Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 08. do 14.07.2019.

Nedelja koja je iza nas je bila prilično intezivna, budući da smo otpočeli proces otpuštanja starih navika. Međutim, u nedelji koja je pred nama, pravićemo retrospektivu i pokušati da razumemo svoje pređašnje postupke i odluke. 

U ponedeljak Merkur kreće u svoj retrogradni hod, što će nas vratiti na određene situacije, ljude i događaje, sve dok ne uspemo da dođemo do osećaja zaokruženosti u svojim odnosima. Ovo je period kada se ne treba nadmetati i ulaziti u borbe i rasprave, što se sve može aktivirati u cilju da dokažemo drugima da vredimo (Merkur u Lavu). Umesto toga, potrebno je da se vratimo unatrag i razmislimo koji je to trenutak kada smo sebe uskratili za nešto – retrogradni Merkur u Lavu želi da nas podseti na stvari koje volimo da radimo i vrati nam neke super ideje na koje smo možda zaboravili. Vreme retrogradnosti je vreme kada treba da uvidimo šta u našem sistemu ne funkcioniše dobro, kako bismo mogli da radimo na tome i stvorimo još bolji sistem. Istog dana će Venera obrazovati sekstil sa Uranom, podsećajući nas po ko zna koji put, da smo istinski slobodni samo kada volimo. Ljubav se rađa pod neobičnim okolnostima, bez najave i spontano. Imaćemo potrebu da podelimo svoja osećanja sa prijateljima ili da priznamo sebi da prema nekom od njih možda gajimo emocije ljubavne prirode. S obzirom da se Mesec nalazi u znaku Vage, on dodatno aktivira tematiku odnosa. Venera u aspektu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo neku svoju novu definiciju ljubavi.

U utorak će Merkur obrazovati konjunkciju sa Marsom, kao i Sunce opoziciju sa Saturnom. Merkur u konjunkciji sa Marsom u Lavu budi muški princip i motiviše nas da pokrećemo nove projekte. Mentalni fokus je izoštren, brzo i jasno razmišljamo i znamo šta želimo da postignemo jer su um i telo u skladu. Međutim, da vas ova brzopletost ne bi odvela u neželjenom smeru, oslušnite dobro želje svog srca, budući da istog dana Sunce obrazuje opoziciju sa Saturnom, pa možda se u vremenu ne možemo videti jasno sa donetom odlukom. Važno je da prihvatimo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe.

Meseć će ući u sredu u znak Škorpiona. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Ovo je dan kada treba da iznesemo na videlo sve svoje povrede i emocije koje smo potiskivali. Podelite sa drugima ono što vas tišti i iskoristite ovu snažnu energiju za transformisanje svega negativnog u pozitivno.  

U četvrtak, Sunce će napraviti trigon sa Neptunom kao i Mars kvadrat sa Uranom. S obzirom da se Sunce odnosi na naš svesni, voljni deo, a Neptun na veoma dubok, podsvesni deo, uz protočan aspekt kao što je trigon, moguća je njihova integracija i usklađeno delovanje. Sunce udruženo sa Neptunom nam daje viziju i priliku da intuitivno osetimo i pojmimo stvari oko sebe. Možemo se identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. U nama se budi potreba da verujemo u nešto više, da se pustimo, posmatramo i intuitivno osvestimo i pojmimo svet oko sebe. Budući da će u četvrtak uveče Mars obrazovati kvadrat sa Uranom, energija dana se menja, pa bi idealno bilo da se zadržimo u tišini koju nosi aspekt trigona Sunca i Neptuna. Kvadrat Urana i Marsa predstavlja ogromnu energiju kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom - možemo se pobuniti protiv nametanja tuđe volje jer Mars u Lavu želi da istakne sebe i postane nezavisan. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni (Mars) i prisutni u sadašnjem trenutku (Uran).

U petak popodne Mesec ulazi u znak Strelca, u kojem će boraviti sve do ponedeljka. Petak je dan za putovanja, izlete i druženje jer možemo imati želju da podelimo sa nekim nova saznanja do kojih smo došli. S obzirom da će u subotu uveče Mesec biti u konjunkciji sa Jupiterom, ukoliko niste otputovali, izađite i zabavite se jer vas očekuje odličan provod uz puno smeha i srećnih okolnosti. 

Nedelja je dan za odmor i regeneraciju budući da će Sunce obrazovati opoziciju sa Plutonom. Iako ovaj aspekt za mnoge može biti bolna tačka, budući da se bude ne samo naša sećanja, već i sećanja naših predaka, potrebno je da potražite snagu u sebi i osetite moć sopstvenog bića. 

“Što se više povezujete sa moći u vama, slobodniji ste u svim oblastima života.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD