Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 19.01.2020.

Pred nama je nedelja u kojoj će čak dve planete promeniti svoj znak, odnosno Venera će ući u znak Riba u ponedeljak, dok će Merkur ući u znak Vodolije u četvrtak.

Već prvog dana, imamo dva planetarna aspekta, a to su konjunkcija Sunca i Plutona, kao i konjunkcija Sunca i Saturna. Sunce u konjunkciji sa Plutonom nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima. Budi se velika energija koja nas vodi do potencijalno značajnih transformacija, odnosno velikih postignuća ukoliko je usmerimo u pravom smeru. Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima. Pluton nam donosi mogućnost da „pročistimo“ sve što blokira naše Sunce – odnosno našu sposobnost da u svakom trenutku budemo puni snage i života. Stoga je ovaj aspekt najbolje iskoristiti na ličnom nivou za osvešćivanje svih negativnosti, u njihovom pretvaranju u nešto što će biti poput isceliteljske moći. Sa druge strane, konjunkcija Sunca i Saturna nas poziva da preuzmemo odgovornost za sve što budemo radili, ali isto tako nam nudi mogućnost da postignemo nešto veliko ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili. Ovo je dan kada nas pokreće snaga i moć volje u cilju da realizujemo svoje planove. Budi se ambicija i želja za uspehom. Važno je da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe. Istog dana, Venera ulazi u znak Riba u kojem će boraviti sve do 7. februara. Znak Riba je znak egzaltacije Venere (konkretno, Venera egzaltira na 27. stepenu Riba) tako da nam ova promena nagoveštava ulazak u magično polje odnosa. Venera u Ribama je pravi zaljubljenik u ljubav – u njoj pronalazi nepresušni izvor inspiracije i kreativnog stvaralaštva. U narednom periodu biće naglašena čulnost, senzualnost i potraga za idealom kojem stremimo u odnosima – ovde svakako živi potreba da pronađemo svoju Srodnu Dušu.  Data nam je mogućnost da iznedrimo nove ideje jer u znaku Riba živi beskrajno more nadahnuća. Postoji potreba za buđenjem estetike na svakom nivou - bilo da želite da negujete svoje telo, menjate nešto kada je u pitanju izgled ili, pak, pronađete inspiraciju u domenu umetnosti. Naglašeno je interesovanje za modu, film, muziku ili poetiku. Budući da Venera u Ribama sve postiže samo pukim verovanjem, ona nas uči prepuštaju i usmerava nas ka lakoći postojanja. 

Mesec će prolaziti kroz znak Device u utorak, da bi već u sredu ušao u znak Vage. Dok prolazi kroz znak Device, donosi nam produktivnost, dobru organizovanost, ali isto tako i naglašenu mentalnost. Negujte tačnost i preciznost. Neka vaše misli i osećanja budu sinhronizovani. Ulaskom Meseca u znak Vage, naša pažnja postaje usmerena na polje odnosa. Težićemo ka miru, harmoniju i imaćemo potrebu da uspostavimo bliskost. Dan provedite u društvu voljene osobe ili, ako ste slobodni, u nečijem društvu, jer sa znakom Vage sve je lepše udvoje! 

Venera će napraviti sekstil sa Uranom u četvrtak. Ovaj aspekt traži od nas razbijanje monotonije, otvaranje ka novim mogućnostima i predstavlja poziv na uzbudljivu avanturu! Oni koji su slobodni, mogu očekivati neobične susrete, jer se ljubav može probuditi u bilo kom trenutku, onda kada to najmanje očekujemo! Imaćemo potrebu da podelimo svoja osećanja sa prijateljima ili da priznamo sebi da prema nekom od njih možda gajimo emocije ljubavne prirode. Venera u sekstilu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo novu definiciju ljubavi. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželeti da promene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Isto dana, Merkur ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do 3. februara. Majstor autentičnih i genijalnih ideja poziva nas da se otvorimo za sve novo i proširimo granice svog uma. Merkur u Vodoliji je usmeren ka progresivnom, inovativnom načinu razmišljanja i često donosi iznenadne bljeskove spoznaje. Naredni period nam donosi mogućnost da pronađemo sva potrebna rešenja i vidimo mnogo dalje. Naša pažnja može biti usmerena na socijalna pitanja, umrežavanje sa drugima i otkrivanje istine. Merkur u Vodoliji donosi oslobađanje putem određene ideje ili misli. Kao i svaki vazdušni znak, znak Vodolije je često veoma mentalan, te ovde može postojati poteškoća kada je u pitanju materijalizacija ideje. Stoga će biti važno da se služimo intuicijom kao glavnim pomoćnim sredstvom i osetimo kada je pravo vreme za delovanje!

U petak uveče, Mesec ulazi u znak Škorpiona pozivajući nas da napustimo sve ono što nam više ne služi i oslobodimo se svih „okova“. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Negujte tišinu i osetite moć tranformacije. 

U subotu, Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Iako je u pitanju aspekt kvadrata, on nas može dodatno motivisati i pokrenuti. Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije ili informacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir. Merkur u kvadratu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete doći do radikalnih i autentičnih ideje. Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i oduprite se svakom impulsu. Neka vas vode vaše prave potrebe koje su put za manifestovanje autentičnosti!

Nedelja je dan za dubok odmor. Kako će se Mesec sve do nedelje uveče nalaziti u znaku Škorpiona, on ima za cilj da nas odvede iz svih mračnih tunela do svetlosti, koja nas regeneriše i napaja novom energijom!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD