Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 24.05.2020.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Ovna, te ćemo osetiti nalet energije i poželeti da pokrenemo nove stvari. Mesec u Ovnu nam donosi puno aktivnosti, volje i spremnosti da direktno delujemo. Ako ste u prethodnom periodu odlagali obavljanje određenih poslova, možete krenuti u akciju! Mesec će napraviti sekstil sa Merkurom u Blizancima, naglašavajući sve mentalne aktivnosti, kretanje, a možete uključiti i fizičku aktivnost. U prvom planu je želja za uspehom, pokazaćemo svoje liderske sposobnosti i bićemo samouvereni u svemu što budemo radili. S obzirom da će Mesec prolaziti kroz znak Ovna i u utorak, odakle će napraviti sekstil sa Venerom, probudiće se bujna osećanja, želja da volimo nekoga i budemo voljeni, što ćemo sve pokazivati na vrlo strastven način.

U sredu, Sunce će ući u znak Blizanaca, te je pred nama period koji govori o naglašenoj komunikaciji sa drugima, učenju, kretanju i razmeni ideja. Biće nam važno da se dobro zabavljamo i uživaćemo u društvu prijatelja. Sve što podrazumeva intelektualni rad ili edukaciju dolazi u prvi plan – sa lakoćom “upijamo” sve informacije i možemo biti inspirisani da pišemo ili čitamo. Budite smeli, kreativni i svakodnevno unosite vedrinu i radost u svoj život. Sada je vreme za promene, tako da razmotrite sve opcije koje vam idu u susret. Bićemo zainteresovani za više stvari, paralelno ćemo obavljati aktivnosti, ali isto tako imamo mogućnost da živimo svoja znanja i spustimo ih na praktični nivo. 

Retrogradna Venera će napraviti kvadrat sa Neptunom u četvrtak, što nas motiviše da se zapitamo da li su naše želje stvarne i šta možemo da priuštimo sebi, bivajući potpuno prisutni. U suprotnom, postoji tendencija ka prenaglašenom sanjarenju – lako razvijamo filmove u svojoj glavi i zadovoljavamo se mentalnim, odnosno onim što ne možemo da dotaknemo. Iako ovaj aspekt utiče na naše polje emocija (čineći nas veoma senzitivnima), data nam je prilika da zastanemo i odmorimo se od svih stvari koje nam ne pružaju dublji osećaj zadovoljstva. Problem može nastati ukoliko pokušamo da se uklopimo u način života svoje okoline i forsiramo sebe da radimo nešto što nam ne prija. Ovo je dan kada bi trebalo da razvijamo svoju sopstvenu lepotu kroz domen umetnosti koja nam dozvoljava da budemo kreativni, nežni i odmorni. Potrebno je da vodimo računa da nas ne obuzimaju priče koje ne živimo sada, već da sve što je ostalo nedorečeno, spustimo kroz pisanje ili stvaranje.  

Petak je veoma aktivan dan budući da nas očekuju čak tri planetarna aspekta. Merkur će napraviti konjunkciju sa Venerom što će nas učiniti nasmejanima i bezbrižnima – ovaj aspekt nam pruža priliku za ljubavni susret, potencijalno sa osobama iz prošlosti, jer je Venera retrogradna. Budi se bliskost u odnosima i lako dolazimo do zajedničkih rešenja. Iskoristite ovaj aspekt da se zabavite, plešite, napišete ljubavne stihove ili izjavite nekome ljubav. Istog dana Sunce će napraviti trigon sa Saturnom. Ovaj aspekt nas poziva da preuzmemo odgovornost za sve što budemo radili, ali isto tako nam nudi mogućnost da postignemo nešto veliko ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili. Iz tog razloga, važno je da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe. Ovaj aspekt nudi mogućnost napretka, pogotovo na poslovnom planu, priznanje, zasluge i govori nam da se trud uvek na kraju isplati. Večito preplitanje “svestla i tame” i život obojen kontrastima, podstiče nas da putem određenih izazova, svakodnevno postajemo najbolja verzija sebe. U petak će i Merkur napraviti kvadrat sa Neptunom - Merkur predstavlja levu hemisferu koja odražava logički um, dok Neptun predstavlja desnu hemisferu koja je zadužena za intuiciju, pa je potrebno da danas dopustimo svojoj intuiciji da dođe do izražaja. Da bismo bili protočan kanal koji je u mogućnosti da rezonuje određene poruke ovoga dana, preduslov je da smo odmorili svoje telo i omogućili sebi da budemo prisutni i u stanju mira. Pre nego što donesete neku odluku, oslušnite da li je ona za vas ispravna ili ste vođeni željama koje suštinski nisu vaše. Ovaj aspekt ima tendenciju da nas učini dezorjentisanima ukoliko nismo dovoljno „prisutni u telu“, što znači da je rešenje u uzemljenu, putem fizičkih aktivnosti, kako bi mogli da držimo fokus i mentalno ne lutamo. Ovaj aspekt možete iskoristiti da budete kreativno produktivni, s obzirom da donosi pregršt inspirativnih misli i ideja. Pokušajte da vizuelno osetite i pojmite stvari oko vas jer mogu izroditi fenomenalna dela!

Za vikend će Mesec prolaziti kroz znak Blizanaca, podsećajući nas da je život zabavna igra kojoj treba da se radujemo svakog dana. Ovaj Mesec ima potrebu da razbije monotoniju, da nas “uvuče” u razgovore, diskusije i pokretanje zanimljivih tema uz igru reči. Zadovoljstvo možete pronaći na kraćim putovanjima, u društvu dragih ljudi, povezujući se kroz ples, priču i igru. “Prvo pleši, posle misli, to je prirodan tok.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD