Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 23.02.2020.

U nedelji koja je pred nama, Sunce će promeniti svoj znak i ući u znak Riba, dok će Merkur krenuti retrogradno već u ponedeljak.

S obzirom da Merkur kreće retrogradno iz znaka Riba, postoji velika potreba da se stvari rezonuju na dubljem nivou. Ovo je period u kojem nam se može javiti mnoštvo neobičnih ideja, budući da je maštovitost naglašena. Opažajte sve poruke koje vam budu dolazile jer ćete dobijati direktne odgovore na važna pitanja, a takođe možete zapisivati i dnevnik svojih snova. Ovaj retrogradni Merkur će nam postaviti pitanje „Koliko smo spremni da duboko zaronimo, da se prepustimo i bezuslovno verujemo.“ Njegova potreba može biti da iskristališe sve ono što mu naizgled deluje konfuzno ili nepoznato. Za vreme Merkurove retrogradnosti oslonite se na svoj intuitivni deo, kojem takođe možete prepustiti i donošenje odluka. Dobro je da imamo rutinu u kojoj ćemo naći vremena da negujemo svoju unutrašnju oazu, bilo kroz meditaciju, odmor, masažu, filmove, slikanje ili bilo šta drugo iz domena kreativnog! 

U utorak će Mesec ući u znak Jarca, odakle će napraviti konjunkciju sa Marsom, kao i trigon sa Uranom. Ovo je dan koji je dobar za organizaciju i sve poslovne planove, samo je potrebno da preuzmemo odgovornost za stvari koje obavljamo. Ukoliko se fokusiramo sa dovoljno jasnoće, vrlo lako možemo doći do svog cilja. Ipak, ne zaboravite da budete nežni prema sebi i omogućite svom telu odmor. U miru i tišini možemo zaceliti sve ono što je ostalo nedovršeno, uz osećaj regenerisanja i transformacije. 

Sunce će ući u znak Riba u sredu i boraviće u ovom znaku sve do 20. marta, pa ćemo u narednom periodu težiti da, u svemu što radimo, pronađemo smisao i svrhu. Glavni zadatak je da sprovedemo vizije u akciju, ali i da se potpuno oslonimo na svoju intuitivnu stranu. Razvijajte kreativno stvaralaštvo i prebacite fokus na sve ono što se dešava „iznutra“. Potrebno je osvestiti svoj identitet i razvijati praktičnu stranu, jer tako možemo izgraditi strukturu koja je potrebna vodenom elementu. 

Budući da će Jupiter napraviti sekstil sa Neptunom u četvrtak, ovaj aspekt govori da je potrebno da negujemo svoje snove i osluškujemo intuiciju, ali isto tako nagoveštava period duhovne ekspanzije. I baš sada, ono što predstavlja naš san nalazi nam se na dohvat ruke, ali je preduslov za njegovo ostvarenje da budemo prisutni i registrujemo svaku promenu. Jupiter u sekstilu sa Neptunom budi veru u dobro i uči nas prepuštanju. Takođe, otvara nas ka mogućnosti za daleka putovanja i nove vidike. Bilo šta da radimo, potrebno je da imamo osećaj lakoće, kako bismo mogli da spustimo svoju viziju i dođemo do svrhe. Ovo je period koji možete iskoristiti za ulazak u meditaciju, za duhovnu spoznaju i pronalaženje onih modela koji su pogodni za vašu prirodu, samo je potrebno da negujete svoju veru.

Već sledećeg dana, Mars će napraviti trigon sa Uranom, što nam donosi mogućnost da veoma brzo i efikasno dođemo do cilja, ukoliko se dovoljno fokusiramo. Budući da govori o velikoj energiji koja želi da se oslobodi putem određene akcije, potrebno je da budemo istovremeno tihi i brzi. Mars u trigonu sa Uranom nam daje snagu, volju i inicijativu, motivišući nas da investiramo energiju u sadašnji trenutak. Ovo je dan za velike spoznaje i konstruktivna rešenja. Budi se velika hrabrost, kao i potreba da se upustimo u rizik, što može imati dobar ishod (s obzirom da je u pitanju benefičan aspekt). Naglašena je dinamika, spretnost i munjevita brzina, tako da će naš avanturistički duh biti spreman za nove pustolovine. Možete se usmeriti na sve ono što ste odlagali, s obzirom da vam ovaj aspekt omogućuje da lako sprovedete akciju do kraja. Pratite svoj unutrašnji impuls i negujte nezavinost!

U subotu će Sunce napraviti sekstil sa Uranom, donoseći nam priliku da  ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije. Ovaj aspekt želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom. Zato je potrebno da se otisnemo, a potom prigrlimo svaku neizvesnost koja će predstaviti našu šansu za nova učenja. Sve što budemo radili, težićemo da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite da materijalizujete određenu stvar ili hrabro iznesete svoja nova oktrića. Možete razmisliti koje biste inovacije uveli u svoj poslovni život ili, pak, svakodnevnicu. Sunce u sekstilu sa Uranom govori da se sigurnost krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja putem osvešćivanja sopstvene snage. 

Poslednjeg dana u ovoj nedelji, Venera će napraviti kvadrat sa Jupiterom - ovo je energija koja bi volela da sve svoje želje manifestuje u jednom trenutku. “Zevsovski aspekt” Jupitera i Venere nas često odvede u preterivanje - bilo da preteramo po pitanju finansija i trošenja novca, bilo da preteramo u svojim odnosima ili u izlascima i zabavi. Stoga, u nedelju će biti važno da u svemu što radimo pronađemo pravu meru i odredimo svoje prioritete - osetite jednu stvar koju biste izdvojili i voleli da uradite. Ovaj aspekt nas podržava ukoliko možemo da imamo poverenje i lakoću u svakoj akciji. Budi se želja za novim avanturama, novim saznanjima i novim kreativnim poduhvatima. Da ne bismo izgubili svoj kompas, potrebno je da pažljivo sagledamo na šta želimo da usmerimo svoju energiju. Ukoliko planirate putovanje ili da provedete vreme sa svojom voljenom osobom, možete osetiti posebno zadovoljstvo i zahvalnost za sve lepe prilike koje vam se ukažu. Nađite pravu meru u svemu što radite, oživite ljubav i zanos i budite spremni na puno smeha i radosti!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD