Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 14.07.2019.

Nedelja koja je iza nas je bila prilično intezivna, budući da smo otpočeli proces otpuštanja starih navika. Međutim, u nedelji koja je pred nama, pravićemo retrospektivu i pokušati da razumemo svoje pređašnje postupke i odluke. 

U ponedeljak Merkur kreće u svoj retrogradni hod, što će nas vratiti na određene situacije, ljude i događaje, sve dok ne uspemo da dođemo do osećaja zaokruženosti u svojim odnosima. Ovo je period kada se ne treba nadmetati i ulaziti u borbe i rasprave, što se sve može aktivirati u cilju da dokažemo drugima da vredimo (Merkur u Lavu). Umesto toga, potrebno je da se vratimo unatrag i razmislimo koji je to trenutak kada smo sebe uskratili za nešto – retrogradni Merkur u Lavu želi da nas podseti na stvari koje volimo da radimo i vrati nam neke super ideje na koje smo možda zaboravili. Vreme retrogradnosti je vreme kada treba da uvidimo šta u našem sistemu ne funkcioniše dobro, kako bismo mogli da radimo na tome i stvorimo još bolji sistem. Istog dana će Venera obrazovati sekstil sa Uranom, podsećajući nas po ko zna koji put, da smo istinski slobodni samo kada volimo. Ljubav se rađa pod neobičnim okolnostima, bez najave i spontano. Imaćemo potrebu da podelimo svoja osećanja sa prijateljima ili da priznamo sebi da prema nekom od njih možda gajimo emocije ljubavne prirode. S obzirom da se Mesec nalazi u znaku Vage, on dodatno aktivira tematiku odnosa. Venera u aspektu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo neku svoju novu definiciju ljubavi.

U utorak će Merkur obrazovati konjunkciju sa Marsom, kao i Sunce opoziciju sa Saturnom. Merkur u konjunkciji sa Marsom u Lavu budi muški princip i motiviše nas da pokrećemo nove projekte. Mentalni fokus je izoštren, brzo i jasno razmišljamo i znamo šta želimo da postignemo jer su um i telo u skladu. Međutim, da vas ova brzopletost ne bi odvela u neželjenom smeru, oslušnite dobro želje svog srca, budući da istog dana Sunce obrazuje opoziciju sa Saturnom, pa možda se u vremenu ne možemo videti jasno sa donetom odlukom. Važno je da prihvatimo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe.

Meseć će ući u sredu u znak Škorpiona. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Ovo je dan kada treba da iznesemo na videlo sve svoje povrede i emocije koje smo potiskivali. Podelite sa drugima ono što vas tišti i iskoristite ovu snažnu energiju za transformisanje svega negativnog u pozitivno.  

U četvrtak, Sunce će napraviti trigon sa Neptunom kao i Mars kvadrat sa Uranom. S obzirom da se Sunce odnosi na naš svesni, voljni deo, a Neptun na veoma dubok, podsvesni deo, uz protočan aspekt kao što je trigon, moguća je njihova integracija i usklađeno delovanje. Sunce udruženo sa Neptunom nam daje viziju i priliku da intuitivno osetimo i pojmimo stvari oko sebe. Možemo se identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. U nama se budi potreba da verujemo u nešto više, da se pustimo, posmatramo i intuitivno osvestimo i pojmimo svet oko sebe. Budući da će u četvrtak uveče Mars obrazovati kvadrat sa Uranom, energija dana se menja, pa bi idealno bilo da se zadržimo u tišini koju nosi aspekt trigona Sunca i Neptuna. Kvadrat Urana i Marsa predstavlja ogromnu energiju kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom - možemo se pobuniti protiv nametanja tuđe volje jer Mars u Lavu želi da istakne sebe i postane nezavisan. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni (Mars) i prisutni u sadašnjem trenutku (Uran).

U petak popodne Mesec ulazi u znak Strelca, u kojem će boraviti sve do ponedeljka. Petak je dan za putovanja, izlete i druženje jer možemo imati želju da podelimo sa nekim nova saznanja do kojih smo došli. S obzirom da će u subotu uveče Mesec biti u konjunkciji sa Jupiterom, ukoliko niste otputovali, izađite i zabavite se jer vas očekuje odličan provod uz puno smeha i srećnih okolnosti. 

Nedelja je dan za odmor i regeneraciju budući da će Sunce obrazovati opoziciju sa Plutonom. Iako ovaj aspekt za mnoge može biti bolna tačka, budući da se bude ne samo naša sećanja, već i sećanja naših predaka, potrebno je da potražite snagu u sebi i osetite moć sopstvenog bića. 

“Što se više povezujete sa moći u vama, slobodniji ste u svim oblastima života.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD