Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.03. do 05.04.2020.

U nedelji koja je pred nama Mars i Venera će promeniti svoj znak, dok nas takođe očekuju i dve značajne konjunkcije, a to su konjunkcija Marsa i Saturna u Vodoliji, kao i konjunkcija Jupitera i Plutona u Jarcu. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak je dan u kojem će Mars ući u znak Vodolije i boraviće u ovom znaku sve do 13. maja. Mars kao planeta koja govori o našoj energiji i na šta je primarno usmeravamo, kada se nađe u vazdušnom znaku Vodolije, može nagovestiti dominantnost mentala usled čega se lako gubi fokus. Veliki kreativni potencijal koji stoji u ovoj energiji možemo najbolje iskoristiti ukoliko budemo otpočinjali one akcije koje donose velike promene. Period koji je pred nama preispitaće sve poznate okvire i utemeljene strukture, što naizgled može delovati kao potreba da se u pojedincu probudi pobunjenička priroda, iako Mars u Vodoliji jedino ima za cilj da pronađe efikasnija rešenja. On se zalaže za boljitak samog društva i kolektiva, brine o čitavom čovečanstvu i usmeren je ka svemu što je progresivno. Ukoliko govorimo o samoj energiji, ona je ovde istovremeno tiha i brza, što nam donosi mogućnost da budemo veoma produktivni u različitim sferama. Ipak, ovde neće biti akcenat na ostvarenju cilja samog po sebi, već na onom delu puta gde se inspirišemo i pronalazimo motivaciju za delovanje. Mars u Vodoliji predstavlja sliku ekscentrika i reformatora koji ima jasnu viziju. On nas pokreće i dopušta nam da se slobodno izrazimo. 

Utorak je dan u kojem će se odigrati konjunkcija Marsa i Saturna u znaku Vodolije. Ovo je aspekt koji nam daje mogućnost konkretnih postignuća ukoliko smo spremni da radimo sa puno strpljenja i na taj način spojimo velike suprotnosti. Iako može postojati potreba da napravimo temeljne promene zarad nekog višeg cilja, potrebno je da predamo svoju volju i kontrolu i dozvolimo sebi da sledimo “tok”. U suprotnom, puko nametanje volje nas može izbaciti iz ravnoteže i prolongirati željeni ishod. Konjunkcija Marsa i Saturna u znaku Vodolije daje nam mogućnost da napravimo novi scenario, ukoliko uspemo da ovladamo ovako velikom energijom. Budući da Mars predstavlja uzrok bilo kog delovanja, a Saturn posledicu, trebalo bi ispitati motiv i kvalitet akcije koju želimo da sprovedemo. Upravo zbog toga, ovo je dan u kojem će našem telu biti potreban dubok odmor, jer samo iz stanja mira možemo oslušnuti istinske potrebe, a odatle i dobiti poverenje da za sve postoji pravo vreme. 

Mesec će prolaziti kroz znak Raka u sredu, da bi u četvrtak uveče ušao u znak Lava. Prolazak Meseca kroz znak Raka nam daje mogućnost da uživamo u kućnoj radinosti i iskoristimo ovo vreme kako bi postali bliži sa sobom. Može nas inspirisati da izrazimo sva svoja tanana osećanja i provedemo dragoceno vreme sa bližnjima. Ulaskom u znak Lava, podstaćiće nas da se kreativno izrazimo i radimo ono što uistinu volimo.

Venera će ući u znak Blizanaca u četvrtak i boraviće u ovom znaku sve do 7. avgusta. Ukoliko vam je bilo potrebno malo više zabave i razigranosti, sada je vreme da kažete DA svim novim prilikama koje vam dolaze. Venera u Blizancima nas poziva na promene, dinamične ljubavne konverzacije, kao i puno smeha. Ovo je period kada se lako možete naći u nedoumici kakav izbor bi trebalo da napravite na ljubavnom planu, a budući da ova Venera nesebično deli svoju ljubav, njoj je potrebno da se oseti slobodnom i nesputanom. Težićemo da ispunimo sve svoje potrebe i prijaće nam da razgovaramo otvoreno o svojim osećanjima i željama. Venera u Blizancima može tražiti spoljnu potvrdu kroz odobravanje od strane drugih ljudi i može joj veoma teško pasti kada joj nešto prećutite ili je ignorišete. Ljubav se sada može pronaći u najbližem okruženju, a podršku i razumevanje dobićete od svojih prijatelja. Okružite se njima i prepustite se bezbrižnim trenucima. Ovo je period kada možete postići mnogo više nego što očekujete u kreativnom stvaranju jer ćete biti spremni da paralelno radite stvari koje volite. Ne ustručavajte se da budete slobodni, svoji i da plešete svakog dana. 

U subotu će Merkur napraviti konjunkciju sa Neptunom u znaku Riba, dok će Venera napraviti trigon sa Saturnom. Merkur u konjunkciji sa Neptunom nas poziva da da maštamo i kreiramo. Ovaj aspekt predstavlja misli koje nam mogu oblikovati stvarnost, pa je pravi trenutak da putem vizualizacije otvorimo naš kreativni kanal. Data nam je mogućnost da posmatramo sve u svom unutrašnjem umu, pretvarajući kreativno u delo. Opažajte poruke koje vam se nameću ili deluju kao “slučajnost”. Merkur udružen sa Neptunom želi da u nama probudi osećaj unutrašnjeg poverenja i vere u dobro. Reči dobijaju posebnu moć, pa sve ono što budemo izgovarali, na jednom nivou ćemo prizivati. Potreba ovog dana može biti ulazak u tišinu odakle postajemo kreatori svoje realnosti. Sa druge strane, trigon Venere i Saturna nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Energiju ovog dana možete iskoristiti za postavljanje osnove svih dogovora jer je ovo energija saradnje i konstruktivnosti. Saturn nam daje podršku da nešto traje u vremenu, dok nas Venera podstiče da se otvorimo ka lepim i kreativnim stvarima. Možemo biti inspirisani da pokrenemo kreativne projekte jer nam Saturn signalizira da je sada pravo vreme. Dopustite sebi da budete prisutni, a prošlost neka bude samo podsetnik na ono što ste sada postali – osoba koja zaslužuje bezuslovnu ljubav. 

A u nedelju nas očekuje konjunkcija Jupitera i Plutona u znaku Jarca, koja je važna kako na mundanom nivou, tako i na ličnom nivou, budući da može probuditi određena sećanja i vratiti nas u atmosferu nekadašnjih kolektivnih zbivanja. Ova konjunkcija svakako najavljuje velike promene na polju finansija, budući da često iznedri ekonomske krize i slomove i može se odnositi na razvoj „plutokratske“ političke moći. Ipak, ovo je svakako i vrlo transformativan period koji nas poziva da osvestimo svoje skrivene potencijale, radeći na ostvarenju lične vizije. Da bismo to postigli, potrebno je da stavimo fokus na ono što je pozitivno, što nam pruža nadu i otvara nas ka nečem većem od pukog ponavljanja sećanja. “Sreća je smisao i svrha života, ceo cilj i kraj ljudskog postojanja.” 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD