Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 26.05.2019.

Ove nedelje Sunce nam ulazi u znak Blizanaca, baš kao i Merkur. Šta možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će obrazovati kvadrat sa Neptunom, a uveče i konjunkciju sa Jupiterom. Ovo je dan koji nam poručuje da ne odustajemo od svojih snova, koliko god da su oni “megalomanski”. Važno je da pronađete zadovoljstvo u onome što vam daje osećaj svrhe, kao i pravu meru u svemu što budete radili. Iako nas kvadrat Meseca i Neptuna može učiniti nepoverljivima – prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima, ovde je poenta da uđemo u tišinu, da se opustimo i iz tog osećaja dobijemo veliku viziju!

U utorak nas očekuje veoma dinamičan dan, budući da i Sunce i Merkur ulaze u znak Blizanaca, tako da će se naći u aspektu konjunkcije. Pred nama je period koji govori o naglašenoj komunikaciji sa drugima, učenju, kretanju i razmeni ideja. Biće nam važno da se dobro zabavljamo i uživaćemo u društvu prijatelja. Sve što podrazumeva intelektualni rad ili edukaciju dolazi u prvi plan – sa lakoćom “upijamo” sve informacije i možemo biti inspirisani da pišemo ili čitamo. Otvoreno ćemo iznositi svoje stavove i mišljenja po pitanju drugih ljudi. Vodite računa da ne rasipate svoju energiju i trudite se da budete dobro fokusirani. Budite smeli, kreativni i svakodnevno unosite vedrinu i radost u svoj život! Sada je vreme za promene, tako da razmotrite sve opcije koje vam idu u susret. Bićemo zainteresovani za više stvari i paralelno ćemo obavljati aktivnosti.

U sredu će Mars napraviti sekstil sa Uranom, tako da se možete osloboditi putem određene akcije. Od nas će se tražiti da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku. Budući da se Mars nalazi u znaku Raka, naša energja može biti usmerena na dom i promene koje su u okviru doma. Takođe, može vam se javiti snažna potreba da napravite ili uradite nešto što je skroz drugačije od onoga čime se svakodnevno bavite. Lako možemo pronaći rešenja u čemu nam pomaže i intuitivan um. Potreba za uzbuđenjem je veoma naglašena - budite autentični i sledite svoje želje jer se najveća sigurnost krije u riziku. S obzirom da će Mesec biti u znaku Jarca sve do četvrtka uveče, odmarajte se kako biste se oslobodili od svih briga i napetosti. Biće jako važno da pronađete vremena za sebe i da razbistrite svoj um. Može vam prijati post ili lagana ishrana.

U četvrtak uveče Mesec ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do nedelje. Naglašena je potreba za umrežavanjem sa drugima i prijaće nam da boravimo na mestima gde ima puno ljudi. Novi uvidi i ideje pružiće nam genijalna rešenja! Takođe, imaćemo potrebu da pomognemo drugima ili uradimo nešto humano. Budući da će u subotu Mesec obrazovati sekstil sa Jupiterom, iskoristite taj dan ukoliko želite da započnete neki novi i neobičan projekat - imaćemo puno energije tako da ćemo poželeti da budemo veoma aktivni! Izađite, družite se i probajte nešto novo! 

U nedelju će Mesec ući u znak Riba, uvodeći nas u jednu potpuno drugačiju i mirniju energiju – možemo biti pospani i sanjivi. Prijaće nam da provedemo vreme na nekom tihom mestu, uz laganu muziku i romantičnu atmosferu. Maštovitost će nas inspirisati da izrazimo svoj kreativni kanal, a takođe možete meditirati ili se opustiti pored vode. Otvorite se ka svemu što dolazi, ka novim saznanjima i porukama. Jedino što vam je potrebno jeste da poverujete da imate podršku u svim segmentima života!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD