Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24. do 30.06.2019.

Nedelja koja pred nama je nedelja u kojoj se i dalje pripremamo za sve važne promene, a u proces transformacije smo zaplovili još tokom prošle nedelje. Budući da će se i sam Mars naći na poslednjim stepenovima krajem nedelje, potrebno je da određene stvari privedemo kraju da bismo mogli ubrzo da pokrenemo novo!

U ponedeljak će Mesec biti u znaku Riba, dok će Venera obrazovati kvadrat sa Neptunom. Ovo je dan kada se trebamo preispitati koliko smo iskreni prema sebi, budući da često imamo želje i snove koje ne znamo kako da primimo u trenutku kada nam se približavaju. Naša očekivanja od drugih mogu biti nerealna ili previsoka (najviše na emotivnom nivou), možemo uhvatiti sebe kako mentalno lutamo po izgrađenim bajkama (Venera u Blizancima je prilično mentalna), bez da smo spremni na direktno delovanje i akciju (kvadrat sa Neptunom nam na jednom nivou „prazni rezervoar“). Iz tog razloga, bitno je da se posvetimo nečemu što će nas zabaviti i probuditi onu dečiju razigranost, ali sve to na veoma kreativan način koji će nam izoštriti čula, i dati nam mogućnost da tu bajku „spustimo“ kroz stvaralaštvo. Venera kvadrat Neptun može biti aspekt koji govori o prevarama, lažima i obmanama (Venera u Bliznacima se može igrati sa svojim rečima ili obećanjima), ali kako nas neko može obmanuti ili prevariti, a da već prvo mi to sami sebi nismo učinili, bežeći od istine i onoga što budi našu životnu vatru. 

U utorak će Mesec ući u znak Ovna, budeći nas iz sna u kojem smo se mogli naći prethodnog dana. Utorak je dan za konkretno delovanje, akciju, liderstvo, iniciranje novih ideja i buđenje hrabrosti. Odvažite se da za sebe preuzmete odgovornost i preusmerite ovu energiju da radi za vas. Budući da će se Mesec naći u znaku Ovna i u sredu, odakle će napraviti trigon sa Jupiterom, a potom i kvadrat sa Saturnom, neka vam sve što radite pruža osećaj svrhe, ali nemojte ostavljati poslove nedovršenima, već se trudite da sve obavite na vreme. Merkur se nalazi na poslednjem stepenu znaka Raka, tako da je poželjno da izbegavamo pregovore ili rešavanje određenih stvari u vezi sa papirologijom. 

Merkur nam ulazi u znak Lava u četvrtak, najavljujući period u kojem bi trebalo da zasijate i pokažete svetu ko ste! Ukoliko ste imali poteškoće da se izrazite ili niste znali kako da prezentujete svoje kreativne potencijale, Merkur u Lavu će vam dati mogućnost da pronađete adekvatna rešenja. Ovo je period u kojem ćemo svojim stvaranjem i kreiranjem lako inspirisati druge. Svoje ideje možete izneti u javnost ili iskoristiti ovaj period za samopromovisanje. Poštujte jasnoću, otvorenost i nečiju želju da se njegove reči čuju daleko! Istog dana, Sunce će napraviti sekstil sa Uranom, pa ćemo sve što budemo radili, težiti da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Ukoliko ste emotivno vezani za neku stvar, za nešto što se tiče vašeg doma, vašeg odnosa sa roditeljom (Sunce u Raku), pronađite svoj kanal za oslobađanje koji može biti vrlo praktičan (Uran u Biku). 

Sve do subote uveče, Mesec će biti u znaku Bika, dok planetarnih aspekata više neće biti u toku ove nedelje. Sa Mesecom u znaku Bika naše telo će tražiti kontakt sa zemljom, prirodom, materijom, hranom i svim opipljivim stvarima. Odmorite se, uživajte u masaži i nekoj dobroj hrani. 

Budući da u subotu uveče Mesec ulazi u znak Blizanaca, možete izaći, plesati, zabaviti se uz muziku ili u društvu vama dragih ljudi. Ovaj Mesec ima potrebu da nam razbije monotoniju, da nas “uvuče” u razgovore, diskusije i pokretanje zanimljivih tema uz igru reči.

U nedelju će se Mars naći na poslednjem 29. stepenu Raka, koji je sam po sebi malefične prirode. Stoga je potrebno da ne pružamo otpor, već da umanjimo svoje akcije i izbegnemo ulazak u bilo kakve izazovne situacije, jer vrlo lako možemo biti povređeni. Nedelja nije dan za nove početke niti je dan kada bi trebalo da očekujemo velike stvari. Ovo je dan za predah, dan za povlačenje u tišinu jer “nekad tišina zna prepasti džina kad ispusti krik”. 

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD