Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 10.11.2019.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u Vodoliji, što nas može ubrzati da završimo sve obaveze i uneti pomalo nervoze. Zato je potrebno da iskoristimo prolazak Meseca kroz znak Vodolije za sve inovativne stvari, otkrića ili umrežavanje sa drugima. Postajemo hrabriji, odvažniji i lako pokazujemo svoju autentičnu prirodu. Važno je da sledite svoje istinske želje i ne pokušavajte da se prilagodite drugima. Ovaj Mesec nosi potrebu da nas oslobodi tereta prošlosti i pokaže nam naš pravi put. 

U utorak nas čeka aktiviranje veoma snažne energije, s obzirom da će Mars napraviti kvadrat sa Plutonom. Ovo je energija koja lako vodi do eksplozija, sukoba i nesrećnih slučajeva, ukoliko ne znamo kako da njome ovladamo. Ne biramo sredstva kojima ćemo se služiti da bismo došli do cilja, pa tako vođeni unutrašnjim impulsom, možemo lako upasti u inerciju i neudobna kolektivna dešavanja. Stoga je potrebno da negujemo samo najlepše osobine i da pružimo, kako sebi, tako i drugima, osećaj sigurnosti. Ovo je aspekt koji može iznedriti velike stvari samo onda kada znamo kako da umirimo svoje pretke i radimo sa ovom nesvesnom energijom. Budite motivisani i pretvorite svaku prepreku u sopstveni uspeh!

U sredu i četvrtak Mesec će biti u znaku Riba, pa se možemo ulenjiti i poželeti da prespavamo dan kod kuće. Četvrtak je posebno povoljan dan za bilo koji vid ulaska u tišinu – meditaciju ili razne relax metode. Bićemo inspirisani da kreiramo, uživamo u umetnosti ili odemo u bioskop. Emocije su naglašene, pa se javlja potreba da budemo nežni, ušuškamo se u nečijem zagrljaju i izjavimo ljubav voljenoj osobi. Potrebno je da se vodimo isključivo intuicijom i aktiviramo desnu hemisferu mozga. Pratite suptilne poruke koje dolaze do vas i budite otvoreni za nova saznanja.

Sunce će napraviti prvo trigon sa Saturnom, a potom i sa Neptunom u sredu. Ovo je dan kada nas pokreće snaga i moć volje u cilju da realizujemo svoje planove. Budi se velika ambicija i želja za uspehom. Sunce u trigonu sa Saturnom nas poziva da preuzmemo odgovornost za sve što budemo radili, ali isto tako nam nudi mogućnost da postignemo nešto veliko ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili. Ovaj aspekt nudi mogućnost napretka, pogotovo na poslovnom planu, priznanje, zasluge i govori nam da se trud uvek na kraju isplati. Prihvatite sve stvari koje vam dolaze bez imalo otpora, budite precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe. Sa druge strane, Sunce u trigonu sa Neptunom će nam pružiti viziju i priliku da intuitivno osetimo i pojmimo stvari oko sebe. Možemo se identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. U nama se budi potreba da verujemo u nešto više, da se pustimo i posmatramo. S obzirom da se Sunce odnosi na naš svesni, voljni deo, a Neptun na veoma dubok, podsvesni deo, uz protočan aspekt kao što je trigon, moguća je njihova integracija i usklađeno delovanje. Ovaj aspekt možete iskoristiti za odlazak na neko tiho mesto gde ćete pronaći svoj unutrašnji mir. 

Za vikend će Mesec biti u znaku Ovna, što nam ostavlja prostor za nove početke. Takođe, energija se podiže pa ćemo poželeti da budemo i fizički aktivni budući da smo spremni da direktno delujemo. Postoji volja da se stvari menjaju, a u prvi plan možemo staviti želju za uspehom. Pokažite svoje liderske sposobnosti i budite samouvereni u svemu što budete radili.

U nedelju će Merkur napraviti sekstil sa Plutonom, što nam nudi mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova. Ovaj aspekt nas može inspirisati na otkrivanje tajni, budući da uz pomoć njega možemo da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe i tako dođemo do svih potrebnih odgovora. Reči dobijaju određenu moć, ali se možemo koristiti i bilo kojim vidom znanja kao “magičnim oruđem”. Postoji potreba da se stvari menjaju, da se piše o svedočenju promena i ponire u srž događaja. Iskoristite nedelju kako biste prepoznali i osvestili sve svoje skrivene potencijale. Osluškujte svoju intuiciju i pratite kuda vas ona vodi!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD