Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.04. do 05.05.2019.

Nedelja koja je pred nama je nedelja u kojoj će Merkur biti “najaktivniji”, s obzirom da će obrazovati čak tri aspekata.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Riba, što nas otvara ka novim inspirativnim akcijama i podstiče na kreativnost. Iako ponedeljak neće biti dan za aktivno delovanje, usmerite ovu energiju na stvaralaštvo i pronađite zadovoljstvo u tišini svog uma. Budući da će Mesec u toku dana obrazovati sekstil sa Suncem, bićemo u stanju sklada i balansa. Slična atmosfera će biti i u utorak, budući da se Mesec i dalje nalazi u znaku Riba, gde će se susresti sa Neptunom. Iako možemo biti pospani ili dezorjentisani, ovaj dan nam poručuje da treba da se oslobodimo napetosti, da budemo u svom osećaju lakoće i pratimo suptilne poruke koje dolaze do nas. Utorak nije dan kada bi trebalo nešto planirati jer možda nećete moći da objektivno procenite situaciju.

Početak novog meseca nam dolazi sa Mesecom u znaku Ovna, što će biti u sredu. S obzirom da istog dana Merkur obrazuje sekstil sa Marsom, možemo biti inspirisani da pokrenemo nove stvari, donesemo nove odluke ili uradimo nešto na šta dugo čekamo. Međutim, pre nego što donesete važnu odluku, pažljivo je razmortite jer istog dana Merkur obrazuje kvadrat sa Saturnom, pa se data odluka u vremenu može pokazati kao pogrešna. Imajte strpljena za sve što budete radili, a pogotovo u saobraćaju. Može nam delovati kao da se sve “ubrzava”, ali da nakon početnog ubrzanja dolazimo do neke prepreke i blokade (Merkur kvadrat Saturn). Da bismo to izbegli, trebalo bi da budemo dovoljno fokusirani, precizni, da obavimo sve na vreme i ispoštujemo svaki dogovor.  

U četvrtak, Merkur će napraviti kvadrat sa Plutonom. Ovo je dan kada nesvesno, kao i svo naše nezadovoljstvo koje se dugo taložilo, može isplivati na površinu. Reakcije mogu biti burne ili eksplozivne ukoliko nismo sigurni na koji način možemo kanalisati ovu energiju. Sa ovim aspektom se ponekad javljaju negativne misli i strahovi, pa da bismo mogli ovaj aspekt da iskoristimo na najbolji način, možemo istraživati ono što nas zanima ili praktikovati tehnike opuštanja. Istog dana, Mesec će obrazovati konjunkciju sa Venerom, tako da možete obradovati nekoga i uživati sa svojom voljenom osobom.

Merkur će i u petak obrazovati aspekt, ali ovog puta trigon sa Jupiterom. Nove avanture će biti pred nama, kao i sjajna energija koja nosi optimizam, puno smeha i uzbudljivih putovanja. Lako pronalazimo rešenja, možemo da uočimo svrhu u svemu što radimo, a isto tako širimo svoje vidike i oslobađamo se ograničenih pogleda. Ideje koje nam naviru su grandiozne i postoji velika želja da se odmah sprovedu u delo. Ovo je dan kada možemo rešavati i pravne stvari (npr. papirologiju), planirati putovanje ili odlučiti da upišemo novi kurs. 

U subotu nema planetarnih aspekata, ali će Mesec obrazovati konjunkciju sa Uranom u znaku Bika. Ovo je dan kada možete napraviti određene promene, bilo da se one tiču vašeg doma i porodice ili vas samih. Bićemo privučevni svim neobičnim stvarima, ali će nam prijati i da uživamo u komforu i dobroj hrani. Mogućnost iznenadnih dobitaka, dan pun iznenađenja i obrta koji nas motivišu da se učimo prepuštanju životnim tokovima.

U nedelju će Mars biti u opoziciji sa Jupiterom, tako da će nam biti potrebna mogućnost da vidimo širu sliku uprkos izazovnim događajima sa kojima se možemo susresti. Ovaj aspekt ponekad može govoriti o kaznama, a budući da je Mars u Blizancima, usporite na putu! Sve što je van zakonske forme izlazi lako na površinu, a sve ono što nam stvara osećaj nepoverenja, ima za cilj da nas pokrene na dubljem nivou – poruka ovog dana je da kroz jednu ispravnu akciju možemo biti van okvira negativne simbolike, a gradeći osećaj poverenja, moći ćemo da stvorimo veliku viziju! 

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD