Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.06. do 06.07.2020.

U nedelji koja je pred nama Saturn će se ponovo vratiti u znak Jarca, dok će Jupiter napraviti konjunkciju sa Plutonom po drugi put. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak započinjemo sa Mesecom u znaku Vage, a kako će Mesec napraviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, postavlja se pitanje koliko su naše granice stvarne – da li lako preteramo i odemo u krajnost (pogotovo po pitanju odnosa) ili možemo biti u potpunom balansu. Preterivanje nas vodi do emotivne povrede (Mesec kvadrat Pluton) ili se od drugih traži nešto što mislimo da samo nama pripada. Ovo je dan kada bi trebalo da uživamo sa merom i ukusom, bez prevelikih očekivanja, dok će akcenat biti na odnosima i razvijanju estetskog osećaja.

U utorak će Jupiter napraviti konjunkciju sa Plutonom po drugi put u toku ove godine (prvi put su se Jupiter i Pluton sreli u znaku Jarca 5. aprila). Konjunkcija Jupitera i Plutona u znaku Jarca je važna kako na mundanom nivou, tako i na ličnom nivou, budući da može probuditi određena sećanja i vratiti nas u atmosferu nekadašnjih kolektivnih zbivanja. Ova konjunkcija svakako govori o promenama na polju finansija, s obzirom da često iznedri ekonomske krize i slomove i može se odnositi na razvoj „plutokratske“ političke moći.  Ipak, ovo je svakako i vrlo transformativan period koji nas poziva da osvestimo svoje skrivene potencijale, dajući nam mogućnost da radimo na ostvarenju lične vizije. Tranziti sporih planeta u znaku Jarca su tu da nas podsete koliko smo se razvili u vremenu, dokle smo došli, kao i da se prisetimo naše genetike i osvestimo šta smo to zaista dobili u nasleđu i šta možemo da ostavimo generacijama posle. 

Sunce će napraviti konjunkciju sa Merkurom i sekstil sa Uranom u sredu. Sunce u konjunkciji sa Merkurom u Raku budi inspiraciju za sve što je kreativno – naročito u domenu pisanja i izražavanja, pa je pravo vreme da svoja osećanja pretočimo u reči. Deca postaju naši učitelji, podsećajući nas da nikada ne zaboravimo svoju osećajnu i intuitivnu stranu. Ovo je aspekt koji nam daje mogućnost da se približimo svom unutrašnjem detetu i aktiviramo znanje koje nosimo u sebi i koje ne moramo tražiti van sebe.  Sa druge strane, aspekt sekstila Sunca i Urana govori da se svest spaja sa svrhom da bi se otvorili posebni kanali jezika kojim Univerzum “govori”.  Ovo je aspekt koji nam daje mogućnost da živimo svoju autentičnu prirodu, spojimo se sa svojom kosmičkom porodicom i oslobodimo svega što je nasleđeno. Sunce u sekstilu sa Uranom govori da se sigurnost krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja, a potom lakše i brže vidimo svrhu u sebi i oko sebe.

U četvrtak, Saturn će se ponovo vratiti u znak Jarca i boraviće u ovom znaku sve do 17. decembra. Samim tim, preispitivaće se sve ono što smo postavili ili započeli dok je prvobitno prolazio kroz znak Jarca. Ovde se postavlja pitanje da li smo bili dovoljno odgovorni, posvećeni, istrajni itd. U prvi plan dolaze sve “nepravilnosti” koje možda u početku nismo videli. Iako ćemo se vraćati na stvari koje se tiču prošlosti, ovo je i odličan period da vidimo kako možemo biti još efikasniji, bolji i postaviti stvari da traju u vremenu. 

Mesec će prolaziti kroz znak Strelca u petak, stvarajući jednu potpuno optimističnu atmosferu. Budi se želja za putovanjima, novim saznanjima, učenjem i otvaramo se za nove stvari. Ovo je dan kada možemo otići u neku zabavnu avanturu ili podeliti sa drugima saznanja do kojih smo došli. Međutim, kako će Mesec napraviti kvadrat sa Neptunom, postoji tendencija da lako skliznemo u iluzije. Zato je važno da nemamo prevelika očekivanja, već da negujemo iskrenost i budemo u većoj tišini i relaksaciji. 

Već u subotu, Mesec će ući u znak Jarca, pripremajući nas polako za Lunarnu eklipsu. Iako prošlost može “pokucati” na velika vrata, ovde nam je data prilika da radimo sa svojim emotivnim delom. Budući da nas u nedelju očekuje Lunarna eklipsa u znaku Jarca, suočićemo se sa svim onim stvarima koje su ostale nedovršene, jer nas upravo one navode da dublje tragamo i „kopamo po svojim ruševinama“. Ovo je nedelja koja može biti puna izazova ukoliko ne odlučimo da preokrenemo stvari u svoju korist. Bude se najdalja sećanja, a energija koja vibrira želi da nas podseti da se vratimo na sebe i svoje emocije. Nemojte ništa potiskivati, već preuzmite odgovornost za stanje u kojem se nalazite. Neka fokus bude na vašem telu (kao i na emocijama), možete piti što više vode, jesti laganu hranu i odmarati. 

“Samo uspori i uživaj u svemu.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD