Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 01.04. do 07.04.2019.

Za razliku od prošle nedelje, pred nama je sada nedelja sa mirnijom energijom, u kojoj će samo Mesec i Merkur obrazovati aspekte. U ponedeljak, Mesec će ući u znak Riba, odakle će obrazovati kvadrat sa Marsom i sekstil sa Uranom. Ova atmosfera će tražiti od nas suptilno delovanje, bez nametanja volje. Pustite da stvari idu svojim tokom, otvorite se ka novim mogućnostima, a do vas će doći ona koja je u datom trenutku najbolja.

U utorak, Merkur će biti u konjunkciji sa Neptunom, dok će se Mesec i dalje nalaziti u znaku Riba. Ovaj aspekt nam daje mogućnost da sve kreativno pretvaramo u delo, ali i da budemo “provodnici” neobičnih uvida. Budući da se ova konjunkcija odigrava u znaku Riba, dan je povoljan za daleka putovanja - bilo da “putujemo u mislima” ili stvarno, za sve što je kreativno i što nas inspiriše. Možemo dobiti važne poruke - tako što ćemo odgledati film ili čuti reči neke pesme. Ukoliko, pak, donosite odluke, prepustite da vas vodi vaš intuitivni deo i bićete na pravom putu. Prigrlite tišinu i pratite svoj unutrašnji glas, jer iz stanja mira i spokoja, možemo da ostvarimo i ono što nam deluje nedostižno. 

U sredu, Mesec i dalje prolazi kroz znak Riba, a u toku dana će napraviti sekstil sa Plutonom i kvadrat sa Jupiterom. Ovaj dan donosi mogućnost brze regeneracije, ali sa druge strane možemo i preterati u nekim situacijama (kvadrat Jupiter). Zato je važno da osluškujete svoje telo, ali i da budete obazrivi u komunikaciji sa drugima, s obzirom da Mesec u Ribama budi osetljivost. 

U četvrtak, Mesec ulazi u znak Ovna i pravi sekstil sa Marsom u Blizancima, pa nas ova energija poziva na akciju, preuzimanje inicijative, kao i fizičku aktivnost. To će posebno biti naglašeno u petak, kada je Mlad Mesec na 15. stepenu Ovna. Ukoliko već dugo planirate da pokrenete nešto novo, petak će biti idealan dan, budući da nam Mlad Mesec u Ovnu daje mogućnost da postavimo jasne ciljeve i ostvarimo svoje ambicije. Ova energija nas podržava da donesemo sveže i nove odluke jer se u nama budi snažna energija, koja nas vodi do brzih i efikasnih rešenja. Sve što nam je potrebno, jeste malo strpljenja i više fokusiranosti! Ovaj dan možete iskoristiti kako biste preduzeli konkretne korake i pokrenuli neki novi projekat. Vreme je da se oslobodimo svih starih stvari i napravimo prostor za novo!

Sa Mesecom u Biku, vikend provedite uživajući u svojim čulima. Ovaj Mesec je pravi hedonista, tako da možete otići u neki restoran, sa neobičnom hranom, budući da će Mesec napraviti konjunkciju sa Uranom. Iskoristite vreme da budete bilo gde, gde se osećate udobno, kao kod kuće. Boravak u prirodi takođe može biti sjajno rešenje koje će vas osloboditi nervne napetosti. 

U nedelju, Merkur obrazuje sekstil sa Saturnom u Jarcu, pa ćete se naći pred nekom važnom odlukom. Ovaj aspekt nam daje dobru fokusiranost i mogućnost da budemo jasni i precizni u svojim namerama. Odluke koje budemo doneli, mogu se ticati karijere ili važnog životnog pitanja. Ukoliko već duže vreme čekate na realizaciju neke ideje, možete pronaći efikasno rešenje. Možda ćete se setiti važnih momenata iz prošlosti koji žele da vam prenesu bitnu poruku. S obzirom da će Mesec obrazovati sekstil sa Venerom i Neptunom, dan je idealan da ga provedete u finoj atmosferi, uz muziku, ples ili pak, odlazak u poslastičarnicu. Čula i mirisi se bude, pa gde god da se nađemo, stvaramo čaroliju!

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD