Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 14.07.2019.

Nedelja koja je iza nas je bila prilično intezivna, budući da smo otpočeli proces otpuštanja starih navika. Međutim, u nedelji koja je pred nama, pravićemo retrospektivu i pokušati da razumemo svoje pređašnje postupke i odluke. 

U ponedeljak Merkur kreće u svoj retrogradni hod, što će nas vratiti na određene situacije, ljude i događaje, sve dok ne uspemo da dođemo do osećaja zaokruženosti u svojim odnosima. Ovo je period kada se ne treba nadmetati i ulaziti u borbe i rasprave, što se sve može aktivirati u cilju da dokažemo drugima da vredimo (Merkur u Lavu). Umesto toga, potrebno je da se vratimo unatrag i razmislimo koji je to trenutak kada smo sebe uskratili za nešto – retrogradni Merkur u Lavu želi da nas podseti na stvari koje volimo da radimo i vrati nam neke super ideje na koje smo možda zaboravili. Vreme retrogradnosti je vreme kada treba da uvidimo šta u našem sistemu ne funkcioniše dobro, kako bismo mogli da radimo na tome i stvorimo još bolji sistem. Istog dana će Venera obrazovati sekstil sa Uranom, podsećajući nas po ko zna koji put, da smo istinski slobodni samo kada volimo. Ljubav se rađa pod neobičnim okolnostima, bez najave i spontano. Imaćemo potrebu da podelimo svoja osećanja sa prijateljima ili da priznamo sebi da prema nekom od njih možda gajimo emocije ljubavne prirode. S obzirom da se Mesec nalazi u znaku Vage, on dodatno aktivira tematiku odnosa. Venera u aspektu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo neku svoju novu definiciju ljubavi.

U utorak će Merkur obrazovati konjunkciju sa Marsom, kao i Sunce opoziciju sa Saturnom. Merkur u konjunkciji sa Marsom u Lavu budi muški princip i motiviše nas da pokrećemo nove projekte. Mentalni fokus je izoštren, brzo i jasno razmišljamo i znamo šta želimo da postignemo jer su um i telo u skladu. Međutim, da vas ova brzopletost ne bi odvela u neželjenom smeru, oslušnite dobro želje svog srca, budući da istog dana Sunce obrazuje opoziciju sa Saturnom, pa možda se u vremenu ne možemo videti jasno sa donetom odlukom. Važno je da prihvatimo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe.

Meseć će ući u sredu u znak Škorpiona. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Ovo je dan kada treba da iznesemo na videlo sve svoje povrede i emocije koje smo potiskivali. Podelite sa drugima ono što vas tišti i iskoristite ovu snažnu energiju za transformisanje svega negativnog u pozitivno.  

U četvrtak, Sunce će napraviti trigon sa Neptunom kao i Mars kvadrat sa Uranom. S obzirom da se Sunce odnosi na naš svesni, voljni deo, a Neptun na veoma dubok, podsvesni deo, uz protočan aspekt kao što je trigon, moguća je njihova integracija i usklađeno delovanje. Sunce udruženo sa Neptunom nam daje viziju i priliku da intuitivno osetimo i pojmimo stvari oko sebe. Možemo se identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. U nama se budi potreba da verujemo u nešto više, da se pustimo, posmatramo i intuitivno osvestimo i pojmimo svet oko sebe. Budući da će u četvrtak uveče Mars obrazovati kvadrat sa Uranom, energija dana se menja, pa bi idealno bilo da se zadržimo u tišini koju nosi aspekt trigona Sunca i Neptuna. Kvadrat Urana i Marsa predstavlja ogromnu energiju kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom - možemo se pobuniti protiv nametanja tuđe volje jer Mars u Lavu želi da istakne sebe i postane nezavisan. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni (Mars) i prisutni u sadašnjem trenutku (Uran).

U petak popodne Mesec ulazi u znak Strelca, u kojem će boraviti sve do ponedeljka. Petak je dan za putovanja, izlete i druženje jer možemo imati želju da podelimo sa nekim nova saznanja do kojih smo došli. S obzirom da će u subotu uveče Mesec biti u konjunkciji sa Jupiterom, ukoliko niste otputovali, izađite i zabavite se jer vas očekuje odličan provod uz puno smeha i srećnih okolnosti. 

Nedelja je dan za odmor i regeneraciju budući da će Sunce obrazovati opoziciju sa Plutonom. Iako ovaj aspekt za mnoge može biti bolna tačka, budući da se bude ne samo naša sećanja, već i sećanja naših predaka, potrebno je da potražite snagu u sebi i osetite moć sopstvenog bića. 

“Što se više povezujete sa moći u vama, slobodniji ste u svim oblastima života.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD