Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 26.08. do 01.09.2019.

Pred nama je veoma aktivna i dinamična nedelja, sa puno događaja, budući da će u ovoj nedelji biti čak pet planetarnih aspekata, dok će Merkur ući u znak Device. S obzirom da će Venera, Mars i Sunce graditi trigone ka Uranu, evo prilike da se putem određenih akcija oslobodimo, probudimo svoju autentičnu prirodu i proširimo vidike. 

Već u ponedeljak, Venera će napraviti trigon sa Uranom, spremajući nam nova iznenađenja na ljubavnom planu, kao i uzbudljive avanture. Mitološki posmatrano, sama Venera je nastala od Urana (kao i Neptuna), pa bi stoga ovaj aspekt trebalo da doživimo kao pravu ljubavnu revoluciju. Trigon Venere i Urana govori o susretima koji nam preobrću svet naglavačke, ali nas isto tako uči da ne smemo negirati sebe zarad nekog odnosa (s obzirom da se Venera trenutno nalazi u Devici). Ovo je prilika za naše oslobođenje jer ovde nema mesta za ljubomoru, posesivnost ili bilo koji vid ograničavanja. Moguće su ljubavne veze sa prijateljima ili upoznavanja na neobičnim mestima poput aviona, aerodroma, voza i sl. Iznenadite svoju prijateljicu, sestru ili lepšu polovinu nekim lepim gestom. 

U utorak će Mesec i dalje prolaziti kroz znak Raka, stvarajući intimnu atmosferu, koja će činiti da se svuda osećamo „kao kod kuće“. Ovo je dan kada bi trebalo da izrazimo potrebe svoje Duše, negujemo empatičnost i prigrlimo svaku emociju. Razonodu možete pronaći u okviru svog doma – bilo da želite da provedete vreme sa članovima svoje porodice ili obavite određene kućne poslove. 

Sreda je dan kada će Mesec ući u znak Lava, dok će Mars obrazovati trigon sa Uranom. Ovaj aspekt nas lako i brzo podstiče na akcije. Možemo biti vođeni impulsom ili pristati na rizik, budući da Uran predstavlja trenutak kojem se prepuštamo, bez puno razmišljanja. Budi se želja za adrenalinskim sportovima, pustolovinama i inovacijama. Naglašena je hrabrost, dinamika i oslobađanje putem određene akcije. 

U četvrtak će Merkur ući u znak Device u kojem će boraviti sve do 14. septembra. Budući da je ovo znak Merkurovog sedišta, ali i egzaltacije, mentalni fokus dolazi do izražaja, tako da nam naredni period može ponuditi konkretna rešenja, poniranje u srž problema i realno sagledavanje situacija. Postajemo zainteresovani za nova učenja (možda i prenatrpani knjigama) i rešavanje „životnih jednačina“. Takođe, javlja se  potreba da napravimo određene promene po pitanju životnih navika i svakodnevnice. Stoga, budite praktični, jasni, precizni i dobro organizovani. 

Sunce će takođe napraviti trigon sa Uranom u petak, donoseći nam priliku da  ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije. Zato je potrebno da se otisnemo, a potom prigrlimo svaku neizvesnost koja će predstaviti našu šansu za nova učenja. Budi se nezavisna, reformatorska volja, koja je spremna da napravi preokret. Osetite koje su to promene na koje vas poziva vase unutrašnje Biće i budite vođeni samo iskrenim željama. 

U subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati. Budući da će u subotu Mesec biti u znaku Device, biće važno da negujemo tačnost i preciznost. Ovo je dan kada možete napraviti dobre planove. Nađite vreme za odmor i regeneraciju jer u suprotnom, naglašena mentalnost nas može voditi do previše obaveza.

U nedelju će Mesec ući u znak Vage, dok će Merkur obrazovati trigon sa Uranom, kao i Venera trigon sa Saturnom. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Sa druge strane, Venera u trigonu sa Saturnom nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Sa Mesecom u Vagi, dan je u simbolici odnosa, koji imaju tendenciju da pređu na viši nivo. Budite spontatni, iskreni i pratite svoj osećaj. On će vas odvesti do pravog mesta (u pravo vreme) i najboljeg ishoda! 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD