Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 08. do 14.04.2019.

Nedelja koja je pred nama je veoma dinamična, sa sedam planetarnih aspekata, dok će sreda biti dan sa čak tri planetarna aspekta.

U ponedeljak, Mesec se i dalje nalazi u znaku Bika, odakle će obrazovati trigon sa Saturnom i Plutonom, kao i sekstil sa Merkurom. Dan je povoljan za organizaciju i poslovno planiranje, jer možemo pronaći adekvatna rešenja i biti veoma pristupačni u komunikaciji sa drugima. Razgovori i dijalozi će posebno biti naglašeni kada Mesec uđe u znak Blizanaca u ponedeljak uveče, jer ćemo imati potrebu da razmenimo ideje i mišljenja. 

U utorak, jedini aspekt koji će Mesec obrazovati jeste konjunkcija sa Marsom u Blizancima. Vodite računa da budete dovoljno nežni kako ne biste povredili nekoga rečima. Nervozu i napetost oslobodite putem fizičke aktivnosti-  odlazak u brzu šetnju ili na trčanje može biti izduvni ventil. Aktivirajte se u onoj meri koja će prijati vašem telu, ništa preko toga.

Sreda je dan kada Venera obrazuje konjunkciju sa Neptunom, Sunce kvadrat sa Saturnom, a uveče i Merkur sekstil sa Plutonom. Budući da će Venera biti u konjunkciji sa Neptunom u znaku Riba, sve će biti u simbolici ljubavi, pa eto mogućnosti da se zaljubite! Inspiraciju i nadahnuće ćemo pronalaziti na svakom koraku. Dan je idealan da nešto kreirate i uživate u čulima- možda se odlučite na kupovinu nekog lepog parfema ili, pak, na smelu promenu boje kose. Postoji potreba da neke segmente idealizujemo ili da svet posmatramo “ružičastim naočarama”. Da bi živeli ovaj aspekt čarobnice, biće nam potrebna prisutnost, odmor i mogućnost da se pustimo u osećaju lakoće. Budući da će Sunce napraviti kvadrat sa Saturnom, u sredu izbegavajte bilo koji vid nadmetanja, pogotovo kada su u pitanju autoriteti. Preuzmite odgovornost za ono što radite i ne očekujete od drugih da rade stvari koje bi vi želeli – u bilo kojoj izazovnoj situaciji, ne ulazite u konflikt. Mogu se aktivirati stara sećanja, u cilju da nam pomognu da prevaziđemo ono što je zabeleženo kao “problem”. Odmarajte što više i uzimajte puno vitamina, da bi vam se podigla energija. U sredu uveče, Merkur će napraviti sekstil sa Plutonom, što nas može inspirisati na istraživanje i otkrivanje tajni. Ovaj aspekt nas podstiče da osvestimo sve ono što živi u našim najdubljim delovima psihe i tako dođemo do svih potrebnih odgovora. 

U četvrtak, Mesec ulazi u znak Raka, stvarajući potrebu za intimnijom atmosferom. Možda ćete reagovati emotivnije nego inače ili ćete imati potrebu da vreme provedete u krugu svoje porodice. Četvrtak je dan kada ćemo poželeti da budemo ušuškani u svom domu uz domaću hranu  i topao zagrljaj. 

Petak je dan kada Merkur pravi kvadrat sa Jupiterom, a Venera sekstil sa Saturnom. Kvadrat Merkura i Jupitera će učiniti naše planove megalomanskim – možda ćemo poželeti da uradimo više stvari nego što možemo. Banalne greške ili lako odvraćanje sa fokusa su takođe karakteristične za ovaj aspekt. Usredsredite se na realne prioritete, a potom će vam doći nove vizije. Istog dana, Venera obrazuje sekstil sa Saturnom, što nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Saturn nam daje podršku da nešto traje u vremenu, dok nas Venera podstiče da se otvorimo ka lepim i kreativnim stvarima. Petak je dan za susrete sa onima koje dugo nismo videli ili sa ljudima iz prošlosti.

Za vikend, Mesec će biti u znaku Lava, pa će nam biti važno da se dobro zabavimo u glamuroznom stilu. Budući da u subotu Sunce pravi kvadrat sa Plutonom, aktivira se veoma snažna energija. Ovaj aspekt nam poručuje da je potrebno da aktiviramo svoju pravu, unutrašnju moć, koju nećemo tražiti putem određenih spoljnih okolnosti. Odgovore pronađite u sebi i sledite istinske želje svog srca! 

U nedelju nam se pruža prilika za velike i plemenite akcije, budući da će Sunce biti u trigonu sa Jupiterom. Kada se spoje dva benefika, energija koja vibrira nosi pregršt mogućnosti i srećnih okolnosti. Možemo osetiti radost po pitanju svega što radimo jer smo u skladu sa zakonima prirode. Naša volja kao i svest postaju obojeni energijom koja nosi optimizam i mogućnost da u svemu prepoznamo smisao!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD