Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 09. do 15.09.2019.

U nedelji koja je pred nama, Venera i Merkur će promeniti svoj znak i ući u znak Vage, dok će drugih planetarnih aspekata biti ukupno sedam.

Ponedeljak je dan za poslovne poduhvate, mudro planiranje i organizovanje, budući da će Mars napraviti trigon sa Saturnom, ali i Merkur trigon sa Plutonom. Vitalnost i snaga se bude, a mi smo spremni da se popnemo do vrha. Naglašena je upornost, istrajnost, želja da istražujemo i otkrivamo tajna znanja. Merkur u trigonu sa Plutonom nam donosi mogućnost da lakše razumemo sebe i svoje potrebe, ali i da se oslobodimo potencijalnih strahova. Budući da će u ponedeljak i Mesec biti u znaku Jarca, ovo je dan kada možete uspeti u svemu što ste zamislili, dan kada možete postaviti svoje poslovne ciljeve ili pak, otići na planinarenje. Reči dobijaju određenu moć, ali se možemo koristiti i bilo kojim vidom znanja kao “magičnim oruđem”.

U utorak će Sunce napraviti opoziciju sa Neptunom. Na jednom nivou imamo Sunce koje predstavlja svest i prisutnost, dok na drugom imamo Neptuna kome može biti strano da drži fokus. Stoga je potrebno napraviti balans između ova dva različita sveta, tako što ćemo znati da postavimo jasne granice. Neptun nam nudi mogućnost da svojim vizijama damo jasnu formu (Sunce) kako bi mogli da radimo na realizaciji istih. Osluškujući svoju intuiciju podstičemo razvoj radosti i kreativnosti. Možemo se uskladiti sa vibracijom ovog dana tako što ćemo se utišati i pokušati da osetimo pravu, unutrašnju moć!

U sredu će Mesec biti u znaku Vodolije, pozivajući nas na druženje, umrežavanje sa drugima, kao i izražavanje svoje autentične strane. Odvažite se na stvari koje su drugačije, koje vas inspirišu na buđenje i negovanje slobode duha. Otvoreno govorite o svojim potrebama i pratite šta vam poručuje unutrašnji osećaj.

U četvrtak će Mars napraviti kvadrat sa Jupiterom, dok će Mesec ući u znak Riba. Jupiter može imati tendenciju da svaku našu akciju (Mars) uveća, pa će biti potrebno da nađemo pravu meru u svojim aktivnostima. Stoga je važno održati fokus, da ne bismo svoju energiju “prosipali” na više strana. Glavna pokretačka energija nosi potrebu da se završi neka velika, bitna stvar, pa možemo pokušati da dođemo do cilja na brži način. Međutim, poruka koju nosi ovaj aspekt jeste da imamo više poverenja u ono što želimo da postignemo, jer će se na taj način sve stvari polako postaviti na svoje mesto. Osetite da li vam ono što radite daje neku svrhu i smisao ili obavljate stvari previše mehanički. Sa Jupiterom je uvek važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja.

Merkur će napraviti konjunkciju sa Venerom u petak popodne. S obzirom da se ova konjunkcija odigrava u znaku Device, možemo uživati u mentalnim aktivnostima, komunikaciji sa drugima, pisanju ili čitanju. Bitno je da stvorimo laganu atmosferu koja poziva na igru i smeh, umesto da namećemo drugima svoje mišljenje. Ovo može biti i slika ljubavnog susreta ili poruke od neke nama drage osobe. Istog dana, Sunce će napraviti trigon sa Plutonom tako da nam ovaj aspekt donosi snažan osećaj unutrašnje snage i moći, što nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima. Budi se velika energija koja nas vodi do potencijalno značajnih transformacija, odnosno velikih postignuća ukoliko je usmerimo u pravom smeru. Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima.

U subotu će Mars napraviti opoziciju sa Neptunom tako da će nam biti potrebna velika prisutnost u svemu što radimo. Ono što je tipično za ovaj aspekt Marsa i Neptuna, jeste da nam na jednom nivou može stvoriti konfuznost, dezorjentisanost ili gubitak sa realnošču, dok nas na drugom nivou vodi u maštanje, sanjarenje i idealizovanje. Ovo nije dan za donošenje novih odluka, za nove početke i preduzimanje inicijative – već je dan za meditaciju, kreativno izražavanje, a možemo se i fizički aktivirati i povezati sa vodom kroz plivanje ili ronjenje. Istog dana Venera i Merkur će ući u znak Vage. Budući da se Venera vraća u znak svog sedišta, period koji je pred nama će probuditi ženstvenost i nežnost, balansirajući naše odnose. Sve će biti u simbolici ljubavi, lepote i imaćemo potrebu da se umetnički izrazimo. Budući da će i Merkur ući u znak Vage, potrebno je da u komunikaciji sa drugima negujemo ljubaznost i razumevanje. Možda ćete biti inspirisani da napišete poeziju, neko ljubavno pismo ili estetski poslažete stvari. Otvorite se za ljubav i neka ona pronađe put do vas.

Nedelja je dan kada će Mesec ući u znak Ovna, donoseći nam novu i svežu energiju. Mamiće nas da izađemo napolje, fizički se aktiviramo i krenemo u akciju. Postoji volja da se stvari menjaju, a u prvi plan možemo staviti želju za uspehom. Pokažite svoje liderske sposobnosti i budite samouvereni u svemu što budete radili. “Hrabrome pomažu i zvezde”. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD