Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 09.02.2020.

U nedelji koja je pred nama, Merkur i Venera menjaju svoj znak – Merkur ulazi u znak Riba u ponedeljak, dok će Venera ući u znak Ovna u petak. Šta sve možemo da očekujemo?

Ulazak Merkura u znak Riba, donosi nam misli pune snova i vodi nas do potpuno drugačijih sadržaja. Aktivira se intuitivna, desna hemisfera mozga, što će značiti da je važnije da pratimo svoj unutrašnji osećaj ukoliko donosimo odluke ili planiramo nešto. Bićemo nadahnuti svim neobičnim, umetničkim ili ezoteričnim segmentima. Period koji je pred nama je veoma produktivan za sve one koji se bave pisanjem ili nečim kreativnim. Merkur u Ribama ima potrebu da nas odvede u neslućene dubine da bi nas naučio važnosti prepuštanja. Njegova moć se krije u bezrezervnom verovanju, što ga potom vodi do ostvarenja snova. Ukoliko vam je potrebno da pronađete neko sjajno rešenje, Merkur u Ribama vam donosi mogućnost da budete provodnici neobičnih uvida. On deluje iz stanja potpunog mira i pročišćenosti uma, pa će nam iz tog razloga odmor biti veoma važan. Budući da ga priroda znaka Riba može voditi u dezorjentisanot ili konfuznost, trudite se da držite fokus tako što ćete svakodnevno ispunjavati svoje obaveze. Lepota ovog Merkura je u tome što nas vodi u neistražene krajeve našeg uma, kako bismo spoznali sebe na svakom nivou. U ponedeljak će i Venera napraviti sekstil sa Saturnom, što nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Energiju ovog dana možete iskoristiti za postavljanje osnove svih dogovora, jer je ovo energija saradnje i konstruktivnosti. Saturn nam daje podršku da nešto traje u vremenu, dok nas Venera podstiče da se otvorimo ka lepim i kreativnim stvarima. Možemo biti inspirisani da pokrenemo kreativne projekte jer nam Saturn signalizira da je sada pravo vreme. Pratite svoj osećaj koji će vas odvesti do pravog mesta, u pravo vreme. Dopustite sebi da budete prisutni, a prošlost neka bude samo podsetnik na ono što ste sada postali – osoba koja zaslužuje bezuslovnu ljubav.

Kako će Mesec prolaziti kroz znak Blizanaca u utorak, šta god da radite tog dana, bitno je da se dobro zabavite. Naglašena je komunikacija, rađanje novih ideja, putovanje i druženje. 

Već u sredu, Merkur će napraviti sekstil sa Uranom. Ovo je aspekt koji nas motiviše i pokreće, u cilju da se oslobodimo putem određene ideje ili misli. Iznenadne situacije mogu nam doći kako bi nas naučile da u svakom trenutku negujemo svoj unutrašnji mir. Merkur u sekstilu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete doći do autentičnih ideja. Postoji dublja potreba da se razbije monotonija jer naš um je fasciniran svim što je drugačije i otvoreno govorimo o onome što mislimo. Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i negujte posebnost. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. 

Mesec će prolaziti kroz znak Raka u četvrtak, tako da svoje vreme i energiju možemo usmeriti na dom i porodicu, dok ćemo u zagrljaju bližnjih pronaći utehu i inspiraciju. Iako postoji potreba da negujemo druge, ne zaboravite da se vratite na sebe i svoje potrebe. Pustite da vas vaša intuicija vodi i doći ćete do svih potrebnih odgovora.

Venera će ući u znak Ovna u petak. Rađanjem Venere u Ovnu, ljubavni odnosi postaju obojeni crvenom bojom – puni strasti, dinamičnosti i beskrajnih igrarija. Budući da je ovde Venera u izgonu, njena glavna lekcija je da nauči kako da uspostavi balans i harmoniju u svojim odnosima (nasuprot znaka Ovna nalazi se znak Vage). Ulazak Venere u ovaj znak nam najavljuje nova poglavlja u našim odnosima, ali isto tako nam nudi priliku da se iznova i iznova zaljubljujemo. Budući da Mars vlada znakom Ovna, intezizet naših odnosa postaje veoma snažan, tako da se nećemo ustručavati da otvoreno pokažamo naklonost i simpatije koje gajimo prema određenoj osobi. Da biste zadržali pažnju ove Venere, potrebno je instantno delovanje. Ona voli hrabre odmetnike koji se ne ustručavaju da pokažu zainteresovanost i preduzmu prvi korak. S obzirom da Venera govori o stvarima koje volimo, u narednom periodu poželećemo da se potpuno posvetimo svemu onome što nas ispunjava i čini da se osećamo živo. Njena moć se krije u mogućnosti da aktivno deluje, kreira i manifestuje svoje snove. Sve što je potrebno jeste da budemo potpuno opušteni i smireni u svakoj akciji, jer će im to dati kvalitet da traju u vremenu. 

Za vikend će Mesec biti u znaku Lava, stvarajući “glamuroznu atmosferu” i dajući nam mogućnost da zasijamo. Biće naglašena kreativnost, zabava, rekreacija i želja za samopromovisanjem. Budite dovoljno samouvereni i hrabri da sledite želje svog srca. Uradite nešto lepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava. Kada inspirišete druge, otkrivate i svoje skrivene delove!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD