Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.10. do 03.11.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur će krenuti retrogradno, dok će Venera promeniti svoj znak i ući u znak Strelca. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak je dan u kojem će Sunce napraviti opoziciju sa Uranom, preispitujući sve naše želje i odluke. Ukoliko nismo dovoljno prisutni i sigurni da su naše želje istinske, možemo se naći u “problemu”. Sve to rezultira stresnim, izazovnim situacijama, ali i potencijalnim sukobima sa nadređenima i autoritetima. Iznenadni uvidi i spoznaje mogu nas osloboditi svih sprega (što negde i jeste potrebno pružiti Suncu u Škorpionu). Postoji želja da se uđe u rizčne situacije, ishitreno i impulsivno. Stoga, potrebno je da budemo iskreni – kako prema sebi, tako i prema drugima i da delujemo iz potpunog mira. 

Budući da će Mesec biti u znaku Škorpiona u utorak, ovo je dan u kojem možemo pokrenuti mnoge promene. Mesec će biti u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, pa će nas inspirisati da tragamo za potrebnim odgovorima. Strasti mogu biti naglašene, kao i potreba da se sjedinimo sa nekim. Dan može biti povoljan za finansijska pitanja, s obzirom da možemo očekivati pomoć od drugih ljudi.

U sredu, Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom, ali kako se ova konjunkcija nalazi u znaku Škorpiona, evo potrebe za dubokim konverzacijama kroz koje možemo osvestiti mnoge stvari. Sa druge strane, ovaj aspekt može naglasiti i posesivnost u partnerskim odnosima, koju otvoreno pokazujemo. Zato je bitno da tog dana radimo one stvari koje nas mogu zabaviti i učiniti da se osećamo veoma lagano. Ovaj aspekt nam donosi i odlazak na kraće putovanje, nove susrete ili flertove. S obzirom da se i Mesec nalazi u znaku Strelca, govori o potrebi da radimo stvari koje nam otvaraju viziju i koje nam daju osećaj svrhe. U svim izazovima prepoznajmo dozu optimizma i lako pronalazimo adekvatna rešenja.

U četvrtak, Merkur kreće u svoj retrogradni hod i biće retrogradan sve do 20. novembra. Retrogradni Merkur u Škorpionu će nas motivisati da tragamo za uzrocima određenih situacija, da se dublje zapitamo zašto nam se nešto dešava i na koji način možemo doći do potrebnih odgovora. Ohrabriće nas da se otisnemo u nepoznato i suočimo sa našim najvećim strahovima, jer se u njima krije naša najveća snaga! Ovo je vreme u kojem postoji potreba da otkrivamo tajne i sve ono što potiče od davnina – poput “ulaska” u reku predaka, odakle možemo izneti na površinu veoma važna saznanja. Daće nam mogućnost da opazimo svaki detalj i da nastavimo da istražujemo ono što smo nekada započeli. Zaronite u tišinu i iskoristite ovu energiju da vas dovede do velikih i snažnih uvida!

Venera će ući u znak Strelca u petak uveče, stvarajući potpuno drugačiju atmosferu na ljubavnom planu. Poželećemo da kreiramo nove i uzbudljive avanture i nesebično delimo ljubav sa drugima. Venera u Strelcu je “svetski putnik”, pa se lako zaljubljuje i pronalazi sreću čim otputuje u inostranstvo. Zadovoljstvo pronalazi u svemu što joj daje širinu, nadu, otvorenost i stoga se neretko dešava da se ceo život edukuje u raznim sferama. Period koji je pred nama možete iskoristiti za sve navedeno u simbolici Venere u Strelcu. U partnerskim odnosima, postojaće mnogo veći stepen tolerancije i slobode, a ono što će biti važno da uradite za sebe, jeste da priuštite ono na šta vas vaša Duša poziva.

U subotu će Mesec biti u znaku Jarca, što nam može stvoriti na emotivnom nivou osećaj težine ili usamljenosti. S obzirom da će Mesec napraviti kvadrat sa Marsom i konjunkciju sa Plutonom, nemojte ragovati burno da ne bi došlo do povreda (ovo mogu biti povrede kako na emotivnom, tako i na fizičkom nivou). Atmosferu tog dana je najbolje iskoristiti za dubok odmor i tišinu.

A u nedelju nas očekuju druženja, okupljanja i izlaci jer Mesec ulazi u znak Vodolije. Možete iznenaditi svoju voljenu osobu (Mesec će biti u sekstilu sa Venerom) ili sprovesti nešto neobično – to može biti i neka ideja ili genijalno otkriće. Negujte svoju autentičnost i oslobodite se svih vezanosti. “Tajna slobode počiva u hrabrosti.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD