Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 19.01.2020.

Pred nama je nedelja u kojoj će čak dve planete promeniti svoj znak, odnosno Venera će ući u znak Riba u ponedeljak, dok će Merkur ući u znak Vodolije u četvrtak.

Već prvog dana, imamo dva planetarna aspekta, a to su konjunkcija Sunca i Plutona, kao i konjunkcija Sunca i Saturna. Sunce u konjunkciji sa Plutonom nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima. Budi se velika energija koja nas vodi do potencijalno značajnih transformacija, odnosno velikih postignuća ukoliko je usmerimo u pravom smeru. Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima. Pluton nam donosi mogućnost da „pročistimo“ sve što blokira naše Sunce – odnosno našu sposobnost da u svakom trenutku budemo puni snage i života. Stoga je ovaj aspekt najbolje iskoristiti na ličnom nivou za osvešćivanje svih negativnosti, u njihovom pretvaranju u nešto što će biti poput isceliteljske moći. Sa druge strane, konjunkcija Sunca i Saturna nas poziva da preuzmemo odgovornost za sve što budemo radili, ali isto tako nam nudi mogućnost da postignemo nešto veliko ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili. Ovo je dan kada nas pokreće snaga i moć volje u cilju da realizujemo svoje planove. Budi se ambicija i želja za uspehom. Važno je da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe. Istog dana, Venera ulazi u znak Riba u kojem će boraviti sve do 7. februara. Znak Riba je znak egzaltacije Venere (konkretno, Venera egzaltira na 27. stepenu Riba) tako da nam ova promena nagoveštava ulazak u magično polje odnosa. Venera u Ribama je pravi zaljubljenik u ljubav – u njoj pronalazi nepresušni izvor inspiracije i kreativnog stvaralaštva. U narednom periodu biće naglašena čulnost, senzualnost i potraga za idealom kojem stremimo u odnosima – ovde svakako živi potreba da pronađemo svoju Srodnu Dušu.  Data nam je mogućnost da iznedrimo nove ideje jer u znaku Riba živi beskrajno more nadahnuća. Postoji potreba za buđenjem estetike na svakom nivou - bilo da želite da negujete svoje telo, menjate nešto kada je u pitanju izgled ili, pak, pronađete inspiraciju u domenu umetnosti. Naglašeno je interesovanje za modu, film, muziku ili poetiku. Budući da Venera u Ribama sve postiže samo pukim verovanjem, ona nas uči prepuštaju i usmerava nas ka lakoći postojanja. 

Mesec će prolaziti kroz znak Device u utorak, da bi već u sredu ušao u znak Vage. Dok prolazi kroz znak Device, donosi nam produktivnost, dobru organizovanost, ali isto tako i naglašenu mentalnost. Negujte tačnost i preciznost. Neka vaše misli i osećanja budu sinhronizovani. Ulaskom Meseca u znak Vage, naša pažnja postaje usmerena na polje odnosa. Težićemo ka miru, harmoniju i imaćemo potrebu da uspostavimo bliskost. Dan provedite u društvu voljene osobe ili, ako ste slobodni, u nečijem društvu, jer sa znakom Vage sve je lepše udvoje! 

Venera će napraviti sekstil sa Uranom u četvrtak. Ovaj aspekt traži od nas razbijanje monotonije, otvaranje ka novim mogućnostima i predstavlja poziv na uzbudljivu avanturu! Oni koji su slobodni, mogu očekivati neobične susrete, jer se ljubav može probuditi u bilo kom trenutku, onda kada to najmanje očekujemo! Imaćemo potrebu da podelimo svoja osećanja sa prijateljima ili da priznamo sebi da prema nekom od njih možda gajimo emocije ljubavne prirode. Venera u sekstilu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo novu definiciju ljubavi. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželeti da promene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Isto dana, Merkur ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do 3. februara. Majstor autentičnih i genijalnih ideja poziva nas da se otvorimo za sve novo i proširimo granice svog uma. Merkur u Vodoliji je usmeren ka progresivnom, inovativnom načinu razmišljanja i često donosi iznenadne bljeskove spoznaje. Naredni period nam donosi mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje. Naša pažnja može biti usmerena na socijalna pitanja, umrežavanje sa drugima i otkrivanje istine. Merkur u Vodoliji donosi oslobađanje putem određene ideje ili misli. Kao i svaki vazdušni znak, znak Vodolije je često veoma mentalan, te ovde može postojati poteškoća kada je u pitanju materijalizacija ideje. Stoga će biti važno da se služimo intuicijom kao glavnim pomoćnim sredstvom i osetimo kada je pravo vreme za delovanje!

U petak uveče, Mesec ulazi u znak Škorpiona pozivajući nas da napustimo sve ono što nam više ne služi i oslobodimo se svih „okova“. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Negujte tišinu i osetite moć tranformacije. 

U subotu, Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Iako je u pitanju aspekt kvadrata, on nas može dodatno motivisati i pokrenuti. Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije ili informacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir. Merkur u kvadratu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete doći do radikalnih i autentičnih ideje. Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i oduprite se svakom impulsu. Neka vas vode vaše prave potrebe koje su put za manifestovanje autentičnosti!

Nedelja je dan za dubok odmor. Kako će se Mesec sve do nedelje uveče nalaziti u znaku Škorpiona, on ima za cilj da nas odvede iz svih mračnih tunela do svetlosti, koja nas regeneriše i napaja novom energijom!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD