Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 19.04.2020.

Pred nama je nedelja koja nosi određene izazove, ali i darove, tako da energiju ove nedelje možemo podeliti na dva dela – prvi deo nedelje će nas pokrenuti u cilju da promenimo određene stvari, dok će drugi deo nedelje doneti potpuno novu, svežu energiju.

Ponedeljak je dan kada možemo naići na određene izazove koji se tiču emotivnog plana. Postojaće potreba da „podignemo svoje zidove“ i zaštitimo se od svega što nam deluje nepoznato. Prisutna je hladnoća i distanciranost (Mesec u Jarcu), jer nam može biti izazovno da se suočimo sa svojim emocijama i istinskim potrebama. Ovde se daje primat poslovnom planu, koje predstavlja polje gde se „beži u realnost“. Ipak, Duši i telu je možda najpotrebniji dubok, okrepljujući odmor koji će regenerisati sva ona stara, bolna sećanja i vratiti nas na našu esencijalnu prirodu.

Pravi poziv na transformaciju dolazi nam u utorak, kada će Sunce napraviti kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt donosi snažan osećaj unutrašnje snage i moći, što nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima. Budi se velika energija koja nas motiviše da preispitamo svoj pravi identitet i osvestimo šta sve možemo da postignemo. Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima. Pluton nam donosi mogućnost da pročistimo sve što blokira naše Sunce – odnosno našu sposobnost da u svakom trenutku budemo puni snage i života. Stoga je ovaj aspekt najbolje iskoristiti za regeneraciju, tako što ćemo pustiti sve ono što nije za naše najveće dobro. U onom trenutku kada prihvatimo moć koja nam je data, i kada pređemo sa spoljne moći na unutrašnju, mi postajemo pravi lideri koji mogu voditi druge ili biti njihov uzor. Skupite hrabrost da ovu snažnu energiju usmerite da ona radi za vas, a potom ćete moći da ostvarite sve što ste zamislili.

Sunce će napraviti i kvadrat sa Jupiterom u sredu, što će nas motivisati da jasnije sagledamo svoje planove i vizije. Na jednom nivou, ovde se može preterati usled prevelike ambicioznosti, ali je potrebno da prednost damo kvalitetu i razvijemo poverenje da za sve postoji pravo vreme. Mogu se javiti određene peripetije na poslovnom i finansijskom planu, kao i problemi sa zakonom, a sve to zato što smo želeli da stavimo sebe u „superiorniju poziciju“, demonstrirajući svoju moć.  Iako u pozadini svega može postojati najbolja namera, ipak, ovo je dan kada bi trebalo da razvijamo balans i živimo sva svoja znanja iz stanja potpunog mira.

Već od četvrtka možemo očekivati novu energiju koja nas podstiče da otkrivamo drugačije, neobične stvari i iskažemo svoju autentičnost. Budući da će Mesec prolaziti kroz znak Vodolije, postoji potreba da se umrežavamo sa drugima, što će pokrenuti mnoga online okupljanja i događaje. Takođe, izražena je sloboda misli, individualnost i sloboda. Mesec u Vodoliji donosi i sjajne spoznaje, pa je potrebno da oslušnemo svoj unutrašnji glas, jer osećaj nam može dati snažniji znak od bilo kojih reči.

Subota i nedelja su posvećeni Merkurovim aspektima, budući da će napraviti sekstil sa Venerom (u subotu) i Marsom (u nedelju). Merkur udružen sa Venerom nam daje mogućnost da se kreativno izrazimo putem reči, ali i da sa lakoćom pokažemo svoje emocije. Konverzacije sa drugima postaju protočne, lagane i zabavne, naglašena je lepota pokreta, pa možemo stvarati razne umetnine rukama ili uživati u plesu. Ovu kreativnu, maštovitu stranu će podržati i prolazak Meseca kroz znak Riba, što nam omogućava da još lakše budemo protočan kanal za svoje ideje. 

Sa druge strane, kako će Merkur napraviti i sekstil sa Marsom u nedelju, misli se ubrzavaju, brzo zaključujemo i brzo donosimo odluke. Budući da su um i telo aktivno angažovani na ostvarenju odgovarajućeg projekta, na pravom smo putu da manifestujemo sjajne stvari. Ovaj aspekt naglašava spretnost, preciznost i efikasnost. Postoji potreba da se otvoreno govori o onome što se misli i lako bivamo motivisani da ostvarimo nove projekte. Važno je da uspostavimo veštinu komunikacije koja će omogućiti da se svi planovi sprovedu sa najviše jasnoće i brzine. Takođe, data nam je prilika da sprovedemo u akciju sve ono što se rodi kao nova ideja ili otrkiće, što rađa optimizam i podiže našu vibraciju. U nedelju uveče, Sunce će ući u znak Bika, pa je pred nama mesec dana u kojem će nam biti data mogućnost da radimo sa materijom, i odatle stvorimo sve one lepe stvari koje želimo za sebe. Sunce u Biku zna kako da usmeri svoju energiju ka stvaranju života i da uživa kao pravi hedonista u svakodnevnim stvarima. Odatle veoma lako može uspostaviti pozitivne emotivne odnose, kao i bliskost. U narednom periodu biće naglašena čučnost, senzualnost, zainteresovanost za umetnost i stvaranje stabilnosti na svim životnim poljima. Možete razmisliti šta je to što vi želite da materijalizujete i ostvarite u danima koji nam dolaze.

“Privlačenje prosperiteta je isto kao privlačenje bilo čega drugog u životu; to podrazuemva da nisi ovistan o tome i da mu ne prepuštaš moć nad životom u bilo kom smislu.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD