Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Potpuna Lunarna eklipsa u znaku Škorpiona
Tanja Igrutinović
Pun Mesec u znaku Škorpiona uvek je tu da pročisti naše emocije. Eliminacija i puštanje svega što je zastarelo, što smo skrivali i potiskivali je proces ovog vremena.
Rituali za pun Mesec i Lunarnu eklipsu u znaku Škorpiona
Tanja Igrutinović
Ova Lunarna eklipsa ima snagu da našu budućnost oboji još jednom nijansom, da je preboji potpuno, da je izmeni! Istina ima čast da se predstavi u svoj svojoj veličini.
Rituali za mlad Mesec u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Provedimo čitav naredni Mesečev ciklus u energiji i maniru koje oslobađamo, podižemo i pokrećemo na dan Solarne eklipse i mladog Meseca u Biku živeći radost Venere.
Solarna Eklipsa u znaku Bik
Tanja Igrutinović
Ulazimo u sezonu eklipsi koje uvek donose energiju velikih promena. Otvara se prilika za nove početke, nove ideje, inspiracije!
Mesec u znaku Lav u karti dece
Zorana Stanojević
Kreativna energija drugog vatrenog znaka je zapravo životna sila koja ima potrebu da se izrazi po svaku cenu.
Pun Mesec u znaku Vaga
Tanja Igrutinović
Izuzetno je moćan predstojeći pun Mesec u znaku Vage. Veliki energetski naboj se nakupio i dodatno napaja pun Mesec i na taj način čini ovaj period veoma potentnim.
Rituali za pun Mesec u znaku Vaga
Tanja Igrutinović
Akcenat je na balansu u lakoći. Obnavljajte svoje odnose i veze u ovom vremenu. Ulepšajte svoju okolinu. Postignite ravnotežu između uma i tela.
Mlad Mesec u znaku Ovna
Tanja Igrutinović
Mlad Mesec na 11° Ovna 1. aprila tekuće godine najavljuje jedno potpuno novo putovanje sa divnim prilikama koja se otvaraju za nas.
Pun Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Veoma intenzivna, a ujedno i predivno lekovita energija Punog Meseca u znaku Devica je pred nama.
Rituali za Pun Mesec u znaku Device
Tanja Igrutinović
Veoma je važno podsetiti se da je sve savršeno baš onako kako jeste, i ti ljudi oko vas i te stvari i događaji, pa i vi ste savršeni upravo takvi kakvi jeste.
Ukrajinska i svetska kriza
Nia Nedeljković
Namera ovog teksta nije da opisujem kompleksne istorijsko političke događaje koji su doprineli eskalaciji ove, već da ih iz astrološkog ugla sagledam i objasnim.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD