Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 26.05.2019.

Ove nedelje Sunce nam ulazi u znak Blizanaca, baš kao i Merkur. Šta možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će obrazovati kvadrat sa Neptunom, a uveče i konjunkciju sa Jupiterom. Ovo je dan koji nam poručuje da ne odustajemo od svojih snova, koliko god da su oni “megalomanski”. Važno je da pronađete zadovoljstvo u onome što vam daje osećaj svrhe, kao i pravu meru u svemu što budete radili. Iako nas kvadrat Meseca i Neptuna može učiniti nepoverljivima – prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima, ovde je poenta da uđemo u tišinu, da se opustimo i iz tog osećaja dobijemo veliku viziju!

U utorak nas očekuje veoma dinamičan dan, budući da i Sunce i Merkur ulaze u znak Blizanaca, tako da će se naći u aspektu konjunkcije. Pred nama je period koji govori o naglašenoj komunikaciji sa drugima, učenju, kretanju i razmeni ideja. Biće nam važno da se dobro zabavljamo i uživaćemo u društvu prijatelja. Sve što podrazumeva intelektualni rad ili edukaciju dolazi u prvi plan – sa lakoćom “upijamo” sve informacije i možemo biti inspirisani da pišemo ili čitamo. Otvoreno ćemo iznositi svoje stavove i mišljenja po pitanju drugih ljudi. Vodite računa da ne rasipate svoju energiju i trudite se da budete dobro fokusirani. Budite smeli, kreativni i svakodnevno unosite vedrinu i radost u svoj život! Sada je vreme za promene, tako da razmotrite sve opcije koje vam idu u susret. Bićemo zainteresovani za više stvari i paralelno ćemo obavljati aktivnosti.

U sredu će Mars napraviti sekstil sa Uranom, tako da se možete osloboditi putem određene akcije. Od nas će se tražiti da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku. Budući da se Mars nalazi u znaku Raka, naša energja može biti usmerena na dom i promene koje su u okviru doma. Takođe, može vam se javiti snažna potreba da napravite ili uradite nešto što je skroz drugačije od onoga čime se svakodnevno bavite. Lako možemo pronaći rešenja u čemu nam pomaže i intuitivan um. Potreba za uzbuđenjem je veoma naglašena - budite autentični i sledite svoje želje jer se najveća sigurnost krije u riziku. S obzirom da će Mesec biti u znaku Jarca sve do četvrtka uveče, odmarajte se kako biste se oslobodili od svih briga i napetosti. Biće jako važno da pronađete vremena za sebe i da razbistrite svoj um. Može vam prijati post ili lagana ishrana.

U četvrtak uveče Mesec ulazi u znak Vodolije u kojem će boraviti sve do nedelje. Naglašena je potreba za umrežavanjem sa drugima i prijaće nam da boravimo na mestima gde ima puno ljudi. Novi uvidi i ideje pružiće nam genijalna rešenja! Takođe, imaćemo potrebu da pomognemo drugima ili uradimo nešto humano. Budući da će u subotu Mesec obrazovati sekstil sa Jupiterom, iskoristite taj dan ukoliko želite da započnete neki novi i neobičan projekat - imaćemo puno energije tako da ćemo poželeti da budemo veoma aktivni! Izađite, družite se i probajte nešto novo! 

U nedelju će Mesec ući u znak Riba, uvodeći nas u jednu potpuno drugačiju i mirniju energiju – možemo biti pospani i sanjivi. Prijaće nam da provedemo vreme na nekom tihom mestu, uz laganu muziku i romantičnu atmosferu. Maštovitost će nas inspirisati da izrazimo svoj kreativni kanal, a takođe možete meditirati ili se opustiti pored vode. Otvorite se ka svemu što dolazi, ka novim saznanjima i porukama. Jedino što vam je potrebno jeste da poverujete da imate podršku u svim segmentima života!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD