Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 08.03.2020.

U nedelji koja je pred nama, dve planete će promeniti svoj znak – retrogradni Merkur će ponovo ući u znak Vodolije u sredu, dok će Venera ući u znak Bika u četvrtak. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak je dan bez planetarnih aspekata, dok će Mesec u Blizancima napraviti kvadrat ka Merkuru, a potom i ka Suncu. Ovo je dan kada je potrebno da obratimo pažnju na reči koje izgovaramo, ali i da preispitamo koliko su u skladu naše misli i osećanja. Važno je da ne doživljavamo stvari na ličnom nivou – ukoliko se nađete u konverzaciji sa osobama koje imaju potrebu za dominacijom, ne uplićite lični ego.

Venera će napraviti kvadrat sa Saturnom u utorak. Da bismo mogli da iskoristimo energiju ovog dana da radi u pravom smeru, potrebno je da usmerimo pažnju na svoje telo – biće nam potrebno dosta odmora, a možemo i promeniti način ishrane. Sa ovim aspektom, možete jesti laganu, presnu hranu i napraviti skladan i balansiran dan. Iako nas kvadrat ove dve planete može dovesti do emotivnog nezadovoljstva, briga ili osećaja krivice, on ima za cilj da nas vrati na nas same, kako bismo osvestili da smo Bića koja zaslužuju besuzlovnu ljubav u svakom trenutku! Bilo koja okolnost koja nam dolazi, pruža nam mogućnost da se oslobodimo tereta prošlosti i da na osnovu pređašnjih iskustava, pomognemo sebi da budemo svoja najbolja verzija – ona koja uči kako da svakodnevno živi zadovoljno i ispunjeno. U najboljoj verziji, ovo je energija saradnje i konstruktivnosti, onda kada smo odlučili da se fokusiramo na lakoću i iz uloge “žrtve” pređemo u ulogu kreatora. Ne odbacujte svoje delove olako, već pokušajte da u svakom pronađete nešto oplemenjujuće.

Retrogradni Merkur će ponovo ući u znak Vodolije u sredu, što će nam omogućiti da još dublje zađemo u sferu nekih novih otkrića. Ovde se mogu javiti sve neobične, vanvremenske ideje, tako da možete beležiti i pratiti kakve poruke dobijate. Važne poruke takođe mogu doći i putem prijatelja ili kroz umrežavanje sa drugima, samo je potrebno da budemo otvoreni ka svemu što nam dolazi. Merkur će istog dana napraviti sekstil sa Venerom, stavljajući akcenat na lakoću u komunikaciji, kao i potrebu da se kreativno izrazimo kroz reči ili pokret. Prihvatite sve što vam dolazi kroz smeh i šalu, budite bezazleni i radujte se životu!

Venera će ući u znak Bika u četvrtak u kojem će biti sve do 3. aprila. Venera, kao planeta koja nam opisuje način na koji mi uživamo u životu ili se opuštamo, kada se nađe u znaku Bika, može govoriti da postajemo usmereni na hedonizam, uživanje u plodovima prirode ili povezivanju sa zemljom. Budući da je sam znak Bika u vezi sa materijom i finansijama, u narednom periodu naše finansijsko stanje se može stabilizovati. Pažljivo ćemo razmatrati kako da preraspodelimo svoje resurse, u šta ćemo ulagati i šta želimo da priuštimo sebi. Možemo tražiti sigurnost u svojim odnosima jer će se javiti želja da gradimo nešto što može trajati u vremenu. Sigurnost takođe možemo pronaći u svemu što je materijalno. Ova Venera se pita “Šta ja mogu da kreiram, stvorim, napravim”, da bih još više uživala u životu. Ona razmišlja kako sada može nešto napraviti i materijalizovati, a ne u budućnosti. Razmislite o tome šta biste vi želeli da kreirate? U narednom periodu biće naglašena praktičnost, želja da postignemo uspeh i uživamo u hrani, kupovini ili finoj muzici. Ovo je period koji nam takođe donosi potrebu da uživamo u čulnim zadovoljstvima, dobroj kupki ili u prijatnom ambijentu nekog restorana. Prolazak Venere kroz znak Bika možete iskoristiti i za nove ideje ukoliko se bavite primenjenom umetnosti ili muzikom. Ona će vas inspirisati, nadahnuti i uneti radost u vaš život!

U petak, Mesec će ući u znak Lava u kojem će boraviti sve do nedelje. Stoga, vikend možete iskoristiti da se zabavite i uradite nešto lepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava! Ove dane možete iskoristiti za samopromovisanje, organizaciju svog života i nove, sveže ideje. 

Budući da će Venera obrazovati konjunkciju sa Uranom u nedelju, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Može vam privući pažnju sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželeti da promene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Osetite šta je to što u vama budi vašu autentičnu prirodu, što vas pokreće i čini da se osećate uvek slobodnim. Izađite na neko posebno mesto i očekujte velika iznenađenja! 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD