Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 16.02.2020.

Pred nama je mirna nedelja, bez planetarnih aspekata. Jedina važna promena koja nas očekuje, jeste ulazak Marsa u znak Jarca u nedelju. 

U ponedeljak će Mesec ući u znak Device, odakle će napraviti trigon sa Uranom, a potom opoziciju sa Merkurom. Ovo je dan u kojem mental može biti veoma naglašen, kao i potreba da saznajemo nove stvari i dođemo do određenih rešenja. Važno je da imamo dobru dnevnu rutinu i osetimo povezanost sa svojim telom, ali isto tako da negujemo iskrenost i komuniciramo sa svojim osećanjima. Iz tog stanja mira i tišine, moći ćemo da intuitivno prepoznamo ono što nam je potrebno i dođemo do novih uvida. 

Mesec će prolaziti kroz znak Device i u utorak. Budući da će u podnevnim časovima napraviti trigon sa Plutonom i Saturnom, ovo je dan u kojem je potrebno da preuzmemo odgovornost i budemo u skladu sa vremenom. Mesec u trigonu sa Plutonom nam daje mogućnost da pojmimo stvari sa mnogo dubljeg nivoa i iscelimo sve ono što se je neudobno u našem osećaju. Ovo je dan povoljan za istraživanja i ukoliko želimo da osvestimo sve ono što smo odbacili, potisnuli. Mesec će takođe napraviti kvadrat sa Marsom, tako da je potrebno da razvijamo nežnost, u slučaju da ne bismo iskusili bilo emotivne ili fizičke povrede.

Budući da Venera prolazi kroz znak Ovna, a da će Mesec prolaziti kroz znak Vage u sredu i četvrtak, na red dolaze emotivni odnosi i preispitivanje. U sredu će Mesec napraviti opoziciju sa Venerom. Iz tog razloga, trebalo bi da negujemo i jačamo ženski princip. Možete učiniti nešto lepo za sebe, kako biste zadovoljili ne samo svoja čula, već i unutrašnji osećaj. Akcenat je svakako na odnosima, koji mogu biti uzdrmani ukoliko svoju energiju usmerimo isključivo na drugu stranu. Zato će biti važno da budemo nežni prema sebi i pratimo svoj osećaj. U četvrtak će Mesec napraviti kvadrat sa Jupiterom i Plutonom, preispitujući koliko smo zaista srećni i ispunjeni i da li smo previše „vezani“ za drugu stranu. Na površinu mogu isplivati sva neudobna sećanja ili strah od napuštanja (Mesec kvadrat Saturn), ali ako ostanemo na svom identitetu, moći ćemo da dovedemo u balans i priču odnosa. Trigon koji će potom Mesec napraviti sa Suncem daće nam volju i samopouzdanje, dok će nam sekstil Meseca i Marsa omogućiti da pokrenemo nešto novo i hrabro iznesemo sve ono što smo postavili kao cilj. Dani koji su pred nama su idealni za ličnu transformaciju, koja se nastavlja ulaskom Meseca u znak Škorpiona u petak. Iako je prvi aspekt koji će Mesec napraviti, kada uđe u ovaj znak, opozicija sa Uranom – potrebno je da konačno „skinemo“ i poslednji sloj, tako što ćemo se osloboditi svega onoga što nas sputava da živimo svoju istinu. To će nam omogućiti dubok mir pre svega, ali isto tako moći ćemo da integrišemo svoje misli i osećanja, delujući veoma intuitivno (Mesec trigon Merkur). S obzirom da će Mesec praviti sve dobre aspekte u subotu, data nam je mogućnost da dođemo do neslućenih dubina, odakle se ponovo možemo uzdići u potpuno novom svetlu.

U nedelju će Mesec ući u znak Strelca, tako da je važno da negujemo istinsku radost i pronađemo svrhu u svemu što budemo radili. Otkrijte šta pokreće vašu Dušu jer je ovo dan za velike poduhvate. Ukoliko imate viziju, aktivno delujte i pretočite svoje želje u realnost! Istog dana Mars će ući u znak Jarca (u kojem će boraviti sve do 30. marta), a kako je ovo znak Marsove egzaltacije, svakako da možemo stići do svog krajnjeg cilja. Mars u Jarcu nam pruža stabilnost i mir, odakle možemo ispravno da delujemo. Uči nas velikoj odgovornosti, disciplini i zreloj ambiciji. On je poput pobednika pre same borbe, koji nas motiviše da ostanemo stameni, produktivni i dosledni. Iako se u narednom periodu možemo snažno fokusirati na materijalizaciju svojih poslovnih poduhvata, najvažnije je da negujemo strpljenje i dopustimo da sve dođe u pravo vreme. Budi se vitalnost, snaga volje i želja za uspehom. Međutim – „Da bi se uspelo, neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha.“

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD