Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 21.07.2019.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Jarca, dok nas u utorak očekuje i Lunarna eklipsa, koja će se u Beogradu odigrati u večernjim časovima.

Ponedeljak je dan kada se možemo u potpunosti okrenuti ka poslovnim obavezama, pokušavajući da pronađemo nova i adekvatna rešenja. Prošlost će pokucati na velika vrata i navesti nas da osvestimo sve ono što nas pritiska ili stvara osećaj tuge. Budući da nas u utorak očekuje Lunarna eklipsa u znaku Jarca, moraćemo da se suočimo sa svim onim stvarima koje su ostale nedovršene, jer nas upravo one navode da dublje tragamo i „kopamo po svojim ruševinama“. Ovo je nedelja koja može biti puna izazova ukoliko ne odlučimo da preokrenemo stvari u svoju korist. Bude se najdalja sećanja, a energija koja vibrira želi da nas podseti da se vratimo na sebe i svoje emocije. Nemojte ništa potiskivati, već preuzmite odgovornost za stanje u kojem se nalazite. Neka fokus bude na vašem telu (kao i na emocijama), možete piti što više vode, jesti laganu hranu i odmarati.

U sredu će Mesec ući u znak Vodolije, dok će Venera obrazovati opoziciju sa Saturnom. Još jedan dan kada je akcenat na odnosima, emocijama i oslobađanju od svega što nam više ne služi. Ne gušite svoju autentičnost samo zato što ste navikli da budete u zoni komfora. Može se javiti emotivno nezadovoljstvo ili usamljenost ukoliko očekujemo da druga strana bude ta koja će nam pružiti nežnost i brižnost. Bilo koja okolnost koja nam dolazi, pruža nam mogućnost da se oslobodimo tereta prošlosti i da na osnovu pređašnjih iskustava, pomognemo sebi da budemo svoja najbolja verzija. Da bismo mogli da iskoristimo energiju ovog dana da radi u pravom smeru, potrebno je da usmerimo pažnju na svoje potrebe. Zapitajte se da li ste možda previše grubi prema sebi i da li na nekom nivou kažnjavate sebe. Ne odbacujte svoje delove olako, već pokušajte da u svakom pronađete nešto oplemenjujuće. Budite pažljivi sa svojim finansijama.

U četvrtak se budi ženska energija koja donosi senzualnost i pokreće nas na uživanje u laganim notama. Budući da će Venera obrazovati trigon sa Neptunom, ovaj aspekt će posebno pokrenuti i inspirisati one koji ga imaju kao natalno sećanje. Sve što vam se javi kao nova ideja ili vam dođe spontano kroz maštanje, možete razmotriti ili se motivisati da to materijalizujete. Uživajte u kreativnom stvaranju ili ulepšavanju. Takođe, budi se interesovanje za modu, film, muziku, poetiku i sve ono što nas inspiriše na lakoću postojanja. Plešite što više kako biste se povezali sa svojim čulima i osetili moć ove prelepe ženske energije!

U petak će retrogradni Merkur ponovo ući u znak Raka, tako da nas može vratiti na situacije i događaje koji su ostali nedovršeni ili nerazjašnjeni, a tiču se porodice, imovinskog stanja, emotivnih odnosa ili promene mesta prebivališta. Vratite se u određene situacije koje su kod vas proizvele buicu osećanja i osetite šta vas ponajviše sputava ili koja vas emocija blokira. 

Mesec u Ribama će u subotu napraviti sekstil sa Uranom, pa je ovaj dan idealan za sve one koji se bave nečim iz domena umetnosti, ezoterije, psihologije ili filozofije, budući da možete doći do novih uvida ili otkrića. Uronite u svoj tajanstveni svet i prenesite drugima poruke i saznanja koja budete dobili. Ovaj dan možete provesti na nekom tihom mestu, pored vode, kreirajući i maštajući nove stvari.

Nedelja je dan kada će Venera napraviti opoziciju sa Plutonom, dok će Sunce biti u konjunkciji sa Merkurom. Venera u opoziciji sa Plutonom će nam pomoći u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju i oslobađanje od svih dualnosti. Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidećemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. Budući da će istog dana Merkur biti u konjunkciji sa Suncem, budi se naglašena svest o sebi, pre svega kroz mental. Postoji velika potreba da se izrazimo i otvoreno kažemo drugima ono što mislimo, pa je jako važno da nađemo pravu meru i način na koji ćemo komunicirati (budući da je Merkur retrogradan). Ovo je dan kada vas može inspirisati sve što predstavlja Merkur – bilo da su to vaši prijatelji, neka knjiga, kraće putovanje ili slučajni prolaznik. Pratite poruke koje dobijate jer baš sada možete pronaći potrebno i kreativno rešenje!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD