Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 26.01.2020.

Ovu nedelju počinjemo sa ulaskom Sunca u znak Vodolije, pa nam ova promena najavljuje vreme u kojem smo pozvani da se pokrenemo i probudimo svoju autentičnost. Sunce u Vodoliji predstavlja naš poziv da 100 % budemo ono što jesmo – a to je slobodni, hrabri, kosmopolitskog duha i humani. Ovo Sunce nas inspiriše da živimo svoju svrhu i da sve svoje inovativne ideje prenesmo na Zemlju. Budući da će boraviti u znaku Vodolije sve do 19. februara, ukazuje nam se prilika da podržimo sve različitosti i fokusiramo se na rešavanje određenih socijalnih pitanja. Glavni cilj biće da se sa lakoćom oslobodimo svih viškova, budući da se naša sigurnost krije u sposobnosti stalnog menjanja. Negujte slobodu na svakom nivou i otvorite se za nova, genijalna otkrića!

Utorak je dan u kojem će Mesec prolaziti kroz znak Strelca, odakle će napraviti kvadrat sa Neptunom. Koliko god vaši snovi bili veliki, ne odustajte od njih. Uživajte u onome što vam pruža osećaj svrhe i ne dozvolite da vam bilo ko skine osmeh sa lica. Iskoristite ovaj dan za druženje, putovanje i realizaciju svoje vizije. Već u sredu, Mesec ulazi u znak Jarca u kojem će boraviti sve do petka. Vrlo je važno da preuzmemo odgovornost za stvari koje radimo, bivajući dobro organizovani, moći ćemo da postignemo sve na vreme i fokusiramo se na ostvarenje svog cilja! Ipak, ne smemo zaboraviti da pre svega zakoračimo u duboku tišinu, koja će nam pružiti potpuni mir i omogućiti našem telu odmor.

Sunce će napraviti kvadrat sa Uranom u četvrtak, a istog dana će i Venera napraviti sekstil sa Jupiterom. Ukoliko pokušate da “igrate na sigurno”, možete se iznenaditi. Iako znak Bika ima tendenciju da nas veže za materiju i sve ono što nam pruža prividan osećaj mira i stabilnosti, Uran udružen sa Suncem želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom. Sve što budemo radili, težićemo da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Može nam prijati da boravimo u prirodi ili na nekom tihom mestu, gde ćemo se osloboditi svih nervnih napetosti i osetiti moć kontakta sa zemljom. Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite da materijalizujete određenu stvar ili hrabro iznesete svoja nova oktrića! Sa druge strane, Venera u sekstilu sa Jupiterom nas poziva na stvaranje izobilja i radost života. Vreme je da priuštimo sebi lakoću i polet u svemu što budemo radili, jer nam ovaj aspekt mami osmehe i inspiriše nas da kreiramo uzbudljive avanture. Takođe, možemo imati podršku na nivou odnosa – biće nam lepše i slađe da sve radimo u paru. Ovo je dan u kojem je potrebno da oživimo ljubav i inspirišemo druge. Naša istina je bazirana na lepoti koju ovaj aspekt donosi, pa stoga dopustite sebi da dođete do svoje verzije istine, odnosno lepote. Ovaj aspekt nas podržava ukoliko možemo da imamo poverenje i lakoću u svakoj akciji. U svemu što radite pronađite pravu meru i odredite svoje prioritete - osetite jednu stvar koju biste izdvojili i voleli da uradite. Budite smeli i neka vas Venera daruje svojim magičnim poklonima, a Jupiter će želeti sve to da udvostruči i uveća! 

Mesec će ući u znak Vodolije u petak tako da ćemo poželeti da provedemo vreme u društvu prijatelja ili radimo neke krajnje neobične stvari. Naglašena je potreba za umrežavanjem sa drugima i može nam prijati da boravimo na mestima gde ima puno ljudi. Novi uvidi i ideje pružiće nam genijalna rešenja! Oslobodite se nervne napetosti i svega što vam stvara osećaj uznemirenosti. 

U subotu, Merkur će napraviti sekstil sa Marsom, tako da nam se misli ubrzavaju, brzo zaključujemo i brzo donosimo odluke. Imajte strpljenja za sve što budete radili (pogotovo u saobraćaju), a pokretačku snagu pronađite u stvarima koje vas inspirišu. Budući da su i um i telo aktivno angažovani na ostvarenju odgovarajućeg projekta, na pravom smo putu da manifestujemo sjajne stvari. Um misli brzo i oštro, pa je pred nama dan pun uzbuđenja i dinamičnosti. Ovaj aspekt nam omogućava spretnost, preciznost i efikasnost.

Mesec će i dalje prolaziti kroz znak Vodolije u nedelju, pozivajući nas da budemo svoji, originalni, iskreni i potpuno spontani. Važno je da sledite svoje istinske želje i ne pokušavajte da se prilagodite drugima. Ovaj Mesec nosi potrebu da nas oslobodi tereta prošlosti i pokaže nam naš pravi put!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD