Ovaj seminar mogu pohađati svi zainteresovani, a za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo postoji i online opcija.
» prikaži celu vest
New Moon radionica - Snaga Prisutnosti Dobrodošli na novu New Moon radionicu „Snaga prisutnosti“ koja je poziv i prilika za buđenje. Ova radionica će se održati u ponedeljak, 04. februara, u hotelu Tulip Inn, uživo (kao i online) i trajaće od 19h do 20:30h.

» prikaži celu vest
19. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 08. do 10. marta u Beogradu će se održati 19. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu, koja će okupiti profesionalne astrologe iz različitih zemalja. Pored poznatih profesionalnih astrologa iz Sjedinjenih Država, ove godine imaćemo i astrologe iz Irana, Kanade i po prvi put iz Norveške.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Dvodnevni seminar: Inicijacija u Čarobnice i Put u očaranost Ovo je sveti krug od 200 žena i izuzetno transformativno iskustvo za svaku ženu koja je spremna da se oslobodi svih ograničavajućih uverenja i da kroz drevne plemenske tehnike napravi duboku promenu, tako da može da živi svoju svrhu i darove svoje Duše slobodno i sa punim samopouzdanjem i jasnoćom. Održava se u Hotelu Tulip Inn, na Novom Beogradu, 02. i 03. marta od 10h do 18h.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Novil (sedmi deo)
Aleksandar Imširagić
Kada posmatramo Sunce i Jupitera, već je izvesno da će natus vremenom imati jako dobru sudbinu i da će vremenom moći da ostvari potpuni maksimum.
Novil (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Imamo 72 anđela u okviru zodijaka, na svakih 5} je drugi anđeo i sposobnost propuštanja svetla što je priroda Meseca.
Novil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Glavna stvar je što je trigon velika priča, i uglavnom mnogo veća nego što natus može svesno da živi. Preko trigona mi dobijamo mnogo više ako sami zatražimo.
Druga mladost
Emira Antonić
Nova godina počinje 1. januara sa Suncem u znaku Jarca. Šta u Jarcu ima novo? Može biti nova samo vaša reakcija na iste događaje koje ste nekada proživeli.
Novil (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
ovil je zapravo samo centralni deo serije aspekata i od samog novila imamo 3 aspekta gore i 3 dole koji nam opisuju čitavu strukturu inteligencije odnosa.
Mesec- četvrti energetski centar
Lea Imširagić
Mesečev energetski centar predstavlja središnju čakru, koja se nalazi u predelu srca i spaja parove suprotnosti centara koji se nalaze ispod i iznad nje.
Novil (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Ako bismo ovde rekli da je novil aspekt koji povezuje stepenove egzaltacije Neptuna i pada Urana, mogli bismo se zapitati šta se događa sa sledećim aspektom od 40}.
Venera i potreba odnosa
Ivana Šaljić
Sve osobe sa kojima dolazimo u kontakt, kao i svi odnosi, već žive u našem horoskopu i samim tim su naša potreba.
Novil (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Novil jeste zapravo samo jedna trećina trigona, a trigon je jedan izuzetan aspekt koji opisuje to da je naša celina, naš život, sačinjen iz tri dela.
Priroda, uloga i manifestacija novila
Aleksandar Imširagić
Aspekt novila je podela kruga koja daje uglove od po 40} i ako to uradimo sa pozicije Sunca, dobijaćemo u opisu jedne godine praktično jedan pun krug.
Sunce – treći energetski centar
Lea Imširagić
Na nivou natalne karte, stanje sa ovim centrom definisano je pozicijom Sunca, pete kuće i svih planeta koje su u njoj, vladarem pete kuće, kao i znakom Lava.
Priroda kvadrata (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Ovi aspekti se ne pojavljuju tako često, ali u našim analizama naići ćemo i na razne druge modele.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD