Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 20.10.2019.

Ovu nedelju započinjemo čak sa dva aspekta, a to je sekstil Merkura i Saturna, kao i kvadrat Sunca i Plutona. Iako je ponedeljak dan u kojem ćemo uspeti da napravimo određene dogovore, nečija potreba za kontrolom i nametanjem može nam zasmetati i izazvati burnu reakciju. Merkur u sekstilu sa Saturnom nam pruža mogućnost da rešimo neka pitanja iz prošlosti, da dugoročno planiramo, rešavamo zagonetke, a možda i sretnemo neku osobu koju dugo nismo. Možemo vrlo brzo doći do konstruktivnih rešenja jer je mentalni fokus naglašen. Merkur u Škorpionu nam daje mogućnost da duboko zaronimo, dok nam Saturn pomaže da izbacimo određene stvari na površinu. Možda ćete se setiti nekih bitnih momenata iz prošlosti koji žele nešto da vam poruče i prenesu poruku. Sa druge strane, Sunce u kvadratu sa Plutonom naglašava “borbu zarad moći”, pa se u neudobnim stiuacijama mogu naći svi oni autoriteti na položaju. Ovde je potrebno da se “spoljašnja moć” pretvori u pravu, unutrašnju moć, kako vitalnost i životna snaga ne bi bili ugroženi.

Dok Mesec u utorak prolazi kroz znak Bika, budi se onaj naš praktični deo, koji bi da se pozabavi „ovozemaljskim“ pitanjima. Ovo je dan u kojem bi trebalo da zadovoljimo potrebe svog tela i prepustimo se svim čulima. Okrenite se ka finansijskim pitanjima i razmislite o novim izvorima prihoda.

A u sredu, kada Merkur napravi trigon sa Neptunom, javlja se potreba da stvaramo, maštamo, a potom i da kreiramo slike koje nam se javljaju. Budući da je Merkur u Škorpionu, ovo stvaralaštvo je posebno, misteriozno, prožeto tajnim porukama i neobičnim uvidima. Ovo je dan  u kojem bi intuicija trebalo da nam bude „zvezda vodilja“, a putem snova i kroz suptilne znakove, možemo doći do nama važnih odgovora. Merkur u trigonu sa Neptunom govori i o odlascima na daleka putovanja, u svakom slučaju – postoji tendencija da pobegnemo od realnosti i uđemo u svoj čarobni svet. Iskoristite ovaj dan za tišinu i odmor uma.

Budući da će Mesec biti u znaku Blizanaca u četvrtak i petak, ovo su dani rađanja novih ideja, razmene mišljenja i susreta sa prijateljima. Četvrtak je dan pun aktivnosti, pa će nam trebati dosta energije kako bismo stigli da ispunimo sve obaveze. Sa Mesecom u Blizancima, možemo otići na neko kraće putovanje, organizovati izlet sa prijateljima ili upoznati nekog novog. Iako je mentalnost naglašena, ovde je uvek prisutno večito dete, spremno na pregršt igara i dobru zabavu.

U subotu nam Mesec ulazi u znak Raka, tako da ćemo vikend želeti da provedemo u mirnoj, kućnoj atmosferi. Ovo je dan za porodična okupljanja, boravak na svim onim mestima koja nam pružaju osećaj ušuškanosti i sigurnosti. Budi se potrebna da budemo nežni, brinemo o drugima i otvoreno pokažemo svoje emocije. Kada se Mesec nađe u znaku Raka, naše aktivnosti se prebacuju u okvir doma, tako da trpeza postaje obilnija i bogata domaćim jelima. 

Poslednji dan u nedelji će obeležiti dva planetarna aspekta – Merkur sekstil Pluton i Venera sekstil Saturn. Merkur u sekstilu sa Plutonom će naglasiti našu istraživačku prirodu, pa ovde postoji potreba da se traga za svim što je staro, da se prekopava po prošlosti, ali i po dubinama nesvesnog. Ovo su i ruke i reči koje isceljuju, ali i sva ona znanja koja nam mogu promeniti život iz korena i osloboditi nas strahova. Ovaj aspekt podržava sve istraživače, arheologe, psihologe, one koji se bave ezoterijom itd.  Sa druge strane, Venera u sekstilu sa Saturnom nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Ovo je aspekt koji nam može vratiti u život neku osobu iz prošlosti, ali isto tako, ovaj aspekt podržava sve one koji vole klasičnu umetnosti ili se njome bave. Energiju ovog dana možete iskoristiti za postavljanje osnove svih dogovora jer je ovo energija saradnje i konstruktivnosti. Osetite osećaj povezanosti i oslobodite se svega što vas sputava na putu uspeha jer cilj svake Venere je da se oseća udobno i lepo!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD