Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 20. do 26.05.2019.

Ove nedelje Sunce nam ulazi u znak Blizanaca, baš kao i Merkur. Šta možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će obrazovati kvadrat sa Neptunom, a uveče i konjunkciju sa Jupiterom. Ovo je dan koji nam poručuje da ne odustajemo od svojih snova, koliko god da su oni “megalomanski”. Važno je da pronađete zadovoljstvo u onome što vam daje osećaj svrhe, kao i pravu meru u svemu što budete radili. Iako nas kvadrat Meseca i Neptuna može učiniti nepoverljivima – prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima, ovde je poenta da uđemo u tišinu, da se opustimo i iz tog osećaja dobijemo veliku viziju!

U utorak nas očekuje veoma dinamičan dan, budući da i Sunce i Merkur ulaze u znak Blizanaca, tako da će se naći u aspektu konjunkcije. Pred nama je period koji govori o naglašenoj komunikaciji sa drugima, učenju, kretanju i razmeni ideja. Biće nam važno da se dobro zabavljamo i uživaćemo u društvu prijatelja. Sve što podrazumeva intelektualni rad ili edukaciju dolazi u prvi plan – sa lakoćom “upijamo” sve informacije i možemo biti inspirisani da pišemo ili čitamo. Otvoreno ćemo iznositi svoje stavove i mišljenja po pitanju drugih ljudi. Vodite računa da ne rasipate svoju energiju i trudite se da budete dobro fokusirani. Budite smeli, kreativni i svakodnevno unosite vedrinu i radost u svoj život! Sada je vreme za promene, tako da razmotrite sve opcije koje vam idu u susret. Bićemo zainteresovani za više stvari i paralelno ćemo obavljati aktivnosti.

U sredu će Mars napraviti sekstil sa Uranom, tako da se možete osloboditi putem određene akcije. Od nas će se tražiti da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku. Budući da se Mars nalazi u znaku Raka, naša energja može biti usmerena na dom i promene koje su u okviru doma. Takođe, može vam se javiti snažna potreba da napravite ili uradite nešto što je skroz drugačije od onoga čime se svakodnevno bavite. Lako možemo pronaći rešenja u čemu nam pomaže i intuitivan um. Potreba za uzbuđenjem je veoma naglašena - budite autentični i sledite svoje želje jer se najveća sigurnost krije u riziku. S obzirom da će Mesec biti u znaku Jarca sve do četvrtka uveče, odmarajte se kako biste se oslobodili od svih briga i napetosti. Biće jako važno da pronađete vremena za sebe i da razbistrite svoj um. Može vam prijati post ili lagana ishrana.

U četvrtak uveče Mesec ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do nedelje. Naglašena je potreba za umrežavanjem sa drugima i prijaće nam da boravimo na mestima gde ima puno ljudi. Novi uvidi i ideje pružiće nam genijalna rešenja! Takođe, imaćemo potrebu da pomognemo drugima ili uradimo nešto humano. Budući da će u subotu Mesec obrazovati sekstil sa Jupiterom, iskoristite taj dan ukoliko želite da započnete neki novi i neobičan projekat - imaćemo puno energije tako da ćemo poželeti da budemo veoma aktivni! Izađite, družite se i probajte nešto novo! 

U nedelju će Mesec ući u znak Riba, uvodeći nas u jednu potpuno drugačiju i mirniju energiju – možemo biti pospani i sanjivi. Prijaće nam da provedemo vreme na nekom tihom mestu, uz laganu muziku i romantičnu atmosferu. Maštovitost će nas inspirisati da izrazimo svoj kreativni kanal, a takođe možete meditirati ili se opustiti pored vode. Otvorite se ka svemu što dolazi, ka novim saznanjima i porukama. Jedino što vam je potrebno jeste da poverujete da imate podršku u svim segmentima života!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD