Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 29.09.2019.

Ovu nedelju počinjemo ulaskom Sunca u znak Vage. Sunce će boraviti u ovom znaku sve do 24. oktobra, a budući da je ovde u padu i nema naglašenu svest o sebi – naša pažnja može biti usmerena na odnose (postoji potreba da druge stavimo na prvo mesto). Možemo težiti da svaku oblast života dovedemo u harmonično, balansirano stanje. Akcenat će biti na pravičnom rasuđivanju, javnom životu, diplomatičnom pristupu, kao i ljubavnim odnosima. Budi se potreba da stvaramo, da se kreativno izražavamo i sve estetski podesimo. Iako se lako možemo identifikovati sa drugima, Sunce u Vagi nas upravo uči da je potrebno da kao prioritetne stavimo svoje potrebe – ne iz sebičnog, ego dela, već usmeravajući ljubav ka onome što zaista jesmo.

Utorak je dan koji je sjajan za promocije, javna dešavanja, ali i nova učenja – budući da će Mesec ući u znak Lava, a Merkur obrazovati sekstil ka Jupiteru. Ukoliko želite da drugima prezentujete neku ideju, proširite posao ili krenete na edukaciju, ovo je dan koji vam pruža takve mogućnosti. Budi se optimističan pristup životu i sve posmatramo kao igru, zabavu i avanturu. Merkur u Vagi u sekstilu sa Jupiterom nas može inspirisati na odlazak na putovanje sa partnerom, ali isto tako možemo uživati u društvu drugih ljudi. Ovo je dan koji traži od nas da budemo aktivni, da kreiramo, učimo i delimo znanja sa drugima.

U sredu će Venera napraviti kvadrat sa Saturnom, što nam može zadati probleme na polju odnosa. Sada mogu doći na „ispit“ svi oni odnosi koji dugo traju, jer je potrebno preispitati njihovu iskrenost. Ovo nije dan namenjen za ljubavne avanture, a ukoliko pak sretnete neku osobu, već možete zaključiti da je velika verovatnoća da će taj odnos biti vremenski ograničen. Ovaj aspekt često može govoriti o frustracijama, nezadovoljstvu ili o odlaganju zadovoljstva – kao kada biste krenuli da stvarate umetničko delo, ali biste onda shvatili da ono nije dovoljno vredno, samo zato što vi sebi niste dovoljno dobri. Na koju god stranu da se okrenemo – imamo jasnu poruku. Venera u kvadratu sa Saturnom mora da iznese na površinu sve ono što je „boli“, mora da dopusti sebi da se jasno izrazi i otpusti kočnice. Uđite tog dana u tišinu, možete se usmeriti na post ili zdravu ishranu. Cilj je zaceliti negativna sećanja iz prošlosti ili neki odnos koji je ostao nedovršen.

Mesec će ući u znak  Device u četvrtak, stavljajući akcenat na praktične stvari. Imaćemo potrebu da sve temeljno preispitamo, razmislimo o svakom svom postupku i vredno radimo. Postoji potreba da se pomogne drugima jer znak Device uvek voli da se oseća korisno. Mesec će u četvrtak uveče napraviti trigon sa Uranom, pa eto mogućnosti za nova oktrića, spoznaje i genijalna rešenja.

Petak je dan u kojem će Merkur napraviti kvadrat sa Plutonom. Tog dana bi trebalo da usmerimo pažnju na reči koje izgovaramo, jer u suprotnom, lako dolazi do sukoba, uvreda i teških reči. Postoji potreba da se putem mentalnog iskaže moć, pa se možemo naći u žustrim raspravama – bilo sa partnerom ili slučajnim prolaznikom. Sa druge strane, određeni koncepti, ideje i misli mogu biti ponovo oživljeni, što se sa ovim aspektom manifestuje kroz neophodnost da se sve to sprovede u delo, jer u usprotnom, sistem biva opterećen (eksplozivne reakcije se javljaju kao rezultat). Da bismo izbegli negativnu simboliku, možemo istraživati sve one stvari koje su predmet našeg obožavanja uz obavezno odmaranje uma.

Budući da će se za vikend Mesec naći u znaku Vage, možete ga provesti u društvu prijatelja ili voljene osobe. U nedelju će Venera obrazovati sekstil sa Jupiterom, darujući nam samo najlepše stvari. Ovo je aspekt koji nam pruža izobilje, srećne okolnosti i podršku u našim odnosima. Ne zaboravite da ugodite sebi! Izaćite na neko fino mesto ili se počastite odlaskom u šoping. Nedelja je dan u kojem je potrebno da oživimo ljubav, zanos i inspirišemo nekoga na radost života!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD