Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01.04. do 07.04.2019.

Za razliku od prošle nedelje, pred nama je sada nedelja sa mirnijom energijom, u kojoj će samo Mesec i Merkur obrazovati aspekte. U ponedeljak, Mesec će ući u znak Riba, odakle će obrazovati kvadrat sa Marsom i sekstil sa Uranom. Ova atmosfera će tražiti od nas suptilno delovanje, bez nametanja volje. Pustite da stvari idu svojim tokom, otvorite se ka novim mogućnostima, a do vas će doći ona koja je u datom trenutku najbolja.

U utorak, Merkur će biti u konjunkciji sa Neptunom, dok će se Mesec i dalje nalaziti u znaku Riba. Ovaj aspekt nam daje mogućnost da sve kreativno pretvaramo u delo, ali i da budemo “provodnici” neobičnih uvida. Budući da se ova konjunkcija odigrava u znaku Riba, dan je povoljan za daleka putovanja - bilo da “putujemo u mislima” ili stvarno, za sve što je kreativno i što nas inspiriše. Možemo dobiti važne poruke - tako što ćemo odgledati film ili čuti reči neke pesme. Ukoliko, pak, donosite odluke, prepustite da vas vodi vaš intuitivni deo i bićete na pravom putu. Prigrlite tišinu i pratite svoj unutrašnji glas, jer iz stanja mira i spokoja, možemo da ostvarimo i ono što nam deluje nedostižno. 

U sredu, Mesec i dalje prolazi kroz znak Riba, a u toku dana će napraviti sekstil sa Plutonom i kvadrat sa Jupiterom. Ovaj dan donosi mogućnost brze regeneracije, ali sa druge strane možemo i preterati u nekim situacijama (kvadrat Jupiter). Zato je važno da osluškujete svoje telo, ali i da budete obazrivi u komunikaciji sa drugima, s obzirom da Mesec u Ribama budi osetljivost. 

U četvrtak, Mesec ulazi u znak Ovna i pravi sekstil sa Marsom u Blizancima, pa nas ova energija poziva na akciju, preuzimanje inicijative, kao i fizičku aktivnost. To će posebno biti naglašeno u petak, kada je Mlad Mesec na 15. stepenu Ovna. Ukoliko već dugo planirate da pokrenete nešto novo, petak će biti idealan dan, budući da nam Mlad Mesec u Ovnu daje mogućnost da postavimo jasne ciljeve i ostvarimo svoje ambicije. Ova energija nas podržava da donesemo sveže i nove odluke jer se u nama budi snažna energija, koja nas vodi do brzih i efikasnih rešenja. Sve što nam je potrebno, jeste malo strpljenja i više fokusiranosti! Ovaj dan možete iskoristiti kako biste preduzeli konkretne korake i pokrenuli neki novi projekat. Vreme je da se oslobodimo svih starih stvari i napravimo prostor za novo!

Sa Mesecom u Biku, vikend provedite uživajući u svojim čulima. Ovaj Mesec je pravi hedonista, tako da možete otići u neki restoran, sa neobičnom hranom, budući da će Mesec napraviti konjunkciju sa Uranom. Iskoristite vreme da budete bilo gde, gde se osećate udobno, kao kod kuće. Boravak u prirodi takođe može biti sjajno rešenje koje će vas osloboditi nervne napetosti. 

U nedelju, Merkur obrazuje sekstil sa Saturnom u Jarcu, pa ćete se naći pred nekom važnom odlukom. Ovaj aspekt nam daje dobru fokusiranost i mogućnost da budemo jasni i precizni u svojim namerama. Odluke koje budemo doneli, mogu se ticati karijere ili važnog životnog pitanja. Ukoliko već duže vreme čekate na realizaciju neke ideje, možete pronaći efikasno rešenje. Možda ćete se setiti važnih momenata iz prošlosti koji žele da vam prenesu bitnu poruku. S obzirom da će Mesec obrazovati sekstil sa Venerom i Neptunom, dan je idealan da ga provedete u finoj atmosferi, uz muziku, ples ili pak, odlazak u poslastičarnicu. Čula i mirisi se bude, pa gde god da se nađemo, stvaramo čaroliju!

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD