Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 27.10.2019.

Ovu nedelju započinjemo sa lepršavom, ženskom energijom budući da će u ponedeljak Venera obrazovati trigon sa Neptunom. Ovo je energija zaljubljena u ljubav koja naglašava čulnost, senzualnost i vodi nas u potragu za idealom kojem stremimo u odnosima. Možemo uživati u kreativnom stvaranju i ulepšavanju. Naglašena je mašta, a kako nas ovaj aspekt vodi u svet snova, obratite pažnju na poruke koje dobijate. S obzirom da u ponedeljak Mesec ulazi u znak Lava, iskoristite ovaj dan za sve stvari koje volite. Neka ova energija ne ostane samo na mentalnom nivou, već je spustite kroz konkretne akcije. Inspirišete nekoga na lepotu i lakoću, zaljubite se iznova u sebe, a možete i plesati kako bi se povezali sa zemljom. 

U utorak, Mesec će i dalje prolaziti kroz znak Lava, a s obzirom da će se naći u trigonu sa Marsom, ovo je dan u kojem možete inicirati sve ono što želite da stvarate. Kako se energija podiže, tako ćemo želeti da budemo aktivni i pokažemo svetu svoje darove. Ovo je dan koji je dobar za sport, rekreaciju sa decom i uživanje u hobiju. 

Sunce nam ulazi u znak Škorpiona u sredu uveče, inicirajući jedan veoma energetski snažan i transformativan period. Kao simbol reke i pročišćenja, ono nas motiviše da napredujemo u rizičnim situacijama jer je u našim strahovima zapisana najveća snaga. U narednom periodu dobićemo jasnoću i fokus, predano radeći na ostvarenju svojih ciljeva. Iako se možemo povući, tragajući za tišinom i mirom, produktivnost će svakako biti naglašena. Ovo je povoljan period za rad sa energijom, za istraživanje i poniranje u srž svih stvari.  Učite se prepuštanju i razvijajte nežnost prema sebi.

S obzirom da će Mesec biti u znaku Device u četvrtak, odakle će obrazovati i trigon sa Saturnom, sve poslove koje bi trebalo da završite možete ostaviti za ovaj dan. Ono što će biti važno jeste da poštujete dogovore i rokove na vreme i napravite dobru dnevnu rutinu. Dan je povoljan za administrativne poslove, sređivanje kuće i radnog prostora.

A u petak, Venera će napraviti sekstil sa Plutonom, pa se stare strasti mogu ponovo uzburkati. Ovaj aspekt je povoljan za finansije, tako da možemo očekivati podršku drugih ljudi. Odnosi poprimaju dozu „fatalnosti“, samo zato što postoji potreba da se neko „poseduje“. To nas može uznemiriti, jer strah da će se voljena osoba lako izgubiti, sada postaje veoma jak. Ipak, kako je u pitanju povoljan aspekt, umanjiće intezitet svega ovoga i motivisati nas da menjamo stvari u svom osećaju. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidećemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. 

Subota je dan koji ćemo poželeti da provedemo sa nekim, budući da će Mesec prolaziti kroz znak Vage. Možete otići u šoping, pozorište ili izvesti partnera na neko romantično mesto. U odnosima se lako postiže harmonija i dolazimo do zajedničkih rešanja. 

Sa druge strane, u nedelju nas očekuje kvadrat Marsa i Saturna, pa će biti potrebno da se malo stišamo i umirimo. Iako sve možemo doživeti previše lično ili kao “napad”, ako uspemo da se udaljimo od takvih situacija i usmerimo energiju ka stvaranju i kreiranju, onda ćemo delovati u ispravnom smeru. Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i nemamo dodir sa izazovnim situacijama, niti karmičkim sećanjima. Druga važna stvar za ovaj dan nalazi se u odmoru. Iako se posledice naših dela iz različitih vremena mogu pojaviti kroz određene odnose ili sutuacije, ako prepoznamo da ih osvestimo, bićemo van bilo kakvih upliva. Iskoristite ovaj dan za opuštanje i radite stvari koje vas inspirišu jer ćete na taj način biti oslobođeni od svih neminovnosti! “Da bi se uspelo neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha”. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD