Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 29.03.2020.

Pred nama je nedelja u kojoj se izvesno traži da napravimo određene promene, s obzirom da je Saturn već ušao u znak Vodolije. U tom duhu, ponedeljak započinjemo sa aspektom konjunkcije Marsa i Plutona, ali isto tako i Venera će obrazovati sekstil sa Neptunom. Šta sve možemo da očekujemo?

Konjunkcija Marsa i Plutona u znaku Jarca govori o aktiviranju snažne energije. Ovo je energija koja lako vodi do sukoba i nesrećnih slučajeva na globalnom nivou, ukoliko ne znamo kako da njome ovladamo. Ne biramo sredstva kojim ćemo se služiti da bismo došli do cilja, pa tako vođeni unutrašnjim impulsom, možemo lako upasti u inerciju i neudobna kolektivna dešavanja. Stoga je potrebno da negujemo samo najlepše osobine i da pružimo, kako sebi, tako i drugima, osećaj sigurnosti. Postoji potreba da se demonstrira moć, ne birajući sredstva kojima bi se došlo do cilja. Takođe, mogu se aktivirati davna sećanja (kako sećanja naših predaka tako i sećanja na kolektvinom nivou) koja je sada potrebno transformisati i pretočiti u nešto pozitivno. U tome nam može pomoći sekstil Venere i Neptuna koji će biti istog dana. Ovo je energija zaljubljena u ljubav koja naglašava čulnost, senzualnost i vodi nas u potragu za idealom kojem stremimo u odnosima. Venera kao planeta koja prirodno vlada 2. kućom, ali i planetom Zemljom, govori da se san (Neptun) može lako ostvariti i materijalizovati sada i ovde. Stoga nam ovaj aspekt nudi mogućnost da spustimo svoju viziju, bezuslovno verujući baš onda kada stvari deluju teško ili daleko. Budući da Venera govori o načinu na koji mi volimo, kao i o stvarima u kojima pronalazimo zadovoljstvo, kada se nađe u sekstilu sa Neptunom, ona nas uči da je ljubav poput okeana - beskrajno polje lepote. Možemo uživati u kreativnom stvaranju i ulepšavanju. Naglašena je mašta, a kako nas ovaj aspekt vodi u svet snova, obratite pažnju na poruke koje dobijate. 

Utorak je dan kada imamo Mlad Mesec u Ovnu koji će nas pokrenuti da kreiramo nešto novo. Mlad Mesec predstavlja semenu formu, omogućavajući nam nove početke, ali i snabdevajući nas sa velikom količinom energije. Data nam je prilika da ostavimo prošlost za sobom i oslobodimo se svih viškova, preduzimajući konkretne akcije. Pažnja i svest su okrenuti ka ličnim potrebama, pa je ovo vreme kada možemo sebi priuštiti sve ono što nam je bilo potrebno. 

Mesec će ući u znak Bika u četvrtak, kada će napraviti i kvadrat sa Saturnom. Ovo je dan u kojem možemo biti usmereni na materijalno, ali i očekivati određene gubitke ili poteškoće sa finansijama. Dobro je da obratimo pažnju i na svoju ishranu – iako nas Mesec u Biku inspiriše na oblinu trpezu, dobro bi bilo da jedemo laganiju hranu. Četvrtak je dan za odmor našeg tela.

Budući da će u petak Mesec napraviti konjunkciju sa Uranom, ovo je dan kada se može uzdrmati nešto što nam je pružalo osećaj sigurnosti. Od nas će se tražiti da pružimo nov pogled na datu situaciju i oslobodimo se svega materijalnog što nam više ne služi. Mesec će napraviti i sekstil sa Merkurom tako da emocije mogu lako uticati na misli. Ovo je dan kada nam je data mogućnost da kroz neki odnos, u kojem smo doživeli nemir ili stres, ispravimo način komunikacije i nađemo mnogo laganiji model. Osluškujte intuiciju i neka vam ona bude vodilja.

U subotu će Venera napraviti trigon sa Jupiterom. U svemu što radite pronađite pravu meru i odredite svoje prioritete - osetite jednu stvar koju biste izdvojili i voleli da uradite. Možete obaviti kupovinu kako bi se snabdeli potrebnim namirnicama. Oživite osećaj lakoće u svojim odnosima i inspirišite druge na ljubav, koja sada može biti postojana i pružiti nam osećaj sigurnosti. 

Mesec će ući u nedelju u znak Blizanaca tako da će akcenat biti na komunikaciji i interakciji. S obzirom da će Venera istog dana napraviti trigon sa Plutonom, ovaj aspekt nas poziva da se aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj udobnosti i mira. Iako udružena sa Plutonom, Venera želi da se zabavi i iskoristi njegovu moć kako bi se oslobodila svih dualnosti, ograničenja i neminovnosti. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidićemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. Venera sa Plutonom je jedna sasvim posebna vrsta čarobnice koja nam pomaže u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju, a mi apsolutni vodiči na Venerinoj planeti - planeti Zemlji. Energiju ovog aspekta možete iskoristiti za stvaranje i oblikovanje svog carstva, u kojem je ljubav glavna pokretačka snaga! Sve što vam je potrebno, jeste da zakoračite u ovaj svet, a potom ćete sami biti vođeni onim što vam je potrebno da iskusite.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD