Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 11.08.2019.

Nedelja koja je pred nama je nedelja bez izazovnih planetarnih aspekata, tako da ćemo biti podstaknuti da kreiramo sve one lepe stvari.

U ponedeljak će Mesec biti u znaku Vage, stavljajući akcenat na međuljudske odnose. Prijaće nam da sve radimo u paru i prepustimo se osećaju zaljubljenosti. Ljubav će nas inspirisati na umetnost i stvaranje „mirišljave atmosfere“, gde je sve estetski lepo poslagano. Vodite računa da ne budete previše zahtevni budući da to može voditi do zahlađenja u emotivnim odnosima. Ne forsirajte ništa i pustite da stvari idu svojim tokom.

Već u utorak popodne, Mesec će ući u znak Škorpiona pa nas može podstaknuti da se suočimo sa svim onim neudobnim emocijama koje lako izbacuju strahove na površinu. Nemojte ih potiskivati, već budite motivisani da otkrijete uzroke svojih strahova. Mesec u Škorpionu nam pruža mogućnost da se brzo regenerišemo i izbacimo iz svog sistema sva ona negativna uverenja koja nas blokiraju da idemo dalje. Strasti mogu biti naglašene, kao i potreba da posedujemo nekoga ili nešto, a sve to samo zato što mislimo da ćemo tako biti sigurni, daleko od strahova i želje da promenimo stvari u svom životu. Ipak, pobeda nad strahom je početak mudrosti, i vodi nas do potpunog oslobađanja.

Sunce će napraviti trigon sa Jupiterom u sredu, pa nas ovaj aspekt vodi do priznanja, uspeha i samoafirmisanja. Ovo je dan koji vam donosi mogućnost da budete unapređeni, dobijete neku nagradu ili zaslugu za svoja dela. Možete predočiti svetu svoje ideje ili nove poslovne projekte, posebno one koji su povezani sa inostranstvom. Ljudi će prepoznati plemenite namere, a vaš entuzijazam ih može ohrabriti. Očekujte podršku od autoriteta i svih uspešnih, muških figura. Sunce u trigonu sa Jupiterom je veoma povoljan aspekt za visoko obrazovanje, putovanja, vitalnost i praktično primenjivanje životne filozofije. Naglašena je ambicioznost, optimizam i radost života. 

U četvrtak uveče, Venera će takođe obrazovati trigon sa Jupiterom. Ovo je energija koja bi volela da sve svoje želje manifestuje u jednom trenutku. Da bi se izobilje udvostručilo, potrebno je da održavamo stanje sreće. Trigon Venere i Jupitera može doneti poznanstva i ljubavne susrete sa strancima ili u inostranstvu, ali isto tako nam nudi mogućnost da uživamo u postojećim odnosima i kreiramo uzbudljive avanture. Ovaj aspekt donosi i uspeh na polju finansija. Poželećemo da se zabavimo, izlazimo, budemo viđeni i podelimo sa drugima svoje darove, zajedno kreirajući i čineći svet boljim mestom. Imaćemo podršku na svakom polju ukoliko možemo da stvorimo osećaj poverenja. Ako planirate putovanje ili da provedete vreme sa svojom voljenom osobom, možete osetiti posebno zadovoljstvo i zahvalnost za sve lepe prilike koje vam se ukažu.

U petak i subotu neće biti planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati. Budući da će biti u znaku Strelca, ova dva dana možete iskoristiti da učite i istražujete, putujete ili kreirate nove vizije. Puno razumevanja i želja da budemo humani i pomognemo drugima, budi se dok Mesec prolazi kroz znak Strelca. Odredite svoje prioritete i pokušajte da se fokusirate na jednu stvar.

U nedelju će Mesec ući u znak Jarca, pa će biti potrebno da omogućite sebi predah i odmor. Iako se može javiti emotivna distanciranost ili potreba da se izolujemo od drugih, ovo je dan koji nam može doneti direktne odgovore na važna pitanja i jasne znakove. Merkur će u nedelju uveče ponovo ući u znak Lava, pružajući nam još jednom šansu da jasno i glasno kažemo šta mislimo i iznesemo svoj stav. Sve ono što ste počeli da kreirate dok je Merkur bio retrogradan u znaku Lava, sada možete nastaviti. Bude se stare ideje ali u potpuno novom svetlu, što nam daje osećaj da je sve u redu i da smo na svom putu. „Ono što vodi i vuče svet, nisu lokomotive, nego ideje.“

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD