Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 29.09.2019.

Ovu nedelju počinjemo ulaskom Sunca u znak Vage. Sunce će boraviti u ovom znaku sve do 24. oktobra, a budući da je ovde u padu i nema naglašenu svest o sebi – naša pažnja može biti usmerena na odnose (postoji potreba da druge stavimo na prvo mesto). Možemo težiti da svaku oblast života dovedemo u harmonično, balansirano stanje. Akcenat će biti na pravičnom rasuđivanju, javnom životu, diplomatičnom pristupu, kao i ljubavnim odnosima. Budi se potreba da stvaramo, da se kreativno izražavamo i sve estetski podesimo. Iako se lako možemo identifikovati sa drugima, Sunce u Vagi nas upravo uči da je potrebno da kao prioritetne stavimo svoje potrebe – ne iz sebičnog, ego dela, već usmeravajući ljubav ka onome što zaista jesmo.

Utorak je dan koji je sjajan za promocije, javna dešavanja, ali i nova učenja – budući da će Mesec ući u znak Lava, a Merkur obrazovati sekstil ka Jupiteru. Ukoliko želite da drugima prezentujete neku ideju, proširite posao ili krenete na edukaciju, ovo je dan koji vam pruža takve mogućnosti. Budi se optimističan pristup životu i sve posmatramo kao igru, zabavu i avanturu. Merkur u Vagi u sekstilu sa Jupiterom nas može inspirisati na odlazak na putovanje sa partnerom, ali isto tako možemo uživati u društvu drugih ljudi. Ovo je dan koji traži od nas da budemo aktivni, da kreiramo, učimo i delimo znanja sa drugima.

U sredu će Venera napraviti kvadrat sa Saturnom, što nam može zadati probleme na polju odnosa. Sada mogu doći na „ispit“ svi oni odnosi koji dugo traju, jer je potrebno preispitati njihovu iskrenost. Ovo nije dan namenjen za ljubavne avanture, a ukoliko pak sretnete neku osobu, već možete zaključiti da je velika verovatnoća da će taj odnos biti vremenski ograničen. Ovaj aspekt često može govoriti o frustracijama, nezadovoljstvu ili o odlaganju zadovoljstva – kao kada biste krenuli da stvarate umetničko delo, ali biste onda shvatili da ono nije dovoljno vredno, samo zato što vi sebi niste dovoljno dobri. Na koju god stranu da se okrenemo – imamo jasnu poruku. Venera u kvadratu sa Saturnom mora da iznese na površinu sve ono što je „boli“, mora da dopusti sebi da se jasno izrazi i otpusti kočnice. Uđite tog dana u tišinu, možete se usmeriti na post ili zdravu ishranu. Cilj je zaceliti negativna sećanja iz prošlosti ili neki odnos koji je ostao nedovršen.

Mesec će ući u znak  Device u četvrtak, stavljajući akcenat na praktične stvari. Imaćemo potrebu da sve temeljno preispitamo, razmislimo o svakom svom postupku i vredno radimo. Postoji potreba da se pomogne drugima jer znak Device uvek voli da se oseća korisno. Mesec će u četvrtak uveče napraviti trigon sa Uranom, pa eto mogućnosti za nova oktrića, spoznaje i genijalna rešenja.

Petak je dan u kojem će Merkur napraviti kvadrat sa Plutonom. Tog dana bi trebalo da usmerimo pažnju na reči koje izgovaramo, jer u suprotnom, lako dolazi do sukoba, uvreda i teških reči. Postoji potreba da se putem mentalnog iskaže moć, pa se možemo naći u žustrim raspravama – bilo sa partnerom ili slučajnim prolaznikom. Sa druge strane, određeni koncepti, ideje i misli mogu biti ponovo oživljeni, što se sa ovim aspektom manifestuje kroz neophodnost da se sve to sprovede u delo, jer u usprotnom, sistem biva opterećen (eksplozivne reakcije se javljaju kao rezultat). Da bismo izbegli negativnu simboliku, možemo istraživati sve one stvari koje su predmet našeg obožavanja uz obavezno odmaranje uma.

Budući da će se za vikend Mesec naći u znaku Vage, možete ga provesti u društvu prijatelja ili voljene osobe. U nedelju će Venera obrazovati sekstil sa Jupiterom, darujući nam samo najlepše stvari. Ovo je aspekt koji nam pruža izobilje, srećne okolnosti i podršku u našim odnosima. Ne zaboravite da ugodite sebi! Izaćite na neko fino mesto ili se počastite odlaskom u šoping. Nedelja je dan u kojem je potrebno da oživimo ljubav, zanos i inspirišemo nekoga na radost života!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD