Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.04. do 03.05.2020.

Pred nama je nedelja u kojoj će Merkur promeniti znak, a kako će ujedno Merkur obrazovati aspekte sa Saturnom i Uranom (drugih planetarnih aspekata neće biti), naglašene su mentalne aktivnosti, procesi i interakcija. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak je dan kada Merkur ulazi u znak Bika i boraviće u ovom znaku sve do 11. maja. U narednom periodu težićemo da budemo veoma praktični i da se bavimo rešavanjem konkretnih stvari – bilo da razmatramo kako da preraspodelimo svoje resurse ili postanemo ekonomičniji. Merkur u Biku podržava sve što je praktično i što nam nudi praktična rešenja, tako da će se od nas tražiti da budemo jasni i precizni u svojim namerama. Prisutna je sklonost ka umetnosti i estetskom pa se fokusirajte na stvaranje i kreiranje. Važno je da negujemo strpljenje i damo sebi vremena u svemu što budemo radili. Donete odluke ostavite da “prenoće”, dobro razmotrite svaku situaciju i temeljno se pozabavite onim što istražujete. Lepota Merkura u Biku izražena je u tome što nam daje mogućnost da svako znanje prenesemo na praktičan nivo, ali isto tako i da materijalizujemo svoje ideje. 

Već u utorak, Merkur će biti u kvadratu sa Saturnom, što donosi potrebu da napravimo određenu strukturu i reorganizaciju svog života, ali budući da je u pitanju izazovan aspekt, potrebna nam je velika fokusiranost i jasnoća, te je stoga dobro da izbegavamo mnoštvo mentalnih aktivnosti. Ono što je karakteristično za ovaj aspekt jeste da može postojati izazov kada je u pitanju pronalaženje smisla u malim stvarima, tako da je važno da naučimo kako da prepoznamo lepotu u jednostavnom i obratimo pažnju na jednu pozitivnu stvar. Iako se može javiti strah od promena usled držanja za poznato, mentalne blokade prevaziđite tako što ćete otpustiti sva stara uverenja. Iskoristite ovaj dan za dubok odmor. Ulaskom u tišinu, moći ćemo da čujemo svoj unutrašnji glas i prepoznamo šta nam je zaista potrebno.

Budući da će Mesec prolaziti kroz znak Raka u sredu, bude se sva tanana i nežna osećanja, a naše raspoloženje postaje lako promenljivo. Naglašena je mašta te je stoga dobro da jutro iskoristimo za sve što je poetsko, što nas inspiriše i omogućava nam da izrazimo svoje emocije (Mesec trigon Neptun). Ipak, Mesec će u toku dana napraviti i opoziciju sa Plutonom i Jupiterom, što može pokrenuti razna nezadovoljstva, preterivanja ili strahove. Da bi ovladali tako velikom energijom, potrebno je da prihvatimo stvari koje nam dolaze i posmatramo sve iz stanja potpunog mira. 

Već u četvrtak ujutru Mesec će ući u znak Lava pa u prvi plan dolazi kreativno i ambicija. Ipak, osetićemo se sputano u realizaciji svojih ideja jer nailazimo na nerazumevanje drugih, što će nas motivisati da još hrabrije koračamo i pokažemo svetu svoje ideje. Mesec u Lavu donosi potrebu da zasijamo na svojoj pozornici jer znamo kolika je naša vrednost i šta sve možemo iznedriti!

Petak je dan kada će Merkur napraviti konjunkciju sa Uranom pa je pred nama veoma dinamičan dan, uz pregršt neočekivanih događaja – stvari možda neće ići u smeru u kojem ste zamislili i zato je bolje da se prilagodite datoj situaciji. Možda ćete imati neplanirane susrete ili vam razgovor sa nekom osobom proširi vidike – bilo da ćete doći do genijalnih ideja ili ključnih rešenja. Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu, budući da nas unutrašnji impulsi lako podstiču na burnije reagovanje. Stoga, iznenadne situacije mogu nastati u cilju da nas nauče da u svakom trenutku negujemo svoj unutrašnji mir. Misli se ubrzavaju, pa ćemo shodno tome i donositi odluke u trenutku, spremni da se prepustimo bilo kojoj akciji. Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i negujte nezavisnost.

Subota je dan za sjajna otkrića i spoznaje – Mesec će prolaziti kroz znak Device odakle će napraviti trigon sa Uranom. Mesec u Devici ima tendenciju da preispituje i analizira osećanja, a udružen sa Uranom, donosi potrebu da nas oslobodi bilo kog mentalnog impulsa i podseti nas na moć intuicije. S obzirom da će Mesec prolaziti kroz znak Device i u nedelju, može biti prisutna povećana potreba za radom, sređivanjem doma ili radnog prostora. Ovaj vikend iskoristite za planiranje i organizovanje svih potrebnih stvari. Prijaće vam da zapišete sve svoje ideje, a neki mogu razmišljati i o promeni režima ishrane ili detoksu. Misli su u skladu sa onim što osećamo i sa lakoćom uspostavljamo komunikaciju sa drugima. Iskoristite vikend na najbolji mogući način i ne zaboravite: „Najvažnije je uživati u životu i biti sretan – to je jedino bitno.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD