Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.08.2019.

U nedelji koja je pred nama, Mars će promeniti svoj znak, ulaskom u znak Device, dok će Sunce napraviti konjunkciju sa Venerom u sredu, kao i Merkur kvadrat sa Uranom u petak.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Jarca, potpuno fokusirani na svoje planove i ciljeve. Budući da će u ponedeljak Mesec obrazovati konjunkciju sa Saturnom i sekstil sa Neptunom, nemojte biti previše zahtevni i pratite potrebe svog tela. Ponedeljak je dan u kojem bi trebalo da se utišamo i ne namećemo drugima odgovornost, budući da komunikacija može biti otežana. Umesto toga, usmerite svoju pažnju na sferu spiritualnosti ili umetnosti, negujući osećaj dubokog poverenja. Dan je veoma povoljan za meditaciju i boravak u tišini svog uma, što će nas osloboditi od svih karmičkih neminovnosti.

U utorak popodne, Mesec će ući u znak Vodolije, noseći potrebu da nas oslobodi tereta prošlosti. Utorak je dan kada ćete poželeti da budete potpuno svoji i autentični, ne obazirući se na mišljenje drugih ljudi. Budite pažljivi u komunikaciji sa svojim prijateljima i pružite im podršku za izbore koje prave. Pratite svoju intuiciju i ne sputavajte sebe da uživate u svim neobičnim aktivnostima koje volite.

U sredu će Sunce napraviti konjunkciju sa Venerom u znaku Lava,  pa ovaj “dodir” planeta želi da nas podseti koliko smo posebni jer posedujemo moć da volimo i budemo voljeni. Sreda je dan kada možete da zasijate i pokažete svetu ko ste! Svi reflektori će biti upreti u vas, pa ako unesete svetlost, odnosno svest u svoj život i svoje odnose, možete da očekujete balans i harmoniju u okviru istih. Na jednom nivou, Sunce predstavlja davanje, pa se možete otvoriti za mogućnost da pružite toplinu i unesete radost u nečiji život. Takođe, može se javiti potreba za kreiranjem vrlo posebnih stvari, kao i okrenutost ka čulnim zadovoljstvima. Šta god da radite, radite u velikom stilu i dopustite da ljubav pokuca na vaša vrata.

U četvrtak će Mesec biti i dalje u znaku Vodolije, odakle će napraviti opoziciju sa Suncem i Venerom. To može pokrenuti našu potrebu da se oslobodimo od svake emocije koja nas vezuje i probudimo svoju pravu prirodu. Preispitajte koliko ste iskreni prema sebi, kao i u svojim odnosima, bivajući otvoreni za sve nove mogućnosti. 

Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom u četvrtak uveče, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu, budući da nas unutrašnji impulsi lako podstiču na burnije reagovanje. Stoga, iznenadne situacije mogu nastati u cilju da nas nauče da u svakom trenutku negujemo svoj unutrašnji mir. Nemojte donositi odluke iznenada, već ih ostavite da prenoće. Takođe, budite obrazrivi u saobraćaju – pogotovo na raskrsnicama, mostovima i petljama. Ukoliko tragate za nekim novim rešenjem, možete doći do radikalnih i originalnih ideja. Postoji dublja potreba da se razbije monotonija budući da će naš um biti fasciniran svim onim što je drugačije.

S obzirom da će u petak i subotu Mesec biti u znaku Riba, vikend možete iskoristiti za potpunu relaksaciju i odmor – bilo da odlučite da provedete vreme blizu vode, na nekom tihom mestu u prirodi ili stvarajući nešto veoma kreativno. Možemo biti senzibilniji i emotivniji nego inače, tako da pratite svoju intuiciju i neka vas ona odvede do potrebnih odgovora. Izađite na neko mesto sa lepom muzikom koja će vas povezati sa svim vašim čulima.

Nedelja je dan kada Mars ulazi u znak Device, a Mesec u znak Ovna. Budući da će Mars biti u znaku Device sve do 4. oktobra, period koji je pred nama nam donosi mogućnost da vrednim radom dođemo do ostvarenja svih svojih ciljeva. Pre bilo koje akcije, trudite se da napravite dobru strategiju koje ćete se pridržavati, budući da Mars u Devici poštuje strukturu i organizovanost. Nemojte biti previše samokritični, već se fokusirajte na male akcije koje će vas voditi do velikih projekata. Takođe, ne zaboravite da svom telu priuštite lakoću, uvođenjem novih i zdravih navika. “Uspeh se nalazi u kreiranju koristi za sve i uživanju u tom procesu. Ako se fokusiraš na to i usvojiš ovu definiciju, uspeh je zagarantovan.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD