Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 26.01.2020.

Ovu nedelju počinjemo sa ulaskom Sunca u znak Vodolije, pa nam ova promena najavljuje vreme u kojem smo pozvani da se pokrenemo i probudimo svoju autentičnost. Sunce u Vodoliji predstavlja naš poziv da 100 % budemo ono što jesmo – a to je slobodni, hrabri, kosmopolitskog duha i humani. Ovo Sunce nas inspiriše da živimo svoju svrhu i da sve svoje inovativne ideje prenesmo na Zemlju. Budući da će boraviti u znaku Vodolije sve do 19. februara, ukazuje nam se prilika da podržimo sve različitosti i fokusiramo se na rešavanje određenih socijalnih pitanja. Glavni cilj biće da se sa lakoćom oslobodimo svih viškova, budući da se naša sigurnost krije u sposobnosti stalnog menjanja. Negujte slobodu na svakom nivou i otvorite se za nova, genijalna otkrića!

Utorak je dan u kojem će Mesec prolaziti kroz znak Strelca, odakle će napraviti kvadrat sa Neptunom. Koliko god vaši snovi bili veliki, ne odustajte od njih. Uživajte u onome što vam pruža osećaj svrhe i ne dozvolite da vam bilo ko skine osmeh sa lica. Iskoristite ovaj dan za druženje, putovanje i realizaciju svoje vizije. Već u sredu, Mesec ulazi u znak Jarca u kojem će boraviti sve do petka. Vrlo je važno da preuzmemo odgovornost za stvari koje radimo, bivajući dobro organizovani, moći ćemo da postignemo sve na vreme i fokusiramo se na ostvarenje svog cilja! Ipak, ne smemo zaboraviti da pre svega zakoračimo u duboku tišinu, koja će nam pružiti potpuni mir i omogućiti našem telu odmor.

Sunce će napraviti kvadrat sa Uranom u četvrtak, a istog dana će i Venera napraviti sekstil sa Jupiterom. Ukoliko pokušate da “igrate na sigurno”, možete se iznenaditi. Iako znak Bika ima tendenciju da nas veže za materiju i sve ono što nam pruža prividan osećaj mira i stabilnosti, Uran udružen sa Suncem želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom. Sve što budemo radili, težićemo da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Može nam prijati da boravimo u prirodi ili na nekom tihom mestu, gde ćemo se osloboditi svih nervnih napetosti i osetiti moć kontakta sa zemljom. Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite da materijalizujete određenu stvar ili hrabro iznesete svoja nova oktrića! Sa druge strane, Venera u sekstilu sa Jupiterom nas poziva na stvaranje izobilja i radost života. Vreme je da priuštimo sebi lakoću i polet u svemu što budemo radili, jer nam ovaj aspekt mami osmehe i inspiriše nas da kreiramo uzbudljive avanture. Takođe, možemo imati podršku na nivou odnosa – biće nam lepše i slađe da sve radimo u paru. Ovo je dan u kojem je potrebno da oživimo ljubav i inspirišemo druge. Naša istina je bazirana na lepoti koju ovaj aspekt donosi, pa stoga dopustite sebi da dođete do svoje verzije istine, odnosno lepote. Ovaj aspekt nas podržava ukoliko možemo da imamo poverenje i lakoću u svakoj akciji. U svemu što radite pronađite pravu meru i odredite svoje prioritete - osetite jednu stvar koju biste izdvojili i voleli da uradite. Budite smeli i neka vas Venera daruje svojim magičnim poklonima, a Jupiter će želeti sve to da udvostruči i uveća! 

Mesec će ući u znak Vodolije u petak tako da ćemo poželeti da provedemo vreme u društvu prijatelja ili radimo neke krajnje neobične stvari. Naglašena je potreba za umrežavanjem sa drugima i može nam prijati da boravimo na mestima gde ima puno ljudi. Novi uvidi i ideje pružiće nam genijalna rešenja! Oslobodite se nervne napetosti i svega što vam stvara osećaj uznemirenosti. 

U subotu, Merkur će napraviti sekstil sa Marsom, tako da nam se misli ubrzavaju, brzo zaključujemo i brzo donosimo odluke. Imajte strpljenja za sve što budete radili (pogotovo u saobraćaju), a pokretačku snagu pronađite u stvarima koje vas inspirišu. Budući da su i um i telo aktivno angažovani na ostvarenju odgovarajućeg projekta, na pravom smo putu da manifestujemo sjajne stvari. Um misli brzo i oštro, pa je pred nama dan pun uzbuđenja i dinamičnosti. Ovaj aspekt nam omogućava spretnost, preciznost i efikasnost.

Mesec će i dalje prolaziti kroz znak Vodolije u nedelju, pozivajući nas da budemo svoji, originalni, iskreni i potpuno spontani. Važno je da sledite svoje istinske želje i ne pokušavajte da se prilagodite drugima. Ovaj Mesec nosi potrebu da nas oslobodi tereta prošlosti i pokaže nam naš pravi put!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD