Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30. decembra do 05. januara 2020.

Prvu nedelju u Novoj Godini započinjemo sa Merkurom u trigonu sa Uranom, pa evo prilike da ostvarimo sve ono što smo sebi obećali. Budući da se Merkur nalazi u znaku Jarca, može nam dati podršku da istrajemo u svojim odlukama, samo je važno da se oslobodimo i prepustimo u datom trenutku (trigon Uran). Ovo je dan za nove spoznaje, otkrića, razna iznenađenja i dolazak do potrebnih, konstruktivnih rešenja. Merkur u trigonu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i iskreni. Važno je da negujemo posebnost, pružimo podršku drugima, a potom ćemo lako i brzo stići do cilja. 

Novu Godinu dočekujemo sa Mesecom u znaku Riba, a s obzirom da će Mesec napraviti konjunkciju sa Neptunom, ova atmosfera nas poziva da u najvećoj euforiji razvijemo sposobnost ulaska u najveću tišinu, dajući priliku svom snu da dobije formu. Godina 2020. je godina velikih promena, koja nas poziva da se oslobodimo svih starih uverenja, svega što nas sputava i ograničava da živimo ono što uistinu jesmo. Pruža nam se prilika da svaki strah transformišemo u moćno oruđe i ovladamo ovom snažnom energijom koju najavljuje 5 Velikih Konjunkcija u predstojećoj godini. Zamislite želju i dopustite da se vaš san materijalizuje, jer ovo jeste godina ostvarenja želja!

Merkur će napraviti konjunkciju sa Jupiterom u četvrtak, pa ovaj dan nosi sjajnu energiju, puno optimizma, smeha i uzbudljivih putovanja. Sada je vreme da isplanirate odlazak na put ili napravite nove planove za narednih godinu dana. Potrebno je da vidimo širu sliku događaja koji dolaze i putem stvaranja velike vizije, damo sebi podršku u svemu što kreiramo. Ideje koje nam naviru su grandiozne i postoji velika želja da se odmah sprovedu u delo! Prisutna je ekspanzija na svakom nivou, a u svemu što budemo radili, težićemo da pronađemo osećaj zadovoljstva. Ovo je vreme kada naši planovi mogu dobiti podršku da traju u vremenu!

U petak će Mars ući u znak Strelca i boraviće u ovom znaku sve do 16. februara. Mars je planeta koja govori o našoj energiji i gde je usmeravamo, pa kada se nađe u znaku Strelca, daje nam mogućnost da pokrenemo velike stvari. Ovde se svaka akcija zasniva na pravednom i plemenitom principu, što nam donosi uspeh i nagradu. Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja. Postajemo optimističniji i lako se fokusiramo na sve ono što nam proširuje vidike.  Iako nas Mars u Strelcu vodi do povećanih aktivnosti, imaćemo dovoljno energije i podrške da realizujemo sve što poželimo. Za Marsa u Strelcu život je jedna velika avantura, a svaki dan nova prilika za radostan početak.

Za vikend će Mesec biti u znaku Bika, poručujući nam da se odmorimo, uživamo u masaži ili nekoj lepoj hrani. Simboliku Meseca u Biku ispunite tako što ćete se povezati sa zemljom, pirodom, materijom i svim opipljivim stvarima. Nedelja je veoma povoljan dan za rad sa finansijama, pa možete očekivati novčanu dobit. Prepustite se svojim čulima i prigrlite plodove svog rada. Ušuškajte se u svom toplom domu i radite sve što vam pruža osećaj udobnosti.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD