Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 23.06.2019.

Iako nas u ovoj nedelji očekuju izazovni aspekti, ona nam nudi mogućnost da mnoge stvari osvestimo i transformišemo. Period koji je pred nama je period velikih promena koje iziskuju vašu prisutnost. 

U ponedeljak će Mesec ući u znak Jarca, tako da ćemo biti usmereni na organizovanje svojih planova i obaveza i trudićemo se da budemo veoma tačni i precizni. Ovo je dan kada se možemo orijentisati na poslovnu sferu, ali je važno da napravimo balans i omogućimo svom telu odmor. Ispoštujete svaki dogovor jer će vam to pružiti osećaj lagodnosti.

S obzirom da će u utorak Saturn napraviti sekstil sa Neptunom, ovaj aspekt nagoveštava period u kojem možemo pretočiti svoje ideale u stvarnost. Sve ono u šta verujemo i za šta se zalažemo, sada dobija strukturu. Jasno možemo videti konkretna rešenja jer dobijamo sve potrebne alate za uspeh. Podsetite se svih zaboravljenih želja i omogućite kreativnoj energiji da teče protočno. Istog dana će Merkur napraviti konjunkciju sa Marsom u znaku Raka, pa ovaj aspekt može biti izazovan s obzirom da tuđe reči doživljavamo oštro, ukoliko nismo uspeli prethodno da razvijemo nežnost prema sebi. Potrebno je da budemo u pažljivom mentalnom fokusu i uskladimo svoje telo i um. Na taj način postižemo unutrašnji mir i sklad, ne dozvoljavajući spoljnim okolnostima da nas ometaju. Budite brižni prema sebi, negujte saosećajnost i uspećete da postignete harmoniju u svojim odnosima.

Merkur će napraviti opoziciju sa Plutonom u sredu. Ovaj aspekt može pokrenuti genetska sećanja, koja su ponekad veoma neudobna, ali i strahove i fobije. Da biste prevazišli moguće izazove, ovu simboliku iskoristite da otkrivate i istražujete svoj predmet interesovanja. Poruke koje budemo dobijali će nositi izuzetnu snagu, podstičući nas da dublje tragamo i razumemo svoju suštinsku prirodu. Vrlo je važno da se fokusiramo na stvari koje volimo i u njima pronađemo mir i sigurnost.

U četvrtak će Mars napraviti opoziciju sa Plutonom, što govori o aktiviranju snažne energije. Ovo je energija koja lako vodi do eksplozija, sukoba i nesrećnih slučajeva, ukoliko ne znamo kako da njome ovladamo. Ne biramo sredstva kojim ćemo se služiti da bismo došli do cilja, pa tako vođeni unutrašnjim impulsom, možemo lako upasti u inerciju i neudobna kolektivna dešavanja. Stoga je potrebno da negujemo samo najlepše osobine i da pružimo, kako sebi, tako i drugima, osećaj sigurnosti.

Sunce će ući u  petak u znak Raka, pa da ćemo „izvor svetlosti“ i zadovoljstvo pronalaziti u pomaganju drugima. Ovo Sunce zna kako da prepozna tuđe potrebe jer poseduje naglašenu empatičnost, kao i razvijenu intuiciju. Tako, ono pomaže sebi da zaceli svoje povređene delove i transformiše ih u snažnu stvaralačku energiju. Iako u narednom periodu možemo biti osetljivi ili emotivniji, važno je da prepoznamo šta je našoj Duši istinski potrebno i da hrlimo ka svojim snovima. Neka vas vodi vaš unutrašnji osećaj i bićete na pravom putu.

U subotu će Mesec ući u znak Riba, otvarajući nas ka nekim novim svetovima. Ovo je dan za odlazak u bioskop, buđenje umetničke inspiracije, boravak na izolovanom ili mirnom mestu, za meditaciju ili važne spoznaje. Dopustite stvarima da se odvijaju lagano, ne forsirajte ništa i najbolje rešenje će doći do vas. Zahvalnost i vera će nam omogućiti da postignemo zadovoljstvo na svakom nivou.

S obzirom da će u nedelju Venera biti u opoziciji sa Jupiterom, naše želje će se udvostručiti, tako da ćemo težiti ka izobilju i radosti u svemu što budemo radili. Ovo je dan kada možemo imati neočekivane finansijske troškove ili ćemo nemarno trošiti novac na razna zadovoljstva. Možemo očekivati mnogo više od svojih odnosa, samo zato što na dubljem nivou nismo uspeli sebe da ispunimo. „Prava je tajna sreće u tome da mnogo zahtevamo od sebe, a malo od drugih.“

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD