Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.09. do 06.10.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur i Mars menjaju svoj znak – Merkur će ući u znak Škorpiona, dok će Mars ući u znak Vage. Šta sve možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će ući u znak Škorpiona, što će nam pružiti dovoljno snage i energije da započnemo novu radnu nedelju. Volja je jaka, dok naše emocije postaju intezivne. Takođe, postoji velika potreba za intimnim kontaktom. Ovo je dan povoljan za sve istraživače i one koji se bave nečim iz domena psihologije ili ezoterije. Budući da će Mesec napraviti opoziciju sa Uranom u ponedeljak uveče, ovaj aspekt može pokrenuti unutrašnje nemire, pa će biti važno da osvestimo svoje emocije i delujemo iz tišine. 

Već sledećeg dana, Venera će napraviti kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt će posebno osetiti oni koji ga već imaju kao natalno sećanje. U svojoj primarnoj simbolici, Venera u kvadratu sa Plutonom donosi fatalne ljubavi i aktivira sve one nesvesne programe koji kažu da je „ljubav bol, da se zbog ljubavi mora glava gubiti“. Otuda i prenaglašene strasti, ljubomore i želja za kontrolisanjem partnera. Ovo nije dan za nove ljubavne susrete, već je dan kada bi trebalo da preispitamo svoja uverenja po pitanju ljubavi, odnosa i na kraju – da transformišemo staro polje emocija u novo, sveže polje, koje će nam pružiti podršku na svakom nivou.

Budući da će Mesec ući u znak Strelca u sredu, na snagu stupa optimizam! Ovo je dan kada na svet posmatramo nekim mnogo vedrijim očima jer se budi vizija i u svemu pronalazimo svrhu. Mesec u Strelcu je povoljan za edukaciju, putovanja, sve pravne, filozofske ili religijske segmente. Za vreme njegovog prolaska kroz znak Strelca imamo potrebu da zamišljamo i planiramo stvari koje se odnose na budućnost. Međutim, važno je da pronađemo balans i pravu meru u svim zadovoljstvima da ne bismo preterali.

Sa druge strane, Merkur će u četvrtak ući u znak Škorpiona u kojem će boraviti sve do 9. decembra (Merkur će biti retrogradan u znaku Škorpiona). On nam nudi mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova. Takođe, može nas inspirisati na otkrivanje tajni i pomoći nam da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe. Njegova sposobnost da kroz reči transformiše i deluje je veoma snažna, ali isto tako, njegova moć leži u opažanju i prodiranju u srž tematike. Stoga, naredni period iskoristite da prepoznate i osvestite svoje skrivene potencijale. Pratite svoje šesto čulo i dobićete sve potrebne odgovore.

Mars ulazi u znak Vage u petak i boraviće u ovom znaku sve do 19. novembra. Budući da je ovo znak u kojem je Mars u izgonu, biće potrebno da radimo sa svojom energijom tako da je snažno fokusiramo. U suprotnom, možemo brzo odustajati od započetog, ne znajući tačno šta želimo da postignemo. Mars kao planeta koja govori o tome gde mi fokusiramo svoju energiju, kada se nađe u znaku Vage, govori da se možemo fokusirati na sve što ima estetski pečat, na bilo koji domen javnog života, na odnosne sa drugima i primarno – kako znak Vage označava lepotu i sklad, biće nam važno da ostavimo dobar utisak. Potrebno je da se uskladimo sa drugima, ali isto tako da pratimo svoje reakcije i ne potiskujemo negativne emocije samo da bismo ostavili utisak ljubazne osobe. 

Za vikend nas očekuje mirnija atmosfera, budući da neće biti planetarnih aspekata. Mesec će prolaziti kroz znak Jarca – iako nas može pozivati na radnu atmosferu, s obzirom da će Mesec obrazovati prvo konjunkciju sa Saturnom pa posle sa Plutonom, biće nam potrebno da predahnemo i posvetimo se odmoru svog tela. Napravite sebi udobnu i prijatnu atmosferu, oslobodite se mentalnosti i negujte tišinu! “Ćutanje je odmor duše.” 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD