Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za stvaranje obilja” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom stvaranja obilja, zahvaljujući razvoju novih uverenja – oktobar (uverenja o služenju), novembar (uverenja o vremenu) i decembar (uverenja o obilju).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o služenju“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o služenju“, koja će se održati 9. oktobra. NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da služimo višim ciljevima kako bismo probudili kvalitet zadovoljstva i sreće.
» prikaži celu vest
Radionica i promocija knjige "Tehnika 5 Anđela" Radujemo se da vam predstavimo NOVU knjigu “Tehnika 5 Anđela” od Aleksandra Imširagića! Tim povodom, pozivamo vas na radionicu koja će se održati 06. 10. u 19h u okviru koje će biti predstavljena knjiga. Ova radionica će se održati UŽIVO, u hotelu Putnik Inn, a za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo, postoji mogućnost i ONLINE praćenja.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 29.12.2019.

Pred nama je nedelja sa samo dva planetarna aspekta, dok će Merkur promeniti u ovoj nedelju svoj znak i ući u znak Jarca. Šta možemo očekivati?

U ponedeljak Mesec ulazi u znak Strelca, što će u mnogima probuditi optimističan pogled i mogućnost da u malim stvarima vidimo smisao. Ovo je dan za velike vizije i kako ona prava, tako i unutrašnja putovanja, koja nas mogu odvesti do važnih spoznaja. Bilo da ste spremni za neko novo učenje, avanturu ili menjanje pogleda na svet, Mesec u Strelcu će vas podržati i pružiti vam osećaj da je sve kako treba da bude. Budite radosni, a drugi će slediti vaš primer.

Sunce će napraviti trigon sa Uranom u utorak uveče, donoseći nam priliku da ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije. Ovaj aspekt želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom. Zato je potrebno da se otisnemo, a potom prigrlimo svaku neizvesnost koja će predstaviti našu šansu za nova učenja. Iako nam ovaj deo može biti izazovan zbog prirode znakovima u kojima se nalaze obe planete (zemljani znakovi), potrebno je da negujemo samostalnost, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite da materijalizujete određenu stvar ili hrabro iznesete svoja nova oktrića! Možete razmisliti koje biste inovacije uveli u svoj poslovni život ili, pak, svakodnevnicu. Sunce u trigonu sa Uranom govori da se sigurnost krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja putem osvešćivanja sopstvene snage. 

U sredu uveče, Mesec će ući u znak Jarca i boraviće u ovom znaku sve do subote. Mesec u Jarcu nas motiviše da vredno radimo i ostvarujemo svoje ciljeve. Ipak, ne smemo zaboraviti na odmor (kako tela, tako i uma). Četvrtak je dan kada će se Mesec naći u konjunkciji sa Jupiterom, što nas dodatno inspiriše da uvećamo svoje poduhvate i radimo sa materijom. Sve što je praktično i što nam uliva sigurnost će biti predmet okupacije, dok mnogi mogu razmišljati i o novim poslovnim projektima. Važno da je negujemo nadu i pružimo sebi podršku u svemu što budemo radili. 

Sunce će napraviti konjunkciju sa Jupiterom u petak, a ova konjunkcija je značajna iz razloga što se dešava jednom godišnje. Kada se spoje dva benefika, energija koja vibrira nosi pregršt mogućnosti i srećnih okolnosti. Preduslov za to jeste da se pokrenete i otvorite za sve sjajne stvari. Vrlo lako ćemo uočiti šta želimo i šta podiže našu vibraciju. Postoji potreba za usavršavanjem i priznanjem jer hoćemo da pružimo svoj maksimum. Možete raditi na realizaciji svog krajnjeg cilja ili bilo kog drugog projekta o kojem maštate. Ovaj aspekt će pokrenuti i određene pravne stvari, kao i sve što može biti u vezi sa edukacijom, putovanjima ili poslovnim priznanjima.

U subotu će Mesec ući u znak Vodolije, tako da za vikend možete uživati u svim onim aktivnostima koje volite i koje bude vašu autentičnost. Postoji potreba za okupljanjem i druženjem - društvene aktivnosti će biti naglašene. Važno je da budete svoji, originalni, iskreni i potpuno spontani. Oslobodite se od svake emocije koja vas vezuje, a najbolji put do toga će biti onaj koji vam donosi određena znanja i uvide.

Merkur će ući u znak Jarca u nedelju ujutru, što će najaviti period velike odgovornosti, ali isto tako će nas suočiti sa određenim stvarima iz prošlosti. Spontano se javlja interesovanje za sve što je staro, što može biti u vezi sa tradicijom, istorijom i drevnim znanjima. Ovo je period u kojem će lako oživeti određene ideje iz prošlosti. Možemo očekivati i susrete sa ljudima koje nismo dugo videli ili zaokružiti neke stare konverzacije. Postajemo organizovaniji i praktičniji, a Merkur u Jarcu nas podržava i u odlukama koje se mogu ticati posla ili nekog životnog pitanja. Odvažite se i samouvereno kreirajte ono što vam je potrebno jer sada imate pravu strukturu koja se može nadgraditi u vremenu! “Izabrati pravo vreme znači uštedeti vreme.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD