Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”! Za prijave do 20.07. ostvarujete posebne POKLONE – Full Moon radionicu koja će se održati 24.07, kao i knjigu “Naučna astrologija” dr Lee Imširagić.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 15.03.2020.

U nedelji koja je pred nama, Merkur će krenuti direktno, pozivajući nas na mentalno razgibavanje i kreiranje novih sadržaja. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak započinjemo sa Mesecom u Devici, a kako će Mesec napraviti trigon sa Marsom, pruža nam se mogućnost da sa velikom preciznošću obavimo sve stvari koje imamo. Možemo osetiti nalet energije koji će nas motivisati da budemo vredni i stignemo do cilja. Budući da će Mesec istog dana napraviti i opoziciju sa Neptunom i Suncem, možemo se osetiti dezorjentisano ili emotivno labilno, ukoliko prethodno nismo na dobar način kanalisali svoju energiju. Ako osetite nezadovoljstvo ili ljutnju, važno je da ništa ne potiskujete, već da otvoreno govorite o svojim osećanjima. U ponedeljak uveče, Mesec će napraviti trigon sa Jupiterom, pružajući nam izlaz i olakšanje iz bilo koje izazovne situacije. Na kraju možemo uvideti da je sve što se desilo, imalo za cilj da nam ponudi neko bolje rešenje. Ovaj aspekt je povoljan i za materijalizaciju određenih stvari kroz predan rad. 

U utorak, Merkur će krenuti direktno, ali će prolaziti kroz svoju senku sve do 30. marta. Period koji je iza nas je imao za cilj da iskristališe sve ono što nam je moglo delovati konfuzno, nepoznato, kao i da nam ukaže način na koji možemo obavljati efikasnije stvari. Neki od vas su mogli dobiti nove uvide i pronaći sjajna rešenja, dok su se drugi mogli fokusirati na obavljanje svega što su odlagali. Merkur kreće direktno sa 28° Vodolije (a kako će se i sam Ascendent u trenutnu njegovog okretanja naći u Vodoliji), data nam je mogućnost da predstavimo svetu sva ona otkrića i ideje koje su se javile za vreme Merkurove retrogradnosti. Bitna poruka ili rešenje nam može doći putem umrežavanja i interakcije, dok se ključ nalazi u potpunoj iskrenosti. Otvorite se za novo i negujte sve što je inovativno i drugačije. 

Već sledećeg dana, Sunce će napraviti sekstil sa Jupiterom. Ako ste se osećali kao da ste izgubili kompas ili niste mogli da pronađete smisao u onome što radite, sekstil Sunca i Jupitera vam nudi mogućnost da kažete: “Sada je pravo vreme da kreiram ono o čemu sanjam!” Sunce u sekstilu sa Jupiterom vas vodi do uspeha i donosi mogućnost da vaša dela i rad budu prepoznati i nagrađeni. Predočite svetu svoje ideje ili nove poslovne projekte, posebno one koji su u vezi sa inostranstvom, a drugi će prepoznati vaše plemenite namere. Ovaj aspekt je veoma povoljan za visoko obrazovanje, putovanja i praktično primenjivanje životne filozofije. Osetićemo radost u svemu što radimo budući da smo u skladu sa zakonima prirode. Naša volja kao i svest (Sunce) postaju obojeni energijom koja nosi optimizam i mogućnost da u svemu prepoznamo smisao (Jupiter). Jasno sagledajte šta želite i šta podiže vašu vibraciju. Postoji potreba za usavršavanjem i priznanjem jer hoćemo da pružimo svoj maksimum. Jupiter nam donosi pogodnosti na svakom polju, a kada je udružen sa Suncem, on želi da nam pokaže našu vrednost i koliko je važno da verujemo u sebe!

Mesec će ući u znak Škorpiona u četvrtak, pa možemo doživeti sve mnogo intezivnije, ali isto tako ovaj Mesec nam nudi mogućnost da transformišemo sve ono što kod nas predstavlja izazov. Budući da će u četvrtak napraviti opoziciju sa Uranom, potrebno je da se oslobodimo svih viškova, emocija koje nas sputavaju, ali na objektivnom nivou i svih starih stvari. Četvrtak je dan kada je potrebno da negujemo mir, budući da se mogu dešavati iznenadne situacije. Prilagodite se svemu što iskoči iz vašeg regularnog rasporeda i pokušajte da u tome napravite nešto novo. Sa druge strane, budući da će Mesec prolaziti i u petak kroz znak Škorpiona, ovo je dan koji nosi energiju spoznaje, jer će nam biti data mogućnost da zaronimo duboko i iznesemo na površinu sve što je bilo nepristupačno i skriveno. Iskoristite ovaj dan za dubok odmor, jer iz stanja mira, možete doći do svih potrebnih odgovora.

U subotu će biti čak dva planetarna aspekta – Mars će napraviti sekstil sa Neptunom, dok će Sunce napraviti sekstil sa Plutonom. Mars u sekstilu sa Neptunom nam daje mogućnost da putem vizualizacije otvorimo naš kreativni kanal, ali isto tako će nam biti potrebna velika prisutnost u svemu što radimo. Ono što je tipično za ovaj aspekt Marsa i Neptuna, jeste da nam na jednom nivou može stvoriti konfuznost, dezorjentisanost ili gubitak sa realnošču, dok nas na drugom nivou vodi u maštanje, sanjarenje i idealizovanje. Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i lakše materijalizujemo sve što nam je potrebno. Ovo je dan za meditaciju i kreativno izražavanje, a možemo se i fizički aktivirati kroz jogu ili Tai Chi. Budući da će istog dana Sunce napraviti sekstil sa Plutonom, ovaj aspekt nam donosi snažan osećaj unutrašnje snage i moći, što nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima. Budi se velika energija koja nas vodi do potencijalno značajnih transformacija, odnosno velikih postignuća ukoliko je usmerimo u pravom smeru. Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima.

Nedelja je dan kada će Mesec biti u znaku Strelca, što će dati optimističan pristup svemu što radimo, uz osećaj lakoće. Ovo je povoljan dan za putovanja, edukaciju i nova saznanja. Budući da će Mesec napraviti kvadrat sa Neptunom, biće važno da svoju energiju fokusiramo na jednu stvar koju želimo. U suprotnom, možemo imati osećaj “razlivenosti” ukoliko svoje aktivnosti pravilno ne raspodelimo. Iskoristite ovaj dan za sve ono što vašu Dušu raduje, što vas inspiriše i pruža vam osećaj svrhe. 

Ono što nas najneposrednije usrećuje jeste vedrina uma. Ova osobina je sama sebi nagrada. Zato bi razvijanje vedrine u sebi valjalo staviti ispred svih težnji!”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD