Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. do 31.03.2019.

U nedelji koja je pred nama, čak dve planete menjaju svoj znak (Venera i Mars), dok Merkur, nakon perioda retrogradnosti, u četvrtak kreće ponovo direktno!

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Strelca, koji nas inspiriše na dobro raspoloženje, puno smeha i vedrine, što će nam biti potrebno da bismo lagano otpočeli ovu nedelju. Budući da će Mesec obrazovati trigon sa Suncem u Ovnu, osećaćemo se vitalno, energično i spremno za bilo koji poduhvat! Ovaj dan možete iskoristiti za rađanje novih ideja, vizija ili susrete sa dragim osobama.

U utorak, Venera ulazi u znak Riba, što je znak Venerine egzaltacije. Ona će boraviti u ovom znaku sve do 20. aprila, pa će u narednom periodu naša pažnja biti usmerena na odnose, s obzirom da ćemo puno maštatiti i sanjariti o svom idealnom partneru. Venera u Ribama može živeti svoje “Nebo na Zemlji”, samo onda kada je spremna da se poveže sa svojim telom i svojom fiziologijom - budući da nasuprot znaka Riba, stoji znak Device. Upravo zbog toga, ona može gubiti kontakt sa svojom realnošću, budući da je često odsutna i večito u oblacima. Stoga, možemo raditi neke sjajne stvari koje će nas povezati sa čulima, poput plesa, pokreta i igre, što se posebno može aktivirati u nedelju, ulaskom Marsa u znak Blizanaca.

U sredu, Venera pravi sekstil sa Uranom, podsećajući nas da smo istinski slobodni samo onda kada volimo. Iako Mesec ulazi u znak Jarca i može napraviti “hladniju” atmosferu, on će u toku dana obrazovati sekstil sa Venerom i trigon sa Uranom, što će ovom danu doneti potrebu za druženjem, buđenjem iskrenosti na svakom nivou, ali i raznim iznenađenjima. Ovaj aspekt traži razbijanje monotonije, otvaranje ka novim mogućnostima i predstavlja poziv na uzbudljivu avanturu! Oni koji su slobodni, mogu očekivati neobične susrete, jer se ljubav može probuditi u bilo kom trenutku, onda kada to najmanje očekujete! Od nas će se jedino tražiti iskrenost- iskrenost prema sebi, svojim potrebama i željama.

U četvrtak, Merkur kreće direktno sa 16. stepena Riba, ali će prolaziti kroz svoju senku sve do 17. aprila, što nam poručuje da možemo pričekati još koji trenutak, pre nego što krenemo u rešavanje bitnih pitanja ili pokretanje nečeg novog. Stvari se polako vraćaju u normalu, a dok Merkur bude prolazio kroz svoju senku, ukazaće nam, po poslednji put, na sve “greške”, u cilju da pronađemo efikasnija rešenja. Budući da se u trenutku zaokreta, Merkur nalazi u egzaktnoj konjunkciji sa Neptunom, budite jasni i precizni u svojim namerama, kako ne bi došlo do nesporazuma ili nerazumevanja. Istog dana, Mesec obrazuje kvadrat (opadajući) sa Suncem, što nas može uputiti na važnost zdrave komunikacije u našim odnosima, s obzirom da Merkur kreće direknto. Neki će dobiti važnu poruku u razgovoru sa drugom osobom, dok će drugi imati potrebu da razreše sve one stvari koje nisu zaokružene uz osećaj lakoće. Budući da ova faza Meseca predstavlja fazu oslobađanja, ona ima za cilj da naše odnose dovede u krajnji balans.

U petak i subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec praviti. On će do subote ostati u znaku Jarca, a budući da će u petak obrazovati konjunkciju sa Saturnom i Plutonom, biće ključno da se odmorimo. Ova atmosfera nas poziva na tišinu i boravak na mestu koje će nam omogućiti da se energetski regenerišemo, kako bi naše telo bilo spremno na predstojeće aktivnosti. Mesec u Jarcu ponekad ima tendenciju da nam vrati stara sećanja, a budući da će se susresti sa Saturnom i Plutonom, eto prilike sa osvestimo i transformišemo sve te emocije u nešto pozitivno! 

U subotu, Mesec ulazi u znak Vodolije, pa je pred nama vikend susreta, druženja i razmena ideja. Budući da se Mars nalazi na poslednjem stepenu znaka Bika, obratite pažnju kako ne biste reagovali previše impulsivno, budući da poslednji stepenovi mogu ukazati na određene izazove ili neugodne situacije. Stoga, svu pažnju preusmerite na pozitivno, izađite na neko mesto na koje nikada niste i radite sve ono što budi vašu autentičnu prirodu. 

Nedelja je dan kada Mars ulazi u znak Blizanaca u kojem će boraviti sve do 16. maja. Iz jedne stabilne i postojanje energije (Mars u Biku), ulazimo u period dinamičnosti i naglašene mentalnosti. Potreba ovog Marsa može biti da paralelno obavlja aktivnosti, pa će biti važno da se naorzužamo strpljenjem. Osetite svoje prioritete i dajte sebi vremena za sve što radite. Možete praktikovati npr. brze šetnje, jer je za Marsa u Blizancima ključno uzemljenje, budući da ponekad može biti previše u svojim mislima. Njegova poruka bi bila “Neka ti smirenost prestiže brzinu”. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD