Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25.11. do 01.12.2019.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u Škorpionu, a s obzirom da će Mesec graditi aspekte sa dalekim planetama, ponedeljak je dan koji nas poziva da duboko zaronimo i dotaknemo svoje najsnažnije delove!

Postoji potreba da istražujemo, budemo bliski sa sobom i pronađemo svoj mir. Ponedeljak je dan koji može biti povoljan za one koji se bave nečim iz domena psihologije, ezoterije ili isceljivanja. Važno je da možemo da osvestimo sve što nas „pogađa“ ili budi neke stare rane, ali nemojte zaboraviti da je upravo najveća moć ovog Meseca što sve svoje slabosti može pretvoriti u snagu!

U utorak će Venera promeniti svoj znak i ući u znak Jarca u kojem će boraviti sve do 21. decembra. Ulaskom Venere u znak Jarca, već polako možemo da osetimo da se nalazimo u periodu koji će nam omogućiti da unesemo stabilnost i mir u svoje odnose, budući da postoji velika potreba za uspostavljanjem ravnoteže i nalaženjem “prave mere”. Konačno, svrha i cilj Saturna koji vlada znakom Jarca, jeste da pronađe onu tačku iz koje možemo sve da balansiramo i stvorimo osećaj sigurnosti. U narednom periodu, težićemo da u svako zadovoljstvo unesemo pomalo odgovornosti i ozbiljnosti. Ovde postoji potreba da se grade stabilni i trajni odnosi, tako da ćemo jasno moći sebe da “lociramo” u polju odnosa. Inspiraciju ćemo pronalaziti u svemu što je “retro” i što u nama može evocirati neke stare uspomene i sećanja. Ipak, moramo se podsećati koliko je važno da ne sputavamo sebe samo zbog svoje skeptičnosti, već da pružimo ovoj Veneri radosne dane i lakoću u svakom koraku!

Mesec će prolaziti kroz znak Strelca u sredu, ali s obzirom da će napraviti kvadrat sa Neptunom, potrebno je da budemo oprezni kada su u pitanju očekivanja. Iako nas vatra Strelca može “zapaliti” i dati nam jednu viziju i širinu, postavlja se pitanje koliko smo spremni da vidimo dalje - da li ćemo negovati iluzije ili se okrenuti istini? Potrebno je da budemo iskreni prema svojim željama i da preispitamo da li ih uopšte možemo prihvatiti i živeti. 

U četvrtak će Merkur napraviti trigon sa Neptunom, ali će i Venera napraviti trigon sa Uranom. Trigon Merkura i Neptuna nam omogućava da posmatramo sve u svom unutrašnjem umu, pretvarajući kreativno u delo. Budi se stvaralačko nadahnuće, pa je aspekt posebno povoljan za sve one koji ga imaju kao natalno sećanje. Opažajte poruke koje vam se nameću ili deluju kao “slučajnost”. Merkur u trigonu sa Neptunom želi da u nama probudi osećaj unutrašnjeg poverenja i vere u dobro. Reči dobijaju posebnu moć, pa sve ono što budemo izgovarali, na jednom nivou ćemo prizivati. Dan je povoljan za ulazak u tišinu odakle postajemo kreatori svoje realnosti. “Pustite maštu na volju” i posmatrajte kako stvarate čaroliju! Sa druge strane, trigon Venere i Urana će tražiti razbijanje monotonije i otvaranje ka novim mogućnostima. Oni koji su slobodni, mogu očekivati neobične susrete, jer se ljubav može probuditi u bilo kom trenutku, onda kada to najmanje očekujemo! Od nas će se jedino tražiti iskrenost - iskrenost prema sebi i svojim željama. Imaćemo potrebu da podelimo svoja osećanja sa prijateljima ili da priznamo sebi da prema nekom od njih možda gajimo emocije ljubavne prirode. Venera u trigonu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo novu definiciju ljubavi. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželeti da promene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Osetite šta je to što u vama budi vašu autentičnu prirodu, što vas pokreće i čini da se uvek osećate slobodno. 

U petak će Mesec biti u znaku Jarca, tako da se možemo dosta fokusirati na rad i poslovnu sferu. Na emotivnom planu, može postojati određeni vid distance ili hladnoće ukoliko pokušamo da negiramo svoju nežnu stranu. Potrebno je ispratiti svaki vid “unutrašnje neudobnosti” i pronaći smisao u akcijama koje preduzimamo.

Budući da će u subotu Merkur biti u sekstilu sa Saturnom, vratiće nas na neku odluku koju smo doneli u prošlosti, ali smo čekali na trenutak njene realizacije. Ovaj dan je povoljan za sve pregovore i dogovore, i biće važno da poštujemo vreme i budemo tačni. Možete napraviti svoj raspored događaja ili organizovati sve predstojeće poslove.

Mesec će prolaziti kroz znak Vodolije poslednjeg dana ove nedelje, tako da će biti naglašena potreba za socijalizacijom, druženjem i okupljanjima. Pratite svoj ritam i sledite potrebe svoje Duše, jer ovo je dan u kojem bi trebalo da udovoljimo sebi, negujući svoju autentičnost! 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD