Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 14. juna 2020.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Jarca što nam donosi mogućnost konkretizovanja i usmerava nas ka materijalizaciji određenih ciljeva. S obzirom da će Mesec napraviti konjunkciju sa Plutonom, a potom i sa Jupiterom, želećemo da postignemo maksimum, iako možemo ići preko svojih mogućnosti i iz tog razloga, lako otići u preterivanje. Stoga je ovo dan u kojem je potrebno da pružimo sebi okrepljujući odmor, a potom iz stanja mira možemo delovati i biti efikasni u svakoj akciji.

U utorak će Mesec ući u znak Vodolije, te je potrebno da se otvorimo ka većem nivou slobode i pustimo sve negativne stvari koje nas sputavaju. Prvi aspekt koji će Mesec napraviti je konjunkcija sa Saturnom – na jednom nivou, ovaj aspekt nas suočava sa svim neudobnim sećanjima iz prošlosti, ali nam istovremeno pruža mogućnost da posmatramo svoje emocije iz potpuno drugačije perspektive. Kako će Mesec napraviti i kvadrat sa Uranom, javljaju se razne iznenadne situacije prilikom kojih imamo tendenciju da odreagujemo burno, te je krajni cilj izmena u jednoj, suštinskoj stvari, što će rezultirati i drugačijim scenariom. Ipak, Mesec će na kraju dana napraviti trigon sa Venerom, pa ukoliko smo prethodno uspeli da održimo balans, data nam je prilika da se otvorimo za sve lepe, prijatne stvari, susrete i lakoću u odnosima.

Sreda je dan u kojem će Mesec napraviti trigon sa Suncem, što će iznedriti saradnju našeg voljnog, svesnog dela sa emotivnim. Ovo je dan u kojem ćemo želeti da zasijamo, pokažemo svoju autentičnost i dobijemo podršku i priznanje od autoriteta. Provedite vreme u društvu prijatelja koji vas inspirišu, a novi uvidi i ideje pružiće vam genijalna rešenja. 

U četvrtak će Sunce napraviti kvadrat sa Neptunom -  na jednom nivou imamo Sunce koje predstavlja svest i prisutnost, dok na drugom imamo Neptuna kome može biti strano da drži fokus. Stoga je potrebno napraviti balans između ova dva različita sveta tako što ćemo znati da postavimo jasne granice. Neptun nam nudi mogućnost da svojim vizijama damo jasnu formu (Sunce) kako bi mogli da radimo na realizaciji istih. Osluškivajući svoju intuiciju podstičemo razvoj radosti i kreativnosti. S obzirom da se Sunce nalazi u znaku Blizanaca, važno je da znamo gde ćemo se konkretno preusmeriti, a potom nas Neptun može pokrenuti da radimo sa suptilnijim nivoima.  Možemo se uskladiti sa vibracijom ovog dana tako što ćemo se utišati i pokušati da osetimo pravu, unutrašnju moć.

Mesec će prolaziti kroz znak Riba u petak, te je potrebno da ne namećemo svoju volju, već da pustimo da stvari idu svojim tok. Mesec u Ribama nas otvara ka inspirativnim akcijama i podstiće na kreativnost. Usmerite ovu energiju na stvaralaštvo i pronađite zadovoljstvo u tišini svog uma, prepuštajući se potpuno intuitivnom delu.  

U subotu će Mars napraviti konjunkciju sa Neptunom. Ovo je dan koji nam poručuje da će nam biti potrebna velika prisutnost u svemu što radimo. Ono što je tipično za aspekt Marsa i Neptuna, jeste da može stvoriti konfuznost, dezorjenisanost ili gubitak sa realnošču, dok nas sa druge strane vodi u maštanje, sanjarenje i idealizovanje. Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i lakše materijalizujemo sve što nam je potrebno. Ovo nije dan za donošenje novih odluka, za nove početke i preduzimanje inicijative – već je dan za meditaciju, kreativno izražavanje, a možemo se i fizički aktivirati i povezati sa vodom kroz plivanje ili ronjenje. Sve odgovore pronađite u sebi i pustite da spontano dođu do vas jer tišina je nekada najglasniji odgovor.

U nedelju će Mesec prolaziti kroz znak Ovna, pa je ovo dan za nove početke uz puno aktivnosti, inicijative i volje da se stvari promene. U prvi plan dolazi želja za uspehom, te ćemo pokazati svoje liderske sposobnosti i samouverenost u svemu što budemo radili. Energija ovog dana poziva nas na akciju, stvaranje novog i negovanje svoje individualnosti. “Veličanstveni životni cilj nije znanje nego korisna akcija.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD