Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.10. do 03.11.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur će krenuti retrogradno, dok će Venera promeniti svoj znak i ući u znak Strelca. Šta sve možemo da očekujemo?

Ponedeljak je dan u kojem će Sunce napraviti opoziciju sa Uranom, preispitujući sve naše želje i odluke. Ukoliko nismo dovoljno prisutni i sigurni da su naše želje istinske, možemo se naći u “problemu”. Sve to rezultira stresnim, izazovnim situacijama, ali i potencijalnim sukobima sa nadređenima i autoritetima. Iznenadni uvidi i spoznaje mogu nas osloboditi svih sprega (što negde i jeste potrebno pružiti Suncu u Škorpionu). Postoji želja da se uđe u rizčne situacije, ishitreno i impulsivno. Stoga, potrebno je da budemo iskreni – kako prema sebi, tako i prema drugima i da delujemo iz potpunog mira. 

Budući da će Mesec biti u znaku Škorpiona u utorak, ovo je dan u kojem možemo pokrenuti mnoge promene. Mesec će biti u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, pa će nas inspirisati da tragamo za potrebnim odgovorima. Strasti mogu biti naglašene, kao i potreba da se sjedinimo sa nekim. Dan može biti povoljan za finansijska pitanja, s obzirom da možemo očekivati pomoć od drugih ljudi.

U sredu, Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom, ali kako se ova konjunkcija nalazi u znaku Škorpiona, evo potrebe za dubokim konverzacijama kroz koje možemo osvestiti mnoge stvari. Sa druge strane, ovaj aspekt može naglasiti i posesivnost u partnerskim odnosima, koju otvoreno pokazujemo. Zato je bitno da tog dana radimo one stvari koje nas mogu zabaviti i učiniti da se osećamo veoma lagano. Ovaj aspekt nam donosi i odlazak na kraće putovanje, nove susrete ili flertove. S obzirom da se i Mesec nalazi u znaku Strelca, govori o potrebi da radimo stvari koje nam otvaraju viziju i koje nam daju osećaj svrhe. U svim izazovima prepoznajmo dozu optimizma i lako pronalazimo adekvatna rešenja.

U četvrtak, Merkur kreće u svoj retrogradni hod i biće retrogradan sve do 20. novembra. Retrogradni Merkur u Škorpionu će nas motivisati da tragamo za uzrocima određenih situacija, da se dublje zapitamo zašto nam se nešto dešava i na koji način možemo doći do potrebnih odgovora. Ohrabriće nas da se otisnemo u nepoznato i suočimo sa našim najvećim strahovima, jer se u njima krije naša najveća snaga! Ovo je vreme u kojem postoji potreba da otkrivamo tajne i sve ono što potiče od davnina – poput “ulaska” u reku predaka, odakle možemo izneti na površinu veoma važna saznanja. Daće nam mogućnost da opazimo svaki detalj i da nastavimo da istražujemo ono što smo nekada započeli. Zaronite u tišinu i iskoristite ovu energiju da vas dovede do velikih i snažnih uvida!

Venera će ući u znak Strelca u petak uveče, stvarajući potpuno drugačiju atmosferu na ljubavnom planu. Poželećemo da kreiramo nove i uzbudljive avanture i nesebično delimo ljubav sa drugima. Venera u Strelcu je “svetski putnik”, pa se lako zaljubljuje i pronalazi sreću čim otputuje u inostranstvo. Zadovoljstvo pronalazi u svemu što joj daje širinu, nadu, otvorenost i stoga se neretko dešava da se ceo život edukuje u raznim sferama. Period koji je pred nama možete iskoristiti za sve navedeno u simbolici Venere u Strelcu. U partnerskim odnosima, postojaće mnogo veći stepen tolerancije i slobode, a ono što će biti važno da uradite za sebe, jeste da priuštite ono na šta vas vaša Duša poziva.

U subotu će Mesec biti u znaku Jarca, što nam može stvoriti na emotivnom nivou osećaj težine ili usamljenosti. S obzirom da će Mesec napraviti kvadrat sa Marsom i konjunkciju sa Plutonom, nemojte ragovati burno da ne bi došlo do povreda (ovo mogu biti povrede kako na emotivnom, tako i na fizičkom nivou). Atmosferu tog dana je najbolje iskoristiti za dubok odmor i tišinu.

A u nedelju nas očekuju druženja, okupljanja i izlaci jer Mesec ulazi u znak Vodolije. Možete iznenaditi svoju voljenu osobu (Mesec će biti u sekstilu sa Venerom) ili sprovesti nešto neobično – to može biti i neka ideja ili genijalno otkriće. Negujte svoju autentičnost i oslobodite se svih vezanosti. “Tajna slobode počiva u hrabrosti.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD