Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Banket večera - Obuci Svoj Horoskop U okviru 20. Međunarodne Astrološke Konferencije “The Age of Aquarius” održaće se banket večera “Obuci svoj horoskop”, na kojoj će biti svečana dodela sertifikata i diploma Kepler studenata, kao i posebne nagrade za najinspirativniju odeću u odnosu na sopstvenu natalnu kartu.
» prikaži celu vest
Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija Aleksandar Imširagić će održati dvodnevni seminar “Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija” u Ljubljani, Slovenija, 22. i 23. februara. U okviru ovog dvodnevnog seminara Aleksandar će objasniti sećanja prošlih života koja se otvaraju pomoću posebnih Persona Horoskopa, kao i kroz razumevanje Saturnove karme i specifične karme koju u sebi nose retrogradne planete.
» prikaži celu vest
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 16.02.2020.

Pred nama je mirna nedelja, bez planetarnih aspekata. Jedina važna promena koja nas očekuje, jeste ulazak Marsa u znak Jarca u nedelju. 

U ponedeljak će Mesec ući u znak Device, odakle će napraviti trigon sa Uranom, a potom opoziciju sa Merkurom. Ovo je dan u kojem mental može biti veoma naglašen, kao i potreba da saznajemo nove stvari i dođemo do određenih rešenja. Važno je da imamo dobru dnevnu rutinu i osetimo povezanost sa svojim telom, ali isto tako da negujemo iskrenost i komuniciramo sa svojim osećanjima. Iz tog stanja mira i tišine, moći ćemo da intuitivno prepoznamo ono što nam je potrebno i dođemo do novih uvida. 

Mesec će prolaziti kroz znak Device i u utorak. Budući da će u podnevnim časovima napraviti trigon sa Plutonom i Saturnom, ovo je dan u kojem je potrebno da preuzmemo odgovornost i budemo u skladu sa vremenom. Mesec u trigonu sa Plutonom nam daje mogućnost da pojmimo stvari sa mnogo dubljeg nivoa i iscelimo sve ono što se je neudobno u našem osećaju. Ovo je dan povoljan za istraživanja i ukoliko želimo da osvestimo sve ono što smo odbacili, potisnuli. Mesec će takođe napraviti kvadrat sa Marsom, tako da je potrebno da razvijamo nežnost, u slučaju da ne bismo iskusili bilo emotivne ili fizičke povrede.

Budući da Venera prolazi kroz znak Ovna, a da će Mesec prolaziti kroz znak Vage u sredu i četvrtak, na red dolaze emotivni odnosi i preispitivanje. U sredu će Mesec napraviti opoziciju sa Venerom. Iz tog razloga, trebalo bi da negujemo i jačamo ženski princip. Možete učiniti nešto lepo za sebe, kako biste zadovoljili ne samo svoja čula, već i unutrašnji osećaj. Akcenat je svakako na odnosima, koji mogu biti uzdrmani ukoliko svoju energiju usmerimo isključivo na drugu stranu. Zato će biti važno da budemo nežni prema sebi i pratimo svoj osećaj. U četvrtak će Mesec napraviti kvadrat sa Jupiterom i Plutonom, preispitujući koliko smo zaista srećni i ispunjeni i da li smo previše „vezani“ za drugu stranu. Na površinu mogu isplivati sva neudobna sećanja ili strah od napuštanja (Mesec kvadrat Saturn), ali ako ostanemo na svom identitetu, moći ćemo da dovedemo u balans i priču odnosa. Trigon koji će potom Mesec napraviti sa Suncem daće nam volju i samopouzdanje, dok će nam sekstil Meseca i Marsa omogućiti da pokrenemo nešto novo i hrabro iznesemo sve ono što smo postavili kao cilj. Dani koji su pred nama su idealni za ličnu transformaciju, koja se nastavlja ulaskom Meseca u znak Škorpiona u petak. Iako je prvi aspekt koji će Mesec napraviti, kada uđe u ovaj znak, opozicija sa Uranom – potrebno je da konačno „skinemo“ i poslednji sloj, tako što ćemo se osloboditi svega onoga što nas sputava da živimo svoju istinu. To će nam omogućiti dubok mir pre svega, ali isto tako moći ćemo da integrišemo svoje misli i osećanja, delujući veoma intuitivno (Mesec trigon Merkur). S obzirom da će Mesec praviti sve dobre aspekte u subotu, data nam je mogućnost da dođemo do neslućenih dubina, odakle se ponovo možemo uzdići u potpuno novom svetlu.

U nedelju će Mesec ući u znak Strelca, tako da je važno da negujemo istinsku radost i pronađemo svrhu u svemu što budemo radili. Otkrijte šta pokreće vašu Dušu jer je ovo dan za velike poduhvate. Ukoliko imate viziju, aktivno delujte i pretočite svoje želje u realnost! Istog dana Mars će ući u znak Jarca (u kojem će boraviti sve do 30. marta), a kako je ovo znak Marsove egzaltacije, svakako da možemo stići do svog krajnjeg cilja. Mars u Jarcu nam pruža stabilnost i mir, odakle možemo ispravno da delujemo. Uči nas velikoj odgovornosti, disciplini i zreloj ambiciji. On je poput pobednika pre same borbe, koji nas motiviše da ostanemo stameni, produktivni i dosledni. Iako se u narednom periodu možemo snažno fokusirati na materijalizaciju svojih poslovnih poduhvata, najvažnije je da negujemo strpljenje i dopustimo da sve dođe u pravo vreme. Budi se vitalnost, snaga volje i želja za uspehom. Međutim – „Da bi se uspelo, neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha.“

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD