Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 29.09.2019.

Ovu nedelju počinjemo ulaskom Sunca u znak Vage. Sunce će boraviti u ovom znaku sve do 24. oktobra, a budući da je ovde u padu i nema naglašenu svest o sebi – naša pažnja može biti usmerena na odnose (postoji potreba da druge stavimo na prvo mesto). Možemo težiti da svaku oblast života dovedemo u harmonično, balansirano stanje. Akcenat će biti na pravičnom rasuđivanju, javnom životu, diplomatičnom pristupu, kao i ljubavnim odnosima. Budi se potreba da stvaramo, da se kreativno izražavamo i sve estetski podesimo. Iako se lako možemo identifikovati sa drugima, Sunce u Vagi nas upravo uči da je potrebno da kao prioritetne stavimo svoje potrebe – ne iz sebičnog, ego dela, već usmeravajući ljubav ka onome što zaista jesmo.

Utorak je dan koji je sjajan za promocije, javna dešavanja, ali i nova učenja – budući da će Mesec ući u znak Lava, a Merkur obrazovati sekstil ka Jupiteru. Ukoliko želite da drugima prezentujete neku ideju, proširite posao ili krenete na edukaciju, ovo je dan koji vam pruža takve mogućnosti. Budi se optimističan pristup životu i sve posmatramo kao igru, zabavu i avanturu. Merkur u Vagi u sekstilu sa Jupiterom nas može inspirisati na odlazak na putovanje sa partnerom, ali isto tako možemo uživati u društvu drugih ljudi. Ovo je dan koji traži od nas da budemo aktivni, da kreiramo, učimo i delimo znanja sa drugima.

U sredu će Venera napraviti kvadrat sa Saturnom, što nam može zadati probleme na polju odnosa. Sada mogu doći na „ispit“ svi oni odnosi koji dugo traju, jer je potrebno preispitati njihovu iskrenost. Ovo nije dan namenjen za ljubavne avanture, a ukoliko pak sretnete neku osobu, već možete zaključiti da je velika verovatnoća da će taj odnos biti vremenski ograničen. Ovaj aspekt često može govoriti o frustracijama, nezadovoljstvu ili o odlaganju zadovoljstva – kao kada biste krenuli da stvarate umetničko delo, ali biste onda shvatili da ono nije dovoljno vredno, samo zato što vi sebi niste dovoljno dobri. Na koju god stranu da se okrenemo – imamo jasnu poruku. Venera u kvadratu sa Saturnom mora da iznese na površinu sve ono što je „boli“, mora da dopusti sebi da se jasno izrazi i otpusti kočnice. Uđite tog dana u tišinu, možete se usmeriti na post ili zdravu ishranu. Cilj je zaceliti negativna sećanja iz prošlosti ili neki odnos koji je ostao nedovršen.

Mesec će ući u znak  Device u četvrtak, stavljajući akcenat na praktične stvari. Imaćemo potrebu da sve temeljno preispitamo, razmislimo o svakom svom postupku i vredno radimo. Postoji potreba da se pomogne drugima jer znak Device uvek voli da se oseća korisno. Mesec će u četvrtak uveče napraviti trigon sa Uranom, pa eto mogućnosti za nova oktrića, spoznaje i genijalna rešenja.

Petak je dan u kojem će Merkur napraviti kvadrat sa Plutonom. Tog dana bi trebalo da usmerimo pažnju na reči koje izgovaramo, jer u suprotnom, lako dolazi do sukoba, uvreda i teških reči. Postoji potreba da se putem mentalnog iskaže moć, pa se možemo naći u žustrim raspravama – bilo sa partnerom ili slučajnim prolaznikom. Sa druge strane, određeni koncepti, ideje i misli mogu biti ponovo oživljeni, što se sa ovim aspektom manifestuje kroz neophodnost da se sve to sprovede u delo, jer u usprotnom, sistem biva opterećen (eksplozivne reakcije se javljaju kao rezultat). Da bismo izbegli negativnu simboliku, možemo istraživati sve one stvari koje su predmet našeg obožavanja uz obavezno odmaranje uma.

Budući da će se za vikend Mesec naći u znaku Vage, možete ga provesti u društvu prijatelja ili voljene osobe. U nedelju će Venera obrazovati sekstil sa Jupiterom, darujući nam samo najlepše stvari. Ovo je aspekt koji nam pruža izobilje, srećne okolnosti i podršku u našim odnosima. Ne zaboravite da ugodite sebi! Izaćite na neko fino mesto ili se počastite odlaskom u šoping. Nedelja je dan u kojem je potrebno da oživimo ljubav, zanos i inspirišemo nekoga na radost života!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD