Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 22.12.2019.

Pred nama je nedelja sa puno planetarnih aspekata u kojoj će i Sunce i Venera promeniti svoj znak. Šta sve možemo da očekujemo?

U ponedeljak će Mesec biti u znaku Lava, pozivajući nas da se okrenemo ka svemu što volimo i kreiramo svoje magične trenutke. U prvom planu će biti lične potrebe, jer je svest okrenuta ka ekspanziji.  Mesec će u toku dana napraviti kvadrat sa Marsom, tako da će biti važno da kanališemo bilo koju napetost i nervozu u telu. Preusmerite svoju energiju ka kreativnom i udovoljite sebi na svakom nivou. S obzirom da će Mesec biti u Devici u utorak i sredu, naša  pažnja će biti usmerena ka radu i svakodnevnim obavezama. Utorak je dan kada možemo doći do novih saznanja i otkrića, budući da će biti naglašene mentalne aktivnosti. Sa druge strane, u sredu nam se pruža prilika da transformišemo sve ono što se krije u duboko nesvesnom, a ovaj proces možemo podržati i putem zdrave ishrane i dubokog odmora. Važno je da ispoštujemo dnevnu rutinu i obavimo sve u pravo vreme.

Mars će napraviti sekstil sa Saturnom u četvrtak, tako da nas ovaj aspekt može podržati u našoj odluci da budemo istrajni u ovom transformativnom periodu i hrabro koračamo. Sav prethodno uložen trud se može isplatiti kroz napredak na poslovnom planu. Vitalnost i snaga se podižu, tako da smo spremni da savladamo i najteže izazove. Ovaj aspekt vas podržava ukoliko želite da isplanirate određene akcije. Vrlo je važno da napravimo dobar kontakt sa telom – samo je potrebno da zamislimo gde treba da stignemo i već smo uspeli! Ovaj aspekt nas proziva da budemo ispravni, stabilni, črvsti i da se jasno fokusiramo. 

U četvrtak će Venera ući u znak Vodolije, dok će Merkur napraviti kvadrat sa Neptunom. Mitološki posmatrano, Venera je nastala od Urana (kao i od Neptuna), tako da ona sa lakoćom može živeti svoje najviše kvalitete kada se nađe u znaku Vodolije. Kao reformator i nosilac promena, Venera u Vodoliji nas poziva da se vratimo na svoj autentičan kod i preispitamo koliko smo iskreni prema sebi, budući da će od ovog stepena iskrenosti zavisiti i kvalitet naših odnosa. Venera u Vodoliji najavljuje i period spoznaje svih onih stvari u njenoj simbolici – možemo spoznati šta istinski volimo, šta nas raduje i koji je naš prepoznatljiv stil. Sve što je inovativno i originalno postaje inspiracija za kreativno stvaralaštvo, motivišući nas da istupimo iz zone svog komfora. Ovo je sjajan period da se oslobodimo svih ograničavajućih uverenja, vezanosti i svega onoga što nije u skladu sa našom vibracijom. Venera u Vodoliji nam donosi puno lepih iznenađenja, neobičnih ljubavnih susreta i osnažuje odnose bazirane na potpuno čistoj osnovi. Sa druge strane, istog dana imamo aspekt kvadrata Merkura i Neptuna. Merkur predstavlja levu hemisferu koja odražava logički um, dok Neptun predstavlja desnu hemisferu koja je zadužena za intuiciju, pa je potrebno da ovog dana dopustimo svojoj intuiciji da dođe do izražaja. Da bismo bili protočan kanal koji je u mogućnosti da rezonuje određene poruke, preduslov je da smo odmorili svoje telo i omogućili sebi da budemo prisutni i u stanju mira. Pre nego što donesete neku odluku, oslušnite da li je ona za vas ispravna ili ste vođeni željama koje suštinski nisu vaše. Ovaj aspekt ima tendenciju da nas učini dezorjentisanima ukoliko nismo dovoljno „prisutni u telu“, što znači da je rešenje u uzemljenu, putem fizičkih aktivnosti, kako bi mogli da držimo fokus i mentalno ne lutamo. Ovaj aspekt možete iskoristiti da budete kreativno produktivni, s obzirom da donosi pregršt inspirativnih misli i ideja. Pokušajte da vizuelno osetite i pojmite stvari oko vas jer se danas mogu izroditi fenomenalna remek dela.

Nedelja je dan sa čak dva planetarna aspekta, a ovog dana i Sunce ulazi u znak Jarca. Sunce u Jarcu najavljuje period u kojem se budi ambicija i potreba da ostvarimo sve svoje ciljeve. Budući da Mars egzaltira u ovom znaku, Sunce u Jarcu je uvek inspirisano da vredno radi kako bi postalo najbolja verzija sebe. Ovaj znak pronalazi sigurnost u organizaciji i strukturi i veoma poštuje disciplinu i svoje vreme (Saturn u sedištu). Znak Jarca zahteva da pronađemo dubok odmor koji će nam omogućiti da kroz nas teče sklad kosmičkog zakona iz svih vremena. Naredni period možete iskorisiti za ulazak u tišinu iz koje ćete polako, ali sigurno, graditi ono što je vašem biću potrebno. Istog dana, Venera će napraviti kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju nam može privuči sve što je neobično i drugačije, pa ćemo poželeti da promenimo nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Osetite šta je to što u vama budi vašu autentičnu prirodu, što vas pokreće i čini da se osećate uvek slobodno! Budući da će i Mars napraviti sekstil sa Plutonom u nedelju, ovaj aspekt će pokrenuti veliku energiju, hrabrost i mogućnost da se brzo regenerišemo. Ovo je energija spremna da “pomeri planine”, da u svakoj borbi odnese pobedu i uhvati se u koštac sa bilo kojim izazovom. Mars u sekstilu sa Plutonom nam pruža osećaj unutrašnje moći i motiviše nas da samouvereno koračamo napred. Pokrenite se i imajte na umu da ste spremni da ostvarite sve što poželite!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD