Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24. do 30.06.2019.

Nedelja koja pred nama je nedelja u kojoj se i dalje pripremamo za sve važne promene, a u proces transformacije smo zaplovili još tokom prošle nedelje. Budući da će se i sam Mars naći na poslednjim stepenovima krajem nedelje, potrebno je da određene stvari privedemo kraju da bismo mogli ubrzo da pokrenemo novo!

U ponedeljak će Mesec biti u znaku Riba, dok će Venera obrazovati kvadrat sa Neptunom. Ovo je dan kada se trebamo preispitati koliko smo iskreni prema sebi, budući da često imamo želje i snove koje ne znamo kako da primimo u trenutku kada nam se približavaju. Naša očekivanja od drugih mogu biti nerealna ili previsoka (najviše na emotivnom nivou), možemo uhvatiti sebe kako mentalno lutamo po izgrađenim bajkama (Venera u Blizancima je prilično mentalna), bez da smo spremni na direktno delovanje i akciju (kvadrat sa Neptunom nam na jednom nivou „prazni rezervoar“). Iz tog razloga, bitno je da se posvetimo nečemu što će nas zabaviti i probuditi onu dečiju razigranost, ali sve to na veoma kreativan način koji će nam izoštriti čula, i dati nam mogućnost da tu bajku „spustimo“ kroz stvaralaštvo. Venera kvadrat Neptun može biti aspekt koji govori o prevarama, lažima i obmanama (Venera u Bliznacima se može igrati sa svojim rečima ili obećanjima), ali kako nas neko može obmanuti ili prevariti, a da već prvo mi to sami sebi nismo učinili, bežeći od istine i onoga što budi našu životnu vatru. 

U utorak će Mesec ući u znak Ovna, budeći nas iz sna u kojem smo se mogli naći prethodnog dana. Utorak je dan za konkretno delovanje, akciju, liderstvo, iniciranje novih ideja i buđenje hrabrosti. Odvažite se da za sebe preuzmete odgovornost i preusmerite ovu energiju da radi za vas. Budući da će se Mesec naći u znaku Ovna i u sredu, odakle će napraviti trigon sa Jupiterom, a potom i kvadrat sa Saturnom, neka vam sve što radite pruža osećaj svrhe, ali nemojte ostavljati poslove nedovršenima, već se trudite da sve obavite na vreme. Merkur se nalazi na poslednjem stepenu znaka Raka, tako da je poželjno da izbegavamo pregovore ili rešavanje određenih stvari u vezi sa papirologijom. 

Merkur nam ulazi u znak Lava u četvrtak, najavljujući period u kojem bi trebalo da zasijate i pokažete svetu ko ste! Ukoliko ste imali poteškoće da se izrazite ili niste znali kako da prezentujete svoje kreativne potencijale, Merkur u Lavu će vam dati mogućnost da pronađete adekvatna rešenja. Ovo je period u kojem ćemo svojim stvaranjem i kreiranjem lako inspirisati druge. Svoje ideje možete izneti u javnost ili iskoristiti ovaj period za samopromovisanje. Poštujte jasnoću, otvorenost i nečiju želju da se njegove reči čuju daleko! Istog dana, Sunce će napraviti sekstil sa Uranom, pa ćemo sve što budemo radili, težiti da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Ukoliko ste emotivno vezani za neku stvar, za nešto što se tiče vašeg doma, vašeg odnosa sa roditeljom (Sunce u Raku), pronađite svoj kanal za oslobađanje koji može biti vrlo praktičan (Uran u Biku). 

Sve do subote uveče, Mesec će biti u znaku Bika, dok planetarnih aspekata više neće biti u toku ove nedelje. Sa Mesecom u znaku Bika naše telo će tražiti kontakt sa zemljom, prirodom, materijom, hranom i svim opipljivim stvarima. Odmorite se, uživajte u masaži i nekoj dobroj hrani. 

Budući da u subotu uveče Mesec ulazi u znak Blizanaca, možete izaći, plesati, zabaviti se uz muziku ili u društvu vama dragih ljudi. Ovaj Mesec ima potrebu da nam razbije monotoniju, da nas “uvuče” u razgovore, diskusije i pokretanje zanimljivih tema uz igru reči.

U nedelju će se Mars naći na poslednjem 29. stepenu Raka, koji je sam po sebi malefične prirode. Stoga je potrebno da ne pružamo otpor, već da umanjimo svoje akcije i izbegnemo ulazak u bilo kakve izazovne situacije, jer vrlo lako možemo biti povređeni. Nedelja nije dan za nove početke niti je dan kada bi trebalo da očekujemo velike stvari. Ovo je dan za predah, dan za povlačenje u tišinu jer “nekad tišina zna prepasti džina kad ispusti krik”. 

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD