Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 29.12.2019.

Pred nama je nedelja sa samo dva planetarna aspekta, dok će Merkur promeniti u ovoj nedelju svoj znak i ući u znak Jarca. Šta možemo očekivati?

U ponedeljak Mesec ulazi u znak Strelca, što će u mnogima probuditi optimističan pogled i mogućnost da u malim stvarima vidimo smisao. Ovo je dan za velike vizije i kako ona prava, tako i unutrašnja putovanja, koja nas mogu odvesti do važnih spoznaja. Bilo da ste spremni za neko novo učenje, avanturu ili menjanje pogleda na svet, Mesec u Strelcu će vas podržati i pružiti vam osećaj da je sve kako treba da bude. Budite radosni, a drugi će slediti vaš primer.

Sunce će napraviti trigon sa Uranom u utorak uveče, donoseći nam priliku da ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije. Ovaj aspekt želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom. Zato je potrebno da se otisnemo, a potom prigrlimo svaku neizvesnost koja će predstaviti našu šansu za nova učenja. Iako nam ovaj deo može biti izazovan zbog prirode znakovima u kojima se nalaze obe planete (zemljani znakovi), potrebno je da negujemo samostalnost, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite da materijalizujete određenu stvar ili hrabro iznesete svoja nova oktrića! Možete razmisliti koje biste inovacije uveli u svoj poslovni život ili, pak, svakodnevnicu. Sunce u trigonu sa Uranom govori da se sigurnost krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja putem osvešćivanja sopstvene snage. 

U sredu uveče, Mesec će ući u znak Jarca i boraviće u ovom znaku sve do subote. Mesec u Jarcu nas motiviše da vredno radimo i ostvarujemo svoje ciljeve. Ipak, ne smemo zaboraviti na odmor (kako tela, tako i uma). Četvrtak je dan kada će se Mesec naći u konjunkciji sa Jupiterom, što nas dodatno inspiriše da uvećamo svoje poduhvate i radimo sa materijom. Sve što je praktično i što nam uliva sigurnost će biti predmet okupacije, dok mnogi mogu razmišljati i o novim poslovnim projektima. Važno da je negujemo nadu i pružimo sebi podršku u svemu što budemo radili. 

Sunce će napraviti konjunkciju sa Jupiterom u petak, a ova konjunkcija je značajna iz razloga što se dešava jednom godišnje. Kada se spoje dva benefika, energija koja vibrira nosi pregršt mogućnosti i srećnih okolnosti. Preduslov za to jeste da se pokrenete i otvorite za sve sjajne stvari. Vrlo lako ćemo uočiti šta želimo i šta podiže našu vibraciju. Postoji potreba za usavršavanjem i priznanjem jer hoćemo da pružimo svoj maksimum. Možete raditi na realizaciji svog krajnjeg cilja ili bilo kog drugog projekta o kojem maštate. Ovaj aspekt će pokrenuti i određene pravne stvari, kao i sve što može biti u vezi sa edukacijom, putovanjima ili poslovnim priznanjima.

U subotu će Mesec ući u znak Vodolije, tako da za vikend možete uživati u svim onim aktivnostima koje volite i koje bude vašu autentičnost. Postoji potreba za okupljanjem i druženjem - društvene aktivnosti će biti naglašene. Važno je da budete svoji, originalni, iskreni i potpuno spontani. Oslobodite se od svake emocije koja vas vezuje, a najbolji put do toga će biti onaj koji vam donosi određena znanja i uvide.

Merkur će ući u znak Jarca u nedelju ujutru, što će najaviti period velike odgovornosti, ali isto tako će nas suočiti sa određenim stvarima iz prošlosti. Spontano se javlja interesovanje za sve što je staro, što može biti u vezi sa tradicijom, istorijom i drevnim znanjima. Ovo je period u kojem će lako oživeti određene ideje iz prošlosti. Možemo očekivati i susrete sa ljudima koje nismo dugo videli ili zaokružiti neke stare konverzacije. Postajemo organizovaniji i praktičniji, a Merkur u Jarcu nas podržava i u odlukama koje se mogu ticati posla ili nekog životnog pitanja. Odvažite se i samouvereno kreirajte ono što vam je potrebno jer sada imate pravu strukturu koja se može nadgraditi u vremenu! “Izabrati pravo vreme znači uštedeti vreme.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD