Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Eklipse u Karmičkoj Astrologiji U četvrtak, 16. aprila počinje online kurs „Eklipe u Karmičkoj Astrologiji“ u okviru Johannes Kepler Instituta. Kada hoćemo da razumemo tokove svih života koje bi trebalo da integrišemo, mi uvek kažemo da sve ono što nam dolazi preko poruka eklipsi, je neka važna priča koja živi u određenom prošlom ili budućem životu, jer naša Duša je mnogo veća od jednog života. Eklipse uvek govore o prošlom ili budućem životu koji se integrišu u sadašnjosti.
» prikaži celu vest
Webinar: Unutrašnja sloboda Rad s meridijanima podrazumeva da svaki put kontaktiramo svoja uverenja kroz energetske tokove koji postoje na nivou našeg sećanja i fiziologije. Webinar Meridijani tela 10. i 11. kuće će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 12.04. od 14h do 18h.
» prikaži celu vest
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 26.08. do 01.09.2019.

Pred nama je veoma aktivna i dinamična nedelja, sa puno događaja, budući da će u ovoj nedelji biti čak pet planetarnih aspekata, dok će Merkur ući u znak Device. S obzirom da će Venera, Mars i Sunce graditi trigone ka Uranu, evo prilike da se putem određenih akcija oslobodimo, probudimo svoju autentičnu prirodu i proširimo vidike. 

Već u ponedeljak, Venera će napraviti trigon sa Uranom, spremajući nam nova iznenađenja na ljubavnom planu, kao i uzbudljive avanture. Mitološki posmatrano, sama Venera je nastala od Urana (kao i Neptuna), pa bi stoga ovaj aspekt trebalo da doživimo kao pravu ljubavnu revoluciju. Trigon Venere i Urana govori o susretima koji nam preobrću svet naglavačke, ali nas isto tako uči da ne smemo negirati sebe zarad nekog odnosa (s obzirom da se Venera trenutno nalazi u Devici). Ovo je prilika za naše oslobođenje jer ovde nema mesta za ljubomoru, posesivnost ili bilo koji vid ograničavanja. Moguće su ljubavne veze sa prijateljima ili upoznavanja na neobičnim mestima poput aviona, aerodroma, voza i sl. Iznenadite svoju prijateljicu, sestru ili lepšu polovinu nekim lepim gestom. 

U utorak će Mesec i dalje prolaziti kroz znak Raka, stvarajući intimnu atmosferu, koja će činiti da se svuda osećamo „kao kod kuće“. Ovo je dan kada bi trebalo da izrazimo potrebe svoje Duše, negujemo empatičnost i prigrlimo svaku emociju. Razonodu možete pronaći u okviru svog doma – bilo da želite da provedete vreme sa članovima svoje porodice ili obavite određene kućne poslove. 

Sreda je dan kada će Mesec ući u znak Lava, dok će Mars obrazovati trigon sa Uranom. Ovaj aspekt nas lako i brzo podstiče na akcije. Možemo biti vođeni impulsom ili pristati na rizik, budući da Uran predstavlja trenutak kojem se prepuštamo, bez puno razmišljanja. Budi se želja za adrenalinskim sportovima, pustolovinama i inovacijama. Naglašena je hrabrost, dinamika i oslobađanje putem određene akcije. 

U četvrtak će Merkur ući u znak Device u kojem će boraviti sve do 14. septembra. Budući da je ovo znak Merkurovog sedišta, ali i egzaltacije, mentalni fokus dolazi do izražaja, tako da nam naredni period može ponuditi konkretna rešenja, poniranje u srž problema i realno sagledavanje situacija. Postajemo zainteresovani za nova učenja (možda i prenatrpani knjigama) i rešavanje „životnih jednačina“. Takođe, javlja se  potreba da napravimo određene promene po pitanju životnih navika i svakodnevnice. Stoga, budite praktični, jasni, precizni i dobro organizovani. 

Sunce će takođe napraviti trigon sa Uranom u petak, donoseći nam priliku da  ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije. Zato je potrebno da se otisnemo, a potom prigrlimo svaku neizvesnost koja će predstaviti našu šansu za nova učenja. Budi se nezavisna, reformatorska volja, koja je spremna da napravi preokret. Osetite koje su to promene na koje vas poziva vase unutrašnje Biće i budite vođeni samo iskrenim željama. 

U subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati. Budući da će u subotu Mesec biti u znaku Device, biće važno da negujemo tačnost i preciznost. Ovo je dan kada možete napraviti dobre planove. Nađite vreme za odmor i regeneraciju jer u suprotnom, naglašena mentalnost nas može voditi do previše obaveza.

U nedelju će Mesec ući u znak Vage, dok će Merkur obrazovati trigon sa Uranom, kao i Venera trigon sa Saturnom. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Sa druge strane, Venera u trigonu sa Saturnom nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Sa Mesecom u Vagi, dan je u simbolici odnosa, koji imaju tendenciju da pređu na viši nivo. Budite spontatni, iskreni i pratite svoj osećaj. On će vas odvesti do pravog mesta (u pravo vreme) i najboljeg ishoda! 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD