Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. do 14.07.2019.

Nedelja koja je iza nas je bila prilično intezivna, budući da smo otpočeli proces otpuštanja starih navika. Međutim, u nedelji koja je pred nama, pravićemo retrospektivu i pokušati da razumemo svoje pređašnje postupke i odluke. 

U ponedeljak Merkur kreće u svoj retrogradni hod, što će nas vratiti na određene situacije, ljude i događaje, sve dok ne uspemo da dođemo do osećaja zaokruženosti u svojim odnosima. Ovo je period kada se ne treba nadmetati i ulaziti u borbe i rasprave, što se sve može aktivirati u cilju da dokažemo drugima da vredimo (Merkur u Lavu). Umesto toga, potrebno je da se vratimo unatrag i razmislimo koji je to trenutak kada smo sebe uskratili za nešto – retrogradni Merkur u Lavu želi da nas podseti na stvari koje volimo da radimo i vrati nam neke super ideje na koje smo možda zaboravili. Vreme retrogradnosti je vreme kada treba da uvidimo šta u našem sistemu ne funkcioniše dobro, kako bismo mogli da radimo na tome i stvorimo još bolji sistem. Istog dana će Venera obrazovati sekstil sa Uranom, podsećajući nas po ko zna koji put, da smo istinski slobodni samo kada volimo. Ljubav se rađa pod neobičnim okolnostima, bez najave i spontano. Imaćemo potrebu da podelimo svoja osećanja sa prijateljima ili da priznamo sebi da prema nekom od njih možda gajimo emocije ljubavne prirode. S obzirom da se Mesec nalazi u znaku Vage, on dodatno aktivira tematiku odnosa. Venera u aspektu sa Uranom nas uči da istupimo iz zone svog komfora, da pustimo navike kojih se čvrsto držimo i da stvorimo neku svoju novu definiciju ljubavi.

U utorak će Merkur obrazovati konjunkciju sa Marsom, kao i Sunce opoziciju sa Saturnom. Merkur u konjunkciji sa Marsom u Lavu budi muški princip i motiviše nas da pokrećemo nove projekte. Mentalni fokus je izoštren, brzo i jasno razmišljamo i znamo šta želimo da postignemo jer su um i telo u skladu. Međutim, da vas ova brzopletost ne bi odvela u neželjenom smeru, oslušnite dobro želje svog srca, budući da istog dana Sunce obrazuje opoziciju sa Saturnom, pa možda se u vremenu ne možemo videti jasno sa donetom odlukom. Važno je da prihvatimo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe.

Meseć će ući u sredu u znak Škorpiona. Istražujte – kako sebe, tako i sve što vam je nepoznato i doći ćete do potrebnih odgovora. Ovo je dan kada treba da iznesemo na videlo sve svoje povrede i emocije koje smo potiskivali. Podelite sa drugima ono što vas tišti i iskoristite ovu snažnu energiju za transformisanje svega negativnog u pozitivno.  

U četvrtak, Sunce će napraviti trigon sa Neptunom kao i Mars kvadrat sa Uranom. S obzirom da se Sunce odnosi na naš svesni, voljni deo, a Neptun na veoma dubok, podsvesni deo, uz protočan aspekt kao što je trigon, moguća je njihova integracija i usklađeno delovanje. Sunce udruženo sa Neptunom nam daje viziju i priliku da intuitivno osetimo i pojmimo stvari oko sebe. Možemo se identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. U nama se budi potreba da verujemo u nešto više, da se pustimo, posmatramo i intuitivno osvestimo i pojmimo svet oko sebe. Budući da će u četvrtak uveče Mars obrazovati kvadrat sa Uranom, energija dana se menja, pa bi idealno bilo da se zadržimo u tišini koju nosi aspekt trigona Sunca i Neptuna. Kvadrat Urana i Marsa predstavlja ogromnu energiju kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom - možemo se pobuniti protiv nametanja tuđe volje jer Mars u Lavu želi da istakne sebe i postane nezavisan. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni (Mars) i prisutni u sadašnjem trenutku (Uran).

U petak popodne Mesec ulazi u znak Strelca, u kojem će boraviti sve do ponedeljka. Petak je dan za putovanja, izlete i druženje jer možemo imati želju da podelimo sa nekim nova saznanja do kojih smo došli. S obzirom da će u subotu uveče Mesec biti u konjunkciji sa Jupiterom, ukoliko niste otputovali, izađite i zabavite se jer vas očekuje odličan provod uz puno smeha i srećnih okolnosti. 

Nedelja je dan za odmor i regeneraciju budući da će Sunce obrazovati opoziciju sa Plutonom. Iako ovaj aspekt za mnoge može biti bolna tačka, budući da se bude ne samo naša sećanja, već i sećanja naših predaka, potrebno je da potražite snagu u sebi i osetite moć sopstvenog bića. 

“Što se više povezujete sa moći u vama, slobodniji ste u svim oblastima života.”

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD