Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 12.05.2019.

Ovu nedelju počinjemo sa Mesecom u znaku Blizanaca, a pored toga, sam Merkur će u ponedeljak promeniti svoj znak i ući u znak Bika. Od nas će se tražiti da budemo praktični i jasni u svojim namerama. Možemo se baviti rešavanjem konkretnih stvari - bilo da razmatramo kako da preraspodelimo svoje resurse ili postanemo ekonomičniji. Svako znanje možete preneti na praktičan nivo, ali isto tako možete materijalizovati ili unovčiti svoje ideje. Budući da se Mesec nalazi u Blizancima, bićemo usmereni na razgovore sa drugima, razmenu ideja ili druženje.

U utorak, Venera će napraviti kvadrat sa Saturnom, pa će ovaj aspekt najviše osetiti oni koji ga imaju kao natalno sećanje. Iako nas kvadrat ove dve planete može dovesti do emotivnog nezadovoljstva, briga ili osećaja krivice, on ima za cilj da nas vrati na nas same, kako bismo osvestili da smo Bića koja zaslužuju besuzlovnu ljubav u svakom trenutku! Ne očekujte velike stvari, bar kad je u pitanju ljubav i novac, već usmerite pažnju na svoje telo i odmor. Da bismo “trošili” snagu ovog kvadrata, možemo redukovati svoju ishranu i jesti laganu i presnu hranu. Ovaj aspekt nam može vratiti i neke ljude iz prošlosti ili nas podsetiti na važne trenutke. Ljubav pronađite u sebi i napravite spisak stvari koje volite kod sebe!

S obzirom da u sredu Merkur obrazuje konjunkciju sa Uranom, pred nama je veoma dinamičan dan, koji može iznedriti pregršt neočekivanih događaja – stvari možda neće ići u smeru u kojem ste vi zamislili ukoliko ne budete znali kako da se prilagodite datoj situaciji. Možda ćete imati  neplanirane susrete ili vam razgovor sa nekom osobom može proširiti vidike – bilo da ćete doći do genijalnih ideja ili ključnih rešenja. Budite otvoreni za sve što dolazi, prepustite se i živite u trenutku!

Četvrtak je dan kada imamo čak tri planetarna aspekta. Sunce će obrazovati sekstil sa Neptunom, pa ćemo biti podstaknuti da kreiramo i maštamo, a potom nešto i da stvorimo. Potreba da se drugima udovolji može biti izražena jer na dubljem nivou postoji želja da pomognemo sebi. Sunce udruženo sa Neptunom nam daje viziju i priliku da intuitivno osetimo i pojmimo stvari oko sebe. Možemo se identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. Pored ovog aspekta, istog dana će Venera biti u trigonu sa Jupiterom, ali i u kvadratu sa Plutonom. Trigon Venere i Jupitera nas poziva na uživanje u svim blagodetima ovog sveta – sve što budemo poželeli, Jupiter može udvostručiti, samo je potrebno da budemo srećni i nasmejani. Iako nas kvadrat Venere i Plutona može podsetiti na neki gubitak i „bolnu ranu“, on nam takođe pruža mogućnost da prodremo u srž razumevanja svojih odnosa. Možemo osetiti potrebu da na jednom dubljem nivou razumemo sebe jer od nas potiču svi drugi odnosi.

Budući da u petak Mesec ulazi u znak Lava, biće naglašena potreba da budemo kreativni i da se zabavimo. Uradite nešto lepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava. Kada inspirišete druge, otkrivate i svoje skrivene delove.

U subotu će Sunce biti u trigonu sa Saturnom. Ovaj aspekt nas poziva da preuzmemo odgovornost, ali isto tako nam nudi mogućnost da ostvarimo veliki uspeh, ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili na svojim projektima. Delujte promišljeno i mudro i dopustite ovoj energiji da vas dovede do vrha sveta!

Nedelja je dan kada možete uživati u društvu voljene osobe, boraviti na nekom prijatnom mestu ili biti fizički aktivni. Budući da će Mesec u toku dana ući u znak Device, prijaće vam da budete produktivni ili da preuredite nešto u svom domu. Šta god da radite, važno je da imate osećaj unutrašnjeg zadovoljstva – opustite se i uživajte u prolećnom danu!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD