Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.01. do 02.02.2020.

Pred nama je nedelja koja može doneti određene promene na polju ljubavi – sa jedne strane želećemo da probudimo osećaj zaljubljenosti i da svet posmatramo ružičastim naočarima, dok se na drugom nivou mogu javiti i unutrašnje borbe i podvojenosti, što za posledicu rezultira sukobima. 

Ponedeljak je dan u kojem će Venera prvo napraviti kvadrat sa Marsom, a u večernjim satima i konjunkciju sa Neptunom. Mars je prirodni vladar 1. kuće dok je Venera prirodni vladar 7. kuće, a kvadrat preko ose 1/7 objektivno može govoriti o sukobima koji proizilaze iz naših unutrašnjih, i manifestuju se potom kao ‘’problem’’ u nekom odnosu. Stoga ovaj aspekt može delovati veoma intezivno, ukoliko ne osvestimo pravi izvor postojećih problema ili nesuglasica, koje često mogu stvoriti nezadovoljstvo. Sa druge strane, on nam daje mogućnost da budemo aktivni učesnici koji će poželeti da nešto transformišu ili promene - pre svega kod sebe, a potom se menjaju i svi ostali odnosi. Kvadrat Venere i Marsa nosi snažnu energiju koja ima potrebu da se negde oslobodi, pa u tom kontekstu može govoriti o jakim i dominantnim strastima. Postoji želja za nadmetanjem i dokazivanjem, što može narušiti harmoniju u odnosima. Kada uspemo da pomirimo ova dva principa u sebi, postajemo celoviti i dopuštamo energiji da pravilno kruži. Za nas je jako važno da napravimo balans između ova dva principa kako živimo na planeti Zemlji, koja se upravo nalazi između Venere i Marsa. S obzirom da će istog dana Venera biti u konjunkciji sa Neptunom, ovaj aspekt budi ljubav i naglašava senzualnost. Inspiraciju i nadahnuće ćemo pronalaziti na svakom koraku. Dan je idealan da nešto kreirate i uživate u čulima - možda se odlučite na kupovinu nekog lepog parfema ili, pak, na smelu promenu boje kose. Iako postoji potreba da neke segmente idealizujemo ili da svet posmatramo “ružičastim naočarima”, da bi živeli ovaj aspekt čarobnice, biće nam potrebna prisutnost, odmor i mogućnost da se pustimo. Možete uživati u kreativnom stvaranju ili ulepšavanju. Budi se interesovanje za modu, film, muziku, poetiku i sve ono što nas inspiriše na lakoću postojanja. Venera u konjunkciji sa Neptunom pokreće naša čula i vodi nas u svet snova, odakle dobijamo nove ideje. Ovde je bitno negovati iskrenost prema sebi i osluškivati svoje potrebe, jer u suprotnom, ukoliko ravnotežu prebacimo na drugu stranu, možemo se lako naći u stanju nezadovoljstva i razočaranja. 

Već u utorak, Mars će napraviti kvadrat sa Neptunom, koji nam poručuje da će nam biti potrebna velika prisutnost u svemu što radimo. Ono što je tipično za ovaj aspekt Marsa i Neptuna, jeste da nam na jednom nivou može stvoriti konfuznost, dezorjentisanost ili gubitak sa realnošču, dok nas na drugom nivou vodi u maštanje, sanjarenje i idealizovanje. Mars u Strelcu je “lako zapaljiv”, on uvek ima nove kreativne ideje koje bi što pre da realizuje, ali kada se nađe u aspektu sa Neptunom, te ideje obično ostanu samo izmaštane, ali ne i realizovane.  Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i lakše materijalizujemo sve što nam je potrebno. Ovo nije dan za donošenje novih odluka, za nove početke i preduzimanje inicijative – već je dan za meditaciju, kreativno izražavanje, a možemo se i fizički aktivirati i povezati sa vodom kroz plivanje ili ronjenje. Sve odgovore pronađite u sebi i pustite da spontano dođu do vas.

Budući da će u sredu Mesec ući u znak Ovna, i boraviti u ovom znaku sve do subote, odvažite se na nove početke koji će vam ponuditi sjajne mogućnosti. Mesec u Ovnu donosi puno aktivnosti, inicijative i volje da se stvari promene. Možete uključiti i fizičku aktivnost. U prvom planu je želja za uspehom, pokazaćemo svoje liderske sposobnosti i bićemo samouvereni u svemu što budemo radili. 

Mesec će ući u znak Bika u subotu, pa je ovo dan kada možete raditi sa svojim finansijama, uživati u čulnim zadovoljstvima i plodovima svog rada. Priuštite sebi masažu ili uživajte u mirisu prirode. Povežite se sa zemljom, prirodom, materijom i svim opipljivim stvarima. Možete raditi sve što je praktično i što vam pruža osećaj udobnosti. 

U nedelju će Venera napraviti sekstil sa Plutonom, pa nas ovaj aspekt poziva da se aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj lakoće, udobnosti i mira. Iako udružena sa Plutonom, Venera želi da se zabavi i iskoristi njegovu moć kako bi se oslobodila svih dualnosti, ograničenja i neminovnosti. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidićemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. Venera sa Plutonom je jedna sasvim posebna vrsta čarobnice koja nam pomaže u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju, a mi apsolutni vodiči na Venerinoj planeti- planeti Zemlji. Energiju ovog aspekta možete iskoristiti za stvaranje i oblikovanje svog carstva, u kojem je ljubav glavna pokretačka snaga. Sve što vam je potrebno, jeste da zakoračite u ovaj svet, a potom ćete sami biti vođeni onim što vam je potrebno da iskusite!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD