Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.08.2019.

U nedelji koja je pred nama, Mars će promeniti svoj znak, ulaskom u znak Device, dok će Sunce napraviti konjunkciju sa Venerom u sredu, kao i Merkur kvadrat sa Uranom u petak.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Jarca, potpuno fokusirani na svoje planove i ciljeve. Budući da će u ponedeljak Mesec obrazovati konjunkciju sa Saturnom i sekstil sa Neptunom, nemojte biti previše zahtevni i pratite potrebe svog tela. Ponedeljak je dan u kojem bi trebalo da se utišamo i ne namećemo drugima odgovornost, budući da komunikacija može biti otežana. Umesto toga, usmerite svoju pažnju na sferu spiritualnosti ili umetnosti, negujući osećaj dubokog poverenja. Dan je veoma povoljan za meditaciju i boravak u tišini svog uma, što će nas osloboditi od svih karmičkih neminovnosti.

U utorak popodne, Mesec će ući u znak Vodolije, noseći potrebu da nas oslobodi tereta prošlosti. Utorak je dan kada ćete poželeti da budete potpuno svoji i autentični, ne obazirući se na mišljenje drugih ljudi. Budite pažljivi u komunikaciji sa svojim prijateljima i pružite im podršku za izbore koje prave. Pratite svoju intuiciju i ne sputavajte sebe da uživate u svim neobičnim aktivnostima koje volite.

U sredu će Sunce napraviti konjunkciju sa Venerom u znaku Lava,  pa ovaj “dodir” planeta želi da nas podseti koliko smo posebni jer posedujemo moć da volimo i budemo voljeni. Sreda je dan kada možete da zasijate i pokažete svetu ko ste! Svi reflektori će biti upreti u vas, pa ako unesete svetlost, odnosno svest u svoj život i svoje odnose, možete da očekujete balans i harmoniju u okviru istih. Na jednom nivou, Sunce predstavlja davanje, pa se možete otvoriti za mogućnost da pružite toplinu i unesete radost u nečiji život. Takođe, može se javiti potreba za kreiranjem vrlo posebnih stvari, kao i okrenutost ka čulnim zadovoljstvima. Šta god da radite, radite u velikom stilu i dopustite da ljubav pokuca na vaša vrata.

U četvrtak će Mesec biti i dalje u znaku Vodolije, odakle će napraviti opoziciju sa Suncem i Venerom. To može pokrenuti našu potrebu da se oslobodimo od svake emocije koja nas vezuje i probudimo svoju pravu prirodu. Preispitajte koliko ste iskreni prema sebi, kao i u svojim odnosima, bivajući otvoreni za sve nove mogućnosti. 

Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom u četvrtak uveče, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu, budući da nas unutrašnji impulsi lako podstiču na burnije reagovanje. Stoga, iznenadne situacije mogu nastati u cilju da nas nauče da u svakom trenutku negujemo svoj unutrašnji mir. Nemojte donositi odluke iznenada, već ih ostavite da prenoće. Takođe, budite obrazrivi u saobraćaju – pogotovo na raskrsnicama, mostovima i petljama. Ukoliko tragate za nekim novim rešenjem, možete doći do radikalnih i originalnih ideja. Postoji dublja potreba da se razbije monotonija budući da će naš um biti fasciniran svim onim što je drugačije.

S obzirom da će u petak i subotu Mesec biti u znaku Riba, vikend možete iskoristiti za potpunu relaksaciju i odmor – bilo da odlučite da provedete vreme blizu vode, na nekom tihom mestu u prirodi ili stvarajući nešto veoma kreativno. Možemo biti senzibilniji i emotivniji nego inače, tako da pratite svoju intuiciju i neka vas ona odvede do potrebnih odgovora. Izađite na neko mesto sa lepom muzikom koja će vas povezati sa svim vašim čulima.

Nedelja je dan kada Mars ulazi u znak Device, a Mesec u znak Ovna. Budući da će Mars biti u znaku Device sve do 4. oktobra, period koji je pred nama nam donosi mogućnost da vrednim radom dođemo do ostvarenja svih svojih ciljeva. Pre bilo koje akcije, trudite se da napravite dobru strategiju koje ćete se pridržavati, budući da Mars u Devici poštuje strukturu i organizovanost. Nemojte biti previše samokritični, već se fokusirajte na male akcije koje će vas voditi do velikih projekata. Takođe, ne zaboravite da svom telu priuštite lakoću, uvođenjem novih i zdravih navika. “Uspeh se nalazi u kreiranju koristi za sve i uživanju u tom procesu. Ako se fokusiraš na to i usvojiš ovu definiciju, uspeh je zagarantovan.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD