Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project: Lakoća Povezivanja Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću povezivanja, čije se kapije otvaraju sa Punim Mesecom 3. avgusta.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01.04. do 07.04.2019.

Za razliku od prošle nedelje, pred nama je sada nedelja sa mirnijom energijom, u kojoj će samo Mesec i Merkur obrazovati aspekte. U ponedeljak, Mesec će ući u znak Riba, odakle će obrazovati kvadrat sa Marsom i sekstil sa Uranom. Ova atmosfera će tražiti od nas suptilno delovanje, bez nametanja volje. Pustite da stvari idu svojim tokom, otvorite se ka novim mogućnostima, a do vas će doći ona koja je u datom trenutku najbolja.

U utorak, Merkur će biti u konjunkciji sa Neptunom, dok će se Mesec i dalje nalaziti u znaku Riba. Ovaj aspekt nam daje mogućnost da sve kreativno pretvaramo u delo, ali i da budemo “provodnici” neobičnih uvida. Budući da se ova konjunkcija odigrava u znaku Riba, dan je povoljan za daleka putovanja - bilo da “putujemo u mislima” ili stvarno, za sve što je kreativno i što nas inspiriše. Možemo dobiti važne poruke - tako što ćemo odgledati film ili čuti reči neke pesme. Ukoliko, pak, donosite odluke, prepustite da vas vodi vaš intuitivni deo i bićete na pravom putu. Prigrlite tišinu i pratite svoj unutrašnji glas, jer iz stanja mira i spokoja, možemo da ostvarimo i ono što nam deluje nedostižno. 

U sredu, Mesec i dalje prolazi kroz znak Riba, a u toku dana će napraviti sekstil sa Plutonom i kvadrat sa Jupiterom. Ovaj dan donosi mogućnost brze regeneracije, ali sa druge strane možemo i preterati u nekim situacijama (kvadrat Jupiter). Zato je važno da osluškujete svoje telo, ali i da budete obazrivi u komunikaciji sa drugima, s obzirom da Mesec u Ribama budi osetljivost. 

U četvrtak, Mesec ulazi u znak Ovna i pravi sekstil sa Marsom u Blizancima, pa nas ova energija poziva na akciju, preuzimanje inicijative, kao i fizičku aktivnost. To će posebno biti naglašeno u petak, kada je Mlad Mesec na 15. stepenu Ovna. Ukoliko već dugo planirate da pokrenete nešto novo, petak će biti idealan dan, budući da nam Mlad Mesec u Ovnu daje mogućnost da postavimo jasne ciljeve i ostvarimo svoje ambicije. Ova energija nas podržava da donesemo sveže i nove odluke jer se u nama budi snažna energija, koja nas vodi do brzih i efikasnih rešenja. Sve što nam je potrebno, jeste malo strpljenja i više fokusiranosti! Ovaj dan možete iskoristiti kako biste preduzeli konkretne korake i pokrenuli neki novi projekat. Vreme je da se oslobodimo svih starih stvari i napravimo prostor za novo!

Sa Mesecom u Biku, vikend provedite uživajući u svojim čulima. Ovaj Mesec je pravi hedonista, tako da možete otići u neki restoran, sa neobičnom hranom, budući da će Mesec napraviti konjunkciju sa Uranom. Iskoristite vreme da budete bilo gde, gde se osećate udobno, kao kod kuće. Boravak u prirodi takođe može biti sjajno rešenje koje će vas osloboditi nervne napetosti. 

U nedelju, Merkur obrazuje sekstil sa Saturnom u Jarcu, pa ćete se naći pred nekom važnom odlukom. Ovaj aspekt nam daje dobru fokusiranost i mogućnost da budemo jasni i precizni u svojim namerama. Odluke koje budemo doneli, mogu se ticati karijere ili važnog životnog pitanja. Ukoliko već duže vreme čekate na realizaciju neke ideje, možete pronaći efikasno rešenje. Možda ćete se setiti važnih momenata iz prošlosti koji žele da vam prenesu bitnu poruku. S obzirom da će Mesec obrazovati sekstil sa Venerom i Neptunom, dan je idealan da ga provedete u finoj atmosferi, uz muziku, ples ili pak, odlazak u poslastičarnicu. Čula i mirisi se bude, pa gde god da se nađemo, stvaramo čaroliju!

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD