Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 16.02.2020.

Pred nama je mirna nedelja, bez planetarnih aspekata. Jedina važna promena koja nas očekuje, jeste ulazak Marsa u znak Jarca u nedelju. 

U ponedeljak će Mesec ući u znak Device, odakle će napraviti trigon sa Uranom, a potom opoziciju sa Merkurom. Ovo je dan u kojem mental može biti veoma naglašen, kao i potreba da saznajemo nove stvari i dođemo do određenih rešenja. Važno je da imamo dobru dnevnu rutinu i osetimo povezanost sa svojim telom, ali isto tako da negujemo iskrenost i komuniciramo sa svojim osećanjima. Iz tog stanja mira i tišine, moći ćemo da intuitivno prepoznamo ono što nam je potrebno i dođemo do novih uvida. 

Mesec će prolaziti kroz znak Device i u utorak. Budući da će u podnevnim časovima napraviti trigon sa Plutonom i Saturnom, ovo je dan u kojem je potrebno da preuzmemo odgovornost i budemo u skladu sa vremenom. Mesec u trigonu sa Plutonom nam daje mogućnost da pojmimo stvari sa mnogo dubljeg nivoa i iscelimo sve ono što se je neudobno u našem osećaju. Ovo je dan povoljan za istraživanja i ukoliko želimo da osvestimo sve ono što smo odbacili, potisnuli. Mesec će takođe napraviti kvadrat sa Marsom, tako da je potrebno da razvijamo nežnost, u slučaju da ne bismo iskusili bilo emotivne ili fizičke povrede.

Budući da Venera prolazi kroz znak Ovna, a da će Mesec prolaziti kroz znak Vage u sredu i četvrtak, na red dolaze emotivni odnosi i preispitivanje. U sredu će Mesec napraviti opoziciju sa Venerom. Iz tog razloga, trebalo bi da negujemo i jačamo ženski princip. Možete učiniti nešto lepo za sebe, kako biste zadovoljili ne samo svoja čula, već i unutrašnji osećaj. Akcenat je svakako na odnosima, koji mogu biti uzdrmani ukoliko svoju energiju usmerimo isključivo na drugu stranu. Zato će biti važno da budemo nežni prema sebi i pratimo svoj osećaj. U četvrtak će Mesec napraviti kvadrat sa Jupiterom i Plutonom, preispitujući koliko smo zaista srećni i ispunjeni i da li smo previše „vezani“ za drugu stranu. Na površinu mogu isplivati sva neudobna sećanja ili strah od napuštanja (Mesec kvadrat Saturn), ali ako ostanemo na svom identitetu, moći ćemo da dovedemo u balans i priču odnosa. Trigon koji će potom Mesec napraviti sa Suncem daće nam volju i samopouzdanje, dok će nam sekstil Meseca i Marsa omogućiti da pokrenemo nešto novo i hrabro iznesemo sve ono što smo postavili kao cilj. Dani koji su pred nama su idealni za ličnu transformaciju, koja se nastavlja ulaskom Meseca u znak Škorpiona u petak. Iako je prvi aspekt koji će Mesec napraviti, kada uđe u ovaj znak, opozicija sa Uranom – potrebno je da konačno „skinemo“ i poslednji sloj, tako što ćemo se osloboditi svega onoga što nas sputava da živimo svoju istinu. To će nam omogućiti dubok mir pre svega, ali isto tako moći ćemo da integrišemo svoje misli i osećanja, delujući veoma intuitivno (Mesec trigon Merkur). S obzirom da će Mesec praviti sve dobre aspekte u subotu, data nam je mogućnost da dođemo do neslućenih dubina, odakle se ponovo možemo uzdići u potpuno novom svetlu.

U nedelju će Mesec ući u znak Strelca, tako da je važno da negujemo istinsku radost i pronađemo svrhu u svemu što budemo radili. Otkrijte šta pokreće vašu Dušu jer je ovo dan za velike poduhvate. Ukoliko imate viziju, aktivno delujte i pretočite svoje želje u realnost! Istog dana Mars će ući u znak Jarca (u kojem će boraviti sve do 30. marta), a kako je ovo znak Marsove egzaltacije, svakako da možemo stići do svog krajnjeg cilja. Mars u Jarcu nam pruža stabilnost i mir, odakle možemo ispravno da delujemo. Uči nas velikoj odgovornosti, disciplini i zreloj ambiciji. On je poput pobednika pre same borbe, koji nas motiviše da ostanemo stameni, produktivni i dosledni. Iako se u narednom periodu možemo snažno fokusirati na materijalizaciju svojih poslovnih poduhvata, najvažnije je da negujemo strpljenje i dopustimo da sve dođe u pravo vreme. Budi se vitalnost, snaga volje i želja za uspehom. Međutim – „Da bi se uspelo, neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha.“

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD