Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 12.04.2020.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Device, a kako će Mesec napraviti opoziciju sa Neptunom, pa sa Merkurom, vrlo je važno da obratimo pažnju na informacije koje dolaze do nas, budući da se mogu pokazati kao netačne. Jutro možemo započeti sa ulaskom u tišinu ili zdravim obrokom, prebacujući svest na svoje telo. Međutim, budući da će Mesec u popodnevnim satima napraviti trigon sa Plutonom, a potom i sa Jupiterom, ovaj dan možemo iskoristiti i za nova istraživanja, produbljivanje svog znanja i ulazak u srž tematike. Mesec u Devici voli da se bavi detaljima i da malim koracima gradi velike stvari.

U utorak nas očekuju čak dva planetarna aspekta, a to je kvadrat Marsa i Urana, kao i sekstil Merkura i Plutona. Mars kvadrat Uran govori o aktiviranju veoma intezivne, snažne energije, kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku. U suprotnom, lako možemo ulaziti u rizične situacije jer ovde postoji potreba za naletom adrenalina. Istog dana, Merkur će napraviti sekstil sa Plutonom, tako da nam ovaj aspekt nudi mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i radimo na svojim strahovima. Ovaj aspekt nas može inspirisati na otkrivanje tajni jer uz pomoć njega možemo da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe i tako dođemo do svih potrebnih odgovora. Reči dobijaju određenu moć, ali se možemo koristiti i bilo kojim vidom znanja kao “magičnim oruđem”. Postoji potreba da se stvari menjaju, da se piše o svedočenju promena i ponire u srž događaja.

Merkur će napraviti sekstil sa Jupiterom u sredu, pa je pred nama dan koji nosi sjajnu energiju, puno optimizma i smeha. Sada je vreme da napravite novi plan ili se zainteresujete za neki novi vid edukacije. Ovaj dan je idealan za planiranje, stvaranje vizije i svega novog, jer nam donosi mogućnost da vidimo širu sliku i oslobodimo se ograničenih pogleda. Ideje koje nam naviru su grandiozne i postoji velika želja da se odmah sprovedu u delo. Prisutna je ekspanzija na svakom nivou, a u svemu što budemo radili, pronaći ćemo osećaj zadovoljstva. Inspirišite sebe ili nekog drugog da staro zamenite novim i hrabro predočite svoje sjajne planove. Neka vas vodi unutrašnji glas i ne pristajte na ništa manje od onog što zaslužujete – a sa Jupiterom je sigurno da ćete dobiti više nego što očekujete!

U četvrtak i petak Mesec će prolaziti kroz znak Škorpiona, da bi u petak uveče ušao u znak Strelca. Prolazak Meseca kroz znak Škorpiona nas suočava sa svim potisnutim emocija, a često može probuditi tugu ili nas podsetiti na neki gubitak koji smo doživeli. Zato je važno da uđemo u sva ta sećanja i osećanja, kako bismo mogli prvo da ih u potpunosti prihvatimo. Petak je posebno povoljan za regenerisanje i otpuštanje svega što se natoložilo, a što nam ne dozvoljava da živimo svoju pravu priču. Neka za vas ovaj Mesec bude lekovit – možete staviti svoje emocije na papir ili ih podelite sa nekim kako biste dato stanje transformisali u sjajnu energiju (Mesec trigon Merkur).

Merkur će ući u znak Ovna u subotu i boraviće u ovom znaku sve do 27. aprila. Period koji je iza nas (Merkur u Ribama), mogao je izazvati određene nesigurnosti, konfuznost i izgubljenost. Ulaskom Merkura u znak Ovna imaćemo jače prepoznavanje svog identiteta. Ovo je znak Marsovog sedišta, a Sunčeve egzaltacije, pa se budi potreba da budemo direktni u svojim namerama, oštroumni i pronicljivi. Želećemo da vodimo konverzacije koje nas podstiču na konkretne poduhvate. Ovo je odlično vreme da napravimo “mentalni detoks”, kao znak svežeg početka jer Merkur u Ovnu može iznedriti pregršt novih ideja i koncepta. U narednom periodu je naglašena svest o ličnim potrebama. Ipak, budite otvoreni i za predloge drugih i ne odbacujte olako njihove ideje. Postajemo strastveni i voljni da se izrazimo i pokrenemo. Misli su veoma brze, a može se javiti i kritičnost prema drugima. Borbeni duh je takođe prisutan, budući da možemo poželeti da se istaknemo u svemu što budemo radili. Preusmerite ovu energiju kako biste realizovali svoje planove u kratkom roku. Od nas će se tražiti da budemo brzi, sigurni u svoje stavove i da se jasno izražavamo. 

Nedelja je dan kada će se Merkur napraviti sekstil sa Saturnom, pa će akcenat biti na fokusu! Ukoliko nismo bili sigurni u ispravnost neke odluke, danas je možemo doneti. Saturn nam daje podršku i vodi nas u pravom smeru, dok je Merkur spreman da nas podstakne i motiviše. Ovaj tranzit je posebno povoljan za sve one koji ga imaju kao natalno sećanje. Ukoliko već duže vremena čekate na realizaciju neke ideje, danas to možete učiniti. Merkur sekstil Saturn nas podržava i u odlukama koje se mogu ticati posla ili nekog životnog pitanja. Postajemo organizovaniji i praktičniji, spremni da dovršimo neki davno započet razgovor. Uz sve to, Mesec će se naći u znaku Strelca, pa ćemo biti motivisani da “igramo na veliko”. Ovo je sjajan dan za spuštanje vizije, dok velike planove možete uneti u svoj magični kalendar!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD