Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 19. do 25.08.2019.

U nedelji koja je pred nama, Venera i Sunce menjaju svoj znak i ulaze u znak Device, dok će od aktuelnih tranzita Merkur obrazovati trigon sa Jupiterom u sredu, kao i Venera konjunkciju sa Marsom u subotu.

U ponedeljak, Mesec će biti u znaku Ovna, otvarajući nas ka novoj energiji i svakako podstičući da se odvažimo na određene promene. Budući da će Mesec obrazovati trigon sa Merkurom, ovo je dan u kojem bi trebalo da donesemo neku odluku i uskladimo svoj mentalni i emotivni deo. Budi se hrabrost, odvažnost i samosvest. Iskoristite ovaj dan kako biste otpočeli nešto novo i veliko, ostavljajući iza sebe sve što predstavlja prošlost. Mesec će biti u znaku Ovna i u utorak, a pošto će napraviti kvadrat sa Plutonom, možemo se naći u nekoj stresnoj ili teskobnoj situaciji koja lako izaziva osećaj ljutnje i besa. Usled nemogućnosti da adekvatno ispoljimo svoje emocije, reagujemo impulsivno, burno i veoma inertivno. Sećanja na neku emotivnu bol ili gubitak mogu se javiti da bismo uspeli da taj osećaj prevaziđemo i regenerišemo svoju Dušu. Pokušajte da ostanete dosledni onome što vam poručuje vaša intuicija i ne tražite pažnju spolja.

Venera će ući u znak Device u sredu i boraviće u ovom znaku sve do 14. septembra. Iako je ovo znak Venerinog pada, ukoliko razmišljamo u tom pravcu da je ova Venera „pala“ na planetu Zemlju, možemo je posmatrati kao priliku da materijalizujemo svoje snove. Stoga se u narednom periodu budi pojačana potreba da pretočimo svoje želje u realnost. Iako nam razum može poručivati jedno, a osećanja nešto sasvim drugo, bitno je da u svakom trenutku sledimo svoje srce i prevaziđemo analitičnost u emotivnim odnosima. Težićemo ka perfekcionizmu i estetskom savršenstvu, vodeći računa o malim detaljima. Međutim, ukoliko želimo da iskoristimo finiji nivo ove Venere, važno je da zavolimo sebe baš onakve kakvi jesmo, pružajući zahvalnost za sve što nam život daje. Na praktičnom nivou, postoji potreba da se u potpunosti oživi ženski princip i da se iscele sva bolna sećanja. Ovde je potrebno prevazići mentalni deo da bismo mogli da se vodimo čistim emocijama. Naši odnosi mogu biti dobri u onoj meri u kojoj uspemo da prihvatimo sebe. U sredu će i Merkur napraviti trigon sa Jupiterom, tako da su nove avanture pred nama! Ovo je dan koji nosi sjajnu energiju, puno optimizma, smeha i uzbudljivih putovanja. Možete napraviti novi plan, razmišljati o svom obrazovanju ili upisu na neki kurs. Sreda je dan za stvaranje vizije jer nam donosi mogućnost da vidimo širu sliku i oslobodimo se ograničenih pogleda.

U četvrtak će Mesec biti u znaku Bika, pa ćemo biti orijentisani na materijalno, kao i povezivanje sa svojim čulima. Ovo je dan koji je povoljan za finansije, uživanje na hedonistički način, odlazak na dobru masažu ili u restoran. 

Petak je dan kada će Sunce ući u znak Device, a Mesec u znak Blizanaca. Budući da će Sunce boraviti u znaku Device sve do 23. septembra, u narednom periodu ćemo biti fokusirani na vredan rad, dobru organizaciju, preciznost i tačnost. Svolju energiju ćemo usmereti ka svakodnevnici, vodeći računa o tome da sve poslove obavimo na vreme. Na jednom nivou, može postojati potreba da se povučemo i zadovoljimo malim stvarima. Bićemo disciplinovani i preokupirani mentalnim aktivnostima u želji da pronađemo adekvatna rešenja. 

U subotu će Venera napraviti konjunkciju sa Marsom u znaku Device, aktivirajući na taj način priču odnosa. Ovo je energija spajanja muškog i ženskog principa, gde strasti mogu biti dominantne, naglašene i nesvesno nas voditi ka određenim izborima. Stoga ovaj aspekt može delovati na nas veoma jako ukoliko ne osvestimo pravi izvor postojećih problema ili nesuglasica koje često mogu stvoriti nezadovoljstvo. Sa druge strane, on nam daje mogućnost da budemo aktivni učesnici koji će poželeti da nešto transformišu ili promene - pre svega kod sebe, a potom se menjaju i svi ostali odnosi. Postoji želja za nadmetanjem i dokazivanjem što može narušiti harmoniju u odnosima. Kada uspemo da pomirimo ova dva principa u sebi, postajemo celoviti i dopuštamo energiji da pravilno kruži.

U nedelju će Mesec i dalje biti u znaku Blizanaca, a tek u večernjim satima će ući u znak Raka. Šta god da budete radili, bitno je da se dobro zabavljate i učinite da vaša komunikacija sa drugima bude potpuno opuštena. Možete otići na kraće putovanje ili izlet sa prijateljima. Ovaj dan provedite u društvenim aktivnostima. “Budite toliko radosni da to postane zarazno”.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD