Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30.09. do 06.10.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur i Mars menjaju svoj znak – Merkur će ući u znak Škorpiona, dok će Mars ući u znak Vage. Šta sve možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će ući u znak Škorpiona, što će nam pružiti dovoljno snage i energije da započnemo novu radnu nedelju. Volja je jaka, dok naše emocije postaju intezivne. Takođe, postoji velika potreba za intimnim kontaktom. Ovo je dan povoljan za sve istraživače i one koji se bave nečim iz domena psihologije ili ezoterije. Budući da će Mesec napraviti opoziciju sa Uranom u ponedeljak uveče, ovaj aspekt može pokrenuti unutrašnje nemire, pa će biti važno da osvestimo svoje emocije i delujemo iz tišine. 

Već sledećeg dana, Venera će napraviti kvadrat sa Plutonom. Ovaj aspekt će posebno osetiti oni koji ga već imaju kao natalno sećanje. U svojoj primarnoj simbolici, Venera u kvadratu sa Plutonom donosi fatalne ljubavi i aktivira sve one nesvesne programe koji kažu da je „ljubav bol, da se zbog ljubavi mora glava gubiti“. Otuda i prenaglašene strasti, ljubomore i želja za kontrolisanjem partnera. Ovo nije dan za nove ljubavne susrete, već je dan kada bi trebalo da preispitamo svoja uverenja po pitanju ljubavi, odnosa i na kraju – da transformišemo staro polje emocija u novo, sveže polje, koje će nam pružiti podršku na svakom nivou.

Budući da će Mesec ući u znak Strelca u sredu, na snagu stupa optimizam! Ovo je dan kada na svet posmatramo nekim mnogo vedrijim očima jer se budi vizija i u svemu pronalazimo svrhu. Mesec u Strelcu je povoljan za edukaciju, putovanja, sve pravne, filozofske ili religijske segmente. Za vreme njegovog prolaska kroz znak Strelca imamo potrebu da zamišljamo i planiramo stvari koje se odnose na budućnost. Međutim, važno je da pronađemo balans i pravu meru u svim zadovoljstvima da ne bismo preterali.

Sa druge strane, Merkur će u četvrtak ući u znak Škorpiona u kojem će boraviti sve do 9. decembra (Merkur će biti retrogradan u znaku Škorpiona). On nam nudi mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova. Takođe, može nas inspirisati na otkrivanje tajni i pomoći nam da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe. Njegova sposobnost da kroz reči transformiše i deluje je veoma snažna, ali isto tako, njegova moć leži u opažanju i prodiranju u srž tematike. Stoga, naredni period iskoristite da prepoznate i osvestite svoje skrivene potencijale. Pratite svoje šesto čulo i dobićete sve potrebne odgovore.

Mars ulazi u znak Vage u petak i boraviće u ovom znaku sve do 19. novembra. Budući da je ovo znak u kojem je Mars u izgonu, biće potrebno da radimo sa svojom energijom tako da je snažno fokusiramo. U suprotnom, možemo brzo odustajati od započetog, ne znajući tačno šta želimo da postignemo. Mars kao planeta koja govori o tome gde mi fokusiramo svoju energiju, kada se nađe u znaku Vage, govori da se možemo fokusirati na sve što ima estetski pečat, na bilo koji domen javnog života, na odnosne sa drugima i primarno – kako znak Vage označava lepotu i sklad, biće nam važno da ostavimo dobar utisak. Potrebno je da se uskladimo sa drugima, ali isto tako da pratimo svoje reakcije i ne potiskujemo negativne emocije samo da bismo ostavili utisak ljubazne osobe. 

Za vikend nas očekuje mirnija atmosfera, budući da neće biti planetarnih aspekata. Mesec će prolaziti kroz znak Jarca – iako nas može pozivati na radnu atmosferu, s obzirom da će Mesec obrazovati prvo konjunkciju sa Saturnom pa posle sa Plutonom, biće nam potrebno da predahnemo i posvetimo se odmoru svog tela. Napravite sebi udobnu i prijatnu atmosferu, oslobodite se mentalnosti i negujte tišinu! “Ćutanje je odmor duše.” 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD