Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 15.12.2019.

Ovu nedelju započinjemo sa ulaskom Merkura u znak Strelca, što će nam doneti vrlo optimističan pristup životu i inspirisati nas na uzbudljive avanture. Merkur u Strelcu nas uči da se oslobodimo ograničenih pogleda i raširimo ruke ka svemu što je novo i što podiže našu vibraciju. Iako je ovo znak Merkurovog izgona, upravo zbog toga, on se neće primarno oslanjati na domen racionalnog, već će imati potrebu da sagleda stvari iz neke svoje, šire perspektive. Njegova moć krije se u tome što istinski uspeva da poveruje u ono što govori i lako se prilagođava bilo kojoj novonastaloj situaciji. Dok prolazi kroz znak Strelca, podseća nas koliko je bitno da se dobro fokusiramo, s obzirom da možemo dobiti pregršt novih ideja i uvida, a da nismo sigurni kako da ih pretočimo u praktično. Postoji velika želja da svoja otkrića podelimo sa drugima, a sve što saznamo, pružiće nam osećaj celovitosti. Mogu nas radovati nova učenja, odlasci na putovanja i zanimljiva istraživanja. Mesec i dalje prolazi kroz znak Bika, što će nam doneti potrebu za materijalizacijom. Sve što je praktično predstavlja rešenje, a dan možemo iskoristiti i za rešavanje određeneih finansijskih pitanja.

U utorak popodne, Mesec će ući u znak Blizanaca i boraviće u ovom znaku sve do petka, tako da ćemo poželeti da budemo u pokretu, možda otputujemo na kraće putovanje ili se sretnemo sa svojim prijateljima. Naglašena je komunikacija i želja da sa drugima razmenimo mišljenje. Međutim, da bi nas drugi čuli i razumeli, moramo uneti mir u svaku akciju, inače lako postajemo mentalni, što za posledicu ima da neko pogrešno protumači naše reči. U svakom slučaju, sa Mesecom u Blizancima je uvek reč o poletnoj, mladoj, razigranoj energiji koja želi da se zabavljamo na svakom nivou.

Venera će biti u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu u sredu, tako da bilo koja okolnost koja nam dolazi, pruža nam mogućnost da se oslobodimo tereta prošlosti i da na osnovu pređašnjih iskustava, pomognemo sebi da budemo svoja najbolja verzija – ona koja uči kako da svakodnevno živi zadovoljno i ispunjeno. Iako nas ovaj aspekt može podsetiti na neka neudobna iskustva ili dovesti do zahlađenja i nezadovoljstva u emotivnim odnosima, da bismo mogli da iskoristimo energiju ovog dana da radi u pravom smeru, potrebno je da usmerimo pažnju na svoje telo i svoje potrebe. Omogućite sebi odmor, a možete promeniti i način ishrane, tako što ćete jesti laganu, presnu hranu i napraviti skladan i balansiran dan. Sa konjunkcijom Venere i Saturna, važno je da sebi pružimo bezuslovnu ljubav, da bismo mogli istu da doživimo i u svojim odnosima. Osvestite koje sutacije iz prošlosti, detinjstva i u odnosu sa roditeljima, su mogle proizvesti osećanja kao što su nezadovoljstvo, briga ili osećaj krivice. U najboljoj verziji, ovo je energija saradnje i konstruktivnosti, onda kada smo odlučili da se fokusiramo na lakoću i iz uloge “žrtve” pređemo u ulogu kreatora.

S obzirom da u četvrtak nema planetarnih aspekata, u petak će zato biti dva, budući da će Mars napraviti trigon sa Neptunom, kao i Venera konjunkciju sa Plutonom. Mars u trigonu sa Neptunom daje nam mogućnost da putem  vizualizacije otvorimo naš kreativni kanal, ali isto tako će nam biti potrebna velika prisutnost u svemu što radimo. Ono što je tipično za ovaj aspekt Marsa i Neptuna, jeste da nam na jednom nivou može stvoriti konfuznost, dezorjentisanost ili gubitak sa realnošču, dok nas na drugom nivou vodi u maštanje, sanjarenje i idealizovanje. Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i lakše materijalizujemo sve što nam je potrebno. Ovo je dan za meditaciju, kreativno izražavanje, a možemo se i fizički aktivirati i povezati sa vodom kroz plivanje ili ronjenje. Sa druge strane, konjunkcija Venere i Plutona nas poziva da se aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj lakoće, udobnosti i mira. Iako udružena sa Plutonom, Venera želi da iskoristi njegovu moć kako bi se oslobodila svih dualnosti, ograničenja i neminovnosti. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidićemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. Venera sa Plutonom je jedna sasvim posebna vrsta čarobnice koja nam pomaže u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju, a mi apsolutni vodiči na Venerinoj planeti - planeti Zemlji. 

U subotu će Mesec biti u znaku Raka, stvarajući intimnu, ušuškanu atmosferu. Dan ćemo poželeti da provedemo u okviru svog doma i porodice. Biće važno da budemo nežni i otvoreno pokažemo svoja osećanja, a zadovoljstvo možemo pronaći u kuvanju domaćih jela. Emocije su naglašene i postoji potreba da osetimo bliskost.

A u nedelju se aktivira trigon Jupitera i Urana, što je veoma važan mundani aspekt koji najavljuje velike promene na širem planu. Budući da se obe planete nalaze u znaku svog pada, mogu izazvati određene trzavice na finansijskom polju, ali kako je u pitanju benefičan aspekt, sigurno da će doneti i iznenadne pozitivne promene na ovom planu – neočekivanim dobicima bi mogli da se nadaju oni koji su u prethodnom periodu ulagali u nešto ili štedeli. Trigon Jupitera i Urana najavljuje značajna otkrića i spoznaje, nudeći nam konrektna i inovativna rešenja. Ovo je period velike ekspanzije, koji može oživeti sve ono što je staro, zaboravljeno, ispod zemlje, a što sada može biti značajno za neku širu, istorijsku sliku.

„Postoji jedna stvar jača od svih oružja na svetu, a to je ideja čije vreme dolazi.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD