Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project radionica Pozivamo te na Full Moon radionicu „PLEMENITOST“ koja će se održati 27. februara u formi live webinara, od 19h do 20.30h. Naš zadatak ovog Punog Meseca biće da se oslobodimo okova svog malog ega i na taj način uskladimo se sa svojom pravom, kosmičkom prirodom.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Venera
Zorana Stanojević
Sve što volimo, što nas čini srećnima, svu lepotu koju naše oko i duša prepoznaju kao takvu i sve ka čemu težimo skriveno je u našoj Veneri.
Pun Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Pun Mesec u Devici ima potencijal i otvorenu mogućnost da se oslobodi onog dela duše koji se ne oseća slobodno da živi i istražuje svet oko sebe.
Rituali za Pun Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da izanaliziramo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada.
Zmajevi Solarnih Eklipsi (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Severni i Južni pol su važne tačke svesti čitave planete, preko kojih ona uspostavlja primarni balans između parova suprotnosti.
Mlad Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Ovaj mladi Mesec obojiće najpre Sunce i Mesec na vodolijanskom 23. stepenu i time doprineti dinamici oslobodilačke energije trenutka.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Vodolija
Tanja Igrutinović
Ovo je buđenje naše duše naše istinske bezgranične prirode! Buđenje božanskog stvorenja, beskrajnog kosmosa u nama!
Svi odnosi su rikošet ka Sebi (Uloga astrologa)
Jelena Lemot
U čemu je smisao astrološke konsultacije i ko smo mi astrolozi da nekome dajemo savete, predikcije, i šta bi to moglo biti najbolje za klijente.
Pun Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Mesec u znaku Lav naglašava i traži u nama otvorenost, širokogrudost, plemenitost. Darežljivost će u ovom vremenu biti vrhuski kanal za prevazilaženje ego zamke.
Rituali za Pun Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Naše emocije su odraz našeg odnosa sa nama samima. Zato, držimo fokus na sebi i svom suptilnom biću, svojim osećajima.
Natalna karta, mapa sopstvenog Univerzuma
Jelena Lemot
Postavila sam samoj sebi pitanje kako pomoći ljudima da sami koriste poruke svog Univerzuma, ako ne poznaju Astrologiju! Ključ je u OSEĆAJU SOPSTVA.
Razmišljanja jednog astrologa
Zorana Stanojević
Ulogu Astrologa ne treba shvatati kao savetodavca u svakodnevnim odlukama koje su deo života. Njegov smisao krije se u odgovornom i nepristrasnom sagledavanju ličnosti.
Što nam zvijezde govore u 2021.
Zvjezdana Pančić
Nakon duge i teške 2020. godine koja je na svima nama ostavila duboki trag, sa radošću očekujemo ulazak u 2021. godinu. Zavirit ćemo u svih dvanaest astroloških znakova.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD