Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30. decembra do 05. januara 2020.

Prvu nedelju u Novoj Godini započinjemo sa Merkurom u trigonu sa Uranom, pa evo prilike da ostvarimo sve ono što smo sebi obećali. Budući da se Merkur nalazi u znaku Jarca, može nam dati podršku da istrajemo u svojim odlukama, samo je važno da se oslobodimo i prepustimo u datom trenutku (trigon Uran). Ovo je dan za nove spoznaje, otkrića, razna iznenađenja i dolazak do potrebnih, konstruktivnih rešenja. Merkur u trigonu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i iskreni. Važno je da negujemo posebnost, pružimo podršku drugima, a potom ćemo lako i brzo stići do cilja. 

Novu Godinu dočekujemo sa Mesecom u znaku Riba, a s obzirom da će Mesec napraviti konjunkciju sa Neptunom, ova atmosfera nas poziva da u najvećoj euforiji razvijemo sposobnost ulaska u najveću tišinu, dajući priliku svom snu da dobije formu. Godina 2020. je godina velikih promena, koja nas poziva da se oslobodimo svih starih uverenja, svega što nas sputava i ograničava da živimo ono što uistinu jesmo. Pruža nam se prilika da svaki strah transformišemo u moćno oruđe i ovladamo ovom snažnom energijom koju najavljuje 5 Velikih Konjunkcija u predstojećoj godini. Zamislite želju i dopustite da se vaš san materijalizuje, jer ovo jeste godina ostvarenja želja!

Merkur će napraviti konjunkciju sa Jupiterom u četvrtak, pa ovaj dan nosi sjajnu energiju, puno optimizma, smeha i uzbudljivih putovanja. Sada je vreme da isplanirate odlazak na put ili napravite nove planove za narednih godinu dana. Potrebno je da vidimo širu sliku događaja koji dolaze i putem stvaranja velike vizije, damo sebi podršku u svemu što kreiramo. Ideje koje nam naviru su grandiozne i postoji velika želja da se odmah sprovedu u delo! Prisutna je ekspanzija na svakom nivou, a u svemu što budemo radili, težićemo da pronađemo osećaj zadovoljstva. Ovo je vreme kada naši planovi mogu dobiti podršku da traju u vremenu!

U petak će Mars ući u znak Strelca i boraviće u ovom znaku sve do 16. februara. Mars je planeta koja govori o našoj energiji i gde je usmeravamo, pa kada se nađe u znaku Strelca, daje nam mogućnost da pokrenemo velike stvari. Ovde se svaka akcija zasniva na pravednom i plemenitom principu, što nam donosi uspeh i nagradu. Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja. Postajemo optimističniji i lako se fokusiramo na sve ono što nam proširuje vidike.  Iako nas Mars u Strelcu vodi do povećanih aktivnosti, imaćemo dovoljno energije i podrške da realizujemo sve što poželimo. Za Marsa u Strelcu život je jedna velika avantura, a svaki dan nova prilika za radostan početak.

Za vikend će Mesec biti u znaku Bika, poručujući nam da se odmorimo, uživamo u masaži ili nekoj lepoj hrani. Simboliku Meseca u Biku ispunite tako što ćete se povezati sa zemljom, pirodom, materijom i svim opipljivim stvarima. Nedelja je veoma povoljan dan za rad sa finansijama, pa možete očekivati novčanu dobit. Prepustite se svojim čulima i prigrlite plodove svog rada. Ušuškajte se u svom toplom domu i radite sve što vam pruža osećaj udobnosti.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD