Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 13.10.2019.

U nedelji koja je pred nama Venera nam ulazi u znak Škorpiona, stvarajući potpuno novu atmosferu i pozivajući nas da u narednom periodu krenemo putem promena. 

Ponedeljak započinjemo sa aspektom Merkur opozicija Uran, što može pokrenuti mnoga neočekivana dešavanja. Ovo je aspekt koji traži od nas da se u miru prilagodimo datim promenama i da svaku nervozu u komunikaciji pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir. Merkur u opoziciji sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete pronaći radikalne i autentične ideje. Postoji dublja potreba da se razbije monotonija jer naš um je fasciniran svim što je drugačije i otvoreno govorimo o onome što mislimo. Sa druge strane, Sunce će napraviti kvadrat sa Saturnom u ponedeljak uveče, pa ovde postoji potreba da se suprotstavimo bilo kom vidu autoriteta usled nemogućnosti da prihvatimo svoju odgovornost. Upravo zbog toga, naša vitalnost i energija mogu znatno opasti jer nas ovaj aspekt često vodi do neminovnosti i sukoba. Umesto da prebacujemo odgovornost na druge, potrebno je prihvatiti svoju snagu i zauzeti se za ono što želimo da postignemo u vremenu. 

Utorak je dan kada Venera ulazi u znak Škorpiona u kojem će boraviti sve do 1. novembra. U narednom periodu se možemo fokusirati na promenu svega onoga što nas sprečava da budemo u osećaju lepote i lakoće. Venera u Škorpionu ima potrebu da na dubljem nivou razume svoje odnose. Stoga će naredni period biti veoma važan ukoliko želimo da nešto energetski menjamo, ali i da osetimo šta je ono što je nama potrebno da živimo svoju istinu. Kada se otisnemo i prepustimo, što nekad može biti izazovno za znak Škorpiona, otvaramo polje svih mogućnosti. 

Mesec će ući u znak Riba u sredu poslepodne, odakle će obrazovati trigon sa Venerom. Ovo je dan u kojem lepota i senzualnost dolaze do izražaja, ali i dan u kojem se možemo fokusirati na stvaralaštvo, umetnost i odmor. Mesec će boraviti u ovom znaku sve do subote. Četvrtak je dan u kojem bi trebalo da se vodimo isključivo svojom intuicijom i aktiviramo desnu hemisferu mozga. Pratite suptilne poruke koje dolaze do vas i budite otvoreni za nova saznanja. U petak uđite u tišinu, možete meditirati ili boraviti pored vode. Nemojte forsirati sebe na teže fizičke aktivnosti jer najverovatnije, pospanost može preovladati. Otvorite svoj kreativni kanal i stvarajte čaroliju!

Mesec će ući u znak Ovna u subotu ujutru, pa se energija može podići tokom vikenda. Imaćemo puno snage i volje da završimo sve što smo hteli i iniciramo neke nove stvari. Mesec u Ovnu je povoljan za sportske aktivnosti, preuzimanje inicijative i donošenje jasnih odluka. Budući da će Venera napraviti opoziciju sa Uranom u subotu, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa ćete poželeti da promenite nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Odnosi mogu biti na testu – možemo doživeti neku situaciju kao previše stresnu ili će se stvari odvijati neverovatnom brzinom. 

Sa druge strane, Sunce će napraviti sekstil sa Jupiterom u nedelju. Ovaj aspekt nam nudi sjajne mogućnosti, kao i priliku da osetimo radost po pitanju svega što radimo, jer smo u skladu sa zakonima prirode. Postajemo optimističniji, samosvesniji i sigurni u sve projekte koje želimo da realizujemo. Ovaj dan možete iskoristiti kako biste aktivno počeli da radite na onome što ste definisali kao svoj cilj i put. Jupiter je pravi vizionar, dok mu Sunce daje potrebnu volju i snagu. Budući da imamo cilj, ali i sredstva do cilja, jedino što nam preostaje jeste da krenemo u akciju!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD