Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project radionica „Ključevi isceljenja: Ljubav“ Pridruži nam se 5. februara na Full Moon radionici koja će nam otvoriti prolaz ka ljubavi, koja je drugi ključ isceljenja ove godine.​
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za male Mesec u znaku Devica

MLAD MESEC 

Faza u kojoj  Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, rastojanje između Luminara iznosi 0 lučnih stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najmanja, nema je. Mlad Mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, Afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Jako je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i postoji već. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, shema za stvaranje holografskog inprinta. Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ne stupati u rasprave, uviđajnost i ne primanje k srcu je rešenje, jer vašim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELITE ZA SEBE ZA CEO PERIOD! Takođe, može se praštati, oslobađati od štetnih navika, kompleksa.. Poželjno je prošetati napolju, bez previše zamaranja. Izbegavati sve što dodatno pobuđuje - alkohol, vruća i ljuta hrana. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.

ZEMLJANI ELEMENT - MESEC U ZNAKU DEVICE

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja bi mogla da vladaju ukoliko bi izašli iz potrebe za popravljanjem, analiziranjem i pronalaženjem nedostataka i mana. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Veoma je važno podstetiti se da je sve savršeno baš onako kako jeste, i ti ljudi oko vas i te stvari i događaji, pa i vi ste savršeni upravo takvi kakvi jeste. Idite na masažu i to onu uz pomoć mašina, elektromišićni stimulatori vrše preraspodelu energije u vašem telu, pokreću sve sisteme na Selfhealing. Zagrlite sebe i svoje biće na razne načine, pripremajte odlične zdrave obroke sa specijalnim začinima, od organskih namirnica. Podržani ste od vremena, sve  odgovornosti se mogu ispunjavati sada. Ovo su dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost. Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da izanaliziramo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada. Naglašena je naša fiziologija, naše telo. Posebnu pažnju treba posvetiti fiziološkim potrebama i pomoći ih, podržati svesno. Možete pristupiti nekom posebnom vidu pročišćenja vašeg tela na svim nivoima. Zdrav način ishrane, uzdržavanje od nezdravih grickalica, slatkiša,  obraćanje pažnje na zdrave, organske namirnice, vitaminsko-mineralne suplemente, pravilno kombinovana organizacija ishrane na svakodnevnom nivou. Mentalna dijeta pruža fenomenalne uslove za pristup energiji Meseca u Devici, za konekciju sa samim sobom najpre, sa svojim telom i osećajem koji imamo. Možemo odabrati svoje misli. Nezdrave misli možemo ukidati baš kao grickalice ili genetski modifikovanu hranu. Ujedno, možemo birati šta i kako želimo da mislimo ili samo da misaonu pažnju pustimo da ode jednostavnim posvećivanjem svom osećaju u telu. Putem suzdržavanja od misli mi smo u stanju se vratimo u sada i ovde, da obratimo pažnju na telo i poruke koje nam šalje. Mi smo u mogućnosti da pročišćenjem tela i misli budemo dostupni za najkvalitetniji, preko potreban, isceljujući razgovor sa samim sobom na suptilnijem nivou našeg bića, mi smo u stanju da čujemo svoje više Ja što nam je potrebno za uceljenje na svim nivoima.

PREPORUKA ZA OVAJ SPECIFIČNI PERIOD SAMOISCELJENJA

Umiriti um. Primenjivati tihovanje uz meditacije. Praktikovati zahvalnost, nabrajanjem fenomenalnih funkcija sušte inteligencije fiziologije. 

Prihvatati ove darove i istinske potrebe, sušte istine.

Zatim dobr je primenjivati lagano otpuštanje. Ostavljati sa lakoćom na sigurno i bezbedno mesto u našoj prošlosti sve ono što više nije naša istina, sve što nama više ne služi ili blokira inteligenciju fiziologije, sve što nam narušava zvanje suverenog vladara zdravog tela i duha!!!

Sada ovako okupani ovom posebnoću na nivou beskrajne unutrašnje inteligencije fiziologije, osvestimo još moć ovog našeg trenutka, moć našeg izbora, prihvatanja i zahvalnog projektovanja.

Osvestimo zato u potpunosti Vitruvijevog čoveka u nama (Da Vinči), koji zrači sopstveni osećaj inteligencije, vrednosti, preciznosti i sklada! Proporcija i sklad uvek postoje, a čuveni majstor Da Vinči je inspirisan ovim savršenstvom i nacrtao sliku koju mnogi nazivaju Zakonom proporcija ili Proporcijama čoveka. Da li su krug i kvadrat zapravo nastali na osnovu čoveka i njegovih proporcija ili obrnuto? Telo je ovim zakonom sedam puta veće od glave, što dodatno doprinosi akcentu na intuiciju i osećaj koji se u telu javlja, koji komunicira sa nama iz sveznajućeg dela našeg bića.

Omogućimo zato životnoj sili da teče lagano celim našim bićem kako bi osetili ljubav, lepotu, životnu energiju, istinsku inteligenciju i prepustili se radosno, sa elanom ovom nepogrešivom  timu zvanom stvarni mi. Mi spremni da stvaramo, osvajamo vrhove, postižemo ciljeve uz radosno i zahvalno otvaranje novih!!!

Vrhunac balansa u energetskom toku osetićemo kroz prestanak konflikta i to na najličnijem najbliskijem nivou -kroz prestanak konflikta sa sobom između uma i tela. 

POSVEĆENI RITUALI

VODENI DAN da bi lakše osetili i čuli poruke tela, pomogli cirkulaciju i obnovu. Voda pomaže u čišćenju stagnirajuće emocionalne energije iz našeg sistema. Ovo  je idealan izbor tokom Mladog Meseca u Devici.

TEMELJNO TUŠIRANJE SODOM BIKARBONOM sa jasnom namerom čišćenja, oslobađanja , osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru. Ovde je bitno očuvati Auralno polje, kako bi radost kontakta, susreta se najfinijim nitima sopstva Intuicijom koja se direktno napaja iz centra galaksije, prihvatili i postavili kao neizostavni deo nas kako u prostoru tako i u vremenu.

MENTALNA DIJETA Potrebno je sedam dana suzdržavanja od bespotrebnih, destruktivnih, ružnih, negativnih misli i reči. 

Uvesti novu naviku u svakodnevnu rutinu - obraćanje pažnje na svoje misli.  

NOVI PLAN Postaviti jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života, načina rada, načina ljubavi prema sebi, negovanja i brige za sebe i svoje telo sa puno ljubavi i nežnosti...

U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH - MRŠAVLJENJE -  Započnite sa novim načinom ishrane, novim rutinama, novim navikama na ovom polju.  Znak Device upotpunjuje ovu sliku. Prirodno i lagano ćete i vi i vaš organizam prepoznati šta je stvarni kvalitet, šta je bolje, zdravije za vas, a svaki višak, ono bespotrebno, svaku prljavštinu možemo lagano prepoznati i očistiti. Nova zdrava energija dolazi i menja sve što nam više ne služi, čisti!

DOZVOLITI SEBI NEGU Dozvoliti svom biću da bude negovano, samim tim sve je lakše, lepše i udobnije,  odlučite se za konačni odlazak na dubinski tretman kose ili transformativni tretman lica, manikir, pedikir i slično.

DODIR ZDRAVLJA Masaža, Dajte svome telu, poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak, naš Hram, negujmo ga zdravljem i zdravim navikama

YOGA POLOŽAJ  Praktikujte sve asane koje omogućavaju fokus na ostvarenje vizije, a ne na raspršujuće misli i reči koje se roje i samim tim nam odvlače pažnju, umanjuju fokus kao i mogućnosti. Takođe su preporučeni svi položaji uvrtanja, kao i oni koji pokreći peristaltiku creva.

DUBOKA RELAKSACIJA pažnju posvetiti dubokom disanju. Udišući ljubav i mir, izdahnemo napetost i sve štetno iz prošlosti, što nam više ne služi. Na ovaj način vraćamo se sebi, savršenoj harmoniji tela, spokoju sa sopstvom, svojim dubinama. 

FOKUS NA MALE, RUTINSKE RADNJE vraća momentalno na sada i ovde! Ukoliko vas nešto izbaci, zabrine, stvori otpor ili grč u telu, odmah se zaradite nekim preslaganjem radnog stola ili fioka, preslaganjem garderobe, poređajte nešto.

PROVEDITE VREME U PRIRODI, ŠETNJA duž širokih ulica i uličica obojenih, užurbanih, euforičnih zbog početka škole. Vežbajte svoje misli ovde, pronađite najlepše u ljudima, u trenutku, u ovde i sada, u novim peratonicama, režačima i gumicama, lenjirima i šestarima, flomasterima, ne dajte graji da vas zavede. Fokusirajte se na udobnost momenta Sada U Telu.

MOLITVA Prošetajte do nekog svetog mesta, makar to značilo ne dalje od vaših grudi, tu unutra....

ODMOR I MEDITACIJE su najbolji prijatelj u ovom vremenu

Afirmacije:

Uvodim u svoj život samo ono što služi za moje najviše dobro i načinu da živim jednostavnije.

Ja sam realan/na, pažljiv/a i razuman/na  za sebe i druge.

Mudro biram šta ću uložiti u svoje telo, um i srce.

Pravim konstruktivne, korisne, konkretne predloge za poboljšanje situacija kojima je potrebna bolja organizacija i dorada.

Oslobađam se navike da se žalim, stiskam, kritikujem i pronalazim greške.

Prihvatam da je savršenstvo idealan i često relativan koncept i tamo gde je praktičan i senzibilan, dopustio sam da dovoljno dobro bude upravo to.

Dopuštam sebi težnju ka perfekcionizmu, gde je “dovoljno dobro” praktično najčešći koncept.

Donosim zdrave, mudre izbore,  kao i brigu o sebi koji podržavaju produktivan način života.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD