Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24.02. do 01.03.2020.

Ovu nedelju započinjemo u jednoj laganoj i finoj atmosferi, budući da će Mesec biti u znaku Riba, odakle će napraviti konjunkciju sa Neptunom i sekstil sa Jupiterom. Pustite da stvari idu svojim tokom i otvorite se ka novim mogućnostima. Biće potrebno da suptilno delujemo, bez nametanja volje. Mesec u Ribama nas otvara ka novim inspirativnim akcijama i podstiče na kreativnost. Usmerite ovu energiju na stvaralaštvo i pronađite zadovoljstvo u tišini svog uma. 

U utorak će Mesec ući u znak Ovna, dok će Mars napraviti sekstil sa Suncem. Ovo je aspekt koji nam donosi puno energije, volje i spremnosti da direktno delujemo. Ako ste u prethodnom periodu odlagali obavljanje određenih poslova, možete krenuti u akciju! Mars uvek ima jasan cilj, dok Sunce ima volju, što ih čini idealnim “partnerima”. Budući da ovaj dan nosi tipičnu Jang energiju, može se javiti potreba za direktnim pokazivanjem, pre svega onoga što smo mogli držati u tajnosti (Sunce u Ribama). Zato je potrebno da dozvolimo energiji i okolnostima da rade za nas, tako što ćemo naći tiho utočište unutar sebe. Prisutan je optimizam, sveža energija, hrabrost i velika odlučnost! Ovaj dan možete iskoristiti za sport, pokret, akciju ili početak nekog novog projekta. Odvažite se i probudite u sebi lidera! 

U sredu nas očekuje veoma aktivan dan budući da će Merkur napraviti prvo konjunkciju sa Suncem, a potom i sekstil sa Marsom. Konjunkcija Sunca i retrogradnog Merkura u Ribama može probuditi inspiraciju i otvoriti kreativni kanal za pisanje ili izražavanje. Takođe, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da zastanemo i poput usporenog filma, uočimo i osvestimo sve one stvari koje je potrebno da promenimo. On nam pokazuje način i daje nam rešenje za ono što nam se može učiniti kao problem. Kada se Sunce i Merkur nađu u konjunkciji, često postoji identifikacija sa svojim mislima. Međutim, budući da se ova konjunkcija odvija u znaku Riba, sada se možemo poistovetiti sa onim što je naš izvor inspiracije. Ono što će nas činiti da se osećamo sveže i vitalno, jeste mogućnost da izrazimo svoj kreativni kanal, da radimo ili pišemo stvari koje želimo da podelimo sa drugima. Iako nas znak Riba može učiniti defokusiranima na jednom nivou (jer možemo imati tendenciju da previše odlutamo), na drugom nivou on nas pokreće i uči kako da se puštamo, pre nego što svesno odlučimo da krenemo u akciju. Sa druge strane, Merkur će takođe napraviti sekstil sa Marsom pa nam se misli ubrzavaju, brzo zaključujemo i brzo donosimo odluke. Međutim, da nas ova brzopletost ne bi odvela u neželjenom smeru, možemo pričekati sa donošenjem važnih odluka. Imajte strpljenja za sve što budete radili (pogotovo u saobraćaju), a pokretačku snagu pronađite u stvarima koje vas inspirišu. 

U ovoj nedelji će i Venera napraviti kvadrat sa Plutonom, tačnije u petak. Ovaj aspekt će posebno osetiti oni koji ga već imaju kao natalno sećanje. U svojoj primarnoj simbolici, Venera u kvadratu sa Plutonom donosi fatalne ljubavi i aktivira sve one nesvesne programe koji kažu da je „ljubav bol, da se zbog ljubavi mora glava gubiti“. Otuda i prenaglašene strasti, ljubomore i želja za kontrolisanjem partnera. Ovo nije dan za nove ljubavne susrete, već je dan kada bi trebalo da preispitamo svoja uverenja po pitanju ljubavi, odnosa i na kraju – da transformišemo staro polje emocija u novo, sveže polje, koje će nam pružiti podršku na svakom nivou.

Već sledećeg dana, Merkur će napraviti sekstil sa Uranom, što nam donosi mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Stoga će biti važno da se služimo intuicijom kao glavnim pomoćnim sredstvom i osetimo kada je pravo vreme za delovanje. Naglašena je sloboda mišljenja i izražavanja koja oslikava liberalni duh.

Nedelja je dan za odmor i relaksaciju. Uživajte u čulnim zadovoljstvima dok Mesec prolazi kroz znak Bika. Možete otići na masažu, dobar ručak ili uživati u mirisu prirode. Već u nedelju uveče, Mesec će ući u znak Blizanaca, pa ćemo želeti da budemo u pokretu i sastajemo se sa drugima. Budući da će komunikacija biti naglašena, Mesec u Blizancima nas podseća da je život zabavna igra kojoj treba da se radujemo svakog dana!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD