Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 24.11.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur će krenuti direktno, dok će Mars i Sunce promeniti svoj znak. Šta sve možemo da očekujemo?

U ponedeljak će Mesec biti u znaku Lava, budeći našu kreativnu snagu i potrebu da se izrazimo. Ovde se ne radi samo o potrebi da budemo “spolja” prepoznati, već da umemo da osetimo šta je to što hrani našu Dušu. Postoji želja da prenesemo svetu svoje ideje, a unutrašnja ambicija je izuzetno naglašena. Stoga - budite dovoljno samouvereni i hrabri da sledite želje svog srca!

Već u utorak, Mars menja svoj znak i ulazi u znak Škorpiona, u kojem će boraviti sve do do 4. januara 2020. Mars u Škorpionu će pokrenuti i aktivirati onu iskonsku energiju koja živi u svakome od nas, koja je istovremeno snažna i tiha, i koja poznaje sve slabosti i tajne. Ovde nije reč o klasičnoj inicijativnoj energiji, već nas Mars u Škorpionu priprema za nešto što nam se može učiniti veće i od nas samih. Zamislite gde treba da stignete i već ste uspeli, pre nego što ste došli do cilja. Ovaj period nas proziva da budemo ispravni, stabilni, črvsti i da možemo da se jasno fokusiramo. S obzirom da se energija Marsa u Škorpionu skuplja u miru, vrlo je važno da ne delujemo impulsivno, već da intuitivno koristimo ovu stvaralačku energiju.

“Mentalno razgibavanje” polako započinjemo u sredu, kada Merkur kreće u svoj direktan hod. Retrogradni Merkur u Škorpionu nam je mogao pomoći da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe, ali i da intuitivno prepoznamo i razumemo svoje procese transformacije. S obzirom da će prolaziti kroz svoju senku sve do 7. decembra, postoji tendencija da nas i dalje vraća na sve one stvari koje smo ostavili nedovršene, ali isto tako, da nam pruži rešenje kako bi savršeno popunili svaku prazninu. Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpiona (što je stepen egzaltacije Urana), pa sve one ideje i misli koje su nam navirale, a koje smo želeli da zadržimo za sebe i negujemo kao tajnu, sada mogu dobiti novi oblik - koji je i više nego genijalan! Budući da Mars (kao dispozitor) vodi Merkura na 00° Škorpiona, pravo je vreme da oživimo te ideje ili pokrenemo nove projekte. Započeta „potraga“ se sada nastavlja, sa još većim fokusom i prodornijim istraživanjem, jer se moć ovog Merkura ogleda u sposobnosti opažanja i prodiranja u srž tematike. 

S obzirom da će u četvrtak Mesec biti u znaku Device, poželećemo da postavimo jasne planove i da se dobro organizujemo. Budući da Mesec u Devici ima tendenciju da preispituje i analizira osećanja, za nas će biti važno da se oslobodimo bilo kog mentalnog impulsa, u cilju da pratimo svoj osećaj i intuiciju. Može biti prisutna povećana potreba za radom, sređivanjem doma ili radnog prostora. Drugima se lako mogu pronalaziti mane, pa će mnogi imati potrebu da nešto “poprave” ili “isprave”. Zato, pustite da se slegne atmosfera, i iskoristite prolazak Meseca kroz znak Device kako biste uradili nešto korisno i važno za sebe. 

Sunce ulazi u znak Strelca u petak popodne, pa nam se smeši jedna radosna, polenta energija koja će nas inspirisati da sa puno entuzijazma pristupamo svakom izazovu. Dok Sunce prolazi kroz znak Strelca, možemo se okrenuti ka učenju, proširivanju svojih vidika, novim avanturama i uvidima. Najveća lekcija može biti učenje o tome kako da materijalizujemo svoja znanja ili filozofske koncepte. Ovo je period u kojem ćemo želeti da putujemo, sagledamo stvari iz jedne šire perspektive i negujemo svrhu u svemu što budemo radili. Stoga - iskoristite energiju ovog znaka da unesete radost u svoj život!  

Budući da će u subotu Mesec biti u znaku Vage, akcenat može biti na priči odnosa, tako da ovaj dan možete iskoristiti da uživate u društvu voljene osobe. Oni koji su slobodni, mogu poželeti da se zbliže sa nekim ili upoznaju neku novu osobu. U svemu što budemo radili, težićemo da ostavimo estetski pečat, lep utisak, ali i da probudimo nežnost. 

U nedelju će Venera biti u konjunkciji sa Jupiterom, ali će isto tako Mars napraviti opoziciju sa Uranom. Vreme je da priuštimo sebi lakoću i polet u svemu što budemo radili, jer nam ovaj aspekt konjunkcije Venere i Jupitera mami osmehe i inspiriše nas da kreiramo uzbudljive avanture! S obzirom da može postojati tendencija da preteramo u svemu što budemo radili, potrebno je da pažljivo sagledamo na šta želimo da usmerimo svoju energiju. Ukoliko planirate putovanje ili da provedete vreme sa svojom voljenom osobom, možete osetiti posebno zadovoljstvo i zahvalnost za sve lepe prilike koje vam se ukažu. Naša istina je bazirana na lepoti koju ovaj aspekt donosi, pa stoga dopustite sebi da danas dođete do svoje verzije istine, odnosno lepote. Budite smeli i neka vas Venera daruje svojim magičnim poklonima, a Jupiter će želeti sve to da udvostuči i uveća. Sa druge strane, kada je u pitanju aspekt opozicije Marsa i Urana, u njemu “živi” energija kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku. 

"Postanite svesni nečujnog ali snažnog osećaja prisustva. Postoji jedan siguran kriterijum po kojem možete da izmerite svoj uspeh pri ovoj vežbi: to je nivo mira koji osećate iznutra."

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD