Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 02. do 08.09.2019.

Pred nama je nedelja u kojoj će se aktivirati razne oblasti života, budući da će planetarnih aspekata biti svaki dan, a ukupno jedanaest ove nedelje. 

Ponedeljak započinjemo sa aspektom konjunkcije Sunca i Marsa, a istog dana će i Venera napraviti kvadrat sa Jupiterom. Sunce u konjunkciji sa Marsom je aspekt koji nam donosi puno energije, volje i spremnosti da direktno delujemo. Ako ste u prethodnom periodu odlagali obavljanje određenih poslova, danas možete krenuti u akciju! Mars uvek ima jasan cilj, dok Sunce ima volju, što ih čini idealnim “partnerima”. Energiju ovog aspekta možete iskoristiti za sport, pokret, akciju ili početak nekog novog poslovnog projekta. Sa druge strane, kvadrat Venere i Jupitera nas upozorava da je potrebno da pažljivo sagledamo na šta želimo da usmerimo svoju energiju, jer želja ima puno. Budući da se Venera nalazi u Devici, lako nas može dovesti do razočaranja usled neispunjenih očekivanja. Ovaj „zevsovski aspekt“ često ima potrebu da menja partnere ili ulazi u afere, ali isto tako i da pretera u svim oblicima zabave i uživanja. Budući da će u ponedeljak i utorak Mesec prolaziti kroz znak Vage, svakako da će odnosi biti primarni i da će nam biti važno da stalno budemo u nečijem prisustvu.

U utorak će Merkur napraviti konjunkciju sa Marsom u znaku Device, pa nas ovaj aspekt fokusira i usmerava ka našim ciljevima, budući da su um i telo aktivno angažovani na ostvarenju odgovarajućeg projekta. Um misli brzo i oštro, kreirajući dan pun dinamičnosti, u kojem ćemo želeti da završimo što više obaveza i poslova. Nemojte sebe požurkivati ukoliko vam se čini da zaostajete, već pravite male korake, negujte strpljenje i zahvalnost, jer ćete na taj način pružiti svu potrebnu “hranu” znaku Device. 

Sunce će napraviti konjunkciju sa Merkurom u sredu, naglašavajući mentalnu aktivnost i stoga u mnogima može probuditi inspiraciju i otvoriti kreativni kanal za pisanje ili stvaranje. Kada se Sunce i Merkur nađu u konjunkciji, lako se možemo identifikovati sa svojim mislima. Na jednom nivou, imamo naglašenu svest o sebi kroz mental, mogućnost da prepoznamo određene slike koje nam se javljaju, kao i da materijalizujemo iste. Pratite poruke koje dobijate jer baš sada možete pronaći potrebno rešenje. Istog dana, Venera će napraviti opoziciju sa Neptunom, pa se možemo zapitati koliko smo iskreni prema sebi, budući da često imamo želje i snove koje ne znamo kako da primimo u trenutku kada nam se približavaju. Naša očekivanja od drugih mogu biti nerealna ili previsoka (najviše na emotivnom nivou), možemo uhvatiti sebe kako mentalno lutamo po izgrađenim bajkama (Venera u Devici je prilično mentalna), bez da smo spremni na direktno delovanje i akciju (opozicija sa Neptunom nam na jednom nivou „prazni rezervoar“). Iz tog razloga, bitno je da se posvetimo nečemu što će nas zabaviti i probuditi onu dečiju razigranost, ali sve to na veoma kreativan način koji će nam izoštriti čula, i dati nam mogućnost da tu bajku „spustimo“ kroz stvaralaštvo. Venera u opoziciji sa Neptunom može biti aspekt koji govori o prevarama, lažima i obmanama, ali kako nas neko može obmanuti ili prevariti, a da već prvo mi to sami sebi nismo učinili.

U četvrtak će Merkur napraviti trigon sa Saturnom, pa ukoliko ste čekali pravi trenutak da donesete važne odluke ili napravite dobar plan, možete iskoristiti ovaj aspekt. On nas podržava i u odlukama koje se tiču posla ili nekog životnog pitanja. Postajemo organizovaniji i želimo da sve obavimo na vreme. Ovo je dan kada je potrebno da poštujete dogovore, budete vrlo precizni i tačni, držeći se svog rasporeda.

Petak je dan kada će Merkur napraviti kvadrat sa Jupiterom – ovaj aspekt često ima tendenciju da nas odvede u preterivanje po pitanju naših želja i potreba, tako da pažljivo sagledajte svoje prioritete i ne zadajte sebi previše obaveza. Fokusirajte se na jednu stvar – ukoliko imate neku ideju ili zamisao, možete “vežbati” kako da je primenite na praktičnom nivou. Izbegavajte da rešavate stvari tako što ćete stalno biti orijentisani na budućnost. U petak će i Sunce napraviti trigon sa Saturnom, pa se budi velika ambicija i želja za uspehom. Sunce u trigonu sa Saturnom nas poziva da preuzmemo odgovornost za sve što budemo radili, ali isto tako nam nudi mogućnost da postignemo nešto veliko, ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili. Važno je da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora i budemo u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe.

Venera će napraviti trigon sa Plutonom u subotu, budeći strastvene odnose, one koje pamtimo do kraja života. Ovaj aspekt nam nudi mogućnost da napravimo velike promene, pustimo sve staro i raširimo ruke ka novom što dolazi. S obzirom da se Venera nalazi u znaku Device, ovde je potrebno zaceliti sve ono što nas je “bolelo”, svako sećanje staro hiljadama godina, pa evo prilike da se ono transformiše. Istog dana, Merkur će napraviti opoziciju sa Neptunom. Merkur predstavlja levu hemisferu koja odražava logički um, dok Neptun predstavlja desnu hemisferu koja je zadužena za intuiciju, tako da je sa ovim aspektom potrebno da dopustimo svojoj intuiciji da dođe do izražaja. Pre nego što donesete neku odluku, oslušnite da li je ona za vas ispravna ili ste vođeni željama koje suštinski nisu vaše. Ovaj aspekt ima tendenciju da nas učini dezorjentisanima ukoliko nismo dovoljno „prisutni u telu“, što znači da je rešenje u uzemljenu, putem fizičkih aktivnosti, kako bi mogli da držimo fokus i mentalno ne lutamo. 

Nedelja je dan kada će Sunce napraviti kvadrat sa Jupiterom, Ovde je potrebno da ne budemo previše mentalni, već da svoje ideje odmah sprovedemo u akcije i istovremeno pronađemo tačku balansa. Samo tako ćemo moći da imamo jasnu viziju, cilj i podršku na putu uspeha. Osetite poverenje u svemu što budete radili. “Život nudi veliko zadovljstvo poteškoća, prelaz sa jednog da drugi korak uspeha, kreira nove želje i gleda kako se ostvaruju.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD