Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Mlad Mesec u znaku Devica

Energija Device govori o jednostavnosti i čistoti, o služenju, o čišćenju našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, o pisanju i najfinijem sastavljanju reči, o isceljenju na fizičkom, emocionalnom i mentalnom nivou.

Pred nama je Mlad Mesec na 4° znaka Device koji uz naglašenu dozu kriticizma može govoriti tradicionalno, kao i uvek, o nedostacima, terati nas na više i bolje bez obzira gde smo sada i na taj način nas odvlačiti od radosnog sagledavanja osećaja u stomaku, telu, od priznanja sebi da smo savršeni za ovaj momenat, da sve u nama radi za nas baš kao i Univerzim. Istovremeno, sa Suncem na istoj poziciji mi smo svesni, možemo odabrati da ovaj racionalni upliv, da naš analitički um iskoristimo za naše najveće dobro. Da analizom odaberemo najbolji gradivni materijal, da u obilju sa osećajem zahvalnosti budemo stabilni i srećni i da ovaj trend traje, da se gradi dalje. 

Sigurna sam da sada svi  primećujemo priličnu razliku između promenjljive energije Device i dosadašnje fiksne energije Lava koji širi, zrači i raspršuje zlatne iskre iz sebe na sve strane ka spolja. Devica je mnogo više posvećena unutrašnjosti, strani našeg unutrašnjeg sveta. Ovo je znak kojim vlada Merkur i naglašava stvarno razmišljanje, promišljanje, unutar sebe. Izuzetan je protok informacija ovim znakom, i u ovom periodu svako može osetiti kao da nema mesta ili vremena ni da misli, a kamo li razmisli! Obzirom da ulazimo u u vreme promenljivih energija, promene godišnjih doba, potrebno je pojačati fleksibilnost, protočnost, adaptabilnost, jednostavnost.

Ascedent Lunacije našao se na 23. stepenu znaka Vaga. Najpre tema će se fokusirati na odnose, balans, mir  i harmoniju. Stepen ukazuje na slobodarsku energiju, ali veoma jasnu i glasnu. Ascedent donosi energiju okupanu svetlom fiksne zvezde Spika koja predstavlja uspeh u govorništvu, javnosti, nastupima. Ovo može biti glas koji se daleko čuje, izlazak u javnost i lično predstavljanje. Stvarne sopstvene vrednosti se ističu i dolaze u prvi plan.

Otvara se jedinstvena mogućnost da otvorimo sve karte, srce i dušu, sve znano i neznano, da se prepustimo slobodi i višem vođstvu, ovoj vrhunskoj intervenciji sigurni u ishod baš kako smo sigurni da će nas Devica dobro zbrinuti, nahraniti, napojiti, smestiti i bditi nad nama dokle god treba... 

Sunce i Mesec su u znaku Device na 4. stepenu u 11. kući u  trenutku Lunacije. Naše svesno i podsvesno našli su se u prisnom zagrljaju, rekla bih službenom, vođeni i viđeni zajedničkom svrhsishodnošću, sa istom idejom i potrebom za smislenu materijalizaciju. Možda je ovo konačno papirološko oslobađanje, stvaranje novog prijateljstva koje ima obostranu korist. Možda je ovo sporazumni razvod braka koji stvara novo dugoročno prijateljstvo. Možda je ovo način da se oslobodimo karme u koju smo se upetljali još ko zna kada, uvereni da pravimo sve “kako treba I kako običaji nalažu” kada su naši odnosi u pitanju, ili odnos sa sobom. Otvara se mogućnost da napravimo prelaz, most, isceljenje nekog odnosa stvaranjem prijateljstva, ujedinjenjem oko zajedničkih tema I interesovanja, oko novih projekata koji imaju višu svrhu od lične, ovozemaljske. Svetla našeg bića otvaraju prozor, novi horizont, nove šanse i mogućnosti da sagledamo naše osvešćene snove, sagledamo čemu to služe, koji su naši najviši ciljevi, I šta nakon postignuća, da racionalizujemo koliko radosno mi služimo njima, kako bi istovremeno oni bili u službi nama.

Dakle, ako je Sunce lekar, naša svest, a Mesec glavna sestra, naše potrebe i duša, prijateljski nastrojeni, složni i sinhronizovani na nivoima zajedničkih interesovanja doneće izobilje novih isceliteljskih znanja, veština, mogućnost prevazilaska dosadašnjih kapaciteta kroz svesno prihvatanje slobode I oslobađanja, možda i otkriće sasvim novog vida isceljenja, početak prevazilaska ogromnog perioda grabljenja ka ciljevima ili postizanja ciljeva, štikliranja životnih planova. Boldirano je baš kao što bi svaki učitelj iz znaka Device uzdignutim prstom dočarao, sve što sad uradite mora da bude zdravo, najbolje za vašu fiziologiju! 

Svesno odricanje od malog kako bi skromnim koracima u vremenu, primenom nove rutine, nove životne navike, otpočeli proces uceljenja naše duše i dobili neverovatne benefite. Mlad Mesec u devici ima za zadatak da nas svakog dana podseća na nas, na našu jedinstvenu svrhu, na originalnost, na naše tendencije, snove. Da nas na način svake vredne Device podseća u vremenu, podseća svakodnevno zašto smo se odrekli, prekinuli, oslobodili,  na šta smo se zavetovali, kakav smo to novi ugovor sa svojim navikama potpisali, kakav smo prijateljski dogovor sa životom postigli !?

Broj 4. se ističe kako svetlima tako I pozicijom Marsa. Takođe, glavni indikatori karmičkog upliva Pluton i Saturn svojim položajem ističu 4. polje horoskopa Lunacije. Broj 4. označava rad i red pre svega, praktično manifestovanje energije, odgovornost, stvaranje osnovice, fundamenta, početak gradnje, biznisa, postavljanje temelja, ali i stvaranje sigurnosti, 4 strane sveta, 4 godišnja doba, 4 zida, čvrsto tlo, uzemljenje. Takođe može predstavljati i našu zaleđinu, porodicu, tradiciju, pretke, sve iz čega smo iznikli, što nas je uzgajalo. Ovo je broj kreacije, celovitosti, kraj i novi početak, stvaranja trajnog  dobra, nečega što će imati  vrednost u vremenu, nečega što će odoleti zubu vremena. Kako su u igri svi signifikatori za promene, zaokret, nove gradivne akcije, reforme, kao i otvoreni, aktivni, svesni pristup polju snova i intuicije i manifestacije istih, zaista ovo će biti veliko i potpuno NOVO za sve nas!

Mlad Mesec obrazuje egzaktan kvadrat sa Marsom u Blizancima u 8.kući i tako stavlja u fokus samo dobro planiranu, smislenu, svrsishodnu akciju. Regeneracija i podmlađivanje naše energije je u toku. Važno je fino raditi i ponašati se u skladu sa svojim mislima i svojim rečima, da ne ostane sve na rečima! Svoju mentalnu pretrpanost i usijanost rasterećujte dugim transformativnim šetnjama ili različitim sportovima. Mars u Blizancima najavljuje više istovremenih angažovanja, transofmaciju na više nivoa i to će potrajati, jer će Mars ostati u ovom znaku narednih 9 meseci zbog svoje retrogradnosti. Kako Mars u Blizancima nema neko specijalno udobno, stabilno dostojanstvo potrebno je kanalisati svoju energiju kako ne bi instiktivno iskakala pri svakom nesporazumu kroz burne reakcije, reči i viku, uvrede i psovke, ljutnju i bes, ljubomoru, zavist ili poređenje sa drugima. Blizanci su vazdušni znak, promenljiv povezan sa (verbalnom) razmenom, vazduhom, gasovima, strujama ili zračenjem. Pažnja se rasipa na sve strane baš kao I energija ukoliko ne radimo fokusirano na sopstvenom uzemljenju kroz energetske vežbe. Potrebno je jedan duži period da budemo mirni. Vrlo smireni. Uzemljeni I stabilni, a opet maksimalno fleksibilni, prilagodljivi. Važno je uzemljiti ovu energiju kako bi iskoristili njen pun potencijal. Razmisilimo, možda je heptatlon ili dekatlon prava mera za nas u ovom vremenu. 

Potrebno je da naučimo da štitimo svoju energiju, uočivši da nam curi, i gde je to gubimo, raspršujemo u mili promile, svuda i na sve strane, kroz prolazak kroz 8. polje. Osvestite svoju energiju i njenu potrošnju. Osvestite kada i šta vas iscrpljuje, šta vas pročišćuje i šta vas napaja. Ovo su najpre isprazni, dugometražni razgovori, ćaskanja i ogovaranja. Svesno odredite i ograničite svoje razgovore, čitanje, slušanje video sadržaja po prioritetima. Potreba ovog vremena je da naučimo da uvećavamo svoju energiju, da je regenerišemo, transformišemo. Da dozvolimo da umre staro da bi se rodilo novo. Vreme je za samodisciplinu i samodokazivanje. 

Ipak tu je snažna, sretna energetska podrška koja stiže od Jupitera iz Ovna kroz fenomenalni aplikacioni sekstil. Ovo dodaje moć energetske regeneracije i transformacije koja nam je sada toliko potrebna. Potrebno je da sagledamo gde to sami postavljamo limite, granice i ograničenja u našem životu, limite koji nam više nisu potrebni.

Merkur najmanji zajednički sadržalac, vladar svetala i Marsa nalazi se u znaku Vaga na vrhu 12 polja. Velika je potreba za harmonijom, mirom i balansom u našim životima. Ipak, ne dozvolimo da nas zavara podvojenost misli koje umeju da idu iz krajnosti u krajnost sa Merkurom u Vagi, a naročito na polju naših snova. Možda nam zafali poverenja i odmora i zbog toga pomislimo da je sve protiv nas, da nema nade osim da se dogodi čudo. Ume ovaj Merkur da zastrani da uđe u podvojenost, da zauzme stranu. Ume da podrži podeljenost kao matični oblik, sećanje i da ga brani do poslednje glasne žice, da ga zastupa svojski do padanja u nesvest od umora. I to sve zbog umora. Umoran, Merkur ne dozvoljava sebi sagledavanje celovite slike, celog, već ostaje na pola, (samo čuje ili samo priča) i to ga onda brine, jer je nekada bio ceo! Pokušava dijalogom da izgladi stvari, ali ne shvata da je jedini konstruktivni dijalog onaj u četiri oka sa ogledalom. U ovom vremenu pisanje dnevnika je neprocenjivo vredno! Baš zbog ovoga, Merkur u Vagi može biti veoma naporan i tako osećaj umora eksplicitno raste. Najpre ga valja umiriti i harmonizovati kroz pronalaženje tačke balansa!

Merkur obrazuje divan, harmoničan, aplikacioni trigon sa Marsom.

Iskoristimo ovaj znak univerzuma, podignimo zato sada svoj misaoni centar, centar naše inteligencije uma na viši nivo putem stvarne, stabilne, uzemljenosti.  Dišimo dok hodamo svojom školom, obratimo pažnju  na vazduh koji je ovde veoma zgusnut, a na nama je da ga pročistimo disanjem. Dozvolimo Merkuru da se primiri, balansira i otvori da pročišćeno proteče slobodarski dah, svetlo promena, novih ideja, ali jedna po jedna, harmonično. Povežimo se na naš stvarni istinski link. 

Čudo je spremno sa Venerom u znaku Lav u 10. kući, i čudo i kruna na glavi u vezi naših ciljeva ili čak uopšte svih životnih postignuća. Potrebno je da poverujemo, da se prepustimo višem vođstvu koje donosi rešenje. Ne dozvolimo da nas sitnica izbaci iz ravnoteže, pa da napravimo opet istu grešku – reakciju, agresiju, nehotično, u odbrani. Budimo mirni, staloženi jer balans i harmonija su u nama, baš kao i lepota, baš kao i energija. Zahvalimo se. Učimo iz svakog događaja iz svakog slova i reči koje čujemo. I “DA” i “NE” RADE ZA NAS, podržavaju nas i usmeravaju ili preusmeravaju, trasiraju nas ili nam pružaju mogućnost da zavladamo promenom postajući promena!!! 

Instinktivno i intuitivno vođstvo je izuzetno jako i moćno u ovom periodu. Potrebno je biti kristalno jasan po pitanju svoje više svrhe, gde mi to idemo, koji smerovi oblikuju naš život sada? Naglašen je promenljivi kvalitet, karmičko otpuštanje kao i  integracija koja će imati uticaj za dug period.

U trenutku Lunacije Venera vladarka Ascedenta hrli ka egzaktnoj opoziciji sa Saturnom iz Vodolije tražeći pravu, tačno određenu meru uživanja, odgovornost za sopstvenu udobnost i osećaj odmora u telu, DOZVOLU ZA PRAVU, VELIKU LJUBAV, KRUNISANJE, EPOHALNI DOGAĐAJ, PROMENU, PRESEDAN, OSLOBAĐANJE. Opozicija Venere I Saturna obrazuje T kvadrat na Urana u Biku, ovo je snažni test za našu SAMOKONTROLU. Možda neke navike I rutinu želimo da promenimo, ali to se ne odvija baš perfektno, kako smo hteli. Ta fiksna energija će nam pomoći da prođemo lakše kroz neprijatnost. Nije udobno ostavljati cigarete, izlaziti iz opsesivne veze ili napuštati brak koji nas opterećuje i drži u malom, u trpnji, nije udobno ni krenuti u teretanu ili na bilo koje vežbe ako niste u kondiciji. E ovde je potrebno da odlučimo sta to hoćemo do perfekcije da dovedemo i onda se pustimo fiksnoj energiji da nas podrži istrajnoću, snagom, determinisanošću. Kada kažemo Ne i to stvarno mislimo, ova energija će nas pvezati na to do ostvarenja. Ovo je odlična izuzeto snažna akciona energije ukoliko uspemo da je koristimo na dobar visoko vibratoran način.

Možemo osvestiti stvarnu vrednost! Kako to da ljudi mere cenu investiranja u sebe i sopstveno obrazovanje, bilo da su profesionalne doobuke, ili razne tehnike za prevazilaženje i rast na planu ličnosti, bilo da su časovi Yoge, Energetske vežbe, redovna kontrola stanja ili poseta psihologu, o masažama, raznim ulaganjima posle kojih ćete biti mirni, a vrlo često radosni i srećni???

Kako to da niko ne meri bačenu paru za lekove usled lošeg imuniteta, stresa, depresije, anksioznosti,  protiv ukočenosti, išijalgije, za takozvanu "samo da se ima da se pojede" hranu, "da se nađe" hranu, sokove i dodatke, a tek koliko promašene racionalizacije u kopanju po "super hrani", "zdravoj hrani" i nekoj "čudnoj nazovi hrani" i da ne nabrajam više, ipak moja 3. kuća počinje u znaku Device.

Hej... IMA LI KOGA? Ima li pilota u vašem avionu?

Kako čovek pomisli da mu ne treba udžbenik, a spiska tri puta više novca isto to veče u restoranu, da jede!!! Možemo osvestiti svoj odnos sa HRANOM! Hrana..prva pomisao se javlja, ipak je to investiranje u telo. Telo koje istovremeno zapomaže za vodom, mirovanjem, snom... ali ko da ga čuje, pa ovaj je posekao sve kontakte i linije prekinuo, on ZNA, ZNA, ZNA (čitaj zaposeo ga je neki gladni predak) i zna sve o svome telu i zna da bi se tačno dogodio nemili događaj u slučaju pokušaja vodenog dana, i zna da mora da pojede bar deo vola pečenog za doručak kako bi preživeo do ručka....

Kolika je vrednost straha, vrednost  tela, života, uživanja?

Možemo osvestiti strah od nemanja, od gladi, od smrti u krajnjoj liniji… Da li postoji realna potreba za strahom od vodenog dana, od plivanja, potreba za ljubomornim scenama -osećanjima, za čvrstim vezivanjem za naučene obrasce, za držanjem za misli bez opcije probanja i pokušaja kao onda kad smo bili mali..? Kao onda kad smo bili mali kad nismo znali koliko košta, već smo znali koliko vredi, kad smo tačno znali koliko nama vredi dok na drugom tasu stoji osećaj, stoji ljubav prema sebi, naša stvarna vrednost.

 Kiron iz Ovna se ovde pronalazi kao rešenje opozicije. Možda to radi u vidu pregovarača ili medijatora, svakako svojim znanjem i realističnim sagledavanjem, rana I povreda, ali I znanja o isceljenju, uvođenjem u ovde i sada što je najveći zadatak Device.  Kiron iz Ovna I 6. Kući je na zadatku da razreši, da isceli stare duboke strahove, sećanja, bolne slike, rastanke, nedostatak i zabranu ljubavi, trpljenje i moranje zarad porodice, tradicije, vaspitanja, a po cenu sebe, svog tela, svoje lepote i vrednosti.  Možda pričom, možda ćutanjem, možda samo prisustvom u ovde i sada, rešenje emocionalne ego slagalice, ljubavne tužbalice usled nedostatka slobode izbora, svega o šta smo se spoticali u šta smo udarali ili od straha nismo ni probali, slučajno i namerno - samo da ne iskočimo iz šina, iz klišea, da se ne prepustimo stihiji emocija, naletu ljubavi, inspiraciji, onom velikom u nama, rešenje ove ljubavne Ego zbrke je tu; Veliko Buduće spremno čeka na nas.

Otvoreno je polje transformativnih promena, budimo kreativni sa ovom Venerom. Stvorimo polje radosti I zadovoljstva unutar sebe. Popričajmo sa sobom, sa nekim ili otpevajmo, iskomponujmo, odsvirajmo, naslikajmo, zagrlimo jako, udahnimo, upijmo... Neka nas prisustvo kolektivnog sećanja ne uplaši već ohrabri da kreiramo, da ostavimo bol bolu, zemlju zemlji, a nas nama u ljubavi, jer to je jedina ISTINA!

Mi prevazilazimo spostveni Racio i ulazimo u zonu kristalno pročišćene INTUICIJE Merkur u Vagi na vrhu 12. Kuće obrazuje opoziciju sa Jupiterom u Ovnu na vrhu 6. Kuće.  Ovde je važno zadržati granicu SOPSTVA, ne rasplinuti se potrebom Device da poslužimo drugima i sebe stavimo u "funkciju drugima"- tzv.titula tepiha. Merkur je u Vagi pa nam se može učiniti nešto preko puta bliskije od odraza u ogledalu.

Uzmimo, prihvatimo, dozvolimo sebi ovaj jedinstveni DAR UNIVERZUMA, naučimo sopstveno telo da voli i prihvati sebe iznutra, da prihvati INTUICIJU. Dozvolimo Merkuru da zagrli Jupitera, iskoristimo energiju opozicije i pretvorimo je u more smislenih mogućnosti i materijalizacije, u završavanje svega, jedno po jedno, a ne zatrpavanje i stvaranje zbrke i zabune usled viška misli, informacija, reči. Budimo racionalni, ali i posvećeni sebi i svom miru. Zauzmimo se za sebe, neka čitava plesna dvorana zapleše u našem ritmu vođena našom odabranom melodijom!

Snovi su na vidiku, ali i njihova materijalizacija je vrlo izvesna, i to je sasvim u redu! Potpuno mirni dozvolimo sebi da pustimo racionalizaciju i merne jedinice, analize. Prihvatimo Danas Čaroliju Sopstva i koristimo je kasnije kao Sopstvenu Čaroliju. Danas čaroliju prvo prihvatimo za sebe, na nivou energije, na nivou "Ja", propustimo taj osećaj kroz telo, kako bi sutra mogli da je koristimo u bilo kom segmentu života, gde god i kad god nam zatreba, čak i za druge. E ovde će i svaka prava Devica pristati. 

Iskoristite ovaj dan i naredne dve nedelje za implementaciju, za primanje darova, za sebe. Započnite nove rituale, nove navike, nove rutine, za promenu, za pročišćenje vašeg hrama, duše i tela, izfiltrirajte svoj život, nastavite izborom samo naj kvalitetnijeg za vas. Ako vam se nešto nudi slobodno se poslužite. Napravite jedan ritual smo za vas, budite sami sebi glavni gost, zvanica! Postavite najkvalitetniji escajg koji imate (ne zaboravite one “kad neko dođe”, “za slavu”, “za praznike”, “bakin srebrni”…), izvadite i najbolji porcelan, onaj “posebni” kristal neka se blista, neka zvoni prostorija čistotom božanskih namera. Napravite svečani vegan ili vegeterian ručak za sebe, ugostite, poslužite sebe… ponudite sebi sve, baš sve! I zapišite posle o ovom iskustvu, detaljno svaki osećaj i činjenicu. Vežbajte tako i nakon ovog gala prijema, poslužite sebe, budite na putu svoje prave svrhe u svemu, služite najboljem u vama! Takođe, nastavite u ovom maniru, napravite divnu večeru za prijatelje, neka svako donese nešto kako bi se otvorili za još primanja. Osetite ovu uzvišenu svrsishodnost, primite dar, poruku ili glas Univerzuma.

Dobro je pozabaviti se planom ishrane, možda vam dođe, padne na pamet direktno iz polja višeg Ja neka redukciona dijeta ili odluka da nezdrave navike (grickalice, čips, gazirana pića, slatkiše, cigarete, alkohol, i druga adiktivna sredstva) zamenite novim, zdravim (voće, povrće, vežbanje, pisanje, učenje, putovanja, novi hobi, promena posla, karijere..).

Ovde je bitno, takođe, očuvati Auralno polje da bi radost kontakta sa najfinijim nitima sopstva INTUICIJOM prihvatili i postavili kao neizostavni deo nas kako u prostoru tako i u vremenu! Preporučujem energetske vežbe za pročišćenje, jačanje i zaštitu našeg auralnog polja.

Čitav ovaj trenutak priprema nas, podseća i kao da kaže VI STE ODGOVORNI ZA SEBE, SVOJU ENERGIJU I SVOJE TELO! Vi možete šta god hoćete samo da vama služi, da vama svaka petica vredi baš kao i trojka i dvojka, jer je to znak da ste bili tu, da ste prošli tuda, da ste ostavili traga i da je sve prošlo baš  perfektno za taj momenat, da znate da vrednujete sebe u vremenu, u sada i ovde. To je znak da ste savladali ovo brdašce sada, ili  planinski venac sa početka, da ste prevazišli svoj strah od pismenog, od grede ili matematike, strah od straha, od sećanja, od obrazaca, navika ophođenja i ponašanja prema sebi, da ste spremni za NOVO VELIKO BUDUĆE!

Zapamtite, ovo je jedinstven prozor u vremenu u kom možemo istovremeno isceljivati obrasce ponašanja, regenerisati energiju, oslobađati sećanja i sve opterećujuće misli. 

Rituali za ovaj period.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD