Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 13.10.2019.

U nedelji koja je pred nama Venera nam ulazi u znak Škorpiona, stvarajući potpuno novu atmosferu i pozivajući nas da u narednom periodu krenemo putem promena. 

Ponedeljak započinjemo sa aspektom Merkur opozicija Uran, što može pokrenuti mnoga neočekivana dešavanja. Ovo je aspekt koji traži od nas da se u miru prilagodimo datim promenama i da svaku nervozu u komunikaciji pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir. Merkur u opoziciji sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete pronaći radikalne i autentične ideje. Postoji dublja potreba da se razbije monotonija jer naš um je fasciniran svim što je drugačije i otvoreno govorimo o onome što mislimo. Sa druge strane, Sunce će napraviti kvadrat sa Saturnom u ponedeljak uveče, pa ovde postoji potreba da se suprotstavimo bilo kom vidu autoriteta usled nemogućnosti da prihvatimo svoju odgovornost. Upravo zbog toga, naša vitalnost i energija mogu znatno opasti jer nas ovaj aspekt često vodi do neminovnosti i sukoba. Umesto da prebacujemo odgovornost na druge, potrebno je prihvatiti svoju snagu i zauzeti se za ono što želimo da postignemo u vremenu. 

Utorak je dan kada Venera ulazi u znak Škorpiona u kojem će boraviti sve do 1. novembra. U narednom periodu se možemo fokusirati na promenu svega onoga što nas sprečava da budemo u osećaju lepote i lakoće. Venera u Škorpionu ima potrebu da na dubljem nivou razume svoje odnose. Stoga će naredni period biti veoma važan ukoliko želimo da nešto energetski menjamo, ali i da osetimo šta je ono što je nama potrebno da živimo svoju istinu. Kada se otisnemo i prepustimo, što nekad može biti izazovno za znak Škorpiona, otvaramo polje svih mogućnosti. 

Mesec će ući u znak Riba u sredu poslepodne, odakle će obrazovati trigon sa Venerom. Ovo je dan u kojem lepota i senzualnost dolaze do izražaja, ali i dan u kojem se možemo fokusirati na stvaralaštvo, umetnost i odmor. Mesec će boraviti u ovom znaku sve do subote. Četvrtak je dan u kojem bi trebalo da se vodimo isključivo svojom intuicijom i aktiviramo desnu hemisferu mozga. Pratite suptilne poruke koje dolaze do vas i budite otvoreni za nova saznanja. U petak uđite u tišinu, možete meditirati ili boraviti pored vode. Nemojte forsirati sebe na teže fizičke aktivnosti jer najverovatnije, pospanost može preovladati. Otvorite svoj kreativni kanal i stvarajte čaroliju!

Mesec će ući u znak Ovna u subotu ujutru, pa se energija može podići tokom vikenda. Imaćemo puno snage i volje da završimo sve što smo hteli i iniciramo neke nove stvari. Mesec u Ovnu je povoljan za sportske aktivnosti, preuzimanje inicijative i donošenje jasnih odluka. Budući da će Venera napraviti opoziciju sa Uranom u subotu, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa ćete poželeti da promenite nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Odnosi mogu biti na testu – možemo doživeti neku situaciju kao previše stresnu ili će se stvari odvijati neverovatnom brzinom. 

Sa druge strane, Sunce će napraviti sekstil sa Jupiterom u nedelju. Ovaj aspekt nam nudi sjajne mogućnosti, kao i priliku da osetimo radost po pitanju svega što radimo, jer smo u skladu sa zakonima prirode. Postajemo optimističniji, samosvesniji i sigurni u sve projekte koje želimo da realizujemo. Ovaj dan možete iskoristiti kako biste aktivno počeli da radite na onome što ste definisali kao svoj cilj i put. Jupiter je pravi vizionar, dok mu Sunce daje potrebnu volju i snagu. Budući da imamo cilj, ali i sredstva do cilja, jedino što nam preostaje jeste da krenemo u akciju!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD