Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 26.05.2019.

Ove nedelje Sunce nam ulazi u znak Blizanaca, baš kao i Merkur. Šta možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će obrazovati kvadrat sa Neptunom, a uveče i konjunkciju sa Jupiterom. Ovo je dan koji nam poručuje da ne odustajemo od svojih snova, koliko god da su oni “megalomanski”. Važno je da pronađete zadovoljstvo u onome što vam daje osećaj svrhe, kao i pravu meru u svemu što budete radili. Iako nas kvadrat Meseca i Neptuna može učiniti nepoverljivima – prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima, ovde je poenta da uđemo u tišinu, da se opustimo i iz tog osećaja dobijemo veliku viziju!

U utorak nas očekuje veoma dinamičan dan, budući da i Sunce i Merkur ulaze u znak Blizanaca, tako da će se naći u aspektu konjunkcije. Pred nama je period koji govori o naglašenoj komunikaciji sa drugima, učenju, kretanju i razmeni ideja. Biće nam važno da se dobro zabavljamo i uživaćemo u društvu prijatelja. Sve što podrazumeva intelektualni rad ili edukaciju dolazi u prvi plan – sa lakoćom “upijamo” sve informacije i možemo biti inspirisani da pišemo ili čitamo. Otvoreno ćemo iznositi svoje stavove i mišljenja po pitanju drugih ljudi. Vodite računa da ne rasipate svoju energiju i trudite se da budete dobro fokusirani. Budite smeli, kreativni i svakodnevno unosite vedrinu i radost u svoj život! Sada je vreme za promene, tako da razmotrite sve opcije koje vam idu u susret. Bićemo zainteresovani za više stvari i paralelno ćemo obavljati aktivnosti.

U sredu će Mars napraviti sekstil sa Uranom, tako da se možete osloboditi putem određene akcije. Od nas će se tražiti da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku. Budući da se Mars nalazi u znaku Raka, naša energja može biti usmerena na dom i promene koje su u okviru doma. Takođe, može vam se javiti snažna potreba da napravite ili uradite nešto što je skroz drugačije od onoga čime se svakodnevno bavite. Lako možemo pronaći rešenja u čemu nam pomaže i intuitivan um. Potreba za uzbuđenjem je veoma naglašena - budite autentični i sledite svoje želje jer se najveća sigurnost krije u riziku. S obzirom da će Mesec biti u znaku Jarca sve do četvrtka uveče, odmarajte se kako biste se oslobodili od svih briga i napetosti. Biće jako važno da pronađete vremena za sebe i da razbistrite svoj um. Može vam prijati post ili lagana ishrana.

U četvrtak uveče Mesec ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do nedelje. Naglašena je potreba za umrežavanjem sa drugima i prijaće nam da boravimo na mestima gde ima puno ljudi. Novi uvidi i ideje pružiće nam genijalna rešenja! Takođe, imaćemo potrebu da pomognemo drugima ili uradimo nešto humano. Budući da će u subotu Mesec obrazovati sekstil sa Jupiterom, iskoristite taj dan ukoliko želite da započnete neki novi i neobičan projekat - imaćemo puno energije tako da ćemo poželeti da budemo veoma aktivni! Izađite, družite se i probajte nešto novo! 

U nedelju će Mesec ući u znak Riba, uvodeći nas u jednu potpuno drugačiju i mirniju energiju – možemo biti pospani i sanjivi. Prijaće nam da provedemo vreme na nekom tihom mestu, uz laganu muziku i romantičnu atmosferu. Maštovitost će nas inspirisati da izrazimo svoj kreativni kanal, a takođe možete meditirati ili se opustiti pored vode. Otvorite se ka svemu što dolazi, ka novim saznanjima i porukama. Jedino što vam je potrebno jeste da poverujete da imate podršku u svim segmentima života!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD