Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 26.08. do 01.09.2019.

Pred nama je veoma aktivna i dinamična nedelja, sa puno događaja, budući da će u ovoj nedelji biti čak pet planetarnih aspekata, dok će Merkur ući u znak Device. S obzirom da će Venera, Mars i Sunce graditi trigone ka Uranu, evo prilike da se putem određenih akcija oslobodimo, probudimo svoju autentičnu prirodu i proširimo vidike. 

Već u ponedeljak, Venera će napraviti trigon sa Uranom, spremajući nam nova iznenađenja na ljubavnom planu, kao i uzbudljive avanture. Mitološki posmatrano, sama Venera je nastala od Urana (kao i Neptuna), pa bi stoga ovaj aspekt trebalo da doživimo kao pravu ljubavnu revoluciju. Trigon Venere i Urana govori o susretima koji nam preobrću svet naglavačke, ali nas isto tako uči da ne smemo negirati sebe zarad nekog odnosa (s obzirom da se Venera trenutno nalazi u Devici). Ovo je prilika za naše oslobođenje jer ovde nema mesta za ljubomoru, posesivnost ili bilo koji vid ograničavanja. Moguće su ljubavne veze sa prijateljima ili upoznavanja na neobičnim mestima poput aviona, aerodroma, voza i sl. Iznenadite svoju prijateljicu, sestru ili lepšu polovinu nekim lepim gestom. 

U utorak će Mesec i dalje prolaziti kroz znak Raka, stvarajući intimnu atmosferu, koja će činiti da se svuda osećamo „kao kod kuće“. Ovo je dan kada bi trebalo da izrazimo potrebe svoje Duše, negujemo empatičnost i prigrlimo svaku emociju. Razonodu možete pronaći u okviru svog doma – bilo da želite da provedete vreme sa članovima svoje porodice ili obavite određene kućne poslove. 

Sreda je dan kada će Mesec ući u znak Lava, dok će Mars obrazovati trigon sa Uranom. Ovaj aspekt nas lako i brzo podstiče na akcije. Možemo biti vođeni impulsom ili pristati na rizik, budući da Uran predstavlja trenutak kojem se prepuštamo, bez puno razmišljanja. Budi se želja za adrenalinskim sportovima, pustolovinama i inovacijama. Naglašena je hrabrost, dinamika i oslobađanje putem određene akcije. 

U četvrtak će Merkur ući u znak Device u kojem će boraviti sve do 14. septembra. Budući da je ovo znak Merkurovog sedišta, ali i egzaltacije, mentalni fokus dolazi do izražaja, tako da nam naredni period može ponuditi konkretna rešenja, poniranje u srž problema i realno sagledavanje situacija. Postajemo zainteresovani za nova učenja (možda i prenatrpani knjigama) i rešavanje „životnih jednačina“. Takođe, javlja se  potreba da napravimo određene promene po pitanju životnih navika i svakodnevnice. Stoga, budite praktični, jasni, precizni i dobro organizovani. 

Sunce će takođe napraviti trigon sa Uranom u petak, donoseći nam priliku da  ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije. Zato je potrebno da se otisnemo, a potom prigrlimo svaku neizvesnost koja će predstaviti našu šansu za nova učenja. Budi se nezavisna, reformatorska volja, koja je spremna da napravi preokret. Osetite koje su to promene na koje vas poziva vase unutrašnje Biće i budite vođeni samo iskrenim željama. 

U subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati. Budući da će u subotu Mesec biti u znaku Device, biće važno da negujemo tačnost i preciznost. Ovo je dan kada možete napraviti dobre planove. Nađite vreme za odmor i regeneraciju jer u suprotnom, naglašena mentalnost nas može voditi do previše obaveza.

U nedelju će Mesec ući u znak Vage, dok će Merkur obrazovati trigon sa Uranom, kao i Venera trigon sa Saturnom. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali. Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Sa druge strane, Venera u trigonu sa Saturnom nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Sa Mesecom u Vagi, dan je u simbolici odnosa, koji imaju tendenciju da pređu na viši nivo. Budite spontatni, iskreni i pratite svoj osećaj. On će vas odvesti do pravog mesta (u pravo vreme) i najboljeg ishoda! 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD