Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.10. do 03.11.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur će krenuti retrogradno, dok će Venera promeniti svoj znak i ući u znak Strelca. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak je dan u kojem će Sunce napraviti opoziciju sa Uranom, preispitujući sve naše želje i odluke. Ukoliko nismo dovoljno prisutni i sigurni da su naše želje istinske, možemo se naći u “problemu”. Sve to rezultira stresnim, izazovnim situacijama, ali i potencijalnim sukobima sa nadređenima i autoritetima. Iznenadni uvidi i spoznaje mogu nas osloboditi svih sprega (što negde i jeste potrebno pružiti Suncu u Škorpionu). Postoji želja da se uđe u rizčne situacije, ishitreno i impulsivno. Stoga, potrebno je da budemo iskreni – kako prema sebi, tako i prema drugima i da delujemo iz potpunog mira. 

Budući da će Mesec biti u znaku Škorpiona u utorak, ovo je dan u kojem možemo pokrenuti mnoge promene. Mesec će biti u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, pa će nas inspirisati da tragamo za potrebnim odgovorima. Strasti mogu biti naglašene, kao i potreba da se sjedinimo sa nekim. Dan može biti povoljan za finansijska pitanja, s obzirom da možemo očekivati pomoć od drugih ljudi.

U sredu, Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom, ali kako se ova konjunkcija nalazi u znaku Škorpiona, evo potrebe za dubokim konverzacijama kroz koje možemo osvestiti mnoge stvari. Sa druge strane, ovaj aspekt može naglasiti i posesivnost u partnerskim odnosima, koju otvoreno pokazujemo. Zato je bitno da tog dana radimo one stvari koje nas mogu zabaviti i učiniti da se osećamo veoma lagano. Ovaj aspekt nam donosi i odlazak na kraće putovanje, nove susrete ili flertove. S obzirom da se i Mesec nalazi u znaku Strelca, govori o potrebi da radimo stvari koje nam otvaraju viziju i koje nam daju osećaj svrhe. U svim izazovima prepoznajmo dozu optimizma i lako pronalazimo adekvatna rešenja.

U četvrtak, Merkur kreće u svoj retrogradni hod i biće retrogradan sve do 20. novembra. Retrogradni Merkur u Škorpionu će nas motivisati da tragamo za uzrocima određenih situacija, da se dublje zapitamo zašto nam se nešto dešava i na koji način možemo doći do potrebnih odgovora. Ohrabriće nas da se otisnemo u nepoznato i suočimo sa našim najvećim strahovima, jer se u njima krije naša najveća snaga! Ovo je vreme u kojem postoji potreba da otkrivamo tajne i sve ono što potiče od davnina – poput “ulaska” u reku predaka, odakle možemo izneti na površinu veoma važna saznanja. Daće nam mogućnost da opazimo svaki detalj i da nastavimo da istražujemo ono što smo nekada započeli. Zaronite u tišinu i iskoristite ovu energiju da vas dovede do velikih i snažnih uvida!

Venera će ući u znak Strelca u petak uveče, stvarajući potpuno drugačiju atmosferu na ljubavnom planu. Poželećemo da kreiramo nove i uzbudljive avanture i nesebično delimo ljubav sa drugima. Venera u Strelcu je “svetski putnik”, pa se lako zaljubljuje i pronalazi sreću čim otputuje u inostranstvo. Zadovoljstvo pronalazi u svemu što joj daje širinu, nadu, otvorenost i stoga se neretko dešava da se ceo život edukuje u raznim sferama. Period koji je pred nama možete iskoristiti za sve navedeno u simbolici Venere u Strelcu. U partnerskim odnosima, postojaće mnogo veći stepen tolerancije i slobode, a ono što će biti važno da uradite za sebe, jeste da priuštite ono na šta vas vaša Duša poziva.

U subotu će Mesec biti u znaku Jarca, što nam može stvoriti na emotivnom nivou osećaj težine ili usamljenosti. S obzirom da će Mesec napraviti kvadrat sa Marsom i konjunkciju sa Plutonom, nemojte ragovati burno da ne bi došlo do povreda (ovo mogu biti povrede kako na emotivnom, tako i na fizičkom nivou). Atmosferu tog dana je najbolje iskoristiti za dubok odmor i tišinu.

A u nedelju nas očekuju druženja, okupljanja i izlaci jer Mesec ulazi u znak Vodolije. Možete iznenaditi svoju voljenu osobu (Mesec će biti u sekstilu sa Venerom) ili sprovesti nešto neobično – to može biti i neka ideja ili genijalno otkriće. Negujte svoju autentičnost i oslobodite se svih vezanosti. “Tajna slobode počiva u hrabrosti.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD