Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 28.07.2019.

U nedelji koja je pred nama, Sunce i Venera menjaju svoj znak i ulaze u znak Lava. Ova nedelja donosi sasvim posebnu, lepršavu energiju koja će nas prebaciti u osećaj lakoće.

Ponedeljak započinjemo sa Mesečevim ulaskom u znak Ovna, što će obeležiti jedan aktivan početak radne nedelje. Imaćete dosta snage i elana da pokrenete nove stvari, nove projekte, da budete fizički aktivni i preuzmete inicijativu. Nemojte biti previše impulsivni i brzopleti, već mudro startujte.

U utorak nam Sunce ulazi u znak Lava, nagoveštavajući da je pred nama period u kojem treba da se probudimo i zablistamo! Naša dela će biti prepoznata, pa je ovo sjajno vreme da radite na promociji svojih poslova, svoje kreativnosti i svega što pokreće vašu stvaralačku energiju. Sunce u Lavu nas uči kako da živimo pravi potencijal svog života, kako da verujemo u snove i podelimo sa drugima svoje darove. Lakše ćemo organizovati sve što je potrebno, uz jasan osećaj vizije i sa puno samopouzdanja. Naglašena je želja da pomognemo drugima, da se dobro zabavimo, uživamo u stvarima koje volimo i koje nas nadahnjuju. Pratite svoje srce i za vas neće postojati nijedna prepreka!

U sredu će Mesec i dalje biti u znaku Ovna, a tek će u večernjim časovima ući u znak Bika. Sreda je dan kada bi trebalo da budemo pažljiviji u komunikaciji sa drugima i da više osećamo kako svoje, tako i tuđe potrebe, budući da osećanja i um mogu biti „posvađani“. Nemojte da imate prevelika očekivanja kada su u pitanju emotivni odnosi. Naoružajte se strpljenjem, ne radite ništa iznad svojih mogućnosti i budite nežni prema sebi.

Četvrtak je dan kada će Merkur biti u konjunkciji sa Venerom, a Mars će napraviti trigon sa Jupiterom. Venera u konjunkciji sa Merkurom će nas učiniti nasmejanima, bezbrižnima i moći ćemo da sa lakoćom iskažemo svoje emocije. Možete planirati odlazak na put sa voljenom osobom ili će vam se pružiti prilika za ljubavni susret. Budi se bliskost u odnosima i lako dolazimo do zajedničkih rešenja. Iskoristite ovaj aspekt da se zabavite, plešete, možda napišete ljubavne stihove ili izjavite nekome ljubav. Budući da istog dana Mars gradi trigon sa Jupiterom, ovaj aspekt  govori da je vreme da donesemo prave odluke i pokrenemo stvari od velikog značaja. Svaka akcija se zasniva na pravednom i plemenitom principu, što donosi uspeh i nagradu (pogotovo po pitanju svih pravnih stvari). Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je sa Jupiterom važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja.

Budući da će u petak Mesec biti u znaku Bika, možete raditi sve što je praktično, što vas povezuje sa materijom i pruža vam osećaj udobnosti. Skuvajte obilan i ukusan obrok, priuštite sebi masažu ili napravite izlet u prirodi.

U subotu i nedelju će Mesec biti u znaku Blizanaca, stavljajući akcenat na komunikaciju, zabavu, rađanje novih ideja, odlazak na kraća putovanja i druženje. Budući da će u subotu Venera biti na poslednjem stepenu znaka Raka, sačekajte nedelju ukoliko planirate nove ljubavne susrete, jer je nedelja dan kada Venera ulazi u znak Lava. Kada se Venera nađe u ovom vatrenom znaku, ona želi da uživa u raskošnim, glamuroznim stvarima i da se pojavljuje na veoma specijalnim mestima. Ovo je period u kojem ćemo sa lakoćom dozvoliti sebi da se popnemo na svoj presto i priuštimo najlepše stvari koje dolaze iz našeg stanja sreće. Dok Venera bude prolazila kroz znak Lava, pozvaće nas da se potpuno fokusiramo na sebe. Takođe, učiće nas da nije potrebno da tražimo potvrdu od drugih da vredimo ili zaslužujemo ljubav, već da raskoš i sjaj pronađemo prvo u svom srcu. 

Prepoznajte svoje želje u periodu koji je pred nama i volite svim srcem jer “Ljubav je igra koja se može igrati udvoje tako da oboje pobede.”

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD