Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 27.10.2019.

Ovu nedelju započinjemo sa lepršavom, ženskom energijom budući da će u ponedeljak Venera obrazovati trigon sa Neptunom. Ovo je energija zaljubljena u ljubav koja naglašava čulnost, senzualnost i vodi nas u potragu za idealom kojem stremimo u odnosima. Možemo uživati u kreativnom stvaranju i ulepšavanju. Naglašena je mašta, a kako nas ovaj aspekt vodi u svet snova, obratite pažnju na poruke koje dobijate. S obzirom da u ponedeljak Mesec ulazi u znak Lava, iskoristite ovaj dan za sve stvari koje volite. Neka ova energija ne ostane samo na mentalnom nivou, već je spustite kroz konkretne akcije. Inspirišete nekoga na lepotu i lakoću, zaljubite se iznova u sebe, a možete i plesati kako bi se povezali sa zemljom. 

U utorak, Mesec će i dalje prolaziti kroz znak Lava, a s obzirom da će se naći u trigonu sa Marsom, ovo je dan u kojem možete inicirati sve ono što želite da stvarate. Kako se energija podiže, tako ćemo želeti da budemo aktivni i pokažemo svetu svoje darove. Ovo je dan koji je dobar za sport, rekreaciju sa decom i uživanje u hobiju. 

Sunce nam ulazi u znak Škorpiona u sredu uveče, inicirajući jedan veoma energetski snažan i transformativan period. Kao simbol reke i pročišćenja, ono nas motiviše da napredujemo u rizičnim situacijama jer je u našim strahovima zapisana najveća snaga. U narednom periodu dobićemo jasnoću i fokus, predano radeći na ostvarenju svojih ciljeva. Iako se možemo povući, tragajući za tišinom i mirom, produktivnost će svakako biti naglašena. Ovo je povoljan period za rad sa energijom, za istraživanje i poniranje u srž svih stvari.  Učite se prepuštanju i razvijajte nežnost prema sebi.

S obzirom da će Mesec biti u znaku Device u četvrtak, odakle će obrazovati i trigon sa Saturnom, sve poslove koje bi trebalo da završite možete ostaviti za ovaj dan. Ono što će biti važno jeste da poštujete dogovore i rokove na vreme i napravite dobru dnevnu rutinu. Dan je povoljan za administrativne poslove, sređivanje kuće i radnog prostora.

A u petak, Venera će napraviti sekstil sa Plutonom, pa se stare strasti mogu ponovo uzburkati. Ovaj aspekt je povoljan za finansije, tako da možemo očekivati podršku drugih ljudi. Odnosi poprimaju dozu „fatalnosti“, samo zato što postoji potreba da se neko „poseduje“. To nas može uznemiriti, jer strah da će se voljena osoba lako izgubiti, sada postaje veoma jak. Ipak, kako je u pitanju povoljan aspekt, umanjiće intezitet svega ovoga i motivisati nas da menjamo stvari u svom osećaju. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidećemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. 

Subota je dan koji ćemo poželeti da provedemo sa nekim, budući da će Mesec prolaziti kroz znak Vage. Možete otići u šoping, pozorište ili izvesti partnera na neko romantično mesto. U odnosima se lako postiže harmonija i dolazimo do zajedničkih rešanja. 

Sa druge strane, u nedelju nas očekuje kvadrat Marsa i Saturna, pa će biti potrebno da se malo stišamo i umirimo. Iako sve možemo doživeti previše lično ili kao “napad”, ako uspemo da se udaljimo od takvih situacija i usmerimo energiju ka stvaranju i kreiranju, onda ćemo delovati u ispravnom smeru. Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i nemamo dodir sa izazovnim situacijama, niti karmičkim sećanjima. Druga važna stvar za ovaj dan nalazi se u odmoru. Iako se posledice naših dela iz različitih vremena mogu pojaviti kroz određene odnose ili sutuacije, ako prepoznamo da ih osvestimo, bićemo van bilo kakvih upliva. Iskoristite ovaj dan za opuštanje i radite stvari koje vas inspirišu jer ćete na taj način biti oslobođeni od svih neminovnosti! “Da bi se uspelo neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha”. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD