Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.09. do 06.10.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur i Mars menjaju svoj znak – Merkur će ući u znak Škorpiona, dok će Mars ući u znak Vage. Šta sve možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će ući u znak Škorpiona, što će nam pružiti dovoljno snage i energije da započnemo novu radnu nedelju. Volja je jaka, dok naše emocije postaju intezivne. Takođe, postoji velika potreba za intimnim kontaktom. Ovo je dan povoljan za sve istraživače i one koji se bave nečim iz domena psihologije ili ezoterije. Budući da će Mesec napraviti opoziciju sa Uranom u ponedeljak uveče, ovaj aspekt može pokrenuti unutrašnje nemire, pa će biti važno da osvestimo svoje emocije i delujemo iz tišine. 

Već sledećeg dana, Venera će napraviti kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt će posebno osetiti oni koji ga već imaju kao natalno sećanje. U svojoj primarnoj simbolici, Venera u kvadratu sa Plutonom donosi fatalne ljubavi i aktivira sve one nesvesne programe koji kažu da je „ljubav bol, da se zbog ljubavi mora glava gubiti“. Otuda i prenaglašene strasti, ljubomore i želja za kontrolisanjem partnera. Ovo nije dan za nove ljubavne susrete, već je dan kada bi trebalo da preispitamo svoja uverenja po pitanju ljubavi, odnosa i na kraju – da transformišemo staro polje emocija u novo, sveže polje, koje će nam pružiti podršku na svakom nivou.

Budući da će Mesec ući u znak Strelca u sredu, na snagu stupa optimizam! Ovo je dan kada na svet posmatramo nekim mnogo vedrijim očima jer se budi vizija i u svemu pronalazimo svrhu. Mesec u Strelcu je povoljan za edukaciju, putovanja, sve pravne, filozofske ili religijske segmente. Za vreme njegovog prolaska kroz znak Strelca imamo potrebu da zamišljamo i planiramo stvari koje se odnose na budućnost. Međutim, važno je da pronađemo balans i pravu meru u svim zadovoljstvima da ne bismo preterali.

Sa druge strane, Merkur će u četvrtak ući u znak Škorpiona u kojem će boraviti sve do 9. decembra (Merkur će biti retrogradan u znaku Škorpiona). On nam nudi mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova. Takođe, može nas inspirisati na otkrivanje tajni i pomoći nam da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe. Njegova sposobnost da kroz reči transformiše i deluje je veoma snažna, ali isto tako, njegova moć leži u opažanju i prodiranju u srž tematike. Stoga, naredni period iskoristite da prepoznate i osvestite svoje skrivene potencijale. Pratite svoje šesto čulo i dobićete sve potrebne odgovore.

Mars ulazi u znak Vage u petak i boraviće u ovom znaku sve do 19. novembra. Budući da je ovo znak u kojem je Mars u izgonu, biće potrebno da radimo sa svojom energijom tako da je snažno fokusiramo. U suprotnom, možemo brzo odustajati od započetog, ne znajući tačno šta želimo da postignemo. Mars kao planeta koja govori o tome gde mi fokusiramo svoju energiju, kada se nađe u znaku Vage, govori da se možemo fokusirati na sve što ima estetski pečat, na bilo koji domen javnog života, na odnosne sa drugima i primarno – kako znak Vage označava lepotu i sklad, biće nam važno da ostavimo dobar utisak. Potrebno je da se uskladimo sa drugima, ali isto tako da pratimo svoje reakcije i ne potiskujemo negativne emocije samo da bismo ostavili utisak ljubazne osobe. 

Za vikend nas očekuje mirnija atmosfera, budući da neće biti planetarnih aspekata. Mesec će prolaziti kroz znak Jarca – iako nas može pozivati na radnu atmosferu, s obzirom da će Mesec obrazovati prvo konjunkciju sa Saturnom pa posle sa Plutonom, biće nam potrebno da predahnemo i posvetimo se odmoru svog tela. Napravite sebi udobnu i prijatnu atmosferu, oslobodite se mentalnosti i negujte tišinu! “Ćutanje je odmor duše.” 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD