Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 11.08.2019.

Nedelja koja je pred nama je nedelja bez izazovnih planetarnih aspekata, tako da ćemo biti podstaknuti da kreiramo sve one lepe stvari.

U ponedeljak će Mesec biti u znaku Vage, stavljajući akcenat na međuljudske odnose. Prijaće nam da sve radimo u paru i prepustimo se osećaju zaljubljenosti. Ljubav će nas inspirisati na umetnost i stvaranje „mirišljave atmosfere“, gde je sve estetski lepo poslagano. Vodite računa da ne budete previše zahtevni budući da to može voditi do zahlađenja u emotivnim odnosima. Ne forsirajte ništa i pustite da stvari idu svojim tokom.

Već u utorak popodne, Mesec će ući u znak Škorpiona pa nas može podstaknuti da se suočimo sa svim onim neudobnim emocijama koje lako izbacuju strahove na površinu. Nemojte ih potiskivati, već budite motivisani da otkrijete uzroke svojih strahova. Mesec u Škorpionu nam pruža mogućnost da se brzo regenerišemo i izbacimo iz svog sistema sva ona negativna uverenja koja nas blokiraju da idemo dalje. Strasti mogu biti naglašene, kao i potreba da posedujemo nekoga ili nešto, a sve to samo zato što mislimo da ćemo tako biti sigurni, daleko od strahova i želje da promenimo stvari u svom životu. Ipak, pobeda nad strahom je početak mudrosti, i vodi nas do potpunog oslobađanja.

Sunce će napraviti trigon sa Jupiterom u sredu, pa nas ovaj aspekt vodi do priznanja, uspeha i samoafirmisanja. Ovo je dan koji vam donosi mogućnost da budete unapređeni, dobijete neku nagradu ili zaslugu za svoja dela. Možete predočiti svetu svoje ideje ili nove poslovne projekte, posebno one koji su povezani sa inostranstvom. Ljudi će prepoznati plemenite namere, a vaš entuzijazam ih može ohrabriti. Očekujte podršku od autoriteta i svih uspešnih, muških figura. Sunce u trigonu sa Jupiterom je veoma povoljan aspekt za visoko obrazovanje, putovanja, vitalnost i praktično primenjivanje životne filozofije. Naglašena je ambicioznost, optimizam i radost života. 

U četvrtak uveče, Venera će takođe obrazovati trigon sa Jupiterom. Ovo je energija koja bi volela da sve svoje želje manifestuje u jednom trenutku. Da bi se izobilje udvostručilo, potrebno je da održavamo stanje sreće. Trigon Venere i Jupitera može doneti poznanstva i ljubavne susrete sa strancima ili u inostranstvu, ali isto tako nam nudi mogućnost da uživamo u postojećim odnosima i kreiramo uzbudljive avanture. Ovaj aspekt donosi i uspeh na polju finansija. Poželećemo da se zabavimo, izlazimo, budemo viđeni i podelimo sa drugima svoje darove, zajedno kreirajući i čineći svet boljim mestom. Imaćemo podršku na svakom polju ukoliko možemo da stvorimo osećaj poverenja. Ako planirate putovanje ili da provedete vreme sa svojom voljenom osobom, možete osetiti posebno zadovoljstvo i zahvalnost za sve lepe prilike koje vam se ukažu.

U petak i subotu neće biti planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati. Budući da će biti u znaku Strelca, ova dva dana možete iskoristiti da učite i istražujete, putujete ili kreirate nove vizije. Puno razumevanja i želja da budemo humani i pomognemo drugima, budi se dok Mesec prolazi kroz znak Strelca. Odredite svoje prioritete i pokušajte da se fokusirate na jednu stvar.

U nedelju će Mesec ući u znak Jarca, pa će biti potrebno da omogućite sebi predah i odmor. Iako se može javiti emotivna distanciranost ili potreba da se izolujemo od drugih, ovo je dan koji nam može doneti direktne odgovore na važna pitanja i jasne znakove. Merkur će u nedelju uveče ponovo ući u znak Lava, pružajući nam još jednom šansu da jasno i glasno kažemo šta mislimo i iznesemo svoj stav. Sve ono što ste počeli da kreirate dok je Merkur bio retrogradan u znaku Lava, sada možete nastaviti. Bude se stare ideje ali u potpuno novom svetlu, što nam daje osećaj da je sve u redu i da smo na svom putu. „Ono što vodi i vuče svet, nisu lokomotive, nego ideje.“

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD