Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24.02. do 01.03.2020.

Ovu nedelju započinjemo u jednoj laganoj i finoj atmosferi, budući da će Mesec biti u znaku Riba, odakle će napraviti konjunkciju sa Neptunom i sekstil sa Jupiterom. Pustite da stvari idu svojim tokom i otvorite se ka novim mogućnostima. Biće potrebno da suptilno delujemo, bez nametanja volje. Mesec u Ribama nas otvara ka novim inspirativnim akcijama i podstiče na kreativnost. Usmerite ovu energiju na stvaralaštvo i pronađite zadovoljstvo u tišini svog uma. 

U utorak će Mesec ući u znak Ovna, dok će Mars napraviti sekstil sa Suncem. Ovo je aspekt koji nam donosi puno energije, volje i spremnosti da direktno delujemo. Ako ste u prethodnom periodu odlagali obavljanje određenih poslova, možete krenuti u akciju! Mars uvek ima jasan cilj, dok Sunce ima volju, što ih čini idealnim “partnerima”. Budući da ovaj dan nosi tipičnu Jang energiju, može se javiti potreba za direktnim pokazivanjem, pre svega onoga što smo mogli držati u tajnosti (Sunce u Ribama). Zato je potrebno da dozvolimo energiji i okolnostima da rade za nas, tako što ćemo naći tiho utočište unutar sebe. Prisutan je optimizam, sveža energija, hrabrost i velika odlučnost! Ovaj dan možete iskoristiti za sport, pokret, akciju ili početak nekog novog projekta. Odvažite se i probudite u sebi lidera! 

U sredu nas očekuje veoma aktivan dan budući da će Merkur napraviti prvo konjunkciju sa Suncem, a potom i sekstil sa Marsom. Konjunkcija Sunca i retrogradnog Merkura u Ribama može probuditi inspiraciju i otvoriti kreativni kanal za pisanje ili izražavanje. Takođe, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da zastanemo i poput usporenog filma, uočimo i osvestimo sve one stvari koje je potrebno da promenimo. On nam pokazuje način i daje nam rešenje za ono što nam se može učiniti kao problem. Kada se Sunce i Merkur nađu u konjunkciji, često postoji identifikacija sa svojim mislima. Međutim, budući da se ova konjunkcija odvija u znaku Riba, sada se možemo poistovetiti sa onim što je naš izvor inspiracije. Ono što će nas činiti da se osećamo sveže i vitalno, jeste mogućnost da izrazimo svoj kreativni kanal, da radimo ili pišemo stvari koje želimo da podelimo sa drugima. Iako nas znak Riba može učiniti defokusiranima na jednom nivou (jer možemo imati tendenciju da previše odlutamo), na drugom nivou on nas pokreće i uči kako da se puštamo, pre nego što svesno odlučimo da krenemo u akciju. Sa druge strane, Merkur će takođe napraviti sekstil sa Marsom pa nam se misli ubrzavaju, brzo zaključujemo i brzo donosimo odluke. Međutim, da nas ova brzopletost ne bi odvela u neželjenom smeru, možemo pričekati sa donošenjem važnih odluka. Imajte strpljenja za sve što budete radili (pogotovo u saobraćaju), a pokretačku snagu pronađite u stvarima koje vas inspirišu. 

U ovoj nedelji će i Venera napraviti kvadrat sa Plutonom, tačnije u petak. Ovaj aspekt će posebno osetiti oni koji ga već imaju kao natalno sećanje. U svojoj primarnoj simbolici, Venera u kvadratu sa Plutonom donosi fatalne ljubavi i aktivira sve one nesvesne programe koji kažu da je „ljubav bol, da se zbog ljubavi mora glava gubiti“. Otuda i prenaglašene strasti, ljubomore i želja za kontrolisanjem partnera. Ovo nije dan za nove ljubavne susrete, već je dan kada bi trebalo da preispitamo svoja uverenja po pitanju ljubavi, odnosa i na kraju – da transformišemo staro polje emocija u novo, sveže polje, koje će nam pružiti podršku na svakom nivou.

Već sledećeg dana, Merkur će napraviti sekstil sa Uranom, što nam donosi mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Stoga će biti važno da se služimo intuicijom kao glavnim pomoćnim sredstvom i osetimo kada je pravo vreme za delovanje. Naglašena je sloboda mišljenja i izražavanja koja oslikava liberalni duh.

Nedelja je dan za odmor i relaksaciju. Uživajte u čulnim zadovoljstvima dok Mesec prolazi kroz znak Bika. Možete otići na masažu, dobar ručak ili uživati u mirisu prirode. Već u nedelju uveče, Mesec će ući u znak Blizanaca, pa ćemo želeti da budemo u pokretu i sastajemo se sa drugima. Budući da će komunikacija biti naglašena, Mesec u Blizancima nas podseća da je život zabavna igra kojoj treba da se radujemo svakog dana!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD